We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Humac A/S omdömen

Humac A/S Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Humac A/S och skriv själv ett omdöme av Humac A/S 1618
Bra
7.2 av 10

1 618 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (1 618)
Humac A/S

piv elendig! dårlig kommunikation ansatte imellem!!!

En ansat lovede mig noget i forbindelse med min pc. Efter 14 dage, masse sære regninger jeg ikke burde have tager jeg ind for at hente min pc. De har så valgt ikke at lave den. Spild af min tid! De siger bare det er en fejl, deres ansatte have lovet for meget, de kunne ikke følge det til dørs, Farvel og tak! Aldrig er jeg blevet behandlet så ringe!!! kan på ingen måde anbefale dem!!!

Utvalt omdöme av Humac A/S

• Henrik
  • København, DK

Fremragende service!!

Jeg har været så uheldig at min iPad, bestilt hos Humac, blev stjålet imens den var i PostDanmarks varetægt.
Humac var yderst behjælpelige med at sørge for, at jeg fik en ny hurtigst muligt. De kunne i princippet være ligeglade, men har i stedet fremvist en yderst god service!

Rigtig god service

Det gik bare som smurt!

Fantastisk

Nemt og hurtigt med rigtig god kundeservice...

god service og kommunikation

man får den information man har brug for i løbet af reperationsforløbet.

Meget nemt!

Det var hurtigt og nemt:-)

super

Det kan anbefales at handle hos humac. Jeg hade en ipod til rep. det gik hurtigt og smertefrit.

• Rune

Perfekt

Skærmen på min iMac blev skiftet på under 24 timer. Meget hjælpsomme og venlige medarbejdere i butikken!

Humac A/S

Høflig service og hurtig ekspedering!

ingen klager, top service! Min computer var klar dagen efter jeg indleverede den og folkene var venlige og ikke overbærende.

Humac A/S

Meget bedre end forventet, men har stadig en del at lære om kundepleje.

Jeg syntes egentlig at jeg fik en ok behandling lige indtil jeg skulle hente min pc, så fik jeg at vide at min Aple Care Protection ikke var registreret og jeg så selv kunne komme til at betale og ikke kunne få min pc udleveret, så gik jeg hjem ret frustreret. Da jegvhavde været hjemme i 10 min ringede de fra Humac om at jeg kunne hente min pc og Aple Care var iorden,
skyndte mig op og hente min Imac, fik ikke en undskyldning ej heller en forklaring på hvad der var sket,så jeg daffede af med min pc lettere desorienteret.

Fin Service

Indl. min Macbook Pro i humac Aarhus. Og fik fixet mit problem med en streg på skærmen indenfor een uge. Samt den extra fine service at 2 slidte bogstaver i mit tastatur blev udbedret uden jeg havde nævnt det. Mange tak.

• Rune

Lækkert men ufleksibelt

Jeg har overordnet haft en fin oplevelse med at handle i humac, og prisen har været ok. Dog vil jeg nævne at den første ekspedient vidste meget lidt om produkterne, og var ude af stand til at forklare mig hvorfor jeg feks skulle købe AppleCare (fandt ud af at det nok hænger sammen med at produktet i overvejende er... meget dyr varm luft) det viste sig at jeg ikke var blever tilbudt den rabat der fulgte med produktet, og da jeg ugen efter gik ned for at få den omtalte rabat (og samtidig købe en iPad) tog det en del overtalelse af en ret så livstræt og ufleksibel ekspedient.

Humac A/S

Udelukkende god service og smilende ansigter

Jeg har kun haft gode oplevelser med Humac på Fredenstorv i i Aarhus, både ved køb og reparation. De tager sig god tid til at opfylde kundens behov, og til trods for lange køer og komplicerede ønsker, betjener de kunden med et smil. Det virker som om de alle er glade for deres arbejde og kolleger, og dette smitter af på servicen.
Kun ros!

• Maya

Fantastisk service :-)

Meget god service.

Surperb kundeservice

Havde pixelfejl på den nye iPad(3)+den startede op af sig selv når man prøvede at slukke, fik en ny iPad fra Apple uden fejl og de havde ovenikøbet graveret den igen, WE LOVE U APPLE :-)))))

hurtig reperation

hurtig repereation på 6 dage

Hurtig og nemt

Fik skiftet bundkort på min Mac Mini - det hele 2 kun 2 dage. Der var løbende SMS opdateringer til mig hvilket er fedt

fantastisk !

Super hurtig rep af min computer, venlig og indformerende personale.

elendig kundeservice

Teknisk personale har helt styr på sagsforløb, men alt er kaos såsnart kundeservice overtager sagen med afsendelse af fakturarer. jeg har modtaget flere fakturarer som ikke er rigtige, jeg har forklaret sagen til kundeservice, som ikke fatter en skid, jeg har bedt teknisk personale om at forklare sagsforløbet til kunde service, så jeg kunne få en regning der stemte. Det er stadig ikke lykkedes, så jeg har været nødsaget til at køre fra midtfalster til odense for at betale min regning, så jeg kunne få min PC. Vi skriver 2012, Det er bare ikke godt nok. Kommer aldrig mere i Humac.

Kære Tom

Vi er kede af at høre at din oplevelse hos os har været præget af besvær. Vi forsøger at løse de problemer der måtte opstå hurtigt, og beklager at det ikke er lykkedes i dit tilfælde.

Humac A/S

Fremragende, hurtigt og uden problemmer

Jeg er Super glad for betjeningen. Har haft min computer inde 3 gange nu og har fået kanon betjening alle 3 gange.

• Ricki

Super kundeservice

Vores macbook var gået i stykker og på trods af politikker om, at man selv skal henvende sig til Apple Care for at reklamere, var personalet i Humac utroligt servicemindede. De brugte meget længere tid, end det kunne forventes på at fejlsøge, mv.
Samtidigt forsøgte de også at være behjælpelige med at undersøge, om vi kunne få Apple Care på vores Macbook Air - på trods af, at fristen for dette var passeret med en måned OG Macbook Air'en var købt hos en konkurrent!
Kan kun anbefale Humac til alle!

• b.a

utrolig flot service

rigtig flot service fåes ikke bedre

Alt gik som forventet.

Bestilte cover til min iPad. Kom med posten efter 2arbejdsdage.

Humac A/S

Fin hjælp og imødekommende personale

Tippen på min Just MobileAlupen havde fået en revne, så den ikke virkede ordentligt mere. Jeg henvendte mig for at købe en ny tip, hvilket man ikke kunne. Men hvis jeg havde kvitteringen eller en bankudskrift ville de selvfølgelig bare give mig en ny. Perfekt og god hjælp. Tak.

• Lars
  • Verifierad köpare

Intet andet end perfekt...

God og venlig service.
Reparationstid hed 5-7 dage - fik den efter 2 ;)

Humac A/S

Fik skiftet en Harddisk på en iMac -Der var rigtigt god kommunikation under vejs, både pr. mail og sms. Reperationen varede de lovede antal arbejdsdage.

Dårlig service

Købte et SwitchEasy Cover til iPad 2, og efter blot et par dage begyndte plastikken at revne i alle hjørner, så coveret konstant faldt af.
Henvendte mig til Humac på Åboulevarden for at forhøre mig om dette var et kendt problem. Jeg blev mødt med stor skepsis af de ansatte, og de gik modvilligt med til at sende coveret til "reparation" for at vurdere om det var en fabrikationsfejl. De nægtede selv at kigge på det og tage stilling til sagen, og henviste til at de blot var forhandlere, og at det var producenten der skulle stå for eventuel erstatning. Jeg blev desuden gjort opmærksom på, at hvis det blev konkluderet at fejlen ikke var omfattet af garantien skulle jeg betale et undersøgelsesgebyr for at få mit cover tilbage.
Efter 2 måneder hvor jeg ikke havde hørt fra Humac, henvendte jeg mig til deres kundeservice. Nogle dage efter fik jeg en mail om at jeg kunne hente et nyt cover. Da jeg kom ned i butikken for at hente mit nye cover, mente ekspedienten umiddelbart at jeg nok skulle betale for det. Først efter lidt polemik og fremvisning af diverse mails fik jeg mit nye cover med hjem uden at skulle betale.

En ret dårlig oplevelse på trods af en simpel sag, der kunne have været klaret smertefrit.

VH Rasmus

Kære Rasmus

Vi er kede af at høre at din sag ikke er blevet løst så hurtigt som du måtte ønske.
Du har ret i at sagen skulle have været løst uden problemer, og det er normal procedure at vi ombytter et produkt som dit i butikken med det samme. Vi beklager at dette ikke er sket i dit tilfælde.

Hurtig og kvalificeret betjening

Hurtig betjening af kvalificeret personale - hurtig finding af fejlen og jeg fik hurtigt min computer tilbage.

• Geoul
  • Verifierad köpare

Vejle: venlige, hurtige og til at snakke med.

Kom til at opkræve 499,- fordi garantireparationen blev afvist af Apple DK (fair nok > 4år). De strøg dog hurtigt gebyret, men det var lidt en lidt træls oplevelse i et ellers godt forløb.

• Jakob
  • Verifierad köpare

Godt, professionelt og har styr på tingene

Min macbook gik i stykker (skærmen). Humac undersøgte skaden og vendte tilbage med et tilbud 2 timer efter indlevering. Reservedel skulle bestilles hjem fra Apple. Skaden blev repareret samme dag reservedel kom hjem, efter 2 dage, og jeg kunne hentet min macbook samme dag som reperationen blev foretaget. Jeg blev faktureret kun tre kvarters arbejde, samt udgift til reservedel. Godt, effektivt arbejde!

