[REPLY]
Enkel jammer dat ik het leveringsadres niet op een ander kan zetten dan het facturatieadres. Ofwel heb ik erover gekeken.
Gegroet
Chris
T shirts besteld via de koopjessite.
Makkelijk en snel geregeld perfect afgehandeld.
Al vaker iets besteld en steeds prima verlopen, de laatste keer zelfs supersnel! Afgeleverd op de dag na de bestelling.
een nieuw telefoonhoesje gekocht... normaal duurt een bestelling bezorgen van een dagaanbieding site vrij lang... maar deze keer was ik aangenaam verrast... twee dagen duurde het... een record !!
supersnelle levering, ik ben dik tevreden. Zal een volgende keer zeker weer gebruikmaken van de Koopjessite!
Bij de bestelling enkel af kunnen gaan op een plaatje en een praatje. Had er wel een goed gevoel bij. Na 2 dagen werd het produkt bezorgd. Goed verpakt en in goede staat. Het was precies zoals ik het me had voorgesteld. Zeker 40% goedkoper dan in de winkel. Ik ben zeer tevreden.
Alles is goed verlopen, geen problemen ondervonden en ook geen lange levertijd gelukkig bij deze aanbieding.
goede webshop,leuk assortiment en aanbiedingen,duidelijke site en vooral voordelig!
snelle levering.
Het bestelde artikel kreeg ik zeer snel en het was allemaal perfect geregeld
Ik vind dit een goede site, niet duur en snelle levering!
Dit is gewoon een fijne sate om te bestellen
Bestelling gedaan en de volgende dag door de TNT post bezorgt.
Ik kan iedereen Koopjessite aanbevelen. Correcte levering van wat je bestelt.
bestelling verzorgd afgehandeld, zoals afspraak.
Netjes!
Heel goede site en bedrijf
Ik had zelf een foutje gemaakt maar dit was zonder problemen en heel snel opgelost.
Prima
snelle levering, zonder problemen PRIMA
Supersnelle en betrouwbare afhandeling van de bestelling, top!
De levering is tijdig en bij problemen met het product wordt je klacht uitstekend afgehandeld. Aanrader dus
Zoals beloofd binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt. Zo hoort het.
Als alles zo vlot zou verlopen zou de wereld er wat beter aan toe zijn!
zeker de moeite waard van deze dienst te gebuiken.
hopelijk komt er nog eens dit product op, ik zou het zo terug kopen.
De bestellingen mogen wel wat sneller geleverd worden
De bestelling was snel geleverd. En het product was van A kwaliteit.
Van ergernis doordat hij na een uur nog niet functioneerde in de grijze container gedonderd. Nooit meer iets dergelijks via internet.
joey peters tyckte detta omdöme var användbart
Heb dit product aangeschaft en werkt prima, alles is super verlopen.
Dit was de eerste keer dat ik via deze site iets heb besteld, gelijk een goede ervaring om hier te bestellen dus de eerste indruk is goed.
Ondanks een snelle verzend bevestiging was mijn bestelling na een week nog niet binnen. Na wat heen-en-weer mailen, waarop niet heel vlot werd gereageerd is bestelling opnieuw (alsnog ?) verstuurd.
Service uiteindelijk prima, allen niet zo snel, dus 4 sterren..
Niks op toe te voegen
Bij overschakelen naar het Belgische gedeelte werkt het inloggen niet. Vermeld steeds dat het emailadres al gekend is.
snelle service alleen in verhouding hoge verzendkosten
joey peters tyckte detta omdöme var användbart
Niet duur. Snel verstuurd. 2 dagen later al in huis. Goed verpakt.