We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nöjesresan.se omdömen

Nöjesresan.se Logo
Kunder skriver: »Uppgraderat hotell utan kostnad.« »Mycket bra« »Just det jag behöver« 4
Bra
8.1 av 10

Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (4)

Mycket bra

Snabbt, smidigt och enkelt.

Utvalt omdöme av Nöjesresan.se

Nöjesresan.se

Uppgraderat hotell utan kostnad.

Vi var i Turkiet 6-8 Maj 2011, Istanbul. Vi hade bokat 3 Star hotell samt biljettt till Racet. När vi fick vår hotellinfo innan resan visade det sig att vi blivit uppgraderade utan extra avgift till 4 Star Hotell. Hotellet visade sig vara väldigt väldigt fint och vår upplevelse blev därigenom underbar i Istanbul. Nöjesresan.se sa att vi blev uppgradera för att det var första gången vi handlade av dem. Otroligt smart och trevligt! Rekommenderar starkt!

• Ru
  • Ru
  • Nykoping, SE
  • 3 Omdömen

Just det jag behöver

Alla typer av biljetter, idéer för semester ... Allt på ett ställe! Och dessutom mycket prisvärd.

Grymt!

Var precis nere och såg Roma - Milan. Köpte resan hos Nöjesresan.se och kan inte säga annat än att det var riktigt grymt! Riktigt riktigt fint hotell, centralt fräscht och grym frukost. Platserna var riktigt bra och uppleva Milan vinna Scudetto på plats var en upplevelse jag aldrig kommer glömma.

Tack och bock!

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng