We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lovebox.se omdömen

Lovebox.se Logo
Kunder skriver: »Första klassens webb-butik« »Snabbapuckar!« »Snabbt, smidigt och med en extra touch« 141
9.1 av 10

Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (141)

Snabbapuckar!

Kanon snabb leveras

Utvalt omdöme av Lovebox.se

Första klassens webb-butik

Vill att ni och alla Era tidigare och kommande presumtiva köpare skall veta att upplevelsen med Er fantastiska kund- och mailservice var/är helt fantastisk. Vem kan då uttrycka sig så, jo, jag som är en flitig kund på internet i så motto att här handlas tämligen mycket avseende såväl litteratur som elektronik. Hade nu nöjet att att av Er köpa en liten "leksak" till min förtjusande fästmö och mig själv.
Så därför tack för god och snabb, samt diskret service!

Lovebox.se

Snabbt, smidigt och med en extra touch

Lättnavigerad hemsida, bra priser samt ypperlig kundsupport med utmärkta leveranstider och -villkor gör Lovebox till en webb-butik jag absolut vill rekommendera. Att det sedan låg en hel del extra "bjudgodis" i lådan som jag varken beställt eller efterfrågat var liksom pricken över i som gjorde köpupplevelsen till något utöver det vanliga.

Rekommenderas

Snabb leverans, anonymt paket, bra service..... :)

Allt var kanonbra!

Beställde en vibrator , bra pris var det, snabb frakt, dom ringde t.o.m och frågade vilket ombud jag ville hämta paketet på!
Det kallar jag kundservice!
Har bara positivt att säga!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++

Vill bara säga att allt bara++++++++

snabbt och anonymt, superbra

Bra utbud och jättesnabb anonym leverans, handlade oxå vid jul men kom snabbt ändå.

Anonymt och snabbt!

Bra utbud, snabb leverans (tog många dagar men jag beställde vid jul så det var såklart många röda dagar.) och paketet var helt anonymt, omöjligt att se vart det kom ifrån. Toppen!

Jättebra service!

Man får sitt paket hemskickat snabbt och väldigt bra med anonymitet! Även bra service och ett väldigt bra utbud. Kommer verkligen återvända och handla på denna sidan :-)

Lovebox.se

Bra pris! Inte snabb frakt.

De var billigast i sverige på det jag skulle köpa, däremot hatar jag DHL.
Paketet kommer till ett serviceställe på andra sidan stan med dåliga öppettider och dessutom tog det lite väl lång tid. Posten brukar vara snabbare och dessutom har de fler servicepunkter.

Hej Anonym norrlänning,

I detta fall tar frakten 2-3 dagar oavsett fraktbolag, då paketet går från söder till norr, praktiskt taget från ena kortsidan av landet till andra. Till storstadsregioner och upp till ca. Gävle tar frakten oftast endast 1 dag. Kommer vi högre upp tar det 2 eller 3 dagar. Vårt mål är alltid att få ut paketen snabbt.

Vi skulle gärna vilja erbjuda frakt med Posten, men vi kan inte göra det till det låga priset, samt med spårbara paket. Postens avgifter är tyvärr mycket dyrare för spårbara försändelser och med högre fraktavgifter skulle vi heller inte kunna erbjuda gratis frakt över ett lågt belopp, som var fallet för din paket.

Vänlig hälsning, Lovebox.se

Exakt som det ska vara

Väldigt trygg och säker hantering av min order

• Cilla

Häftigt!!

Spännande och häftigt! Snabb leverans,så man behövde inte vänta länge med att prova :P . Är jätte nöjd med min beställning!

Perfekt

Jag fick jätte bra hjälp, när min dator inte ville vissa sista sidan för att genomföra orden. Så ringde jag och fick hjälp att beställa produkterna. Genom att dom la orden åt mig och jag behövde bara maila mina uppgifter så såg dom till att jag hade produkterna dagen efter. Som räddade julen för tjejen och hjälpte mig att inte hamna i klistret. Hjälpen jag fick kunde inte ha varit bättre. Stort tack.

• Kund

kalas

snabbt och geschwinnt!

Mycket nöjd med Lovebox.

Konkurrenskraftiga priser, bra urval och väldigt snabb leverans. Dessutom fick vi lite bonusprylar :) Jag kommer definitivt handla hos Lovebox igen.

Snabb leverans, bra pris

Mycket snabb leverans av varan, bästa priset jag kunde hitta.

Lovebox.se

Extremt bra service med uppringning t.o.m !!

Ringde t.o.m upp och föreslog alternativa utlämningsställen med
bättre öppet-tider, toppklass!!

• Johan
  • Verifierad köpare

Snabb, korrekt och diskret leverans.

Bra, enkel hemsida dit jag kommer att återkomma.

Snabb leverans, inga problem

service i världsklass

Fantastiskt bra service, perfekt diskret leverans.
Bara positiva saker att säga!

