We are hiring!

• OMDÖMEN (1 291)

prima service

supersnelle leveringen en info

Omdöme av bekräftad köpare

keurig op tijd en precies wat ik besteld had!

Ik kreeg wat ik bestelde en binnen 3 werkdagen. Prima hoor!

Super!

Bestelling werd super snel geleverd, site is overzichtelijk en de info erg goed en duidelijk!

Surfers van bezorgen.

Hallo,
Ik vond toen ik het bestelde dat je vrij snel een mail terug kreeg met de informatie wat je besteld hebt. Dat is heel fijn dat je een bevestiging hebt gehad. Daarna krijg je ook nog een mail om te zien waar onderweg is, dan kan je zien wanneer het ongeveer aan komt. Dat is ook wel handig. Ook de surfers van bezorging gaat gewoon op tijd je besteld het en binnen paar dagen heb je het binnen, dat is ook wel fijn.

De site is ook gewoon goed overzicht baar en je kan makkelijk dingen vinden wat je wil bestellen. En er staat duidelijk omschrijving bij dat is wel handig.
Bedankt weer voor het brengen van mijn spullen.

jaja

jajajajajajajajajajaja

snel en goed

Snelle levering en zeer gemakkelijke website.

Primastite met snelle levering

De smaken zijn goed, zolang je alles in juiste maten bij elkaar voegt.

Omdöme av bekräftad köpare

Gemakkelijk, snel en goed afgewerkt.

Ik had de verhalen van mijn zoon. Die heeft ook al voor mij besteld.
Heb goede ervaringen met de whey, dus nu zelf maar eens aan het bestellen.
En inderdaad, om rond 17.00 uur besteld, twee dagen later in huis.
Zelfs post.nl heeft via een mail, aangegeven hoe laat ze zouden komen. En hebben woord gehouden.

Groetjes, Marian

een perfekte service.

De eerste keer dat ik online bestel bij jullie,en ik heb er geen enkel spijt van.
Doe zo voort,proficiat.

Snel en betrouwbaar

Levering snel en compleet. Fijne producten

goede en betrouwbare webwinkel

Ik ben heel tevreden over bodystore.nl....je besteld je product en 2 dagen later is het al in huis en ik woon in belgie.
Ik stel deze site regelmatig voor aan vrienden en ben dus een heel tevreden en
terug kerende klant . groetjes

geweldig supper snelle levering

Producten zijn goed eb de prijs ook

Heel goed gegaan

Heel blij met de kennis making met u zaak

Goed

Goede informatie en goede service
Top!

Top, zoals het hoort!

Goedkoop, makkelijk en snel. Helemaal top.

Top huismerk

Ik vind dat het huis merk heel goed is en veel beter van prijs dan andere...en een hele snelle service

Omdöme av bekräftad köpare

alles duidelijk en overzichtelijk en afspraken waar maken ,top site !!!!!!!!!!!!!

Omdöme av bekräftad köpare

Zeer snelle levering. Zeer tevreden.

De bestelling was zeer snel ter plaatse. Alles was mooi en goed verpakt.

Goede ervaring

Ben tevreden over de weight gainer van het huismerk. Snel geleverd en de smaak is goed. Helaas zat er geen maatschepje bij. De resultaten nog even afwachten..

Omdöme av bekräftad köpare

Nette service snelle levering!

Netjes, snel en goed! Bedankt!

Omdöme av bekräftad köpare

Service as it should be!

Makkelijke site, snel besteld, heel snel geleverd. Prima, thumbs up!

Goed en snel geleverd !

Wat moet zeggen gewoon goed.

correct, stipt, vertrouwbaar

Bij mijn eerste bestelling had ik als extra geschenk een shakebeker bijgevraagd.
Echter is er iets foutgegaan bij het eerste gebruik: er stond op de site bij het forum over Colossus 2500 dat de shakes best gemixed worden.
Ik dus de materie in de beker gedaan en m'n staafmixer erin gezet, mij niet bewust zijnde van het feit dat er zo'n klein plastieken uitsteeksel binnenin de beker zat, deze natuurlijk rats af gemixed…Ik merkte dit vlug door 't feit dat de vloeistof er vrijwel meteen uitkwam onderaan. Gemaild en dezelfde avond nog een mail terug gekregen dat ze me een gratis beker zouden toesturen. Top!

