We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (5 975)

makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk via de plaats zie je wat er mogelijk is

Omdöme av bekräftad köpare

perfecte service en ervaring die alleen maar beter wordt.

Thuosnezorgd is een van de eerste players in deze business en weet zijn klanten altijd te verwennen en op hun wensen te reageren. Het is makkelijk het is overzichtelijk eb lekker snel. Er komt ook steeds verbeteringen die onmisbaar worden.

Omdöme av bekräftad köpare

Schandalig geholpen op het eind geen eten

Zeer slecht geholpen belofte die ze niet nakwamen geen eten na1half uur nog niks

vriendelijk

Goed warm en netjes . Goede uitleg van de gerechten

Omdöme av bekräftad köpare

Vlotte verwerking van de bestelling

Thuisbezorgd heeft een goed werkende site waar je makkelijk op kunt navigeren/ zoeken.

Omdöme av bekräftad köpare

Goed, maar niet wat ik er van verwacht had

Tijdens een avond hadden we trek in spare-ribs. Op de site gekeken en we dachten we nemen er is stokbrood bij ipv patat. Toen het uit eindelijk bezorgd werd was de stokbrood die we besteld hadden, niet echt het stokbrood van wat we in gedachten hadden. We moesten het doen met een klein slap zwart afgebakken pistoletje. En nee dat is geen stokbrood die je verwacht te krijgen als je "stokbrood" besteld. De spare-ribs waren voor de rest redelijk. Ze waren alleen meer naturel dan "zoet" wat we besteld hadden.

snel en lekker

aan te raden voor iedereen uitgebreide menu kaart en snel bezorgd

Omdöme av bekräftad köpare

Prima , geheel naar verwachting.

Er zat nogal verschil in grootte van de Spare Ribs.
Of de grootste was erg groot of de andere 3 waren redelijk klein.
In ieder geval was het moeilijk te verdelen met 3 personen want
het was toch immers een Familypakket.
De smaak en alles er omheen liet niets te wensen over.

niet lekker

spareribs niet lekker en bezorging pas na 2 uur. Nooit meer bestellen daar.

Heel Goed

ik vindt Thuisbezorgd.nl helemaal prima, Het is snel, en heel goed dat je alless kan bestellen met 1 click.

Koninklijk maal...

Besteld toen het eigenlijk al niet meer kon (late honger!), binnen twintig minuten afgeleverd door een schone prinses! Dan smaakt je eten pas écht lekker...

Geweldig

Thuisbezorgd.NL is een Fantastische site

ga zo door hopelijk komen er meer bedrijven bij

geweldige uitvinding

2 dagen in de week moesten we erg laat eten ... na een drukke dag werken had ik dan geen zin om te koken en heb ik eens een keer thuisbezorgd geprobeerd en ik was ontzettend tevreden .... inmiddels zijn we een paar jaar verder en de keuze wordt steeds groter zeker 1x per week bestel ik via thuisbezorgd eten voor mij en mijn dochter
ik zou niet meer zonder kunnen

Omdöme av bekräftad köpare

Perfect als je even niet wilt koken.

Heerlijke spareribs via Thuisbezorgd.nl voor herhaling vatbaar

Omdöme av bekräftad köpare

Prima site en nog nooit problemen gehad

We hebben bij verschillende restaurants besteld , nooit geen problemen altijd netjes en goed verzorgd een aanrader !!

Niet zo bijzonder

Eerste keer hier Indiaas eten besteld en het was gelijk een tegenvaller. Prijs-kwaliteit verhouding is helaas ver te zoeken. De naans die ik had besteld waren beide erg taai en de bombay alloo was te flauw. Bovendien moet je altijd van de bezorgdienst gebruik maken en betaal je dus altijd 2,50 euro. En dat terwijl ze hier bij mij om de hoek zitten.

Makkie

Makkelijk en snel

Top!!

We hebben weer heerlijk genoten van de ribs!!

goeden zaaken

Goed eten ken je bestelling

Super!

Snel en makkelijk

Prima snel en makkelijk

Het is eenvoudig en snel!

Just in time

Eerste keer dat we bestelden online (normaal bellen we direct de Thai), en kreeg bevestiging mail en sms dat ze om 19:02 ongeveer zouden komen. Om exact 19:02 ging de bel, en stond ons eten klaar, wat een leuke verassing was. Ook sneller dan dat ze aangaven (indicatie via website was 1 uur en we kregen het nu in 30 minuten).

Dus zeker tevreden. Goed te zien hoe ze de techniek gebruiken voor duidelijke communicatie

Omdöme av bekräftad köpare

Beetje te laat, maar wel goed

Het eten is niet subliem maar wel ok. De Calzone pizza had duidelijk schuin gelegen want het vlees zat allemaal aan de ene kant en de andere kant was leeg. Ook ben ik niet zo weg van de saus die erbij geserveerd wordt.
De Borromea pizza was gewoon goed.
Ik vind de kosten wel wat aan de hoge kant.

Omdöme av bekräftad köpare

ben altijd tevreden over hoe snel en netjes alles bezorgd wordt.

bestel altijd graag bij thuisbezorgd. nl. is ook erg makkelijk als je een keer geen geld in huis hebt je gewoon via ideal kan betalen. eten word altijd snel en netjes geleverd.

ideal betaling

ze mogen ons blij wezen dat we met ideal betalen.en niet contant. ik betaal nu wel contant want ik ga niet betalen voor ideal gebruik dat vind ik onzin om daar voor te betalen. met ideal staat het gelijk op de rekening en contant niet.

Suuuuuuuper

Lekker eten goed heet ook frietjes apart verpakt, is veel lekkerder

Perfect.

Geen gezeur, snelle services en op tijd

Omdöme av bekräftad köpare

voortreffelijke samenwerking op één site.

Vooral heel gebruiksvriendelijks en voor een iedere persoon keuze genoeg! De app is ideaal voor je mobiel. Altijd eten bestellen bij de hand.

geweldig!

Voor een hardwerkende vrouw als ik, is de website van thuisbezorgd regelmatig een welkome ontsnapping uit de keuken!

pizza van senor pizza

vooor de 2 de keer was de pizza niet gesneden!!!

hmmm

goed hoor lekker

Omdöme av bekräftad köpare

Handige app, wat minder dat je een euro bij ideal moet bijbetalen

De app is handig en overzichtelijk, jammer genoeg alleen op ligstand te gebruiken op de iPad.
Ook is het niet meer van deze tijd om een euro extra te laten betalen als je via ideal wil betalen (digitaal betalen is de toekomst)
Ook is het jammer omdat veel mensen vaak geen contact geld in huis hebben en maar snel iets willen bestellen.

Het bestellen gaat overigens wel makkelijk en je krijgt altijd een bevestiging van thuisbezorgd van je bestelling en een mail erna om een review van de bestelling/levertijd en kwaliteit te geven.

Doe zorgen dat de app. ook staand beschikbaar is op de iPad en dt er geen extra kosten zullen zijn voor ideal en ik zal vaker bestellen

Omdöme av bekräftad köpare

Goede kwaliteit vlees en goed warm, frietjes waren lauw

Op zich keurig verzorgd, alles zit er bij tot servetje en pepermuntje. Vlees is goed op smaak en nog warm genoeg. De krulfrietjes waar je extra voor betaald waren nu voor de tweede keer op rij lauw of zelfs nog kouder. Dat was even jammer.

Eten

Alles ging wel goed, eten was warm, enige nadeel is dat het een anderhalf uur duurde.

Prima, snel geleverd, warm en conform bestelling

Prima, snel geleverd, warm en conform bestelling

Perfect georganiseerd

Al meerdere keren gebruik gemaakt van thuisbezorgd.nl en elke keer was het snel, makkelijk en zeer betaalbaar. Eten was zeer goed, welke cultuur we ook bestelde.

Omdöme av bekräftad köpare

Heerlijk eten en een goede snelle service

Heerlijk en supersnel bezorgd door een zeer vriendelijke jongemani

Lekker en snel

Heeft weer gesmaakt, lekkere portie ribs en binnen een uur bezorgd.