We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (356)
C.L. Seifert

En kynisk og grisk pengemaskine uden sans for almindelig konduite.

I forbindelse med mit køb af studenterhue hos C.L. Seifert, var der en mangel på huen.(navnebroderi) Jeg havde grundet mangel på viden om deres hjemmesides indretning og funktioner, oprettet 2 ordrer. Da jeg ville betale, fungerede sidens betalingsfunktion ikke, og da jeg genoptog forsøget få dage senere, er jeg muligvis kommet til at betale for den forkerte ordre. Hvordan dette er muligt er jeg endnu ikke klar over. Jeg tog kontakt til C.L. Seifert og fik at vide at deres hjemmeside på ingen måde kunne fejle, og at fejlen 100 % var min. Dette resulterede i en længere samtale med en ansat hos firmaet, der i løbet af denne samtale blev mere og mere stædig og i den forbindelse ikke på nogen måde kunne acceptere fejl fra C.L. Seiferts side på trods af fremlagt dokumentation fra min side. C.L. Seiferts mangel på forståelse over den forvirring deres hjemmeside havde forsaget, var ikke til stede og tilbage står jeg med en studenterhue med en mangel, som efterfølgende har resulteret i ekstra omkostninger på 504 kr,-, for at få rettet fejlen.
Det er ikke så meget de 504 kr. det handler om, men princippet i hvordan denne sag er behandlet, samt anstændigheden den er behandlet med fra C.L. Seiferts side.

De 504 kr. fordeles over en ny hue til 400 kr. og en returforsendelse af den første hue på 104 kr.

C.L. Seifert

Lever op til, hvad der bliver lovet - rigtig godt!

C. L. Seifert gav fra start af den bedste aftale, i forhold til pris og kvalitet. Første møde med deres repræsentant var meget lovende, og vi blev som købere og elever inkluderet rigtig meget i processen og i den færdige aftale. Vi fik lov til at påvirke de krav, som skulle stilles til Seifert som sælger, og blev lovet, at hvis de ikke blev overholdt, ville alle få deres hue gratis - hvilket jo også er et tegn på, at de er meget troværdige, og holder hvad de lover. Derudover var udvalget stort, så alle havde mulighed for at være med rent prismæssigt. Der var mange forskellige produkter, som man kunne købe til ud over huer, hvilket gjorde oplevelsen fuldendt, og ikke "bare" til et køb af en hue. Vores skole valgte også at bestille vores blå bøger igennem Seifert, og her var kvaliteten igen i top! Der har ikke været noget at sætte en finger på, og har man haft et spørgsmål, har man fået svar med det samme. Meget professionelt, og meget tilfredsstillende :-)

C.L. Seifert

Tidligere leverandør af "champagne" til hueæskerne

Vi kender kun Seifert som en seriøs spiller på market - og vender gerne tilbage med leverancer af flasker til de kommende sæsoner.

KIKANA - Grindsted - Niels Pedersen

Hej Niels.

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at forholdet til vores leverandører er positivt, og derfor er det dejligt at høre hvordan det har været at handle med os, igennem flere sæsoner.

Endnu engang mange tak.

Søren Thorup
C.L. Seifert

Den bedste service jeg længe har oplevet.

Jeg modtog beklageligvis en alt for stor hue fra C.L. Seifert da jeg, stik modsat deres anbefalinger, selv havde målt min størrelse til bestillingen.
Derfor skrev jeg ind til virksomheden, og modtog hurtigt svar fra en medarbejder. En særdeles venlig og engageret medarbejder, der godt vidste betydningen af problemet. Der var en stor forståelse for mit problem, og jeg blev tilbudt en ny hue til 50% af prisen. Dette har jeg aldrig oplevet før, og det glædede mig ypperligt. Jeg takkede den venlige medarbejder, og ser nu frem til at modtage min nye hue, der formentlig er i lige så god kvalitet som den sidste, jeg modtog.
En god, kvalitets- og kundeorienteret virksomhed.

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre hvordan vi på en god måde har kunnet hjælpe dig med at bestille en hue, så du får en hue, som passer 100% til dit hoved. Jeg håber du bliver glad for huen og at du kommer godt igennem sommerens eksaminer.

Tilbehør til hæklet studenterhue

Da min kæreste ville have en hæklet studenterhue, manglede vi kokarden og knapperne til at holde stormremmen.
Jeg besluttede at skrive en mail til C.L.Seifert for at se om de kunne hjælpe. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til det, men allerede samme aften, kl. 22:45, fik jeg svar (og ikke bare den automatiske mail, om at de vil kigge på min forespørgsel snarest muligt).
Det var en meget venlig mail, om at de meget gerne ville hjælpe mig og endda unden omkostninger ! :O Helt fantastisk service, hurtige svar og stor hjælpsomhed !
Det har været en fornøjelse at handle med C.L.Seifert!

Hej Amalie.

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre hvordan vi har kunnet hjælpe dig med din kærestes studenterhue - også selvom hele huen ikke er syet af vores skræddere. I dit tilfælde er jeg bare stolt og godt tilfreds med at vi har kunne hjælpe dig og yde en service som har fået dig til få en god tilfredshed herfra.

Jeg håber at se billeder af studenterhuen.

C.L. Seifert

Fantastisk service, med fantastisk mandskab!

Et samarbejde med C.L. Seifert er et samarbejde med succes!
Huerne ankom til vores skole idag, og smilende bredte sig hurtigt på alles læber. Hele vejen gennem samarbejdet med Seifert har det været let, fornuftigt og fantastisk! Mennesker man møder undervejs i dette firma er mennesker som skaber en fantastisk oplevelse og jeg ville ikke tøve hvis jeg skulle have en hue på hovedet igen, C.L. Seifert ville være mit 1. valg!
Er der sket en fejl, som kan ske for alle, er firmaet hurtigt ude for at rette op på de fejl der er sket, og dette viser at de gør alt for at tilfredsstille deres kunder!
Jeg kan ikke andet end at takke Seifert for vores gode samarbejde, og anbefale dem til alle der i fremtiden skal have en hue på hovedet :-)
Ikke blot er vi tilfredse med huerne, men vores blå bøger og vores studentertøj er også upåklageligt!
Gang på gang, hørte jeg fra klassekammerater hvor fed den blå bog var og hvor tilfredse de er med resultatet!
GODT SAMARBEJDE!

Hej Cæcilie,

Jeg er rigtig glad for at høre at dit samarbejde med os har været godt, og at du, som vi også, har følt det som en succes. Jeg er glad for at høre hvordan vi har forsøgt at løse eventuelle problemer, og jeg håber også at det fra din side af er forløbet problemfrit. Endvidere er jeg også glad for at høre hvor glade og tilfredse I har været med blåbøger, som også studentertøjet.

Jeg håber I kommer godt igennem jeres læseferie og dertilhørende eksaminer også.

Fremragende service!

Forleden kom dagen, hvor vi fik udleveret vores huer. Alt var som det skulle være, lige indtil jeg øjnede farven på det ekstra betræk, jeg havde bestilt. Oprindeligt ville jeg have bestilt dette i sort, men fandt så ud af, at jeg var kommet til at bestille det i hvidt i stedet, ØV. Skrev derfor til CL Seifert om eftermiddagen, for at høre om der var mulighed for at bytte det. Morgenen efter havde jeg allerede fået svaret, og CL Seifert sender mig nu et nyt betræk! Tak for det! Endvidere er selve forløbet med prøvning af huer, bestilling osv forløbet fuldstændigt problemfrit :)

Hej Agge.

Det er dejligt at høre at vi har kunne være behjælpelige med det ekstra betræk som du ved en fejl havde modtaget i en forkert farve. Jeg håber du bliver glad for din hue, og at du kommer rigtigt godt igennem dine eksaminer.

Rigtig god kundeservice!

Min veninde og jeg havde begge bestilt kongepakken, og glædede os rigtig til vi kunne stolte kunne bærer den på den specielle dag.
Desværre var der en skuffelse over mange elever på vores skole, da mange af os gerne ville have det internationale bånd på vores hue, men vi havde fået fortalt at vi var ikke i stand til at få båndet, da vi ikke havde været afsted på daværende tidspunkt.
- Nej det er jo ligesom klart nok, når det først er senere på året vi skal afsted!

Tiden gik, og vi kom in i april måned, hvor vi modtog vores huer. De var rigtig flotte og min veninde og jeg glædede os til at vi kunne lovligt bærer dem. Vi savnede dog stadigvæk det internationale bånd på huen. Så derfor valgte jeg at skrive på C.L.Seiferts facebook væk, om mit problem, og overraskende var C.L.Seifert rigtig hurtige til at svare tilbage med gode nyheder. Vi aftalte at jeg udgav mit navn og addresse, og hue størrelserne, og derefter vil jeg blive tilsendt en pakke med bånene i.
Jeg har så modtaget vores bånd, og de er så flotte på huerne! C.L. Seifert er rigtig gode til at servicere kunder og give dem det de vil have :)
Top!

Hej Pernille,

Det er dejligt at høre hvordan vi har kunne tilfredsstille dig og din veninde i forhold til behovet for flagbåndet. Jeg er beklager naturligvis at I er blevet fortalt at I ikke har måttet få flagbåndet, fordi I på daværende tidspunkt ikke var berettiget - det er noget jeg helt sikkert vil tage med videre.

Det er dejligt at høre at vi har kunnet hjælpe jer.

God sommer!

Service helt i top!

Efter at have modtaget et par skuffende huer med mange fejl fra ABC (det var dem vores skole havde valgt at benytte) kontaktede vi straks C.L.Seifert for at høre om de kunne nå at producere 2 huer med broderet navn i. Derudover ønskede vi også at få ekstra knapper med klassenr. på.
Allerede efter 10 minutter modtog jeg en mail fra Hans Jacob Daugaard, ansat i Kundeservice hos C.L.Seifert. Han kunne fortælle at det intet problem ville være og at jeg blot skulle skrive til ham omkring de ekstra ting vi ønskede til vores huer.
Samtidig skrev han også at han ville rykket vores produktion af huerne så de ville være færdige inden de, på hjemmesiden, lovede 5 uger.
Halvanden uge efter bestilling modtog vi en fin æske med ekstra knapper, en pilgrim-ring, kork-indlæg, student-spillekort og en student-kuglepen til os hver - helt gratis ! Hold op hvor var vi glade !
Allerede 3 uger efter bestillingen af huerne modtog vi disse - de er super flotte og vi glæder os meget til at få dem på !! :)
Vi kan varmt anbefale C.L.Seifert til alle kommende studenter !
TUSIND TAK FOR EN SUVERÆN SERVICE HANS JACOB !!

Mvh Maibritt og Jeanett, 2.R, Århus Akademi

Hej Maibritt og Jeanett,

Tak for jeres gode anmeldelse!

Det er dejligt at høre at vi har kunnet leve op til jeres forventninger, som jo forståeligt nok skal være høje, når vi taler om et så vigtigt minde som jeres studenthuer. Jeg er glad for at høre at Hans Jacob har kunnet gøre jer så glade og tilfredse at I har villet dele jeres oplevelse med andre kunder. Jeg håber I bliver glade for jeres studenterhuer og at I kommer rigtigt godt igennem jeres eksaminer.

C.L. Seifert

Super service fra første opkald!

Lige fra starten af, har den service C.L. Seifert har ydet været i top! Vi har været i stand til at nå frem til enighed og lavet fælles aftaler der kom alle parter til gode! Vi har fået leveret varen i god tid og de har levet op til vores forventninger og de få småting der har været er blevet klaret med det samme! Alt i alt er vi meget tilfredse med både vores huer og blå bog!

Hej Katrine,

Jeg bukker og takker for din anmeldelse.

Det er lige præcis hvad vi kæmper for hverdag, så at det lykkes fra "vugge til grav" er en sandfornøjelse at blive bekræftet i!

Mange tak Kathrine!

Super god service!!

Jeg har bestilt min studenterhue gennem CL Seifert, og fik den her engang i sidste uge. Jeg blev rigtig glad for den, men fortrød at jeg ikke have fået bestilt flagbånd og et guldkors med sten i. Jeg skrev til CL Seifert, og fik en mail tilbage allerede få minutter efter, hvor medarbejderen skrev at der intet problem var, og at de med det samme ville sende både flagbånd og kors med sten i helt gratis. Det må jeg kalde for en god service- endda den bedste jeg nogensinde har oplevet! :-)

Hej Isabella,

Mange tak for din anmeldelse, som jeg i øvrigt er rigtig glad for at læse.

Det er dejligt at høre når vi som i dit tilfælde har kunnet gøre dig glad med flagbånd og guldkors med similisten.

Jeg håber du forsat vil være ligeså tilfreds, som tidligere.

C.L. Seifert

Skuffet - til at starte med!

Købte en pakke med både studenterhue og handsker til galla. Pakken er LANG tid om at komme og jeg når ikke at få mine gallahandsker.. Skuffet og irriteret.

Opdatering: Er i dag (13/5) blevet kontaktet af C.L. Seifert, og vi har aftalt en kompensation for den dårlige episode. GOD SERVICE.

Hej Søren,

Tak for en behagelig snak i telefonen.

Jeg er glad for at vi kunne finde en løsning.
Super dejligt at blive informeret om problemet, da dette giver mulighed for at handle og derved rette op på fejlen.

Søren Thorup

Super god kundeservice

Jeg har oplevet den bedste kundeservice nogensinde hos C. L. Seifert. Ekspedienten var meget imødekommende ved afhentning af bestilt vare.

Hej Michelle,

Takker mange gange for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre du har haft en god oplevelse af at kigge ind i vores butik.
Det er virkelig noget som vi værdsætter og vil fortsætte på at leve op til.

Endnu engang tak for din feedback!

Virkelig god service

Jeg blev student i 2010 og jeg fiskede min gamle studenterhue frem. Jeg bemærkede at min kokarde var faldet af.
Jeg ringede til kundeservice for at spørger om jeg kunne købe en ny en, men en sød kvindelig kundeservice medarbejder sendte en til mig med det samme kvit og frit. Så fedt !!

Yaaaay, er så glad :D
Tusind tak for den dejlig service.
glade hilsner fra Minela 😊

Hej Minela,

Mange tak for din anmeldelse.

Super dejligt vi kunne imødekomme dit ønske og dermed hjælpe dig til at din hue blev som ny igen.
Fornøjelse at kunne hjælpe når man kan mærke der virkelig blive sat pris på det!

Ha' en dejlig dag

Fin fin :D

Efter vores huer ikke var kommet til tiden.
Fik jeg mig en god snak med en fra produktionen og får nu penge tilbage + nye betræk til vores huer.

Efter en lang og irriterende process, er jeg nu glad og tilfreds :)

Super god service

I dag modtog jeg min studenterhue af CL. Seifert. Huen var ikke helt som forventet, selvom jeg selv havde designet den. Jeg valgte derfor at sende virksomheden en mail omkring mine nye ønsker, hvilket omfattede et flagbånd og et nyt guldkors med sten i. Jeg fik svar tilbage 5 minutter efter, hvor en sød medarbejder ved navn Hans-Jacob Daugaard pakkede mine ønsker med det samme og ville sende dem til min adresse uden det skulle koste mig en krone.

Jeg siger tusind tak for den super gode service! Nu kan jeg blive en glad student med min drømmehue :-))

Tak CL. Seifert

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre at vi har kunne opfylde dine behov også selvom du selv har fået lov til at designe huen dengang du bestilte den. Jeg er glad for at du har kunnet bruge Hans Jacobs hjælp og at I har kunnet finde frem til en løsning i forhold til din kokarde.

Jeg håber du bliver rigtig glad for din studenterhue!

C.L. Seifert

God service og god kvalitet.

CL Seifert leverer huerne til min skole, og jeg har været i kontakt med dem flere både med møder, telefonisk og mail. Alle de personer jeg har været i kontakt med fra firmaet har været flinke meget service mindede :)

Hej Lawek.

Vi er glade for at høre din positive anmeldelse her på trustpilot. Det er dejligt for os at høre at du har haft en god følelse med al kontakt til vores firma - det er jo også det vi bestræber os efter.

Vi takker meget for din anmeldelse.

C. L. Seifert

Overrasket

I det jeg står og ville genbruge min studenterhue, efter at jeg havde været nød til at gå min grundskole om. Skrev jeg til C.L. Seifert for at høre om det var muligt at købe 2 knapper med teksten ”2013” i guld så jeg vil have det rigtige årstal på min hue. Nu hvor jeg bliver student i år.
Der gik kun få timer, før Mark Eriksen fra kundeservice skrev tilbage til mig og sagde at han gerne ville hjælpe mig. Hvor i han bad om min adresse så ville han sende den inden for kort tid. Det er jo rigtigt dejligt, men han nævnte ikke hvad jeg skulle give for dem. Så jeg skrev tilbage og spurte.
Da svart kom, var jeg ved at falde ned at min stol. Da jeg havde forventet at skulle måske give 50KR +porto. Men nær nej Mark svaret at han ville forære mig dem kvit og fri.
Kan man lige få en bedre service og oplevelse? Ikke efter min mening!
KAN VARMT ANBEFALDE C.L. SERIFERT TIL ANDRE.

Hej Susan.

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, hvordan du over en samtale med Mark har fundet ud af hvordan du har kunnet få nye knapper til din hue. Det skulle jo gerne stemme overens med det årstal, hvor du bliver student. Tilmed er jeg også glad for at høre hvordan du har været meget tilfreds med Marks service. Jeg håber du kan finde ud af at skifte knapperne, og ellers så skal du vide at du er mere end velkommen til at kontakte os igen, hvis du har flere spørgsmål.

Hurtig og effektivt

Jeg har ikke andet at sige ind at jeg synes det har været en fornøjelse at få produktet fra jer!
Det har været ordnet hurtigt og effektivt uden problemer, da jeg havde spørgsmål til størrelser osv. Var i hurtige til at give svar og en løsning på problemet.
Super service :)

Hej Mads,

Tak for de rosende ord. Det er dejligt at høre at vores arbejde overfor dig har været tilfredsstillende.

Jeg håber du bliver glad for din hue - og at alt ved den har været som det skal være.

God og hurtig service

Jeg modtog min studenterhue i dag og synes ikke den bestilte roset var pæn, derfor kontaktede jeg kundeservice for, at bestille én i en anden farve. Efter 10 min var der svar og glæder mig allerede nu til at få en med posten :-)

Tusind tak til Hans-Jacob Daugaard!

Hej Sandy,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre den service du har oplevet af Hans-Jacob har været mere end tilfredsstillende. Og du nu får lige præcis den hue du drømmer om.

Helt fantastisk !

Hej C.L. Seifert.

Jeg havde jo et lille problem med en misvejledning angående internationalt flagbånd, fra en af jeres medarbejdere, og da jeg opdagede at det kun var mig der havde fået den forkerte information, skyndte jeg mig jo at skrive til jer, og på under ½ time, var der svar, og nu venter jeg spændt på mit flagbånd der kommer med posten..

Gode miner og hurtig kundeservice ! Det er fantastisk!

Hej Ditte,

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for at vi har kunnet hjælpe dig med dit flagbånd og tilmed også at det er gået så hurtigt med ekspeditionstiden, så du nu kan se frem til modtage dit flagbånd inden for 1-2 hverdag.

Mange gange held og lykke til din eksaminer.

C.L. Seifert

Hurtig og fantastisk service!

Hej C.L Seifert
Min HG-nål i mit lilla emblem knækkede i går aftes.
Jeg var hurtig og skrev til en af jeres medarbejdere ( Hans Jacob Daugaard )
hvor efter han svarede tilbage at han sendte et nyt med det samme.
Det er hvad jeg kalder professionel håndtering af varereklamation!

tusinde tak for hjælpen og en skide god service!
5 stejerne herfra!
M.V.H
Christian Rasmussen

Hej Christian,

Jeg kan fortælle dig at din HG nål er sendt i dag med posten, så du bør få den allerede imorgen - hvis du har problemer med at sætte den på så håber jeg at du ved at vi kan kontaktes på 3312 0277.

Held og lykke fremover.

C.L. Seifert

mega god sted at købe sin hue :)

en fantastisk god virksomhed som leverer varerne til tiden :)

Hej Signe,

Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Super dejligt du har været tilfreds med din bestilling hos os.

Fantastisk service!

Vi havde fået huerne hjem - super kvalitet!
Jeg opdager så at jeg har lavet en fejl ang. Bestilling af ekstra kors til huen.

Der gik ikke mere end et kvarter og så havde jeg fået svar på min mail, og det hele var fikset. - god kundeservice, også selvom det var mig der var kommet til at lave fejlen.

Kan klart anbefales!

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse!

Utrolig dejlig vi kunne hjælpe dig - så du kunne få den hue du ønskede i sidste ende.

Vi ønsker dig held og lykke med huen!

Rigtig go service :)

Det har været en fonøjelse at handle med C.L. Seifert. De har været rigtig hurtige til at få vores ordre sat i gang og givet super gode tilbud.
Jeg kan klart anbefale at bruge C.L. Seifert.

Hej Anita,

Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Dejligt du har været tilfreds med os - og en sand fornøjelse du vil anbefale os til andre.

Held og lykke med huen til sommer!

C.L. Seifert

Kvalitet og fornem service.

Læser man overskriften siger det vel lidt sig selv. C.L. Seifert har først og fremmest en nem og overskuelig hjemmeside, der gør det dejligt nemt at vælge lige præcis den hue og det tilbehør du har lyst til. Man har mulighed for at se sin hue i 3D inden man bestiller, så man kan være helt sikker. Der har ikke været nogen problemer hele vejen igennem processen og huen kom frem som den skulle.

Udover dette fik jeg også afprøvet deres kundeservice, hvilket jeg må sige at være yderst tilfredsstillende. Jeg havde bestilt en blå rosette, som jeg har fortrudt og derfor gerne ville bestille en rød. Jeg skrev ind til C. L. Seifert for at høre om muligheden for at købe en ny, og fik hurtig respons bare en time efter. Servicen var meget positiv og jeg kunne sagtens få en rød rosette uden nogen former for omkostninger, som er til levering inden for en til to dage.

Jeg kan kun anbefale C. L. Seifert til kommende studenter og sige, at jeg har haft en meget positiv oplevelse af dette.

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse!

Fantastisk at høre oplevelsen har forløbet problemfrit hele vejen igennem - lige fra bestillingen på hjemmesiden, til kontakten med kundeservicen.

Vi vil gøre alt vi kan for at alle får en ligeså posivtiv oplevelse af at handle med os som dig.

Verdens bedste!

Super god service.
Deres webshop er nem og overskueligt, så man er aldrig i tvivl om sin bestillnng, det hele er til at finde ud af, og man kan designe sin hue så nemt og hurtigt!
Og hvis man brug for hjælp så får man svar med det samme, så det er intet problem hvis du pludselig sidder og mangler noget, hvilket er rigtig godt for lige meget hvornår det er, så er hjælpen der altid!
Super god service, hvis man kunne ville de helt klart få 100 stjerner. Men det normale er vist nok 5 stjerne, så det får de!
Jeg vil klart anbefale C.L Seifert til alle kommende studenter! I vil elske dem!

Kære Lulzim,

Vi takker for din fornemme anmeldelse.

Utrolig dejligt at høre det er lykkes at lave en hurtig og brugervenlig webshop, da vi har brugt en masse energi og ressourcer på at optimere den på alle fronter.
Så det er altid en fornøjelse når det bære frugt!

C.L. Seifert

fantastisk, hurtig og effektiv service!

I andledning af vores studenteruge 2013 har vores Gymnasium valg at benytte firmaet Seifert.dk. Vi har kun oplevet positiv feedback, med helt utrolige ansatte som der til hver en tid har været behjælpelige. Dette betyder meget for os, da det er vigtigt at alting er i orden til vores studenteruge, som vi med længsel har ventet på i 3 år. Jeg vil personligt varmt anbefale alle kommende studenter der skal til at købe studenterhuer fremover, at benytte firmaet Seifert.dk - de er meget hurtige med tilbagemeldinger på eventuelle spørgsmål og undringer, og man kan derfor altid være sikker på at få et fornuftigt og behjælpeligt svar på ens henvendelser.

Jeg håber at folk vil kontakte Seifert når tiden nærmer sig, og tage imod deres gode tilbud og helt fantastiske service.

Hej Jessica,

Tak for din fine anmeldelse - det er dejligt at høre at I har oplevet en så positiv oplevelse her hos C. L. Seifert.
Det er glædeligt at høre at du vil anbefale vores firma til kommende studenter.

Jeg håber at du for en flot hue, og at du bliver ved med at være ligeså tilfreds - og hvis ikke, så håber jeg du ved hvor du kan henvende dig.

Service i topkvalitet

I anledningen af vores studenteruge, har hueudvalget på mit gymnasium valgt at benytte Seifert, da vi skulle bestille huer. Studenterhuen skal passe perfekt, og Seifert imødekom vores ønsker på bedst tænkelige måde. Vi kontaktede Seifert, og fik fat på en flink og effektiv mand, som gav os en utrolig positiv oplevelse og imødekom vores ønsker med det samme uanset farve, tekst og størrelser.
Troværdig, effektiv og engagement - Tre nøgleord som beskriver Seifert til punkt og prikke. Vi har ikke andet end ros at give og kan trygt anbefale andre at benytte dette firma, hvis studenterugen eller lignende er lige om hjørnet!

Vi takker Seifert for at bidrage med så positiv indstilling til vores studenteruge - og håber at andre vil bruge dette firma til deres længe ventede uge.

Hej Anne Mette.

Tak for din fine anmeldelse.

Hos C. L. Seifert bestræber vi os på at gøre det bedste for alle eleverne inden deres store dag kommer, hvor de skal have huen på - og som du selv siger skal den passe perfekt. Jeg er glad for dit fine indtryk af os, og jeg håber det vil blive ved.

God torsdag.

Kundeservice

god service, ærlighed, tryghed.

