[REPLY]
Allt fungerade som det skulle, snabb och smidig bokning. Bilen vi fick var helt ny men väntetiden för utlämning var väldigt lång (Miami Florida). När jag läser andras omdömen, bra som dåliga, så skulle det öka värdet på dem om man såg var fordonet hämtades/lämnades. (T.ex Land och plats) Uppge gärna också vilket biluthyrningsföretag det gällde.
jag tycker att bilen var över förväntan bra och allting funkade utan problem
Mycket dålig atityd från uthyrningsföretaget. Försöker tvinga på folk sin extraförsäkring.
Depositionen på 500 euro skulle vara säkerhet för minsta skada. Vilket gör att folk blir oroliga och betalar exrtrafösäkringen i onödan.
Varje gång jag har funderat på att hyra en bil så har jag använt mig av den här siten och har alltid hittat det jag söker snabbt och till ett bra pris.
Att få ut bilen på Las Palmas flygplats till rätt pris var inte helt lätt och ganska tidskrävande, men bilen (Mercedes Vito diesel) uppfyllde alla våra krav och fungerade utmärkt. Att lämna igen bilen gick smidigt när man väl hittat inlämningsdisken, som inte var belägen där skylten berättade, intill de andra firmorna.
Alt fungerede perfekt. Vi var meget tilfredse. Men valgte for lille vogn i10 hundyi. Men ellers alt vel
Køen for afhentelse af bil var enorm, meget irriterende at skulle vente en time i kø før man får sin bil.
Ved afhentning af bilen fik vi at vide, at vi ikke havde tegnet tilstrækkelig forsikring og ville være dårligt stillet ved et uheld. Derfor tegnede vi igen igen den forsikring som vi troede vi havde tegnet inden afrejsen. :-( Lige pludselig blev det en rigtig dyr leje af bil, hvilket ikke er det man får opfattelsen af når man booker hjemmefra.
Bilen sto til forventningene.
Før bekreftelse på at bil var funnet til mitt formål var ok, men det er unødvendig å sende så mange remindere på at dere har tatt tak i saken.
Avlevering på flyplassen i Ørsta var overraskende. Hadde vært fint med info om at det ikke var mennesker der til å ta imot bilen. Drop nøkkel i kasse er jo helt greit, men kunne vært greit å vite på forhånd. Opplysning om hvor man eventuelt kunne ringe hvis det var noe å diskutere kunne vært oppgitt ved avhenting av bilen i Molde.
Hold jer/ dig fra at leje ved globalcar / goldcar rental!
På 4 dages rejse til Faro - Portugal lejede vi bil hos ovennævnte firma. Prisen forud EUR 10.70, at betale i lufthavnen, Faro
EUR 46.00. Selvrisikoforsikring Mondial Assistance Europa
DKK 180,00. Ialt DK 605,00.
I Faro kl. 24 oo selvrisiko m.v. EUR 900.00, forsikring incl.
billeje ialt DK 1380,73 eller EUR 185.00!
Pris for 4 dages leje DK 340,00 pr dag!
Oprindelig pris hjemmefra DK 105,00!
Konklution: Hold jer langt væk fra globalcar / goldcar!
Kan rekommenderas till andra som vill hyra bil. Bra pris, bra service.
Nem hjemmeside, hvor du hurtigt klikker dig igennem til udlejning af en bil.
Jeg kan varmt anbefale Globalcar, og vil fremover ikke tøve at benytte mig af disse igen.
Tak for en god oplevelse!!
I will never rent again through global car or avis/budget for that matter. A week before leaving for the trip I email to ask about what fees I would have to pay when picking up the car. They replied saying the only fee was a >200$ fee I was expecting. When arriving I was asked to pay more than 1000$ in fees!!! They said it was in the contract. I will look more closely into these things next time but for replying to an email with a completely different number and ALSO FOR ADVERTISING AS A NO HIDDEN FEES COMPANY they sure pulled the wool over my eyes.
Mycket bra bil dock fungerade inte fjärrkontrollen hela tiden.
Oklart på vilket våningsplan bilen skulle hämtas, tog oss ca en timma innan vi fann den. Tyvärr ingen att fråga. Överallt obemannat.
Gäller även i viss mån då bilen skulle återlämnas.
Två saker som är riktigt dåligt, först hantering om försäkring och självrisk man vet inte vad man betalar för man har ett dåligt backup
om det händer något, självriskreducering bara oklarheter.
det andra man har inte avtal med er ni bara slingrar er ifrån ansvar
ni gör bara marknaden svårare för kunder.
hoppas marknaden inte forsätter åt det här hållet.
Helt nöjd
Skulle rekomendera till andra.
Ingen krångel allt i tid.
The service from pick up at the airport was good as was the service at the desk. I have no complaints at all really bar 2 x points.
1. Beware the 'return the car empty policy' - most folk are extremely unlikely to drive 500+ Km in a week! For example, I returned the car 1/2 full, so in effect paid for 40Euro of fuel I did not use.
2. The extra insurance cover: Most people buy a Mondial type policy prior to departure, as I did. If you do not use Dickman's own, they still take a 300 Euro deposit!!
Vid beställning fick jag ett pris på ca 100 euro. När jag hämtade bilen så tillkom försäkring på150 euro. Vid betalning så fick jag betala 187 Euro.
Dålig information om hyresvillkoren. Väntar gärna på ett svar av Er,
hur detta kan vara möjligt.
M.v.h
Valter
Åkte med bil från Rom till Neapel. Allt gick jätte smidigt!
Jag gillar dock inte att man reserverar 1000 euro på kortet ifall nåt skulle hända. Italienare kör helt galet, var lite nervös över att få en repa eller buckla på bilen.
Men vi hade inga krångel alls!
Inga problem allt var smidigt. Bilen var helt perfekt för oss.
Tack
Allt har gått som planerat.
Allt gick smidigt. Servicen vid uthämtning av bilen gick fort. Personen bakom disken var fåordig men konkret. Minus då jag fick fråga efter en karta vilken var begränsad.
För lång väntan för att hämta bilen, jag fick köa i 90 minuter, samt jag fick inte bilen som jag hade valt.
Bokning av bil fungerade tillfredsställande.
Tyvärr så är överrensstämmelsen mellan vad som är OK mellan Globalcars och biluthyrningsföretaget inte bra.
Enligt Globalcar är det OK att köra i bland annat Tyskland, men det är inte OK enligt uthyrningsföretaget. Uthyrningsföretaget ville ha 25% mer i betalning. Vid avbokning skulle uthyrningsföretaget avboka hos Globalcar, vilket inte skedde, varvid jag blev debiterad hyreskostnad av Globalcar.
Vid kontakt med Globalcar skedde återbetalning av alla avgifter, så den kostnad jag fick var kursförlusten vid betalning av Euro.
Globalcar skötte sig bra, men bör se till att biluthyrningsföretagens åtaganden stämmer överrens med vad som lovas i avtal med Globalcar.
Allt fungerade mycket bra. Var uppmärksam vad som står i kontraktet. Om du inte kör långa sträckor så lönar det sig att du själv tankar upp bilen innan återlämning. I vårat kontraktet stod angivet att vi skulle lämna full tank vid återlämning men ändå skulle vi enligt biluthyrningsfirman betala för hela tanken oavsett hur mycket eller lite vi förbrukat. Men jag visade kontraktet och de fick ändra sig. De tjänar förstås på om du lämnar bilen med bensin kvar!
Vid återlämning var det ca 2 timmars kö då många skulle hämta ut sina bilar. chauffören som skulle skjutsa in oss till flygplatsen talade om för oss att vi ej behövde vänta i kön för att få ut vår deposition. Det ordnade han efteråt. Pengarna kom in på kontot som utlovat.
Enkel bestilling.
Hurtig rask levering av bil.
God og stor bil i mellomklasseen.
Hämtning på flygplatsen till Auto Union fungerade utmärkt liksom retur till flygplatsen efter inlämning.
Bilen motsvarade mina förväntningar och fungerade som den skulle.
Bra pris.
Vi fick god hjälp av er kundtjänst när vi plötsligt blev 4 vuxna i stället för 2 som reste, och därmed behov av uppgradering.
När vi kom till uthyrningen fick vi lämna i deposition 1000, vi trodde det var i svenska pengar men visade sig vara euro istället. Det framgick aldrig i hyresvillkoren vilken valuta det skulle vara.
Bilen var ej tvättad och var smutsig invändigt både på golvmattor och säten speciellt där bak. Reservhjul saknades till uthyrarens stora förvåning när vi påtalade detta. För övrigt var vi nöjda med bil och personal.
Bilhyran fungerade väldigt bra. Det två saker som gör att det inte blev en femma är:
- lång kö vid uthämtning av bil
- att det inte var tydligare att det var en halvförsäkring som ingick och inte en helförsäkring
Personalen försökte att sälja försäkring med hänsyn till en olycksfalls statistik som är missvisande
Det var enkelt och smidigt att boka och det fungerade mycket bra med bilhyran!
Kjøp ekstraforsikring på stedet hos bilutleier.
Jeg hadde egen forsikring. Min konto ble sperret for 1600€
We got a good car for the money and had no trouble except for that Budget did not have an office at Barcelona airport so we were supposed to go to Avis. It would have helped to have that information on the voucher.
Vi fick en bra hyrbil till ett bra pris.
Det enda jag har att klaga på är att hela branschen genomsyras av ett uselt försäkringsakydd som måste kompletteras för att bli värdigt. Tex så är självrisken i grunden på 1700€, vilket är orimligt mycket att betala för tex en enkel plåtskada.
/Lars
Trevliga människor och mycket hjälpsamma!!!
Rekommenderas varmt!
Tog otroligt lång tid att hämta ut bilen i Pisa, När vi bokade genom er så tog vi en försäkring genom er, gick inte att undvika. När vi hämtade bilen ville de att vi skulle ta en försäkring genom dem annars fick vi betala direkt om det hände något med bilen och sedan få ut pengarna av er. Väldigt stressande att stå där och höra dem säga att de inte kunde ta ansvar för vad boknings bolaget erbjöd för försäkringar.
Bokade bil via internet och fick väldigt bra instruktioner kring denna biluthyrning. Exakt beskrivning att kontoret låg på plan 1 i garaget på Alicante flygplats, kontor 14.
När vi kommer dit finns inget sådant kontor, utan efter ett spring runt i detta jättegarage fick vi så småningom reda på att vi skulle bussas iväg från flygplatsen till en anläggning ett par kilometer därifrån. Företaget heter Dickmanns Renta Car S.L.
Efter en lång resa från hemorten till värmen i Spanien upplevdes detta som mycket ansträngande och att vi blev lite lurade. Sedan gick allt bra, vi hade en mycket ny liten bil som fungerade utmärkt under vårt tid där.
Inga klagomål. Allt mycket bra till ett mycket rimligt pris.