We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (713)

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig levering og fik hvad jeg bestilte.

Hurtig levering og fik hvad jeg bestilte.

Fungerer perfekt

VVS.dk holder mere end de lover. Hurtig, korrekt og aftalt levering. Betaling trækkes først ved afsendelse/levering af varen.

Nemt at finde det rigtige produkt og hurtig levering

Nemt at finde det rigtige produkt og hurtig levering

Omdöme av bekräftad köpare

God pris og hurtig levering

Fandt det jeg søgte til en god pris. Kan klart anbefales.

nemt,hurtig, billig

dejligt nemt at bruge samt at overskue..plus billigt

Omdöme av bekräftad köpare

Den rigtige vare til den rigtige pris, men forsinket

Jeg checkede varen flere steder, og inklusive fragt kunne jeg købe den til samme pris mange steder - men valgte at bestille den på vvs.dk - ifølge hjemmesiden var der 1-2 dages leveringstid.
Postdanmark forsøgte at levere den efter 3 dage, men da vi ikke var hjemme, lagde de en seddel i postkassen dagen før en helligdag, så leveringen blev yderligere forsinket. Samlet kan det kun blive til middel da forsinkelse altid er irriterende.

Svar från VVS.dk ApS

Hej Pia

Alle vores varer har som minimum 1-3 dages leveringstid, alternativt 4-7 dage og opad.
Varer til afhentning kan som regel afhentes dagen efter.

Så hvis postdanmark har forsøgt at aflevere den på 3. dagen er det helt efter bogen.
Det er naturligvis beklageligt at det er op til en helligdag at den forsøges afleveret.

Mvh Allan VVS.dk

FantastIsk hurtig leverance

Bestilt søndag og afleveret tirsdag - imponerende.

Omdöme av bekräftad köpare

Stort og småt - lige godt.

Ikke særlig givende ordre for firmaet, kun fire små plastic-bøsningher til et toiletsæde. Men ordren blev effektueret hurtigt , køber orienteret pr. mail om status og pris ved afhentning rimelig.

OK, OK og OK

Fin service, let at handle med. God beliggenhed for afhentning, når man bor i Nordsjælland. Vare til afhentning bliver sågar kontrolleret en ekstra gang.

Ting der kunne være bedre: Beskrivelser af varerne. Men man kan heldigvis let søge informationerne andetsteds via VVS-nummeret.

Ting som ingen tilbyder: Afhentning af bestilte varer efter lukketid, ville være et hit.

Lynhurtig levering......

Damixa blandingsbatteri blev bestilt og betalt online om eftermiddagen den ene dag og blev leveret næste formiddag....

hurtig levering

Jeg afgav en lille ordre søndag eftermiddag. - Tirsdag havde jeg varen med posten.
perfekt og hurtigt..

top service

Nem bestilling samt hurtigt levering

Alt ok.

Alt leveret som lovet. Hurtig ekspedition.

Omdöme av bekräftad köpare

En leverandør med kunden i højsædet

Vi har lige brugt VVS.dk i forbindelse med en udskiftning af vores stokerfyr.
Det har været helt fantastisk at opleve en håndværker, hvor aftaler, service og faglige kompetencer i den grad er i højsædet. Alt har fungeret 110%, og da de var færdige med installationen, var vores fyrrum stort set mere ryddeligt, end da de ankom

Super oplevelse

Nemt at bestille og havde varen dagen efter.. :-)

Super god netbutik

Jeg har handlet flere gange hos vvs.dk. Det fungerer altid perfekt, bl.a. kan man her stole på de anførte forventede leveringstider. Ved forespørgsel er de også flinke til at stille priser på varer som de ikke har på hjemmesiden.

fint forløb

alt er gået efter vores forventninger og varen blev leveret hurtigt.

Dårlig leveringsmåde

Fin service mht. bestilling og informationer om pris mm.
Leveringstid stod til 1-2 hverdage, men blev først leveret 1 uge efter.
Jeg var ikke tilfreds med levering med Danske Fragtmænd, da deres leveringsform ikke er så fleksibel som Post Danmarks.
Irriterende koordinering af afhentning og for meget besvær.

Svar från VVS.dk ApS

Hej Dorthe
Først og fremmest tak for en god positiv dialog på telefonen.

Som jeg nævnte i telefonen er vi naturligvis kede af din oplevelse mht. leveringen, da det ikke er sådan vi opfatter den med de informationer vi har fra Danske Fragtmænd.
Iflg. de informationer vi har fra Danske Fragtmænd er pakken forsøgt leveret den
19.04.2013 kl. 11:05:30 hvilket er under 2 dage.
At de ikke har lagt en seddel i din postkasse den dag, er beklageligt.
Vi forsøger at gøre opmærksom på at VVS.dk genudkører gratis 1. gang på vores side, under ordrebekræftelsen - og afsendelsen via mail.

Fremad rettet forsøger vi med pakker under 20kg - 2mtr sendes med Postdanmark - og over 20kg - 2mtr, sendes med Danske Fragtmænd.

Jeg håber at se dig i forretningen igen - og forhåbentlig konvertere din oplevelse til en mere positiv - som normalvis afspejler forretningen.

Mvh Allan Bjerre

Super hurtig levering

Super hurtig levering

Omdöme av bekräftad köpare

Total i orden - ingen problemer med ordre, levering og betaling.

Jeg har et rigtig godt indtryk af VVS.dk.
Jeg oplevede ingen problemer.
Jeg fandt hurtigt de reservedele jeg skulle bruge og resten med ordre, levering og betaling gik stille og roligt.

Omdöme av bekräftad köpare

God hjemmeside - og hurtig levering..

God hjemmeside - og hurtig levering..

Omdöme av bekräftad köpare

Perfekt forløb, intet at udsætte, hurtig handel.

Perfekt forløb, intet at udsætte, hurtig handel.

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig ekspedition og lavest pris!

Jeg fik min vare til lovet tid og det var den billigste forhandler jeg kunne finde.

Super

Alt perfekt.

Omdöme av bekräftad köpare

Hvor andre sælger i bat's . VVS sælger i meter men med samme varenummer

Jeg blev skuffet, godt nok var prisen lav. Men jeg ved at der er en stor fortjeneste på isolering. fik 30mm istedet for 50mm. men til den dobbelte pris.

Perfekt!

Super hurtig levering - ingen problemer.

Omdöme av bekräftad köpare

Hvad skal jeg sige... Jeg bestilte og fik leveret hurtigt.

Hurtigt og nemt

Hurtig levering. Alt var som det skulle være!
Kan kun anbefales.

Omdöme av bekräftad köpare

Godt varesortiment, hurtig levering og god kundeservice

Har handlet hos VVS.DK et par gange. Begge gange har de haft de varer jeg skulle bruge og leveret det ønskede inden for rimelig tid.

Fragtprisen er dog lidt dyr, men det lader til at dette er gældende for det meste af VVS branchen. Afhentning kan anbefales, dog koster dette stadig op til 40kr.

Omdöme av bekräftad köpare

God pris og nem bestilling

Nemt at finde de produkter jeg søgte efter og prisen var fin. Forsendelsen på 75 kr virker dyrt.

Perfekt, total problemfri

Varene leveret 2 dage efter bestilling foran min dør.

Fornemt

hurtigt og nemt!

flot

Bestilte, og fik varen dagen efter, kan man forlange mere, så jeg giver 5 stjerner

Perfekt

God hjemmeside, det er gode priser, sender varen meget hurtigt

Nemt, hurtigt og billigt

Med alle de beslutninger der skal tages i forbindelse med salg af gammel hus og køb af nyt, var det dejligt nemt at bestille varer hos jer. Og så blev det afleveret lige ved hoveddøren.

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering

Manglende et overløbsrør til toilettet, som var svær at finde på andre VVS shops. Første gang jeg har handlet på VVS.dk, men ikke sidste.

Omdöme av bekräftad köpare

Fornuftige priser og hurtig levering

Her handlet nogle gange på vvs.dk og har kun oplevet god service og hurtig levering. Både ved ved tilsendte varer og afhentning i Birkerød. /Poul

god oplevelse

Intet .negativt at bemærke