Omdöme av bekräftad köpare

Zij staan voor wat zij beloven!

Snelle levering, goede service en 'n duidelijke website!

Omdöme av bekräftad köpare

Een snelle en correcte service.

De bestelling werd erg snel en correct geleverd. Maar één van de potten bleek niet verzegeld te zijn, hiertoe heb ik Bodystore een mail gestuurd. Enkele dagen later had ik een nieuwe pot in de bus. Dus een snelle afhandeling van het probleem, maar ik had het probleem toch in eerste instantie liever niet gehad. Verder lijkt het product mij een goede prijs-kwaliteit verhouding te hebbben, het smaakt niet lekker tenzij je het onder melk of kwark doet.

Opzich oke

Opzich is de bestelling oke, alleen de pot was al opengemaakt voordat ik hem kreeg.
erg jammer, want dit wekt argwaan op en zo loop je een klant in de toekomst mis.

snelle levering, top producten

Heb de whey protein vanille besteld en het is echt heel lekker dus meer een traktatie. Als het dan ook nog goed is, helemaal mooi meegenomen.

Snel en betrouwbaar

snel geleverd, en in de juiste hoeveelheden zoals besteld en natuurlijk zoals het hoort.

goed geregeld

ik heb niks te klagen snel binnen van je bestelling.
ook duidelijke uitleg op de site.

van mij een dikke duim

Weight Gainer

Wat betreft de levering. Na koninginnen dag gelijk ontvangen. Wat ik wel jammer vind is dat het folie papiertje helemaal open was van de pot. Ben er toch aan begonnen, vanille smaak is te doen. Gr.

Niks op aan te merken

Snelle levering en netjes verpakt

Ga hier zeker vaker bestellen

goed

voor 16:00 besteld volgende dag geleverd. zou houden zich gewoon aan hun woord

Omdöme av bekräftad köpare

Goede en snelle afhandeling!

Goede en snelle afhandeling!

Omdöme av bekräftad köpare

Geen reactie op (meerdere) emails gehad en uiteindelijk ander product gekregen dan besteld!

Nadat ik m'n bestelling had geplaatst heb ik geen enkele bevestiging gekregen dat mijn bestelling ontvangen en betaald was. Na een dag wachten heb ik vervolgens een mail gestuurd met de vraag of de bestelling en de betaling goed was ontvangen en of dat mijn bestelling dus onderweg was. Geen enkele reactie op ontvangen, dus de volgende dag nogmaals een soortgelijke mail verstuurd. Helaas weer geen enkele reactie gehad.

Uiteindelijk kreeg ik de dag daarna van postnl een berichtje dat ze die dag een pakketje kwamen afleveren. Dit pakketje bleek de bestelling te zijn, dus blijkbaar was een en ander toch aangekomen.

Helaas bleek bij het openmaken dat er een nieuwere versie in zat van het product dat ik besteld had. Dit hoewel ik heel bewust op zoek was gegaan naar deze oudere versie omdat daar stoffen in zaten die heel goed bij mij werkte. Op de site stond ook duidelijk de foto en de naam van het oude artikel, maar uiteindelijk heb ik dus toch de opvolger (die ook een andere naam heeft) gekregen.

Al met al heel erg ontevreden en dus verder ook niets meer van ze gehoord om mijn mails...

Omdöme av bekräftad köpare

produkt heeft echt een niet lekkere en veel te sterke smaak en is niet te drinken.

Ik denk dat het produkt vast wel naar behoeve zal werken alleen ik neem het produkt niet meer vanwege de smaak die ik gewoon toch zo sterk vind dat het gewoon niet te drinken valt.

goede zaak

veel leveranciers gehad. deze is veel beter dan de anderen.