Ny skærm på Macbook Air

Søde og venlige butiksassistenter og teknikere. Jeg skulle ha´ skiftet hængsler på min macbook Air - men fik i stedet en helt ny skærm og desuden repareret kabel til camera som jeg ikke var klar over der var knækket. Kun to timer efter jeg havde indleveret min mac var den klar igen.

3. Gan er lykkens gang

Min brors macbook var til rep. pga. en defekt trackpad.
Det var 2. gang og det var lige over de 3 mdr.'s garanti for den første udskiftning. Macbooken røg herefter 3 gange frem og tilbage mellem værkstedet og mig hvor de "rettede" og "justerede" trackpad'en uden det havde nogen effekt. Den sidste gan blev trackpaden skiftet uden beregning og skærmen blev også skiftet uden beregning da den havde en lille flænge.
Personalet i Humac Magasin er super flinke og jeg har ondt af at de skal bruge et system hvor ALLE informationer skal indtastes på ny hver eneste gang at maskinen røg tilbage : /

• Kunde

Kompetent

Jeg har været nødt til at indlevere et produkt af tre omgange med tre forskellige hardwarefejl inden for halvandet år. En Mac er en god computer, men indeni er det stadig bare standard hardware. Det er Humac heldigvis åbne over for. Alle tre gange har der ikke været bøvl overhovedet, og behandlingstiden har været god. I eet tilfælde gik der kun 24 timer fra jeg indleverede den til den var færdig.

Humac er blevet udsat for hårde beskyldninger, om alle er sande eller forkerte ved jeg ikke, men de har kun behandlet mig på god måde.

Humac A/S

Reparationen tog for lang tid

Det var godt at få en ny Ipod, men det kunne jo være klaret på meget kortere tid

Kære Heinz

Vi beklager at vi ikke har formået at afslutte din sag så hurtigt som du forventede.
Det er desværre således at der fra Apples side er en længere leveringstid på personalized ipods, og det var derfor ikke muligt at afslutte din sag hurtigere end vi gjorde.

Godt, men omstændigt

Afleverede en LaCie til reparation for et kabel, hvor stikket i mac-enden var defekt.
Alt skulle efter Humacs retningslinjer sendes til test, så jeg måtte undvære "dyret" i en måned. Da den kom retur, sagde rapporten, at der ikke var noget galt, men der var vedlagt et nyt kabel.
Hos Humac gav de mig også et nyt kabel med.
Nu virker alt, som det skal, men havde det ikke været mindre ressourcekrævende, at sende et kabel med mig hjem, inden det hele skulle igennem møllen til ingen verdens nytte.
Jeg fik en god behandling og en god forklaring, som jeg dog ikke vil æde, jf. ovenfor.

Humac A/S

Hurtig service, fornuftig vurdering af behov

Teknikeren ringede til mig en time efter indlevering og kom med en saglig vurdering af kostpris på reparationen kontra nytteværdi. Jeg endte med ud fra teknikerens anbefaling at få lavet en mindre reparation end jeg oprindelig havde planlagt, da jeg kun ville få minimalt ekstra ud af at bruge 2000 kr. ekstra på reservedele.

• Erna
  • Verifierad köpare

Jeg fik en suveræn service hos Humac

Mange tak for en rigtig god og professionel service. Jeg må sige at jeg er yderst tilfreds med den gode oplevelse jeg fik af Humac, Magasin.
Professionel og seriøs betjening, og hurtig respons fra værksted, i alt meget venligt og velkvalificeret hjælp.
Og min computer er 100 %!

Humac A/S

Hurtig professionel service og høj grad af imødekommenhed

Afleverende maskinen og under en uge efter kunne jeg afhente den igen. Desværre fik de noteret en fejl i deres interne system så jeg modtog en faktura for reparationen som var på garantien, men ved et opkald annullerede de den uden diskussion. Perfekt service.

Upåklageligt fin service:-))

Hurtig og god og professionelt service

Humac A/S

Ej repareret, men alt skiftet - utilfredsstillende

Utilfredsstillende og direkte formærmende. Har igennem Hele reperations forløbet haft en oplevelse at at humac kun var interreseret i mine penge. Det jeg mødte mest og meget kontant, var deres krav til mig, betaling, tidsfrister for accept o.lig. Meget ubehageligt fordi jeg har lagt mange penge hos Humac. Dem handler jeg ikke med igen.

Kære Morten

Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med den service du har modtaget fra os, og ikke mindst at du er af den opfattelse at vi ikke har været interessseret i at løse sagen på så tilfredsstillende vis for dig som muligt.
Du har under sagen givet udtryk for at det var din opfattelse at fejlen på din maskine skulle være dækket af Apple. Dette var ikke tilfældet, hvorfor vi var nødsaget til at udfærdige et tilbud til dig.
Vi bestræber os altid på at indfri vores kunders forventninger, men en gang i mellem er det desværre ikke muligt.

Humac

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng