[REPLY]
Købte et varmelegeme til ovn. Let at finde på hjemmesiden, prisen var fin, varen kom til tiden, var forsvarligt indpakket og virkede som den skulle.
Bestilte varmelemme til vaskemaskinen, billige end alle andre hjemmesider jeg var på. Den fik jeg i løbet af 2 dage og den virker, så der er ikke noget og komme efter :o)
God side med originale dele ...super
Hej!
Meget professionelt firma at handle med. Alt virkede perfekt. Let at bestille varen. Varen kom til tiden i god stand.
M.v.h.
Erling
Lett å finne fram på nettsidene, enkel og grei betaling uten for mye mikk-makk.
Forbedringsforslag: Bruksanvisning sammen med delene:-)
Nemt og overskuelig hjemmeside, hvor jeg nemt fandt det jeg skulle bruge. Bestilt i weekenden og det blev sendt mandag.
Det er bare fantastisk,
Man er ikke nød til at vælge en komponet på listen,men kan ringe til en som ved hvad han snakker om, så man for det man skal bruge.
Tak for det.
da jeg bor på Suderø på Færøerne regnede jeg med en vis leveringstid, men pakken kom faktisk lige så hurtig som om jeg havde bestilt reservedelen fra Thorshavn.
En rigtig god service med bekræftelse på mail, osv..
Der var ingen problemer med at finde den rigtige vare, selvom prisen var lidt høj
Der er en meget god beskrivelse af den vare man leder efter, så man kan finde den rigtige del man leder efter, og skulle man være i tvivl, kan man ringe eller skrive, og så er det Dansk.
Med venlig hilsen Kaj Høj.
som tog telefonen hos Reservedel.nu og hjalp mig helt utroligt. Jeg havde købt og bestilt en vare, men leveringstiden ville blive et problem for mig.
Derfor ville jeg gerne have en anden model. Den venlige stemme oplyste at jeg lige skulle være klar over at den nye vare var dobbelt så dyr... Hold da ferie, tænkte jeg, det handler altså ikke kun om at tjene penge. Ydermere ordnede hun også alt omkring betalingen. Meget fin og fantastisk service. Og jeg vil helt sikkert bruge og anbefale Reservedel.nu
Dorthe Berg Henriksen
Jeg bestilte et ovnvarmelegeme til et Wasco komfur, der stod at det skulle være et nr. M125 eller lignende for at finde det rigtige, men der var ikke noget nr. så jeg bestilt ud fra fotoet, og det var det rigtige. Men jeg kiggede efter nr på det nye og der var ikke noget, så derfor kun 4 stjerner. Jeg købte også en køleskabs termostat som ikke fantes i udvalget, men blev henvist til en anden, og det ser ud til at den er ok.
Villy Jensen
Fant det jeg skulle ha på en oversiktlig nettside. Hurtig og effektivt levert.
100% fornøyd.
Forvent at de leverer varen og derefter tigger om at få en god anmeldelse her.
Vores gamle tørretumbler havde knækket en rem og hvad skulle vi nu gøre ? Vi havde ikke råd til en ny, men så fandt vi reservedele.nu og de havde lige sådan en rem vi skulle bruge og til en meget billig pris. Der gik to dage, så kørte tørretumbleren igen. Vi kan varmt anbefale reservedele.nu de er billige og hurtig til at levere.
Fandt hurtigt remmen til min tørretumbler, ved at søge på model nr. så der var ingen tvivl. Var det billigste sted jeg kunne finde.
Jeg skulle bruge nogle kul til en vaskemaskine. Da jeg først havde fundet det rigtige format til modelnummeret var det nemt at finde det rigtige. Min bestilling ankom næste dag så nemmere bliver det ikke.
Som jeg kan li det hurtigt effektivt ! Samt der er en vejledende service når man ringer til dem. Produktet var i mine hænder 48 timer efter jeg havde bestilt det!
Fragten er for dyr, når man tænker på at varen kun vejer nogle få hundrede gram.
Jeg ringede med spørgsmål om termostat og fik fint svar (at jeg sandsynligvis kunne bruge den gamle). Trygt, at jeg ikke blev lokket til at købe mere.
Besstilte vare kom og der var hurtig levering.
Bestilte varerne kl. 15.00. Fik dem leveret med pakkeposten neste formiddag.
God hjemmeside, hurtig levering med god information om leverancen...
Jeg valgte reservedele.nu, fordi jeg kunne få min glaskeramiske kogeplade mere end 80 procent billigere end den billigste på pricerunner. Gik derefter på trustpilot og læste om reservedele.nu, og kan kun bekræfte deres gode ry! Bestilte min kogeplade en fredag aften, og var i besiddelse af den tirsdag formiddag. Så god service til den billigste pris, er noget vi kan li'!
God og overskuelig hjemmeside, nemt at navigere rundt. Fornuftige priser - også på fragten.
Jeg kan kun varmt anbefale at handle ved virksomheden
Alt går lige som det skal bestilling, og vupti så har man produktet...
Handler bestemt også her næste gang jeg skal have reservedele til hårde hvidevarer.
nemt at finde og få bestilt og betalt og komme lige til døren nemmer kan det hvis ikke være
Efter at have set rigtigt mange steder på nettet efter de 3 stumper som jeg skulle bruge, så fandt jeg reservedele.nu. De var den eneste siden som havde alle stumperne og så var de oven i købet billigst. Kan varmt anbefales. Stumperne kom dagen efter at jeg bestilte. Jeg kan varmt anbefale at handle her.
Tørretumbleren gik i stykker søndag aften og tirsdag havde jeg reservedelen - dejligt.
super service hurtig levering ..... det er dejlig når man bestiller at det så bare er i orden .. og det var det .. tak for det .. firmaet kan varmt anbefales til alle