We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (1 094)

Omdöme av bekräftad köpare

Efektiv, venlig og hurtig ordre behandling.

Jeg kom hurtig til at tale med en person der var rigtig god til at finde ud af hvad jeg ønskede, og hjalp med at få ordren sendt på mail, da jeg ikke sad ved en computer.
Varen var der allerede næste dag, og leveret som sagt.
Fint arbejde.

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig levering og god service

Den klapvogn, som vi havde bestilt, var udsolgt, men babyshower.dk kontaktede os med det samme og tilbød os en klapvogn i en anden farve. Klapvognen var fremme allerede et par dage efter, så vi kunne nå at få den med på ferie.

Omdöme av bekräftad köpare

Stort udvalg og god service

Har kun godt at sige om babyshower og har kun oplevet super god service.

Defekt babyalarm byttet hurtigt

Vores babyalarm virkede pludseligt ikke, det er træls at være uden så jeg skyndte mig at reklamere. Et par dage efter havde jeg en ny babyenhed (det var den der ikke fungerede) som fungerer perfekt sammen med forældreenheden. Alt i alt super god service.

Omdöme av bekräftad köpare

Mails under hele forløbet fra bestilling, modtaget bestilling, varen pakket og sendt, til opfølgning. Man får på fornemmelsen at der er styr på tingene. Intet at sætte en finger på. Tjekker nu babyshowers udvalg, før jeg bestiller andre steder fra.

Hurtig levering, fantastisk service

Leveringen kom dagen efter jeg havde bestilt på internettet.
Den yderste embalage var lettere beskadiget, men jeg ringede til Babyshower og talte med en meget venlig dame, som lavede et notat om min henvendelse.
Heldigvis var der ikke noget i vejen med varen.
Det kunne ikke have været en bedre og hurtigere ekspedition

Våde varer

Varen var våd ved levering og lugtede muggent og babyshower ville ikke anerkende problemet. De ville dog tage varen retur. Heldigvis gik lugten væk i vask

Hej Sandie,

Du har jo købt et insektnet til en rejseseng, og jeg vil tro at vi har sendt dette i en lille papkasse - det plejer vi. Jeg beklager selvfølgelig at pakken var våd ved ankomst, men jeg kan ikke rigtig kommentere din sag, for ingen her kan huske at have talt med dig om det. Dog vil jeg sige, at pakken naturligvis ikke har været våd, da vi sendte den - det må være sket under transporten, og emballagen må også have været våd. Vores generelle procedure er, at hvis en sådan vare er ødelagt ved levering, så tilbyder vi altid pengene retur, ombytning eller lignende, og jeg kan forstå at dette også er sket i dit tilfælde. Jeg er derfor lidt uforstående over, at du synes at vi ikke anerkendte problemet. Jeg kan dog sagtens forestille mig, at en af vore medarbejdere kan have bedt dig vaske insektnettet først for at se om lugtgenerne gik væk - hvis det virkelig havde været ødelagt af lugtgener, så ville du naturligvis få det erstattet, men i så fald havde det jo været ubrugeligt, og der ville ikke være grund til at ofre penge på at returnere det.

Omdöme av bekräftad köpare

God og hurtig service :-)

Er fuldt ud tilfreds med Babyshower!

Omdöme av bekräftad köpare

Fin service, hurtig levering.

Nem overskuelig hjemmeside, hurtig levering.

Hurtig levering, gode produkter

Jeg har handlet hos Babyshower.dk 2 gange. Begge gange har de leveret gode produkter, pænt pakket, hurtigt afsendt efter bestilling, til en GLS pakkeshop, hvilket passer mig rigtig godt.

Nemt og hurtigt

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og et godt produkt.

Omdöme av bekräftad köpare

Første gang jeg har handlet hos Babyshower ,men bestemt ikke sidste. Hurtig behandling og lervering.

Omdöme av bekräftad köpare

Fast shipping and quality item

I am very happy for in time arrival of item which I had ordered and quality was nice

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg synes det er alletiders. Man får sin varer og god service.

Som sagt tilligere. Jeg har ikke noget at klage. Service er godt. Man taler men en i telefon er der altid nogen søde mennesker der behjælpelig hvis man har spørgsmål. Jeg er vel tilfreds den måde de gøre det på. Når kunder er tilfreds betyder det at service er top.
Bare bliver ved :D

mvh/grace

Omdöme av bekräftad köpare

God kvalitet og hurtig levering

Jeg havde bestilt en køjeseng. Den blev leveret halvandet døgn efter bestillingen, og den er solid, pæn og i upåklagelig kvalitet.
Samlevejledningen var lidt svær at forstå, da den ikke var nummereret, men resultatet blev godt alligevel.

imponeret

Det har været den hurtigste og mest effektive bestilling og levering af noget som helst jeg har købt på nettet. med en god fornemmelæse hele vejen stort 5tal herfra.

God handel!

Den var lidt længere undervejs end jeg almindelig venter på varer købt via nettet. Ellers alt ok.

Super

God service, venlig betjening ;)

Effektiv og hurtig

God service og hurtig betjening

Udemærket.

Fint udvalg. Lidt irriterende, at der ikke er levering med posten, men med fragtfirma.

Omdöme av bekräftad köpare

Ovenud god service og levering

Leveringstiden var hurtig og varen var i perfekt stand

Perfekt

Atl meget fint og hurtig levering. Et godt sted at handle

Meget tilfredsstillende :)

Hurtigt og billigt.

Jeg fandt et super godt tilbud på babygynger, fik bestilt og dagen efter var pakken sendt afsted! Dejligt!

Omdöme av bekräftad köpare

Meget tilfredstillende, både i kvalitet og levering

Hurtig og professionel service

Bestilling, betaling og modtagelse lige efter bogen. Professionelt.

perfekt service

Perfekt kundeservice, selv over telefonen.

Det gik super nemt

Varerne kom til tiden

Fin og hurtig handel!

Flot varer og hurtig levering

Perfekt!

Super god service, hurtig levering og kvaliteten af det produkt jeg købte var helt i top!

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtigt levering af varer til en super god pris!

Hurtigt levering af varer til en super god pris!

super hurtigt levering

Jeg bestilte om tirsdagen, og om torsdagen var det hos mig, super go service.

Super butik

Der skulle være flere steder på nettet, med så god service.
Hurtig levering og hurtigt svar på min forespørgsel hos kundeservice.
Jeg kan kun give 5 stjerner.

Perfekt

Bestil, betal og leveret:) rigtig god service

Hurtig og problemfri levering

Fandt et rigtig godt tilbud; en Willow Tree figur som var på tilbud. Bestilte og allerede 2 dage efter var figuren i hus. Har allerede anbefalet forretningen til min søster og en ven, sidstnævnte har ligeledes købt og modtaget en vare derfra. Så fuld tilfredshed her!

Babyshower ApS

Super service, super kvalitet, super virksomhed! :-)

Jeg har netop handlet på babyshower.dk for første gang, og er ovenud tilfreds.
Servicen var i top og varen var så super fin - og så til en rigtig rimelig pris! Samtidig, er de super nemme og HURTIGE at komme i kontakt med på mail - stort plus - Jeg er SÅ tilfreds :-)

• Slagelse, DK
  • 3 Omdömen

No Go!

Jeg fik købt en juniorseng + skuffer + sengehest til vores dreng i slutningen af februar.. de var virkelig søde og hurtige til at sende varen af sted, men så fik jeg at vide at sengehesten ikke var medsendt da de ikke havde den på lager - fair nok.. det blev lovet at jeg ville modtage den halvandet måned efter.. ! accepterede dette, men efter halvanden måned fik jeg at vide at jeg først ville modtage varen efter PINSE! jeg ringede ind og brokkede mig og sagde at vi ikke havde taget sengen i brug endnu og at vi ikke kunne vente yderligere hvis de ikke vil yde kompensation når jeg jo kunne tage ned i en lokal forretning og få den med hjem med det samme.. men nej, ret arrogant fik jeg at vide at det kunne de ikke.. synes det er dårlig service at lade en kunde vente i flere måneder og at man ikke engang kan få en beklagelse eller en eller anden form for kompensation... Problemet ville have været løst hvis sælger havde været forstående og imødekommende i stedet for at virke nedladende..!

Hej NE,

Ja, vi fortalte dig med det samme, at sengehesten ikke var på lager, heller ikke hos producenten BabyDan, og at det ville tage halvanden måned at få lavet en ny. Vi forslog dig andre sengeheste, men du foretrak at vente. Da tiden nærmede sig, fik vi jo desværre at vide fra BabyDan at der var problemer på fabrikken, og at vi måtte vente endnu et par uger på sengehesten. Vi informerede dig straks om den nye situation, og jeg beklager naturligvis denne forlængelse - men reelt kunne vi ikke gøre andet end vi gjorde: informere dig, tilbyde dig andre sengeheste og tilbyde dig pengene tilbage. Men du ønskede både sengehest og kompensation (på trods af at du i forvejen havde fået 25 % rabat på sengehesten), og det syntes vi trods alt ikke var rimeligt. For at gøre en lang historie kort, så meddelte du os samme dag som vi endelig fik sengehesten, at du hellere ville have pengene tilbage. Det fik du så - også samme dag. Jeg er ked af at du opfatter dette som dårlig service, og jeg skal være den første til at beklage den uheldige situation, men jeg synes vi gjorde alt hvad man med rimelighed kan forlange.

Omdöme av bekräftad köpare

Lang ventetid, når man bestiller fra Grl.

Min pakke vejede under 1 kg, der skulle sendes til Grønland. Når jeg bestiller fra andre steder, bliver det normalt sendt via flyet, når det vejer så lidt, men jeg måtte vente næsten 1 måned på min vare, da det var blevet sendt med skibet.
Ellers en god service og ikke andet at klage over.

Hej Martha,

Ja, det var da også rigtig uheldigt at PostDanmark skulle være så længe om det - det plejer de heldigvis ikke. På baggrund af din anmeldelse har vi dog nu foretaget et par justeringer i vores procedure: Dels vil helt små pakker fremover altid blive sendt med luftpost, og dels opfordrer vi nu lidt tydeligere vore grønlandske kunder til at skrive LUFTPOST ved bestillingen, hvis det er det, de ønsker. Vi håber hermed at have løst lidt op for problemet.