[REPLY]
Vaste planten: je krijgt een kluitje wortels met ergens een zielig stompje eraan
Struik: een paar zielige kale takjes aan een kluitje wortels
Asters: 3 verlepte blaadjes
Aardbeienplantjes: slierten wortel met een paar millimeter steeltjes, van de 20 plantjes had eentje ook een blaadje, de rest dus niet.
Weggegooid geld!
Op 22 april bestelde ik wat zakjes zaden om groenten te kweken.
Tot op vandaag geen enkele mail ontvangen dat mijn bestelling is verzonden.
Dat het bij bestellen van echte planten wat langer duurt,kan ik aannemen,maar gewone zakjes zaad is toch altijd beschikbaar?
Het is de 2e keer dat ik er bestel.De eerste keer kwam geen enkele bloem of plant uit en nu dacht ik met zaden niet veel risico te lopen.
Op de site zelf vind ik geen enkele bestelling terug bij mijn account.
Heb net gemaild,benieuwd of er überhaupt een antwoord komt.....
Ik zal er nooit meer wat bestellen. Ik had een bestelling gedaan omdat je 200 gratis bloemen zou krijgen. Wat ik had gekregen was creme en douchegel waar ik helemaal niet om had gevraagd. Ik had de bestelling juist gedaan vanwege de actie. Na meerdere malen te hebben gemaild, heb ik niet eens een mailtje teruggekregen. Dat is gewoon zo onprofessioneel. Toen ik eerst mailde met een vraag over de bezorging kon ik wel een antwoord krijgen, dus ze krijgen de mailtjes wel maar kiezen om niet te antwoorden!!! DIt is niet eens de slechtse scenario omdat ik wel de bloemen heb ontvangen, maar als je hierover al moeilijk doen zou ik het echt niet riskeren met meerdere bestellingen. Ik moet nog zien hoe de bloemen zullen zijn maar ik raad het jullie aan om gewoon niet bij bakker hillegom te bestellen!!!
Zaadmatjes Engelse Border gekocht:
- geen gebruiksaanwijzing van hoe te leggen;
- klantenservice zegt eerst 'maakt niet uit' en daarna 'wij weten het ook niet'. Vreemd, wat op de website-afbeelding van het resultaat staan vooraan lage planten en achteraan de hoge;
- geen opgave van de inhoud (welke planten)
- het is nu opgekomen: het lijkt totaal niet op het plaatje van de website, dat bij aankoop werd getoond.
En dat voor 10 euro de 2,5 meter !
Van de 2 stokrozen is er maar 1 opgekomen. Nog 3 stokrozen, ze doen het wel, maar 2 ervan geven maar 1 bloem.
2 Wintersneeuwballen, geen van beide.
Anemonen (25st) kleinste helft doet het, de rest niet.
OM DAT IK VRAGEN GESTELT EN DAAR NOOIT EEN ANWOORD OP HEB GEHAD EN DAT GING OVER DE MOLLEN EN MUIZEN TRIL APPRAAT IK HEB DUS NU TWEE NIEUWE MAAR MIJN VRAAG DESTIJDS WAS HOE LANG ZE ME GINGEN EN ER NOOIT EEN ANTWOORD OP GEHAD IK HEB NU OOK EEN HOOPBOLLEN GEKOCHT MAAR ER IS NOG NIKS OP GEKOMEN HOOGACHTEND C.G.E. CRETIER PIETJOUBERTSTRAAT 50 7315AW APELDOORN TEL 0651174921
Redelijke ervaring met een paar missers!
Heb liever geen missers. Vind het niet leuk te moeten contacten over bollen, planten, die het niet doen. Ik heb liever een goede bol (minerva) of plant dan een tegoedbon. Ook vind ik de vuurtoren die ik kort geleden gekocht heb niet in verhouding met de prijs. Zo'n klein lampje boven in. Geen straal zoals een vuurtoren schijnt. Zeer jammer.
Vriendelijke groet van
T.B.van Zijl
Goed bedrijf met goeie produkten maar hou op met dat "u hebt gewonnen spel" maar maak dan de produkten goedkoper, zeker in deze tijden.
Ja wat moet ik zeggen.Ik ken deze Bakker al van1958 ook ik heb wel eens te hoge verwachtingen gehad.Maar dat gebeurt op alle tereinen van het leven.Gelukkig komt er altijd weer een nieuwjaar om het nog eens te proberen.En hebt u terechte klachten,Laat het de Firma Bakker dan weten.
de producten zijn goed en is er wat wat het niet doet krijg je gewoon een ander maar waarom moet er elke keer weer die zogenaamde gewonnen prijzen formulieren bij / /dat hoeft niet voor de verkoop want wil je wat besteelen doet men het toch wel
groeten j.m.beekmans
Hoi,
De spullen worden steeds op tijd geleverd en zijn van een goede kwaliteit.
Nadeel is de steeds terugkerende loterij onzin wat mij eerlijk gezegd zonde van het papier is.
Wil je dat in het vervolg achterwege laten?
Onze vriendschap lijd dooronder
Groet
Cor
Beste medewerker
War ik mis in jullie boeken ,is een verwijzing in wat voor soort aarde de planten wensen te staan.Ook heb ik al verschillende keren slechte planten gekregen Daar heb ik op gereageerd en een onpersonlijke brief gekregen metr een bedrag.Is het moeilijk om een beetje klantvriendelijk te zijn ?
Al jaren koop ik bij Bakker maar overweeg daarmee te stoppen. 10 jaar geleden was de kwaliteit van de planten beter en de service ook. Maar sinds men op het internet zit gaat alles zienderogen achteruit. Ook de kwaliteit van hun product. De bereikbaarheid is slecht en de afhandeling van een klacht onder de maat. De acties die men organiseert komen dicht in de buurt van de Postcodeloterij. Pusherig en veel te frequent. Waar ik vroeger altijd ALLES bestelde bij Bakker is dit nu nog maar 25% van mijn totale afname, hoewel de concurrent duurder is. Service en kwaliteit staan voor mij centraal, maar bij Bakker niet meer. Jammer, blijkbaar is mijn investering in planten ondergeschikt aan naamsbekendheid van Bakker zelf.
Ik ben tot op heden te vreden, voor de producten die besteld zijn.
Van Bakker kreeg ik een brief waarin stond dat ik een bepaald aantal punten had bereikt (staat me bij van 5495) wegens jarenlange bestellingen. Hiervoor zou ik een zgn, Bananenplant (die met gele bloem) krijgen als ik hem opvroeg. Nog tel contact gehad of ik ook een bestelling moest doen. Antwoord nee en heb bestellijst opgezonden om plant te ontvangen. Na +/- 1,5 maand gebled waar bestelling blijft. Als antwoord niet meer leverbaar.
en ik krijg er ook niets anders voor. Dit schiet me toch even verkeerd. snapt u?
maar ik heb een rozenboompje en roos ook gekocht en dat is niet goed gegaan
Ben echt blij met Bakker een grote keuze en vaak de nieuwste planten of bloembollen dit is zeer fijn om uit te proberen vooral in onze groet tuin.Heb af en toe dat het niet uit komt of tegen valt maar dit is minimaal.Als er iets niet bij de bestelling zit,wat bijna niet voor komt,dan bel je even en het wordt direct opgelost.Trouwens ook leuk om cadeau te doen.
hallo firma bakker
altijd heel te vrede geweest over u bedrijf maar het word steeds comerceler,hier ben ik niet echt blij mee .
de aktie geven veel verwaring en ook onvrede,liever goede kwaliteit dan alle poppekast aan beloofde prijzen die toch nooit uitgekeerd worden.
De bloemen van een set je waren nog maar twee die niet kapot waren.( spaanse magrieten)
Voor de rest was het allemaal wat minnetjes wat de rest aanging beetje aan de kleine kant
helaas was het deze keer niet wat wij verwachtte
Over het algemeen zijn Uw producten goed. Al zou een extra vermelding van planttijd voor sommige planten op zijn plaats zijn.
Die massale cadeau's aanbiedingen mogen van mij achterwege blijven.
Bakker heeft een goede service. Plant niet aangeslagen dan krijg je een nieuwe opgestuurd. Kwaliteit is goed. Prijs is soms aan de dure kant. Hebben ook vaak bijzondere planten en bloemen.
hoy kerel de bedoeling is goed maar planten doen niet altijd wat je denkt net zo eigenwijs als dier en mens je weet planten en dieren staan bij mij nummer een doe er alles voor maar van de 4 climatis is er maar een die nu weer bloeit de druif heeft een virus allemaal brobbelen op de bladeren de vervangen planten doen het goed ouwe tot weder horen.
groetjes mart
Wij zijn zonder meer tevreden over de wijze waarop Bakker de bestelde artikelen niet alleen uitlevert maar ook voor langere tijd garandeert.
Ik ben nog nooit in de winkel geweest. Het bestellen via de gidsen is een lust. Grote keus, correcte bezorging, super!
tevreden als een plant niets doet of beschadigd is even bellen en je krijgt een nieuwe opgestuurdj. c. assen
goede kwaliteit planten maar te veel goksurprises
catalogie, verzendig, kwaliteit van de planten is altijd goed. Het uitbreiden naar andere gebieden dan planten is voor mij verspilde moeite. De catalogie en alles wat meegezonden wordt met de bestelde planten verdwijnt bij mij linea recta in de prullebak.
het aanbieden van de vele kado,s bij bakker vind ik overdone .
zeker omdat de meeste kado,s bestaan uit rotzooi .ze kunnen beter korting geven of spaar punten voor gratis produckten .
Beste bakkermedewerkers, ik ben de laatste tijd niet zo tevreden over jullie , jullie lossen dingen op[met een waardebon ,waar ik dan net de portokosten kan betalen en dat vind ik zo waardeloos , want dan heb ik het gevoel dat ik een beetje bij mijn neus gepakt ben ! Bv ik gestel voor 25 euro , omdat ik dan een fles met voeding er bij kreeg , maar dan zijn er 2 producten niet in voorraad en dan krijg ik niets , o ja wel maanden later een bloem die ik toen besteld had met portokosten , dus ja ik ben er weer even klaar mee !
ik geef jullie bedrijf een 4 aangezien jullie je beloftes niet nakomen
De meeste planten slaan aan na planten. Als er zijn die niet uitlopen, hoef je maar te bellen en je krijgt nieuwe of een waardebon. Prima klantenservice!!
in de tuin zijn Jullie mijn vrienden op een enkel drie kleurig stam roosje na doet alles het uitstekend
zal ook steeds het folder uitspitten voor iets nieuws
moet helaas op mijn geldknip letten die is niet zo dik met alleen maar AOW.
vriendelijke groeten
W.J.C.v.Beurden.
Bestel al vele jaren pootgoed en bollen die het elk jaar goed doen.
Helaas dit jaar een tegenvaller met tiroler hanganjers leuk op de
folder maar een sof zowel de eerste als tweede (vergoede zending) maar heb daardoor mijn vertrouwen niet verloren.
Ik ben al jaren klant bij Bakker tot volle tevredenheid. Ik volg altijd de instructies op en heb dan ook altijd succes.
Maar bij bestellingen,ook reageren op e-mails,als iets niet in orde is.
vr.gr. P.J. Schieren.