We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (6 713)
Bax-shop.nl

Prima service en lekker snelle levering

BAX-shop is de plek waar je moet zijn voor alle sound (stage) apparatuur voor hobbyist en zelfs de professionals vinden er wat ze zoeken.
Volop keuze en goede adviezen en bruikbare reviews zijn te vinden op hun site, dat maakt de keuze en bestelling van het juiste artikel makkelijk.
Levering is snel, goed verpakt dus alles komt ongeschonden aan en je kunt zien dat ze ervaring hebben met het verzenden van kostbare sound apparatuur.
Prijzen zijn scherp, ten tijde van mijn bestelling kreeg je zelfs extra lange garantie dus TOP !

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl : een voorbeeld voor de shops op het internet !!!

Bax-shop.nl : Een geweldige webshop met een ongekend aanbod ! Zeer duidelijke website waar je gemakkelijk je weg vindt en waar bestellen geen probleem is. Na je bestelling wordt deze supersnel geleverd ! En ook de service na verkoop is prima. Niets dan lof over m'n favoriete webshop !

WAUW

In 1 woord te beschrijven: Wauw! :)
Maandag rond de middag had ik een kleine bestelling gedaan van net geen 26 euro. Eerst liep er door mezelf iets mis met het betalen maar toen ik eenmaal door had hoe het juist moest ging de rest allemaal vanzelf.
Een paar minuten na bestellen kreeg ik een bevestiging dat de bestelling goed ontvangen was. Enkele minuten later een bevestiging van betaling, en slechts enkele uren later op dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat de bestelling reeds verzonden was.
Eerst stond er bij tnt dat het woensdag geleverd zou worden dus dat vond ik al redelijk snel. Dinsdag om 20.08 stond tnt voor de deur met het pakketje!
Petje af voor bax-shop voor het super snelle verzenden (ook van kleinere bestellingen!) en de goede service en ook petje af voor tnt om toch na 20uur mijn pakketje te leveren!

De verpakking was ook geweldig! mijn bestelling was een handje groot en zat verpakt in een doos die zo groot was als een schoendoos en helemaal gevuld met luchtzakjes om eventuele schokken op te vangen! schitterend!

Danku!!

Bax-shop.nl

Bax-shop is een perfecte winkel voor je apparatuur met goede serves en klantvriendelijk.

Ik ben zeer tevreden over Bax-shop omdat ik alles altijd op tijd geleverd krijg. Maar het kan wel eens voorkomen dat het niet oprijd geleverd kan worden dan is er niks aan de hand je word keurig op de hoogte gehouden.
Het assortiment van Bax is heel uitgebreid, je kunt het zo gek niet bedenken of Bax heeft het.
Ook bij vragen is er geen probleem, alles word keurig beantwoord en ze geven zelfs advies.

kortom: Perfecte plek om je aankopen te doen.

Super Service !

Deze winkel heeft een snelle en uitstekende service.
Nog geen enkele andere online shop tegen gekomen met zo'n goede service.

ZEER GOED!!

Prijs is meestal lager dan een andere webwinkel. Ruime keuze. Geen verzendkosten boven €50,- en pakket is altijd dubbel verpakt. Kortom. Zeer goed!!

Bax-shop.nl

Zoals het hoort te werken.

Bax-shop werkt naar mijn ervaring hoe het hoort te werken: snel, efficiënt en precies zoals staat aangegeven. De webshop is overzichtelijk, de betaling snel verhandeld en de levertijd is accuraat. Ik heb regelmatig dingen nodig voor een opname studio, en heb daarom een betrouwbare winkel nodig die dat te bieden heeft, en ik weet gelukkig dat Bax-shop veel heeft en goede service heeft. Ook als er iets niet klopt met de bestelling of iets dergelijks krijg ik snel antwoord van de service. Kortom, ik ben tot nu toe zeer tevreden met de producten die ik bij hen koop.

