We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Brudesmykker omdömen

Brudesmykker Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Brudesmykker och skriv själv ett omdöme av Brudesmykker 16
Perfekt
9.1 av 10

16 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (16)

Alle stjerner

Forelsket i tiara jeg bestilte fra brudesmykker. Det var ikke til brylluppet, men måske en dag ... I hvert fald anbefales stærkt

Utvalt omdöme av Brudesmykker

Super hurtigt.

Jeg er super tilfreds med handlen, det gik hurtigt med at få smykkerne, så der kan jeg ikke klage.
Dejlig overskuelig hjemmeside, til at finde rundt i.
Og SUPER gode priser.
Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Så kan kun give min varmeste anbefalning.
Venlig Hilsen
Kea

Brudesmykker

De får en stor 5 af mig.....

Brudesmyker.dk gav en rigtig rigtig fin service hele vejen igennem, hurtig levering og god kontakt, også da jeg valgte at returnere varen, et brudeslør, da det desværre ikke matchede min brudekjole 100% alligevel. 100% positiv oplevelse og klart anbefalingsværdig til andre.

5/5

Meget tilfreds med produktet som bestemt levede op til forventningerne. Varen kom allerede dagen efter jeg havde bestilt. Fik ordrebekræftelse på mail, og da varen blev sendt og opfølgningsmail efter modtagelles ;o)se. Alt i skønneste orden. Kan varmt anbefa

Vidunderlig

Jeg købte mine smykker til mit bryllup, og både under processen, og efter har jeg fået respons på, at min bestilling er blevet modtaget, behandlet, sendt og leveret. 2-3 Dage (weekend over) efter jeg bestilte mine varen, blev de pænt og veligeholdt afleveret ved døren, i en indpakning som gjorde at mine smykker lå sikkert og godt.

Simone Haste. Bruger på www.Brudesmykker.dk

Brudens skattekiste

Hurtig bestilling, hurtig betaling og hurtig levering. Det er dejligt når tingene bare går helt problemfrit! Jeg vil helt sikkert anbefale andre at handle her fra. Desuden så har I et udvalg godt og specielt udvalg.

Meget tilfreds

Hurtig bestilling, hurtig betaling og hurtig levering. Det er fantastisk når tingene går sådan, helt problemfrit! vil helt sikkert anbefale andre at handleher fra. Desuden så har I et udvalg som jeg aldrig har set magen til, meget specielt og unikt udvalg!!!

I god stand.

Jeg snys at det var i godt sådan som mine vare så ud, lige som jeg havde set på hjemmesiden. de var godt pakket ind. Det betyder meget for mig.

Ingen problemer..

Super service. Handler gerne her igen. :-)

Fantastisk

Jeg er mere end tilfreds med mit køb hos budesmykker.dk. Jeg bestilte mit slør, som kom med posten dagen efter, pakker pænt ind og i papir, for at beskytte sløret. En meget god og overskuelig hjemmeside og servicen er fulgt om men en mail en uges tid efter modtagelse. Fantastisk siger jeg bare. Jeg kan bestemt varmt anbefale brudesmykker.dk til andre der skal giftes.

hilsen Bente Meyer

Vedr. køb af smykker.

Jeg er meget tilfreds med handelen. Godt og overskueligt udvalg til rimelige priser. Fik min bestilling allerede dagen efter! Og dejligt med en lille opfølgning pr mail om jeg var tilfreds.
Så jeg anbefaler gerne.
M.v.h. Helle

Alletiders og hurtig betjening

Beskrivelserne på nettet var gode og lever helt op til varen. Betjeningen var super hurtig, da varen allerede ankom næste dag

Brudesmykker

Meget fin hjemmeside, og dejlig overskuelig. Jeg fik leveret varerne efter 2 dage. Det ene smykke var dog gået i stykker, og det skrev jeg til jer angående bytning, men I svarede at der ville blive tilsendt et nyt smykke. Efter dage fik jeg det nye smykke - uden beregning.

Jeg er meget, meget begejstret, og glæder mig til at handle hos jer igen.

mvh

Linda

genial hjemmeside

let overskuelighed,let at bruge ,hurtig levering.

Rigtig god service

Jeg troede der var sket en fejl da der på min ordrestatus stod leveret, uden jeg havde fået leveret noget. Så jeg ringede ind og ham jeg snakkede med var meget venlig og hjælpsom. Og da jeg åbnede postkassen idag, lå mine smykke smukker der :D mange tak for en hurtig levering (2 dage) og super service. Kan kun anbefales.

Brudesmykker

hurtig levering og god opfølgning

lynhurtig levering, forbilledlig indpakning og opfølgning med opfordring til at melde tilbage hvis noget ikke er gået efter planen

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng