[REPLY]
het boeken gaat zo snel en makkelijk. fantastisch alles lekker op zijn hollands.
betalen met genoeg keuze-mogelijkheden super. als de vlucht met alles daar omheen net zo verloopt als het boeken dan wil je toch nooit wat anders meer.
geweldig en natuurlijk CHEAPTICKETS haha
Geen gedoe maar duidelijk en snel je tickets boeken en dan ook nog eens voordelig prima site.
Snelle en duidelijke afhandeling van onze vluchtboeking en makkelijk te betalen met Ideal.
Wel heel jammer dat een huurauto niet met Ideal betaald kan worden, ik heb geen creditcard dus zal ik naar de concurrent moeten.
Klasse. meer dan verwacht.
Keuze van vliegveld van aankomst en vertrek wordt automatisch verbreed.
enkel ipv retour ook makkelijk te kiezen.
redelijke, lage extra kosten.
Super ervaring met cheaptickets, veel sites afgezocht maar geen een was zo goedkoop als deze. Heb via cheaptickets een vlucht met KLM voor honderd euro waar ik op de site van KLM zelf zeshonderd euro kwijt was. Het boeken van een ticket ging ook snel en eenvouding!
Cheaptickets.nl werkt makkelijk en is duidelijk. De mails die je krijgt zijn overzichtelijk. Ook als je vragen hebt is de sevice klantvriendelijk en betrouwbaar. Een aanrader.
Makkelijk om niet zelf de goedkoopste tickets te hoeven zoeken
het is een goede site waar je alle goedkope tickets in een oogopslag kan zien behalve dat er soms geen goeie dingen in staan zoals ik heb een ticket gevraagd op de soort rooster stond 462 euro maar toen ik erop klikte kwam er een goedkopere die er dan vervolgens nog steeds niet op stond en je moet lang wachten voor een ticket
Reeds ajren reizen wij als bedrijf met deze organisatie.
Ik kan het met alle vertrouwen aanbevelen.
Zowel prijstechnisch maar ook gezien de stiptheid van de tijden en de kwalitiet van de maatschappijen waar wij mee reizen.
Goede aanbiedingen en boeking is zo gepiept. Alles is goed en snel verlopen, en geen problemen gehad. Ik ga CheapTickets.nl zeker nog een gebruiken.
Wel prettig als de boekings-webpagina bereikbaar is!!
Niet dus .Echt waardeloos!
De site is goed opgezet met duidelijke menu''s. Ook het betalen via Ideal is ideaal je hebt dus geen creditcard nodig. Als ik de volgende keer zou gaan vliegen zal ik zeker weer via deze site boeken!
Zoekt en boekt snel. Overzichtelijke site, maar niet heel fancy in vormgeving.
De aanvankelijke (lok)prijs (Euro 68) gaat, hoe verder je in de boeking komt, steeds verder omhoog. (Admisistratie fee, service fee etc). en komt tenslotte uit op Euro 97.
Misschien kaart ik dit wel aan bij een consumenten programma!
Reservering ging snel en was erg makkelijk. Ik had een foutje gemaakt bij de reservering en het contact met de klantenservice ging voorspoedig en zo was het snel opgelost!
Vond een ticket op cheaptickets met goede vliegtijden, ging weer terug naar het begin scherm en wilde deze ticket gaan boeken(helaas stond deze er niet meer op) maar de retour tijden waren helaas verandert :(... toch maar een ticket geboekt waardoor ik4 uurtjes eerder moet opstaan. Na m'n boeking en ook betaalt te hebben zag ik opeens de juiste vlucht met de idieale tijden weer op de site van cheaptickets.. dat vond ik heel raar en ook erg jammer!!! Dus ik dacht ik zal heel even bellen en kijken of ze deze nog voor mij konden veranderen(alleen de retourticket ,dus de vlucht van 3 uurtjes later) Helaas was dit niet mogelijk het kon wel maar dan moest ik 50 euro extra en ook nog het verschil betalen (toch waar wat ze over cheaptickets.nl zeggen ze willen alleen meer geld zien)... het verschil is geen punt maar vond het echt jammer dat ik dit ticket niet kon omruilen , service was er niet meer!! Hetzelfde ticket was bij de Turkisch airlines goedkoper ... Dit zal ook m'n laatste boeking zijn bij CHEAPTICKETS.NL
Wij hadden per ongeluk twee keer de zelfde ticket geboekt i.v.m. de cyberaanval op de banken was niet duidelijk of de betaling goed gegaan was. dus 2 keer het bedrag afgeschreven
een belletje naar cheaptickets en het werd direkt rechtgezet en het bedrag teruggestort waar vind je zoiets???
Wij waren blij verrast dat het boeken naar Copenhagen zo gemakkelijk ging.
We hadden even tijd nodig om te overleggen en ik werd al gebeld door een cheaptickets medewerker of zij kon helpen met de boeking!
Erg professioneel en servicegericht.
Bedankt!
Veel zoek mogelijkheden. Veelal goede prijzen, ook in vergelijking met boeken op pagina airline zelf. Perfect startpunt voor boeken nieuwe reis.
Geen 5* omdat: helaas niet alle airlines (zoals EasyJet) en de site probeert toch via vele vinkjes en popupjes extra opties door te drukken (verzekeringen e.d.). Is hun goed recht, maar blijft toch opletten.
Duidelijke site, snelle afhandeling, geen gedoe. Fijne start van een mooie vakantie!
Alhoewel de reis nog gemaakt moet worden is het gebruik van cheaptickets makkelijk en snel zonder problemen. Ik vind het dan ook de meest handige website om een overzicht te krijgen van de goedkoopste tickets omdat je ook dagen met elkaar kunt vergelijken zodat je kunt zien op welke dag je het goedkoopst kan vliegen. Via deze website heb ik dan ook de goedkoopste tickets gevonden voor mijn reis. Aanrader dus!
Mijn vrouw had tickets geboekt voor mij,haar en onze dochter naar Turkije voor 3 weken. Toen de vriendin van mijn dochter dat hoorde wilde ze ook graag mee.Ik vond 3 weken eigenlijk wel te lang en dus konden we met wat hulp van een vriendelijke medewerkster en tegen redelijke kosten de boeking wijzigen, zodat mijn vrouw, dochter en de vriendin 3 weken gaan. En ik kon een andere vlucht boeken voor 2 weken.Zo is iedereen tevreden! Prima!!!
Belangrijk was om snel te boeken en niet urenlang te hoeven vergelijken tot je er helemaal simpel van wordt. Cheap tickets geeft een zeer handig overzicht en ook de mogelijkheid om heel snel een paar dagen later of eerder met de financiële consequenties te overzien. Een ideaal systeem!
Gewoon boeken via Cheaptickets.nl! Razend snel en goede service.
Als ik op zoek ben naar vliegtuigtickets, surf ik eerst naar RYANAIR om me een idee te vormen van de laagste prijs. Daarna begin ik prijzen en vluchten te vergelijken met het aanbod op een 8-tal andere sites die tickets verkopen. Sinds ik "cheaptickets.nl" heb leren kennen via een Nederlandse vriendin hier in Griekenland, wordt ook deze site opgenomen in mijn zoektocht naar voordelige tickets. En wat merk ik? Cheaptickets.nl komt steeds als beste naar voor! D.w.z. de eerstvolgende laagste prijs ná Ryanair. Toch verkies ik niet Ryanair, want in drukke perioden is het prijsverschil niet zo groot (d.w.z. Ryanair niet spectaculair goedkoper) en dan ben je minder geneigd om de vele nadelen van Ryanair er bij te nemen. Tussen België en Griekenland zijn vaak vluchten in combinatie met Austrian Airlines de goedkoopste, wat bovendien een degelijke vliegtuigmaatschappij is. Het boeken bij Cheaptickets.nl is gemakkleijk, de service goed, de informatie duidelijk en de bevestigingsmail lopen vlotjes binnen. Ik heb vertrouwen in Cheaptickets.nl. Goeie reis!
Voor de tweede keer heb ik nu via Cheap tickets een vlucht geboekt.
Ben zeeer tevreden over Chep tickets.
Tevreden van vele keuzes en snelheid
Ik heb een geweldige site waar ik altijd naar toe ga als ik een vlucht moet boeken: cheaptickets.nl. Bij deze website kun je precies invullen waar je heen wilt en wanneer, en zij vergelijken alle airlines voor je en de goedkoopste prijs komt eruit! Wat wil je nog meer!
Het was erg makkelijk om mijn ticket te boeken. Ik kon makkelijk zien de hoe, wat en waar vanaf vliegvelden richting Kameroen. Kortom simpel en snel!
Wat me nou toch overkomt. Boek via Cheapticket een vlucht Amsterdam Southampton, krijg ik tickets Amsterdam Gatwick. Bel meteen op in de hoop dat ik mijn geld terug krijg. Had ik maar naar de gele balk moeten kijken zegt de mevrouw van Cheapticket. De gele balk betekent dat Cheapticket in het rijtje resultaten gewoon andere bestemmingen zet dan waar je om vraagt. De mevrouw van Cheapticket zegt ook dat ik maar naar Easyjet moet bellen om mijn geld terug te krijgen. De mevrouw van Easyjet zegt dat ze wel een korting inhouden op de terugbetaling van 60 Pond. Ik vraag hoeveel geld ik dan terug krijg, haar antwoord 56,86 Euro. Ik zeg meerdere keren dat ik zojuist 329,50 Euro heb betaald. Tja, dat is toch waar ik het mee moet doen, dat is hun 'policy'. Cheapticket en Easyjet doen zaken in het schemergebied tussen opluchting ('altijd beste deal': 'low cost carrier') en oplichting. Door in een kwartier van 272 Euro bestolen te worden vlieg je wel op, maar met verkeerde bestemming.
GODELIEVE DE PAEP tyckte detta omdöme var användbart
perfect, maak al jaren gebruik van Cheap Tickets en nog steeds naar volle tevredenheid.
de site is overzichtelijk en ging erg snel de stappen door.
Onlangs een vliegticket geboekt voor aankomende zomer. Na een telefoontje naar het callcenter nog een goedkoper ticket gevonden (scheelde me €200,-! door toch een vlucht met een overstap te nemen) met behulp van een aardige medewerkster. Van de week een schemawijziging gehad (vliegtuig vertrekt volgens schema nu een kwartiertje later) en hier werd ik keurig van op de hoogte gesteld d.m.v een e-mail. Niets op aan te merken, dus!
Perfecte boeking naar Bangkok, eticket na 5 minuten in de mail en betalingsgemak via ideal.
Altijd boeken met cheaptickets.nl
Wij vinden Cheap Tickets een geweldig ticketbedrijf, het gaat snel ze hebben altijd wel leuke aanbiedingen en de vragen die je eventueel hebt worden netjes beantwoord. Wij boeken altijd verre vluchten dus het moet wel goed zijn en de aansluitingen moeten niet te kort zijn, het is wel eens mis gegaan maar daar konden zij niets aan doen.
Gisteravond kwam ik op de site van cheaptickets.nl terecht,en daar kon ik een vlucht van AMS Amsterdam naar Nottingham-East Midlands boeken,althans,dat leek zo,want werden veel maatschappijen voor deze mogelijkheid gegeven.
Ik op mijn beurt dus voor Easyjet gekozen want die bleek de goedkoopste,maar wat blijkt:naar geboekt te hebben blijkt eindbestemming gewoon Manchester te zijn.
Hun klantenservice is bagger,spreekt er geen eentje Nederlands,en in Engels en Duits zijn ze niet te verstaan,en hebben ze geen weet van waar plaatsen liggen,want een of ander meisje(zo klonk het)wilde me zelfs de mogelijkheid bieden om naar Belfast te vliegen.
Daarbij moet ik dus een auto gaan huren,en dat dan maar gedaan,kosten:Euro 33,07+Euro37,93=Euro71,-via Rentalcars.com.
Maar nu komt het:ik krijg een berichtje via hun van dat de betreffende auto er dan niet is en ze me er wel eentje kunnen aanbieden via ander verhuurbedrijf voor wel Euro 37,- meer,stelletje oplichters
GODELIEVE DE PAEP tyckte detta omdöme var användbart
hoi ik heb geboekt bij cheaptickets was binnen een kwartier klaar zeer gebruiksvriendelijke site ik boek mijn tickets altijd bij hun nooit geen problemen en de betaling gaat ook perfect. groeten van een tevreden klant,.