Bax-shop.nl

...een winkel die meteen opvalt door goede service en snelle levering

ik had via website een verkeerd verzend adres doorgegeven maar na 1 telefoontje was het geregeld ,product kwam de volgende dag aan op het goede adres

duidelijke website, sne

Duidelijke website, snelle levering, perfecte service.

Top zaak

Ik kan deze zaak echt aanbevelen omdat ze een zeer goede en makkelijke website hebben met een grote keuze aan artikelen tegen een goede prijs.
Daarbij is de kwaliteit van de producten die ik had gekocht uitstekend in mijn geval was dat een gitaar standaard en gitaar snaren.
Ook de levering was binnen 24 uur (wel op gemerkt)maar dat geldt voor alle web winkels de levering hangt af van de pakket dienst als die mee werkt dan kan je het binnen de gestelde tijd hebben.
Verder een top zaak en ik koop er zeker weer eens.

Bax-shop.nl

Leuke interessante webwinkel met snelle service.

Ik was laatst op zoek naar een koptelefoon en kwam op de website van Bax uit. Ik las na het bestellen pas dat het product wellicht niet op voorraad was. Ik heb ze even opgebeld en aan de lijn waren ze erg vriendelijk, als het product niet op tijd kon worden geleverd dan kon ik een vervangend product krijgen. Uiteindelijk m'n pakje precies zoals gepland ontvangen.

Bax-shop.nl

Uitstekende service en deskundige adviseurs

Ik ben uitermate tevreden over de bestelprocedure, de snelheid van afhandeling en levering. De eerste keer een mobiel audio apparaat met defecten ontvangen maar deze kon, na telefonisch overleg met de zeer vriendelijke servicedienst, zonder enkel probleem kosteloos worden geretourneerd. Binnen 2 dagen had ik al weer een ander apparaat in huis. En deze keer in perfecte staat. Alle andere bestellingen later waren prima. Telefonisch advies gevraagd via telefoon is heel verhelderend en deskundig gegeven zonder uit te zijn op het duurste te willen verkopen. Eerlijk advies.
Wat een verademing dat er nog zulke bedrijven bestaan !!!
VETTE COMPLIMENTEN aan de medewerkers van BAX-SHOP wat mij betreft !!

Bax-shop.nl

Bij Bax-shop weten ze wat "Klant is Koning", betekend!!

Beste mensen van Bax-Shop,

ik heb al meerdere spullen gekocht via jullie site en laatst was er een probleempje met mijn set speakers (Behringer VP1220) die ik bij Jullie had besteld. De eerste had ik keurig na 1 dag binnen en de 2de moest ik een aantal weken op wachten maar dat was bekend. Nadat deze weken voorbij waren kwam de speaker keurig binnen maar tot mijn grote verbazing was deze compleet anders gebouwd!? Ik moest echt 2x kijken of het type wel overeen kwam maar dit was niet het probleem. Ik had jullie een mail gedaan met foto waarop de 2 speakers afgebeeld stonden. Een dag later werd ik gebeld; "Goh.... u heeft wel een bijzondere foto toegezonden", werd er gezegd en er was ook met de fabrikant gebeld en hieruit kwam dat ze de speaker hadden verbeterd! Sjah... lullig want er was duidelijk een klank verschil te horen. Meneer... (ook al zo netjes van ze. ;) stuurt u de speaker met de ovale tweeter maar terug en dan zenden wij de juiste speaker naar u toe. Kun je nagaan, ik werd op dinsdagavond gebeld en ik heb de speaker woensdagochtend verstuurd. Het is nu donderdag en alles is opgelost!! Als alle winkels nu eens een voorbeeld aan Bax-shop nemen, dan leven we in een land met perfecte winkels!!!

Barry

Bax shop is supper cool

Bij Bax shop heb je een zeer goede online shop alles gaat er super snel vooruit zeker de service van voor 22u besteld morgen in huis is supper in een woord FANTASTICH

Bax-shop.nl

Snelle persoonlijke online shop met uitgebreid up-to-date assortiment

Ondanks een groot assortiment, een overzichtelijke site waarop het aanbod duidelijk wordt weergegeven.
Supersnelle levering !
Helaas zijn er al enkele malen wat producten niet geleverd of waren sommige producten (heel snel) defect. Maar bij ieder euvel werd er door BAX-Shop heel correct/persoonlijk en snel gereageerd. Wat helemaal opviel was de flexibele manier waarop zij snel tot een oplossing wilden komen. Niets dan complimenten.
Een bedrijf wat goed en snel kan inspelen op een (onoverkomelijke) fout is wat mij betreft een top bedrijf !!!

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl : een goeie webshop en voor andere muziekliefhebbers een echte aanrader!

Ik heb bij bax-shop.nl altijd netjes mijn bestelling kunnen afronden want alle mogelijke betaalopties staan immers overzichtelijk gepresenteerd wat je
een vertrouwt gevoel geeft. Mijn bestelling is dus altijd afgeleverd en door de fijne bestelling methodes die bax-shop.nl aanbiedt - voor 22.00, morgen binnen! - kan een mens gewoon weg geen vergissing meer maken en wordt je pakje altijd op tijd bezorgt.

De legio aan dingen die bax-shop.nl in voorraad heeft is een must voor de eindgebruiker (ik dus).

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl heeft het wel!

Sinds ik de Bax-shop ken
ben ik een ander mens
en bovenal de grootste fan
ze hebben alles wat ik wens.

Geweldige service

De webwinkel is handig en overzichtijk en als je iets besteld, heb je het snel al thuis!

Bax-shop.nl

Bax-shop een winkel waar je blij van wordt....

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle verzending en prima service

Dit is echt supersnel!

Zoals vaak pak je op het laatste moment net dat plugje of snoertje mis. Dan is het wel erg prettig dat je tot 22.00 uur kan bestellen. De andere ochtend lag de bestelling om 08.00 uur in de postbus! Goed geregeld!

Uitstekend

Uitstekenden service,
Zeer nette prijzen ( nergens goedkoper )
Netjes op tijd geleverd,

Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Bax-shop.nl

Een betrouwbare partner met een prachtig assortiment op een overzichtelijke webshop.

Leuke webshop om op rond te kijken. Veel achtergrond info. Makkelijk bestelproces. Snelle levering.

Binnen 1 dag bestelt

Wel awesome dat de meeste producten binnen 1 dag besteld worden.

Echt Top Bedrijf

Ik ben een Trouwe klant van Bax-Shop geworden
Vanwege goede service en snelle levering
En als je ergen niet uitkomt dan helpen ze je
En als het product niet goed is dan krijg je een andere
Of je geld trug dus een Top en eerlijk Bedrijf
Ik zeg Kopen .

Bax-shop.nl

Bax-shop dat zou iedereen moeten doen!

Ik heb een keer iets met spoed moeten bestellen.
echter was dit door post nl vertraagd en zou het niet op de benodigde dag binnen gekomen zijn. ik heb toen met bax-shop gebeld en heb de situatie uitgelegd en gezegd ik heb de licht statieven en tape en dergelijke vandaag echt nodig. toen is er iemand van de bax-shop direct in de auto gestapt en hebben ze de betreffende bestelling bij mij afgeleverd zonder extra kosten. wat mij betreft is dit absoluut een 10 waard!

Verder is alles zeer goed geregeld ik vind dit cijfer het meer dan waard!

Bax-shop.nl

Een goed bedrijf met goede resultaten en veel keuze aan producten

De bax-shop is een hele goede winkel om al je dj-gear te kopen en verlichting.
bax-shop heeft een snelle levering en je kan tot wel 10 s'avonds bestellen en je hebt het de volgende dag in de middag. Een geweldige prestatie vind ik zelf. Ik zelf laatst nog een koptelefoon gekocht voor weinig en veel kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Uitgebreid assortiment

Kabeltjes, tape, snaren. Bax is de one-stop shop als het om muziek spulletjes gaat. Snelle levering en niet te duur!

