We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Humlegårdens Ekolager Logo
Kunder skriver: »Kvalitét, pålitlighet och snabbhet« »Sällsport föredömlig sevice!« »Helt fantastisk service« 812
Perfekt
9.4 av 10

812 kundrecensioner
Recensera företag
  • Iris

Sällsport föredömlig sevice!

Beställde rågmalt för att jag ville baka något som heter "Malaxlimpa." Varan jag fick var av högsta kvalité,
snabbt och effektivt levererad, i ändamålsenlig förpackning.
Humlegårdens ekolager har fått en kund i mig.

Utvald recension av Humlegårdens Ekolager

Kvalitét, pålitlighet och snabbhet

Humlegårdens Ekolager är en oumbärlig plats för alla som är intresserade av bryggning. Såväl nybörjare som veteraner.

Utan dem hade det varit mycket krångligare för mig att komma igång med mitt hemmabryggande. Glödheta rekommendationer från mig!

Helt fantastisk service

Hade klantat till det när jag valde leveransmetod. Humlegården ringer då upp och ger olika förslag till hur vi kan lösa problemet. Aldrig varit med om något liknande förut.

• Oscar

Välsorterat med snabbleverans

Man hittar oftast det man vill ha. Har beställt flera gånger och bara fått en leverans med saker som saknats, men utan problem fått de i efterhand.

Kan varmt rekommendera Hulmegårdens Ekolager.

• Peter

Snabbt utan problem

Finns inget att tillägga

Humlegårdens Ekolager

Bra varor men dåliga öppettider.

Allt är utmärkt förutom öppettiderna i Vallentuna.
Eftersom ni inte skickar tunga leverranser till privatpersoner blir det väldigt krångligt att få tag på dem om man själv arbetar normala kontorstider.

Hej Mattias.

Vi skulle gärna skicka mer tunga leveranser till privatpersoner. Problemet är att Posten och DHL använder utlämningsställen för paket till privatpersoner, och de har en gräns på 20 kg per kolli. DHL Paket som är en ekonomisk och bra tjänst för ett eller flera kolli upp till 35 kg styck kräver en bemannad företagsadress för leveransen. Vi har dock sytt ihop en tjänst "DHL Paket Hem Dag" för privatpersoner genom att kombinera med avisering.

När det gäller avhämtning av varor hos oss så går det oftast bra att göra det också på andra tider bara man kommer överens med oss i förväg.

Mycket nöjd

Lättnavigerad hemsida, bra sortiment och snabb leverans.

• Jakob

Oerhört snabb leverans!

Grymt snabb leverans från Humlegården. Beställde, fick dagen efter bekräftelse på ordern och att den var skickad, och dagen efter det fanns varorna att hämta ut.

Ett minus för att silställningen jag beställde var trasig då den var sprucken mitt itu.

Hej Jakob!

Det var inte bra att silställningen var trasig - det är troligen en transportskada. Hursomhelst så kontakta oss på logistik@humle.se så ser vi till att du får en ny.

• Klas
  • Verifierad köpare

Professionella och en riktigt bra kundservice

Humlegården har det man behöver plus en hel del till. Stort utbud till rimliga priser. Snabba leveranser som aldrig krånglar.
Därtill så har de kunniga människor som står till förfogande om man undrar något.
En toppen butik helt enkelt!

• Anton

Väldigt bra service!

Erbjuder snabb leverans och stor hjälp vid eventuella frågor som uppstår.

• Ulf

Allt för ölbryggaren

Här finns allt för alla svårighetsgrader beträffande ölbryggning.

• Nils

Grymt bra service!

Känner stort förtroende när jag beställer varor från er!
Tack så mycket och för väl utfört jobb.

Mycket snabb!

Mycket snabb leverans.

• mona

mycket snabb leverans

Får det jag beställde snabbt. Inga konstigheter bra information om de olika varorna. Får det jag beställer.

Klockrent

Bra utbud och OSLAGBAR service samt leveranstid. hade gärna sluppit göra av med en förmögenhet i frakt dock...

Svar från Humlegårdens Ekolager

Hej Kenneth! Kul att höra att du är nöjd med vårt utbud och vår service! När det gäller fraktkostnaden så är den tyvärr hög i Sverige. Vi jobbar hela tiden för att hålla nere fraktpriserna, utan att lägga på den kostnaden på varorna. Jag kollade din order och såg att du hade valt Posten MyPack. Du hade kunnat välja DHL Servicepoint i kassan så hade du sparat 50 kr.

• Johan

Perfekt service.

Snabbt och effektivt. Trevlig hemsida med mycket information.

Humlegårdens Ekolager

En alltigenom positiv kundupplevelse.

Humlegården erbjuder ett mycket bra sortiment av såväl utrustning som råvaror kombinerat med ett proffesionellt bemötande och snabb service.

Väldigt bra Service

Varorna går ut med raketfart och brukar anlända dagen efter. paketen har alltid varit omsorgsfullt och smart packade. Inget har någonsin saknats eller varit trasigt. Humlegården är ett föredömme för näthandeln i stort. Har inte varit i telefonkontakt med dom men kan inte tänka mig annat än samma glöd där.

• Leif

bra sevice

trevligt bemötande per telefon

Humlegårdens Ekolager

Snabb leverans och stort utbud

Har använt Humlegården flera gånger de senaste åren och det har alltid fungerat klockrent.

Rekommenderas varmt.

Mycket bra service

Utmärkt service för en stackars svensk hembryggare i Tyskland, här är kottar en bristvara, speciellt amerikanska!

Humlegården skickar snabbt och smidigt, dock är fraktkostnaden rätt hög, men det får man väl leva med...

Fantastisk bra Service

och så finns i princip allt man kan tänkas behöva för sin bryggning.

Har ALLTID fungerat bra!

Bra grejer som levereras snabbt, har på alla år haft EN reklamation som hanterades utan förbehåll.

Inga problem

Bra sortiment, pris och leveranstid. Allt man kan räkna med av en webhandel.

Allt enligt förväntan

Snabb leverans av rätt vara. Vad mer kan man begära?

Humlegårdens Ekolager

funkar fin fint, snabbt o enkelt

Så här ska det vara att handla online.

• Ola
  • Verifierad köpare

Bra utbud, snabb leverans, personlig service.

Inga problem, bara att ringa om det är nåt.

100%

Bra och överskådligt sortiment.
Leveransen var snabb och välpackat.
Det var första men inte sista gången jag handlade där!

Bra men lite dyrt

Det fungerar bra tycker jag. Bra utbud och god service. Lite dyrare än min lokala bryggare men, som sagt, bättre utbud.

• Tomas

Världsklass ! !

Snabb service. Bra varor. Trevlig personal !

• Pelle

Bra grejer men..

Tycker era produkter är mkt bra men ni borde vänta minst en månad innan ni skickar ut frågor om produkterna.

Hej Pelle.

Anledningen till att vi skickar ut frågorna redan efter en vecka är att vi vill få feeedback på vår service i samband med beställningen.

Men det kan ju vara en bra idé att skicka ut frågor om produkterna också efter en längre tid.

• Mats
  • Verifierad köpare

Tack för snabb leverans och en utomordentlig hemsida!

• Tord

Above and beyond

Lysande helt enkelt. Mer än man kan förvänta sig!

• Erik

Hembryggarens butik nr 1

Alltid perfekt service och utbudet blir bara bättre och bättre

Kanon

Det är alltid ett nöje att handla på Humlegården.
Snabba ryck o bra service.

Fint bemötande

Ett mycket vänligt och proffsigt bemötande av Roger. Fick svar på mina frågor oerhört snabbt och lättförståeligt. Plus också till den mycket snabba handläggningen.

Henrik Hägglund, Nyköping
0708-55 94 19

Stort utbud med snabb leverans

Stort utbud med snabb leverans

Humlegårdens Ekolager

Hög kvalitet, prisvärt, snabb leverans - vad kan man mer begära?

Det finns inget som kan dra ner betyget. Webshopen är strukturerad och enkel att navigera i samt med goda valmöjligheter när det gäller leveranssätt och betalning. Leveransen var dessutom snabb och varorna håller hög kvalitet.

• Alex

Utmärkt service

Alltid snabba med beställningar, allt kommer välpaketerat och som vanligt så är det inga fel i beställningarna.

• Jonas
  • Verifierad köpare

Bra kvalitet och snabba leveranser gör att jag gillar Humlegårdens Ekolager.

Här hittar du allt du behöver för att brygga ditt egna öl. Allt från råvarorna till utrustningen. Att man sen hittar litteratur och tips gör inte sidan sämre.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla recensioner på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng