[REPLY]
Bara positivt, vackrare i verkligheten. Supernöjd!
Leveransen gick relativt fort och det var mycket snyggt att välja på i butiken!
Bra produkt för lagom pris.
Beställde en knivmagnet-list. Allt gick som det skulle.
Jag är mer än nöjd. Beställde varan på måndag kvällen och den kom på Onsdagen. Så nöjd. :)
Beställningen av de blåa muggarna gick som en dans;
det blev en snabb leverans!
Mycket glad åt min vinst. Har länge sneglat åt en poncho att värma en ond rygg med när jag ser på TV eller som den invigdes med igår, den fick hänga över axlarna på mig när jag gick på 50-års kalas. Härligt eller hur ?
Enkelt att beställa och supersnabb leverans. Tusen tusen tack !
Snabb leverans och inget strul. Jag är nöjd med mitt köp
Snabbt, smidigt och god kommunikation! Har bara gott att säga!
Snabb leverans och otroligt nöjd med mitt inköp! Jag kommer definitivt återkomma till LevHemma.se
Strul med leverans från leverantören löstes på proffsigaste vis (hade en deadline då jag senast behövde leveransen, och fick den 2 dagar innan!!! )
Hemsidan var enkel att beställa ifrån och jag fick hem mina varor snabbt. Jag kommer definitivt att handla här igen.
Jag tycker att mitt köp motsvarade era bilder och min förväntan. Det var snabb leverans och så var det ju lite godis också.
Snabb och säker leverans!
Återkommer gärna när jag behöver något.
MVH
Snabb leverans och mycket god information via mail.
Fick varan och det stog på norska? Och inte vilket brändle man ska ha till lyktan? Dåligt :( Annars va det väl bra
Torsdagen den 7/3 kl 09 gjorde jag en beställning hos er. 2 timmar senare fick jag besked att ni endast hade 1 i lager men att ni skickade 2 st direkt från Newport. Riktigt bra agerat. Måndagen den 11/3 fick jag leveransen. HELT ENKELT PERFEKT.
Önskar att all webbhandel hade fungerat lika bra. STORT TACK!
Jonny Nilsson
Jag är mycket nöjd med snabbt oc h effektivt utförande av min beställning, som blev till belåtenhet. Bemötandet känns förtroendeingivande och jag återkommer gärna som kund.
Ett mycket positivt personligt bemötande och fantastisk service. Handla här - Så blir Du väl omhändertagen! Jag beställde produkterna (icke lagervara) på fredagen och kunde redan på tisdag förmiddag hämta ut leveransen på närmaste utlämningsställe. Allt till ett bra pris!
Efter allt strul med leveransen har jag fått en perfekt uppföljning så allt kom fram i rätt tid. En personlig service av högsta klass!
Bra pris men lite för lång leveranstid för min smak !!
Super bra Kundservice och super snabb leverans , rekommenderas starkt !!! Det var min första beställning och definitivt inte den sista ! Tusen tack Lev hemma !
Det var snabb leverans, fin service och man fick hela tiden information om hur det gick och var paketet var i processen ! Tack för en ljuvlig beställning! Tänker beställa från er många gånger till.
Bra hemsida som är lätt att hitta på med utförliga beskrivningar på varorna, men vet vad det är man köper. Snabb leverans dessutom.
Är hur nöjd som helst med mina produkter som jag köpt.
Kommer att verkligen rekommenderar andra att handla här
Jag är överlag nöjd men det känns som att handläggnings och transporten tog lång tid ,.. troligen inte bara postens fel kanske
Väldigt bra. Lätt hemsida att hitta på, enkelt att betala och supersnabb leverans! Är jättenöjd med mitt köp och rekommenderar Levhemma.
Jag ringde in min order då jag hade några frågor att ställa. Jag blev glatt överraskad av det vänliga bemötandet jag fick. Så annorlunda mot det man kan få i större affärer med ungdomar som inte har något intresse vare sig för sitt jobb eller ägarens vinst.
Jag kommer att handla mer på nätet, även om vi äldre har ett visst motstånd mot att betala med kort över nätet. Men när man kan få det på faktura är det väldigt smidigt.
Tack än en gång för det vänliga bemötandet mitt i julrushen. Och varorna som anlände fort och på utsatt tid.
Fungerade över förväntan och dessutom med en säker och snabb leverans.
Bra och seriöst företag.