Jeg har nu haft kontakt med CL Seifert i 3. år, da jeg er hueformand på min skole.
Vi har lige fra starten altid kunne ringe, maile eller andet når vi ville, og alle spørgsmål er blevet besvaret. Derudover har vi fået nogle rigtig fair priser, og alle aftaler ang. priser, møder osv. er blevet overholdt.

Jeg kan kun anbefale C.L. Seifert.

Maiken Kruse

Kære Maiken,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt vi har levet op til de krav vi stiller os selv hverdag - altid besvare mails inden for 24 timer, til at træffe pr. telefon minimum fra 10-16. Endvidere rigtig godt at høre hele forløbet med møder osv. har forløbet efter aftale.

Vi takker for din anbefaling!

C.L. Seifert

Intet mindre end perfekt!

Står du lige nu, og ikke ved hvem der skal leverer din studenterhue? Så ved jeg det, C.L Seifert! Jeg har netop fået min hue, og jeg kan ikke være andet end tilfreds. Jeg har fået lige præcis det, jeg ønskede, og den er super flot. Men det er ikke kun deres huer, som har imponeret mig. Deres kundeservice er også helt fantastisk. Uanset på hvilket tidspunkt af døgnet, har jeg altid fået hurtig svar, hvilket siger lidt om hvor kundeminded C.L. Seifert er. Så hvis du stadig er i tvivl, om hvilket firma som skal leverer din hue, så vil jeg anbefale, at du læser min anmeldelse igen :)

Hej Maria.

Mange tak for alle dine fine ord. Det er dejligt at vide at vores produkter og ikke mindst service bliver værdsat - for det er jo det vi alle kæmper efter.

Jeg håber at du forsat vil blive ved med at tale så pænt om os.

God torsdag.

C.L. Seifert

Kvalitet, venlighed og service i topklasse!

Jeg vil klart anbefale andre at benytte CL Seifert, da man får en god, venlig og hurtig service! Jeg har intet negativt at sige om dette firma!:-)

Hej Cecilie,

Mange tak for din anmeldelse!

Rigtig dejligt at høre du har haft en positiv oplevelse af at handle med os - Både med selve produktet, men også hele servicen omkring dit køb.

C.L. Seifert

Det har været en rigtig god service via mail. Blev hurtigt besvaret og vi fik løst problemet rigtig hurtigt! De var super hjælpsomme.
Rigtig god service!

Hej Nisha,

Tak for din gode og præcise ord.

Enhver anmeldelse er gode for os, så længe de er en smule relevante i forhold til de ydelser vi gør for vores kunder. Jeg er glad for at høre om din oplevelse, og håber du bliver rigtig glad for din hue.

kvalitet og punktlighed

Jeg stod for samarbejdet mellem Ikast-Brande gymnasium og Cl. Seifert og kan kun sige det har været upåklageligt.
Sammenlignet med huen fra ABC-gruppen er Cl-Seiferts kvalitet en del højere, huens generelle kraft, ingen flosser på stormremmen og pasformen er bedre på Cl-seiferts huer efter min mening.
Skolen har kun modtaget meget få huer med små fejl eller mangler hvilket kan forventes uanset hvilket firma man bestiller ved. For de personer der har bestilt en forkert størrelse har Cl-seifert en klar handlingsplan og yder hvad de kan for at gøre huen mindre og større uden beregning.
Det eneste man skal være opmærksom på et at der er meget mudderkastning indenfor branchen, og sidder man i hueudvalget skal man vide der bliver smurt tykt på for at vinde skolen som kunde.
Mit råd er bestil der hvis du bare går en lille smugle op i hvordan din studenterhue ser ud.

Hej Camilla,

Som medarbejder i denne branche, hvor de fleste studenter går op i hvordan huen kommer til at se ud - er jeg utrolig glad for at høre dine rosende ord. Det er dejligt at vide at vi, udfra jeres synspunkt, ligger højt på kvalitetsniveauet i forhold til andre hueleverandører.

Hvis vi har lavet fejl på huen, tager vi selvfølgelig imod huen igen :) Men hvis der er andre småændringer som vi stadig kan hjælpe med, så håber jeg i henvender jer til os.

Mange tak for de fine ord, endnu engang!

Godt og pålideligt firma

Da vi skulle opmåle huerne var der godt med personale til at hjælpe os, og mange forskellige ting som man kunne prøve, alt til rimelige priser:)

Hej Charlotte,

Dejligt vi kunne være behjælpelig med det du søgte.

Venlige og hurtige

I helligdagene sendte jeg en mail til kundeservice. Tidligt morgen, dagen efter ferien, var der svar på min mail.
Jeg ledte efter en speciel kokarde til min hue, som jeg vidste at Seifert havde.
Jeg blev mødt af en utroligt venlig medarbejder, som hurtigt og enkelt hjalp mig.
Generelt kunne jeg ikke have håbet på bedre service. Det gik hurtigt og medarbejderne var utroligt imødekommende! Kan varmt anbefales.

Kære Daniel,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores service.

Det er super dejligt vi kunne hjælpe dig.
Og stor tak for dine rosende ord, det varmer at høre man gør en forskel.

C.L. Seifert

Dejlig nemt at skifte til nyt årstal på studenterhuen

God og venlig service fra Seifert & Co. Mange tak.
Kh Camilla

Hej Camilla,

Tak for dine fine anmeldelse.

Dejligt at vide du fik styr på din studenterhue, og at det var nemt at skifte knapperne på den.
Fornøjelsen er helt på vores side - mange tak!

Fantastik servise

Man ringer op, og for hvad man beder om! Ikke noget med at man bare bliver henvent til deres hjemmeside. Venlig medarbejder, finder lynhurtigt frem til det man gerne vil have.

Hej Michael,

Tak for en fin anmeldelse.

Fornøjelse at høre at du har været tilfreds med din oplevelse af vores kundeservice.
Dette betræber vi os på at gøre gældende i samtlige henvendelser om det er telefon, mail, Facebook, Instagram eller Trustpilot.

Ubehagelige og grove medarbejdere

Vi blev allerede i 1.g kontaktet og tryllebundet af sælgere fra C. L. Seifert, der lige skulle charme sig ind og binde os til både studietrøjer og huer før vi knap havde afsluttet vores grundforløb. De talte så grovt om øvrige firmaer og nærmest manipulerede os til at vælge dem frem for de andre. De sendte os ulovlige kontrakter, som vi, små børn på 16 år, skulle skrive under på kort efter - med bindende datoer for, hvornår vi skulle ændre logoer, pakker osv. (vi snakker her 2 år (!!!) før vi overhovedet blev færdige!). Da vi valgte at sige fra overfor denne opførsel, undlade at skrive under og afvise yderligere tilbud tog fanden ved en ubehøvlet sælger, der ringede og skældte ud på mig - læs blot nyhedsartikler fra sommeren 2011 rundt på nettet. Sælgerne svinede henholdsvis mig og de øvrige firmaer til, og vi endte sågar med at få rektor til at ringe og få denne chikane til at stoppe. Og trods de fortsætte med at kontakte rektor har vi ikke så meget som et undskyld hørt fra deres ledelse - trods deres sælger har kaldt mig både dum, uvidende og idiot. Helt ærligt, så er C. L. Seifert et uprofessionelt firma, der forsøger at lokke penge ud af små børn. Det er decideret ynkeligt. Jeg kan kun anbefale jer at holde jer laaangt væk fra C. L. Seifert - de er virkelig ikke det værd!

Ditte Hansen Silberbauer tyckte detta omdöme var användbart

Hej Emmelie.

Vi er meget kede af hvis der har været misforståelser på din skole, som gør at du sidder tilbage med dette indtryk af os.

Ud fra det jeg læser er det langt fra både den måde vi generelt arbejder på og langt fra vores værdier som vi hos C.L. Seifert vægter højt.

Jeg har forsøgt at finde op og ned i denne sag, men da dette er en episode for flere år siden har det været mig svær at finde de præcise detaljer.
Da dette er imod vores generelle retningslinjer, vil jeg meget gerne bruge tid på at komme ud på din skole igen og høre nærmere om forløbet, for at sikre at situationer som disse ikke opstår igen.

Jeg ser frem til at høre fra dig, hvis dette kunne have din interesse.

Simone Eriksen,

Super kundeservice!

Jeg havde først bestilt min studenterhue fra et andet firma, men da denne på ingen måder levede op til mine forventninger, valgte jeg at bestille en ny hos CL Seifert, som jeg kun har hørt godt om, men inden havde jeg nogle spørgsmål til min bestilling som jeg lynhurtigt fik svar på! så alt i alt har jeg kun ros til CL Seifert!

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at kunne hjælpe dig i en uheldig situation - så du kan få en flot hue til den store dag!
For os betyder servicen ligeså meget som produktet, så det er rigtig dejligt du har været tilfreds med den oplevet service.

Stor tak for rosen!