We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Blues Brother Aps omdömen

Blues Brother Aps Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Blues Brother Aps och skriv själv ett omdöme av Blues Brother Aps 15
Bra
8.9 av 10

15 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (15)

Hurtig og professionel udførelse

Jobbet blev udført professionelt og hurtigt, et samarbejde man kun kan anbefale til alle andre.

Utvalt omdöme av Blues Brother Aps

Over alt forventning ;o)

Det har været en fantastisk god oplevelse af få produceret en instruktions video hos Blues Brothers.
De er meget lydhør og meget professionelle i deres fremgangsmåde og produktion.
Vil helt klart anbefale dem til andre og vi kommer helt sikkert tilbage for at få lavet yderligere film.
Roco-Plt A/S

• Lasse
  • 2 Omdömen

Professionelt og Seriøst

Min oplevelse med Blues Brothers var formiddabel. Alt fra start til slut. Videoen blev som forventet, stilrig, enkel og sofistikeret.

Vi takker mange gange for samarbejdet med Blues Brothers. :-)

Hurtig og professionelt arbejde

Seriøst arbejde team, der kan løse produktionen til den rigtige pris, helt efter aftale.

Flot arbejde

Lindegården er meget tilfreds med Blues Brothers engagement og flotte arbejde.

Blues Brother Aps

Super service og fantastisk resultat

Med tidspres og minimal instruktion, lykkedes det Blues Brother at lave en fantastisk Instore film til os. Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Blues Brother, både mht. til resultaterne, men også pga. deres fleksibilitet.

Blues Brother Aps

5 stjerner siger det klart.

Hos Benée Huse er vi særdeles tilfredse med det arbejde og den film som Bluesbrother har skabt for os.

Vi henviste Brian til en kunde som gerne ville fortælle om sin byggeoplevelse med Benèe Huse.

Resten klarede Brian fra Bluesbrother.

Og hvilket resultat. Vi er meget tilfredse.

Blues Brother Aps

Nem og billig produktion af spots

Efter at have lavet et enkelt spot på en ny vare var det en nem beslutning at vælge Blues Brother til produktion af yderligere 5 spots.

Arbejdsgangen er nem og hurtig - og Brian sørger for at supplere op på de områder, hvor man selv er blank for idéer.

Hos Blues Brother får man meget for pengene og for os har det samtidig været en fordel at have en lokal samarbejdspartner.

Fantastisk professionel

Vi har haft et rigtig godt forløb med Bluesbrother og kan varmt anbefale ham. Professionelt, hurtigt og ikke mindst et godt slutprodukt. Vi er meget tilfredse.

Professionel og godt resultat

Blues Brother har igennem hele processen været professionelle og givet os et godt resultat. De forstod hurtigt hvad vi ville med filmen og lavede på den baggrund en drejebog som vi kunne bruge fra første udkast. Vi vil helt klart bruge Blues Brother igen, da deres film er godt lavet og til en overkommelig pris.

Bedst til prisen

Vi er et mindre handelsfirma, som bl.a. sælger varer på Internettet. Vi har benyttet Blues Brother til at lave en række korte videoer til vores webshops og til reklamer på storskærme i forskellige institutioner og sportscentre. Vi indhentede tilbud fra flere producenter, og Blues Brother var helt klart den producent som kunne tilbyde den mest fleksible løsning der passede til vores behov, og til en meget konkurrencedygtig pris. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Brian Andersen, og vi er særdeles godt tilfreds med de videoer vi har fået produceret. Vi kan derfor varmt anbefale andre at benytte Blues Brother.

Blues Brother Aps

Dejlig uhøjtidelig og nemt samarbejde

Jeg er ganske sikker på, at vi kommer til at arbejde sammen igen. Vi svinger godt sammen, og samarbejdet har været præget af at der er plads til at tage nye ting op og lave ændringer i sidste øjeblik

• Helle
  • Møldrup, DK
  • 2 Omdömen
  • Verifierad köpare

Blues Brother fik "musikken til at spille"

I forbindelse med en prisoverrækkelse ønskede vi, hos BM Autoteknik A/S, at få lavet en video-præsentation til profilering af vores virksomhed. Blandt et stort antal udbydere valgte vi at arbejde sammen med Blues Brother, som under hele forløbet fik os til at føle, at vi var i gode hænder. De styrede processen og sikrede en økonomisk produktion vha. af en gennemarbejdet drejebog. Bluesbrødrene udviste stor fleksibilitet og forståelse for den meget stramme deadline, vi stod over for, og kom med kreative input undervejs, som hjalp os til at skabe en rød tråd igennem videoen. Derudover har de været videbegærlige og stillet mange gode spørgsmål for at få den rette indsigt i vores virksomhed og produkter, med henblik på at kunne videreformidle de kernebudskaber, vi ønskede at fokusere på i videoen. Endelig har de været meget lydhøre og har lagt vandret for at imødekomme vores mangeartede ønsker og pludselige indfald. Vi er taknemmelige for den ihærdighed de lagde i deres arbejde med detaljerne og kan med tilfredshed sige, at vi fik en service ud over det sædvanlige samt en professionel film, som vi er utroligt glade for.

Tak til Blues Brother, som vi varmt kan anbefale.

Helle Bech Sørensen
Marketingkoordinator

BM Autoteknik A/S

Vaks og professionel

Samarbejdet med BluesBrother har altid været professionelt og kompetent. Resultaterne har til fulde levet op til forventningerne og leveringerne er kommet som aftalt - og altid hurtigt.

• Ulrik G.
  • Århus, DK
  • 4 Omdömen
  • Verifierad köpare

"Underpromise og overdeliver" - en herlig kombination

Vort firma har benyttet Blues Brother til adskillige film efterhånden - alle til brug på internettet.
Filmene har vedrørt en præsentation af vort firma samt forskellige juridiske emner.
Blues Brother har gennem hele forløbet været i stand til at sætte sig godt ind i stoffet, lave drejebog m.v. og sørget for, at budskabet blev formidlet forståeligt og præcist.

Gennem hele forløbet har Blues Brother holdt vores aftaler - faktisk har de leveret mere og hurtigere end det aftalte, hvilket har været en fornøjelse for os. "Underpromise - overdeliver" er en god måde at drive forretning på.

Priserne er bestemt også anbefalelsesværdige.

• Susan
  • 1 Omdöme
  • Verifierad köpare

Pålidelige, hurtig og fair priser

Jeg har kun gode oplevelser med køb af ydelser fra Blues Brother. Jeg får mine ting til aftalt tid og altid til en fari pris.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng