We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (3 118)

Omdöme av bekräftad köpare

Befro's fejl i afsendelsen skyld i forsinkelse

Min ordre hos Befro bestod af kamerahus + hukommelseskort blev først ekspederet og afsendt den 3 hverdag. Jeg fik dog kun mail om at hukommelseskort var afsendt, så jeg kontaktede Befro og blev beroliget med at begge pakker ville komme førstkommende hverdag. Kamerahuset dukkede ikke op. Jeg ringede igen og blev sendt til mit lokale postkontor for at eftersøge pakken. I 2. forsøg fandt Befro ud af at de var kommet til at sende kamerahuset med GLS og ikke postdanmark! GLS blev kontaktet og jeg havde endelig mit kamerahus 6 hverdage efter bestilling. Da jeg bestilte stod der 2-3 dage levering på Befro's hjemmeside!
Jeg måtte kontakte Befro en 4. gang for at få tilsendt fakturaen på kamerahuset. På grund af GLS-fejlen var fakturaen aldrig blevet sendt til mig :-(
Det skal siges at jeg hver gang hurtigt kom igennem på telefon og at jeg fik en venlig betjening i forsøget på at rette fejlen.

Tilfredsstillende ekspedition

De bestilte varer blev leveret tilfredsstillende trods en lille forsinkelse, sommer ikke plejer at være,

Omdöme av bekräftad köpare

Handlen var nem og hurtig!

Det var nemt at finde det jeg skulle. Nemt at navigere rundt på siden, det hele gik hurtigt! Kun plusser herfra! :-)

Brilliant!

Hurtig levering, godt pakket til forsendelse og en rigtig god pris. Kunne ikke være mere tilfreds!

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg bestilte en pakke, som skulle leveres hurtigt. Jeg fik god og hurtig service.

super

bestilte en fototaske, der stod der kunne være et par dages leverings tid.
men prisen var god og stod og skulle bruge den til en ferie.

den nåede lige at komme, inden jeg skulle afsted (4 dages leveringstid, så inden for det lovet:) )

den eneste ting, er at målene på tasken er svære at angive 100% på hjemmeside, da den er i blød kanvas, så hver lidt varsom hvis du er i tvivl om det passer til dit udstyr.

min konklution af købet er god og køber gerne der igen.

Der handler jeg igen.

Priserne er ok og udvalgt er fint.

Tillid til Befor

Jeg bestilte en vare hos Befro, den var ikke på lager, men fik oplyst en leveringstid på et par dage, det blev til 4, men ikke noget problem.

Jeg har handle der før og gør det gerne igen.

Fin og hurtig service

Problemfri bestilling en sen aften og ordren blev afsendt følgende dag.
At Postdanmark så var to dage om at levere i stedet for en var heldigvis ikke et problem - og da slet ikke firmaets ;-)

Et godt sted

Jeg er fuld tilfreds med Befro, de havde det jeg manglede. Et godt sted at handle.

God levering

Godt pakket ind, men kunne have været hurtigere sendt.

all right

Det tog lidt lang tid, men ellers ok :)

Omdöme av bekräftad köpare

Canon printer leveret dagen efter bestilling.
Er meget tilfreds.

Fin oplevelse

Tja, der er ikke noget negativt at sige. Jeg bestilte en taske til mit kamera. Sparede ca. 50% ift. andre webshops. Jeg bestilte lidt over middag mandag og havde min vare 08.30 den følgende morgen.

Perfect service

Jeg havde bestilt en printer hos Befro da post danmark ikke kunne finde ud af at lever en pakke, efter at den har været på deres transport center i over 6 dage, sente Befro en anden printer, man kan jo ikke forvente bedre service

Hurtig levering.

Hurtig levering - og ikke mindst - af de rigtige vare.

Hurtig levering, billig pris

Rigtig lækkert fjernsyn til en god pris. Hurtig levering.

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig og nem handel, bestilte/købte varen på nettet og 3 timer efter, var varen afhentet og i brug.

Jeg havde fundet et optik til mit kamera som jeg manglede.
Igennem længere tid havde jeg gået og set dette stykke glas ud. Ved befro.dk var det på lage og halv pris af andre steder i dk ( mener det var restlagers der blev solgt ud af )
Handlen tog ikke mere end 3 timer, fra jeg lavede forespørgelse om varen var på lager. Til jeg betalte og kunne tager ind til befro og hente min vare. Efter 3 timer, havde jeg mit nye glas på kameraet :)
God kundebetjening og overskuelig hjemmeside.
Ville klart handle der igen.

Omdöme av bekräftad köpare

købt et kamera med tilbehør

måske en lidt langsom levering, - men måske tog jeg fejl jeg er ikke så bekendt med nethandel--,så det er ikke er et problem for mig, en rigtig god tlf kontakt med sælger, nem at komme igennem til, venlig betjening

Omdöme av bekräftad köpare

Lille ordre, men hurtig service

Førstegangsbruger af Befro, men positivt intryk. Jeg vil sikkert benytte Befro igen.

Omdöme av bekräftad köpare

Alt har været i orden, kom til tiden son aftalt

Det har været ok det kom inden for de 5 dage som de lovet

Omdöme av bekräftad köpare

Højt serviceniveau og lave priser...

Har brugt Befro Meget de sidste år og har været fuldt ud tilfreds..
senest da jeg købte et hold blækpatroner... og efter at ha' pakket dem ud, fandt ud af at det var de forkerte jeg havde bestilt :-/
Befro byttede uden bøvl til de rigtige selvom jeg havde brudt emballagen..
det kalder jeg service !

Befro.dk

Varen ikke leveret og har ikke returneret pengene som var hævet sel om varen ikke var sendt

Købte en vare den 13.03.13
Fik jeg en mail om de ikke kunne levere den 19-03-13
Men Pengene blev hævet den 13-03-13
Har rykket flere gange
Har endnu ikke modtaget mine penge retur den 27-04-13 (ca. 6 uger )
Kun kr. 690,- men alligevel

Svar från Befro.dk

Hej Finn Sejersen.

Vi skal beklage den længere tid der gik førend du modtog pengene retur. Det er IKKE acceptabelt! - Disse har du dog modtaget for knap 2 uger siden.

Tillad dog os at præcisere vi ikke har hævet pengene på dit betalingskort. Da du har valgt Danske Netbetaling laver du ret beset en decideret bankoverførelse til os vi ikke har mulighed for at afvise.

Det retter dog ikke op på tiden der gik, førend du modtog pengene du havde overført, retur på din konto.

Vi håber dog at se dig som kunde igen hos Befro. Så lover vi at forbedre din købsoplevelse.
Ønsker du at fortryde købet eller er der andre faktorer, der gør ordren annulleres, kan du med fordel anvende et betalingskort ala Dankort / MasterCard / Visa. Her kan vi blot afvise betalingen, såfremt situationen bliver aktuel.

PS: Du har allerede skrevet denne bedømmelse for 2 uger siden. Denne besvarede vi også. - Hvorfor slettede du den?

Bedste hilsner
Befro ApS

Lavt informationsniveau

Bestilte en vare som ifølge hjemmesiden var på lager. Da jeg efter ca. 10 dage ikke havde fået varen og intet havde hørt, kontaktede jeg Befro pr. mail som samme dag meddelte mig at man forventede varen på lager om ca. 10 dage

Synes at det er lidt tyndt at man ikke kontakter kunden. Varen er registreret som værende på lager og derfor forventes leveret 1-2 dage efter. Man gider ikke engang gøre sig den ulejlighed at informere kunden, men forbliver bare tavs, indtil kunden retter henvendelse.

Supergod reurpolitik

Super god retur politik. Nemt og hurtigt penge tilbage.

Det hele fungerede perfekt, Super

Bestilt en taske til mit kamera. Halv pris og hurtig levering. Super firma

Omdöme av bekräftad köpare

Fint udbud, gode priser men lidt sløv levering

Jeg har handlet en del på BEFRO før til stor tilfredshed.
Denne gang bestilte jeg flere forskellige varer, hvoraf én viste sig ikke at være på lager (på bestillingstidspunktet vist Befro's hjemmeside at varen skulle være på lager). Efter 11 dage rykkede jeg for varerne, og Befro skrev at varerne ville blive sendt med det samme og at den sidste vare ville blive eftersendt. Dette skete dog ikke og efter yderligere 5 dage rykkede jeg igen. Varerne blev afsendt 18 dage efter bestilling - lidt irriterende på man løber tør for blæk.
Befro gav et prisafslag for den sene levering - 1 ekstra stjerne for det.
Forbedringsforslag: giv hurtigt kunden besked hvis leveringen bliver forsinket pga lagermangel. Havde jeg væres førstegangskøber hos Befro havde denne handel ikke givet mange stjerner - jeg kommer trods alt igen pga tidligere gode erfaringer.

På det jævne

Vi have bestilt to kameraer, men da vi skulle have dem leveret, havde de kun et, så vi måtte vælge et andet mindre godt kamera, og der var ingen rabat eller noget for fejlen.

Omdöme av bekräftad köpare

Vi fik varen rigtig hurtigt.

god handel

Hurtig levering, ingen problemer.

Det kører

Udmærket sted at handle.

Perfekt handel

Når prisen indiskutabelt er markedets billigste og leveringen er til døren under 24 timer efter bestillingen, kan man vist næppe komme tættere på en perfekt handel.

Perfekt leverance

Bestilte min vare om formiddagen, og næste formiddag ringede postbudet på døren.
Kan jo ikke gøres bedre.

Hurtigt og nemt

Super god service og hurtig levering. Anbefales herfra :)

Omdöme av bekräftad köpare

Befro står stadig for god service og billige priser.

Jeg har flere gange over en år række brugt Befor fordi de ofte kan tilbyde priser der kan konkurrere med de etablerede fotobutikker.

Denne gang bestod den ekstra service i at Befro tog sig tid til at rådgive mig ifht. levering. Jeg havde bedt om få sendt pakken uden forsikring for at den kunne nå hurtigere frem, men Befro var gode til at informere om risikoen ved dette og fraråde mig mit ønske.
Pakken nåede frem sikkert i tide og det er nøjagtig samme scenarie jeg kender fra de andre gange jeg har bestilt hos dem.

Rigtig god forhandler

Handlen gik strygende. Varen jeg købt var dog ikke på lager, men det stod tydeligt ved købet så jeg havde forventet der ville være ventetid. Varen kom dog hurtigere end jeg forventet.
Jeg kan varmt anbefale Befro