Snel

Supersnelle en goede levering

Bax-shop.nl

De beste webshop in dit segment: duidelijk, snel en zeer uitgebreid assortiment.

Ik heb nu al een paar keer iets nodig gehad waarvoor ik eigenlijk niet naar de winkel wil. Een deugdelijke webshop is daarvoor een uitkomst en die heb ik in Baxshop gevonden: Het breedste assortiment, bijna alles op voorraad en geleverd binnen een dag tegen scherpe prijzen. Goed verpakt en WYSIWYG. Na de vlotte betaling vooraf krijg je direct een bevestiging per mail en als het pakket geshipped is krijg je gelijk de track en trace gegevens. Ik grijp niet graag mis als ik materiaal nodig heb voor mijn bands maar Baxshop heeft me nog nooit teleurgesteld in tegenstelling tot veel van haar concurrenten. Leverbetrouwbaarheid heb ik in een hoog vaandel staan, hetgeen zeer prettig werkt in noodsituaties. Als ze niet zo ver weg zaten zou ik er graag eens op bezoek gaan.

Topservice

Bax-shop heeft een heldere website, simpele lay-out, groot assortiment met voor ieder wat wils.
De prijzen zijn bijna zonder uitzondering de laagste in Nederland en omstreken, de service is goed, ze zijn supersnel met versturen, wat wil je nog meer?

Bax-shop.nl

Goede service, ook als er iets niet vlekkeloos verloopt.

Het produkt dat ik bestelde bleek kapot. Kan Baxshop niks aan doen maar toen ik het op wilde laten halen moest ik bijna 30% van het totaalbedrag inleveren omdat de verpakking niet helemaal compleet meer was. Ben keurig een paar keer teruggebeld en kreeg uiteindelijk alles terug zodat ik als klant het vertrouwen zou behouden. En dat doe ik; ik ken ook veel muzikanten die hier probleemloos bestellen. Dit was voor mij pas de eerste keer.

Prima afhandeling dus!

Bax-shop.nl

wat je zoekt vind je daar

bax shop is echt geweldig!!!
je vind er alles wat je wilt of nodig hebt en dat voor een prachtige ( niet duren ) prijs!!
ik ben echt tevreden van de producten en de klantvriendelijkheid van de medewerkers van baxshop!

( het zou geweldig zijn als er een winkel van baxs shop komt ergens in antwerpen! )

mensen doe zo voort!

Bax-shop.nl

Er is gewoon geen betere

Service en levering zijn gewoon SUPER !!! een dikke 10 op 10

Bax-shop.nl

Bax-Shop.nl... Service, assortiment en levering... Niet normaal goed!!

Alles vanuit je luie stoel bestellen via de zeer overzichtelijke website of via de sales afdeling.

Of je nu een product wil omruilen, vragen hebt over een bepaald product of advies nodig hebt, Bax Shop doet daar niet moeilijk over en zit met een team klaar om je te voorzien van een antwoord en neemt daar ook de tijd voor.

Het assortiment wordt flink vertegenwoordigd met kwaliteitsproducten van de bekende merken. Mocht een bepaald product niet opgenomen zijn in het assortiment schroom dan niet daar naar te vragen. Ik heb ervaren dat het product dan nog steeds spoedig geleverd wordt.

Dus....naar Bax-Shop.nl!!!!

Bax-shop.nl

Super site voor de muziekfreak

Duidelijke site, veel keus, snelle levering, goede service bij vragen!

De beste service van Nederland

Super snelle levering, met een fantastische klantenservice die met jou mee denkt in de oplossingen die er mogelijk zijn! Altijd goede producten in de schappen liggen en de open dag is echt een aanrader!

Bax-shop.nl

Er wordt geleverd zoals voorspeld, tracking wordt voorzien Prima

beschadigde artikelen snel en keurig omgeruild. Over reparaties ben ik ook tevreden .
Keep it up :D

Bax-shop.nl

perfecte online shop voor iedereen die iets met muziek doet

als je ooit iets nodig hebt om je muzikale talenten te ontwikkelen koop je spullen bij bax shop