• Marie

Nöjd

Allt var jättebra. Snabb leverans och Martin var bäst! :-)

• Leif

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt. Men jag skulle gärna haft mer info om produkten på hemsidan. Nu sökte jag info om produkten på annat håll.

• Kalle

Imponerande

Imponerande snabb och diskret leverans. Med produkter till ett mycket bra pris.

Lovebox.se

Bra och diskret leverans i ett och samma paket.

Jag tycker att jag fick varorna i bra tid och i ett diskret paket och rekomenderar dig att beställa ifrån dem om du har lust att ta del av ett stort utbud av leksaker.

snabb frakt

Snabbt å diskret.

Toppen!

Helt perfekt och bra service.

Lovebox.se

Snabb leverans, inga problem.

Blivande stamkund!

Slumpen förde mig till lovebox, deras produkter, priser och snabbhet gör att jag och min man kommer garanterat att återkomma.

kanon

Mycket nöjd

• Suck!
  • Verifierad köpare

Kom bort på vägen så det tog en vecka att få paketet :(

Paketet kom aldrig fram, vi spårade själva och gick till utlämningsstället där de sa att de inget fått. Efter en vecka kom ett mail från lovebox där de skrev att de upptäckt att vi inte fått något mail från de som hade paketet och skulle ge ut det till oss. Vi fick ett nummer som vi tog med oss till utlämningsstället där de inte visste hur de skulle göra med det numret, men så efter en kvart när hela personalen engagerat sej så fick vi till sist vårt paket..... Inte bra!!

Svar från Lovebox.se

Först av allt, så är det tråkigt att paketet inte hittar fram till kunden, som de borde göra och i tid. Oavsett leveranssätt och företag man skickar med, så kommer paket på omvägar ibland, oftast på grund av mänsklig faktor. I detta fall verkar paketet ha kommit fram och låg på utlämningsstället hela tiden.

Tråkigt att du ger hela händelsen och vår butik lägsta betyget för något i inte kan hjälpa, speciellt utan att ha kontaktat oss under din väntan.

I det fallet har utlämningsstället felat, då paketet kom fram på en (1) dag och de inte hade skannat det. Vid skanningen går nämligen ett SMS ut.

Det vi kan göra och gjorde är:
- skicka paketet omgående efter beställning
- skicka ut ett mail vid utskicket med spårlänk för paketet och all nödvändig information för att hämta ut paketet om ett SMS inte skulle skickas ut

Jag antar att ni spårade paketet själva genom mailet vi skickar ut samma dag som paketet skickas från oss. Det är dock tråkigt att ni inte kontaktade oss direkt, när ni hade varit på utlämningsstället första gången och de inte hittade ert paket, då ni hade förmodligen fått ert paket mycket snabbare. Paketet var framme, men än en gång så verkar personalen inte vara speciellt bra på det utlämningsstället.

Efter 6 dagar skickade vi ytterligare mail till er och samtidigt kontaktade DHL om detta, då vi märkte att inget SMS hade gått ut och att förmodligen så hade personalen på utlämningsstället inte skannat paketet vid leverans.

Betyget tillhör tyvärr utlämningsstället och vi som skickar har svårt att påverka vem som står och lämnar ut paketen, oavsett om det är Posten, DHL eller Schenker :)

Vänlig hälsning,
Personalen

Lovebox.se

Suverän service och görsnabba mailsvar på frågor!

Suverän personlig service. Tack Martin!

• Malin
  • Verifierad köpare

Leveransen ankom snabbt och diskret och uppfyllde förväntningarna.

På hemsidan klickade jag ut varorna jag ville köpa. Köpte dem smidigt med Visa kortet och bara någon dag efteråt fanns varorna på postens utlämningsställe. Funkade snabbt och smidigt!

kanon

inget att klaga på

Perfekt

Mycket smidig och snabb leverans. Jag fick mina varor dagen efter beställningen i ett diskret paket. Jag lämnade även en kommentar i samband med min beställning, jag fick svar inom 10 minuter. Rekommenderar starkt lovebox.se. Jag kommer att göra fler beställningar därifrån.

5/5

• Elle

Kul med klubb-kitet!

Kvickt och korrekt! Tack!

• mr x

allt var mkt bra!

Mkt nöjd med eran service,bra packat,snabb leverans!

• Hanna

Strålande

Bra pris och en väldigt snabb leverans. Beställde tisdag och på torsdag fick jag sms om att jag kunde hämta mitt paket.
Roligare blev det när jag öppnade och såg att det var lite extra saker med :)

Perfekt

Så jäkla fin service de har testa skjälv...........

• Per
  • Verifierad köpare

Enkelt, snabbt och diskret!

Snabb leverans, bra kontakt, bra priser. Kommer definitivt att återkomma som kund!

Bra nätbutik

Bra utbud, snabb leverans och bra förpackat!
Det kan nog hända att jag återkommer.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng