[REPLY]
Hade önskat lite mer att välja på gällande w5w led, men det handlar mer om mitt behov än butikens utbud. Kommer garanterat andra igen.
Beställde och betalade lampor på eftermiddagen ena dagen och fick dom med posten dagen efter.
Väldigt snabb och bra service!
Snabba leveranser och bra produkter till ett bra pris, vad kan då bli bättre?!?
Tycker att allt funkar bra och prisvärda och bra varor.
ni är så djävla bra och
samarbetsvilliga
det blir fler orders
ha det bra
hans e.t
Bra produkt, monterade upp den fjärrstyrda strömbrytaren på en ljusslinga som sitter på en vildsvinsåtel 75-80 meter från min skjutkoja.
För att vara på den säkra sidan monterade jag brytaren i en IP66-klassad apparatdosa och förlängde antennen med en 150 cm lång elkabel. Har tidigare en två meters dimbar ljusslinga med timer under fodertunnan men fick för lite ljus när det är barmark. Med fjärrströmbrytaren kan jag nu välja hur mycket ljus jag vill ha. En dimbar slinga och en med fjärrströmbytare, helt perfekt. Har provat att slå på och av belysningen när grisarna är på plats, dom bryr sig inte.
Snabbt å smidigt, bra pris. REKOMMENDERAS :)
jääävligt bra pris! och bra produkter kenny. vi löste problemet med min äckliga canbus styrda bil. allt går att lösa hos stylingwebben.se, och om man har problem med något så får man hjälp på stört.
även snabb leverans fick mina saker dagen efter. grymt kenny kram johan
Når jeg bestilte stod det at varene var på lager, men varene ble ikke sendt. Så prøvde jeg og ringe den såkalte live hjalp, men den telefonen var alltid avslått. Så sendte jeg en mail og det tok en uke å få svar. Så fikk jeg aldri svar på når varene ville komme på lager. Til slutt ble jeg så forbannad at jeg ville oppheve kjøpet, men da ble plutselig varene sendt.
Jeg bestilte varene 7/2-13 og fikk dem levert 8/4-13. Det er ikke akseptabelt.
Snabba leveranser och trevligt mottagande när man ringer med frågor.
Jag fick hem en produkt som inte fungerade - batteriet till fjärrutlösaren var uttömt pga ett packfel. När jag mailade om detta fick jag svaret att jag skulle prova att byta ut batteriet och att det var ett "känt" fel. Enda problemet var att detta batteri är ganska ovanligt och bara gick att få tag på i en specialaffär. Då jag behövde en fungerande produkt inom mycket kort undrade jag om de kunde skicka en ny produkt samma dag som jag skickade tillbaka den icke-fungerande, men nej - de skulle först ha den icke-fungerande fjärrströmbrytaren först, vilket skulle ta en vecka, och ännu längre om man inte skickade med posten.
Överlag var de hjälpsamma - bara inte tillräckligt hjälpsamma.
Bra sortiment, men dåligt med data på produkterna. Ljusflöde (antal lumen) bör finnas på alla lampor.
Finns inte mycket att säga :) 100%
Helt okej, fick varan jag beställt. Dock tog det ca 12dagar
Det enda som kan ses som negativt är att de kan vara lite svårt att veta vilka lampor som funkar, står i det finstilta men kunde ändå vara lite bättre annars är jag super nöja!
Snabb leverans, bra leverans ( fick den ända upp på dörren 1 våning upp, (hehe) )
Köpte en LED-slinga för 49 + frakt. Den funkar bra och gör vad den ska.
Det var lätt att hitta rätt grejjer och lätt att beställa.
Bra kundtjänst och snabb leverans dessutom.
Varorna stämde inte med beskrivningen, har försökt få kontakt både per mail och tele varje dag i över en veckas tid utan resultat :(
Mycket dålig service / T.
Har gjort fel beställning på grund av dåligt foto av socklar som lätt förväxlas med andra och misstag kan göras. Rättelse utförs på ett strålande sätt. Önskar en mer teknisk beskrivning och diodernas lumenvärde för att jämföras med Watt vilket är ett gammalt ingrott sätt att beskriva en lampas effekt och ljusutbyte. Till vilka bilar som den passar till och inte bara Volvo.
Jag är nöjd med mina lampor och trevliga är ni och hjälpsamma och bra priser och snabb leverans så 5 av 5 möjliga i betyget!! kommer handlas mer av er och har redan fått en att beställa av er!! :D
Vad jag personligen saknar är mer info om varje lampa typ lm, w, osv.
Är mycket nöjd med allt jag har beställt från er. Så snabba leveranse, bra priser, och mycket trevliga. Kommer beställa mer från er helt klart :)
Produkt sortiment och lev tid är oslagbar. All belysning i min Vectra som kommer att synas på alla bilmässor/träffar i sommar kommer från Stylingwebben!
Från en mycket nöjd kund!
Enkel beställning, snabb leverans och perfekta varor till ett oslagbart pris, det är kvalitet.
Jag Har köpt flera föremål genom åren och är helt nöjd!
Enkelt att hitta produkter, beställa,pålitliga och snab levereans.