[REPLY]
Fuldt ud tilfreds med handlen hos Computersalg.dk
Leveret til den lovede tid.
Svein
ComputerSalg A/S leverede det købte produkt en dag tidligere end lovet ;o)
Produktet stod anført på deres hjemmeside med en 3 dages leveringstid da det fandtes på fjernlager. Jeg har før oplevet hos andre forhandlere at dette godt kunne tage uger. Ikke hos ComputerSalg A/S, hvor de lovede tre dage faktisk kun var to :o)
God service uden dikkedarer: og god service betyder relevante status mails og tracking på pakken.
computersalg.dk kan klart anbefales til andre god og hurtig service(og billige)
Har handlet gennem computersalg både privat og som firma gennem flere år, og jeg har oplevet service hos computersalg som jeg ikke har oplevet andre steder. De har altid været parate til at hjælpe hvis der har været problemer, og de har sågar sendt pakker med retur porto på produkter som skulle ombyttes. Kan kun anbefale dem stærkt. De er ikke altid de billigste, men at spare 100 kr ved at handle et andet sted kan godt have andre konsekvenser som ikke er besparelsen værd.
Jeg kan ikke huske hvad jeg skrev ordret lige før, og jeg gider ikke gøre det igen.
Tag jer sammen Trust Pilot!
Ikke nogen klager herfra. Dog var batterierne, der fulgte med min mus, flade. Men det kunne butikken jo ikke vide.
Købte en windows 8 som virker utroligt dårligt, den er smækfuld af fejl, måske en piratkopi fra Kina, og Computersalg vil ikke tage den tilbage, man hævder man har undersøgt CDen og fandt ingen fejl, selvfølgelig det når man tjekker sin egen vare.
Her er lidt fejl:------------------------------------
Internet lukker ustandselig midt i det hele
Mus egenskaber ændre sig flere gange
Knap til luk mangler flere steder
Snørklede veje til at vælge andet og luk, fuldstændigt åndssvagt.
Rode rundt i kanter og hjørner for at vælge andre ting, snørklede omveje
H klik dur ikke på flere steder, mange valgmuligheder mangler her.
Windows starter op i anden midlertidig version der ikke kan gemme ting, genstartes.
Flimrende billeder i word dok.
Man kan ikke oploade filer og billeder til mail, IE tygger længe og man opgiver.
Mange mystiske ting sker.
Jave vil uploade, men har den sidste nye. popper op hele tiden.
Vælger store bogstaver af sig selv i en mail eller på webside man udfylder.
Web side går i stå eller meget langsom.
Internet kunne ikke finde siden, løs problem, ingen ide om problem, kontakt admin, selv om der er forbindelse til nettet, genstartes.
Internet spørger pludselig om min koder på ebay sider.
Windows opdatere midt i det hele og lukker uden tilladelse.
----------------------------------------------------------------------------------
Kunne man så forvente en fair behandling af Computersalg.dk: Absolut ikke.
Man har sine egne regler for retur og ikke købelovens, der blev ellers klaget inden 14 dg.
Hvordan finder man ud af at softwaren er defekt uden at lukke den op og installere den ?
Når den er aktiveret kan den ikke tages retur siger man hos Comp.salg, sludder, man kan vel genaktiver den.
Man blæser på de utrolig mange dårlige anmeldelser windows 8 har og mener den er fin ok.
Undgå for Guds skyld handel med Computersalg.dk
Svar til Comp.salg:
Jeg har handlet med Comp.salg og ikke microsoft og jeres hjemmestrikket regler lader kunder sidde tilbage med Sorteper.
Købte et Tastatur (Razer Deathstalker expert) til billige penge, i forhold til andre forhandlere. Tastaturet var dog ikke som jeg havde forventet af et "gamer" mærke, og blev derfor sent retur igen med ønske om returret.
Ingen problemer i dette, computersalg.dk betalte endda for fragten retur, og har nu modtaget en kreditnota dagen efter jeg sendte produktet tilbage. Hurtig betjening og ingen problemer, kan klart anbefales.
betilte en ram blok som var på fjernlæret, og det kom tre dage efter. jeg er godt tilfreds :)
Køb trygt dine PC foto video m.m. her du får en fin betjening. Samtidig får du varerne billigere end andre steder.
Super handel.
Købte en ekstern harddisk, der både var på siden til en rigtig god pris og er en rigtig god vare.
Hurtig og nem bestilling.
Hurtig afsendelse og levering.
Varen passede perfekt med billede og tekst på siden og var pakket rigtigt godt ind i transporten.
Jeg købte en computer som outletvarer. Havde ingen skrupler ved at købe denne, da der stod at den var fuldt funktionsdygtig.
Jeg var til at begynde utrolig glad for den hurtige håndtering og betjening og glædede mig til at modtage min nye computer.
MEN jeg må med beklagelse sige, at jeg blev dybt skuffet. Jeg modtog ikke det forventede. Den computer jeg modtog var ikke fuldt funktionsdygtig. Den havde en mislyd i form af en højfrekvent hyletone, som kunne tyde på at der var noget galt med blæseren.
Jeg ringede til Computersalg og blev bedt om at oprette en reklamationssag og retunere computeren, hvilket jeg gjorde samme dag. Supporteren som jeg snakkede med sagde, at han troede at de havde flere på lager af netop denne outletvarer og at jeg derfor nok ville modtage en ny, ellers ville jeg få pengene tilbage. Dette var onsdag før Kr. Himmelfartsferien.
Om fredagen ringede jeg for at høre til status. Her fik jeg at vide, at jeg under ingen omstændigheder kunne få en ny computer, da det var en outlet varer, og at hvad jeg havde fået at vide 2 dage tidligere var en fejl. Jeg ville derfor få pengene retur. Jeg gjorde det klart, at jeg ikke ville være tilfreds med at få pengene retur, da jeg ikke ville kunne købe en tilsvarende computer for det beløb.
Jeg spurgte til, hvordan det kan være, at der var fejl på computeren, eftersom at de jo garanterer, at den er fuldt funktionsdygtig. Forklaringen på dette, var at de ikke tester dem, inden de kommer ud til kunder, men bare sætter dem på outlethylden på lageret. Jeg spurgte til, hvordan de så kunne stå indenfor, at den var fuldt funktionsdygtig, når de ikke engang tester dem, men fik ikke noget svar.
De havde ikke modtaget pakker/post endnu, så han kunne ikke sige mere. 1 time senere fik jeg en mail om, at computerene var modtaget og under 1 min senere en kreditnota. Dette undrede mig meget, da de jo ikke har haft mulighed for at teste computeren og om denne kunne repareres. Jeg havde jo oprettet en reklamationssag og ikke en retursag. Skal man ikke i det mindste undersøge om den kan repareres?
Så nu står jeg altså hvor jeg startede uden computer og med en dårlig oplevelse med en dybt skuffende håndtering fra Computersalgs side. Jeg anbefaler dem ikke til andre.
Bestilte en Asus router i weekenden - som blev leveret tirsdagen efter - bare i orden. Prisen var stort set som en del andre udbydere, men valgte Computersalg pga tidligere erfaringer med firmaet.
Jeg bestilte en Razer DeathAdder 2013 gamer mus ca kl 16:45 en hverdag, og hentede den dagen efter hos døgnposten postdanmark. Super hurtig levering og varen var i perfekt stand.
Computersalg har et stort udvalg og dækker mange underkategorier, som ikke findes alle steder. De nødvendige specifikationer på varerne er oplyst, og priserne ser ud til at ligge i den lave ende. Har billige og fleksible transportløsninger. Bestemt anbefalelsesværdige.
Siden kan dog være en anelse uoverskuelig, og søgemaskinen er forholdsvis primitiv. Man bruger en quick-search, men har dog derefter mulighed for at afgrænse søgningen efter kategori. Man kan f.eks. ikke afgrænse i forhold til enkelte specifikationer inden for en kategori.
bestilte gopro kamera søndag aften på hjemmesiden og kunne afhente det mandag formiddag, til en pris det var ca. 500 kr. billigere, end hos elgiganten hvor jeg måtte vente en 1/2 time før der var nogen der havde tid til at fortælle mig de ikke havde det på lager
Bestilte en håndfri løsning til min bil - Varen var på lager og blev sendt samme dag som jeg bestilte hvorfor jeg havde varen dagen efter.
Prisen var desuden nettets laveste.
Har handlet her før og handler her gerne igen!
Der var ingen problemer overhovedet ved at handle med Computersalg.dk og det gør jeg gerne igen.
Jeg sparede over 50% ved at købe hos ComputerSalg i forhold til butikker og andre hjemmesider. Leveringen var hurtig og man fik mails under hele forløbet og var derfor med hele vejen.
Intet at klage over, der bliver informeret gennem ordrebekræftelse, faktura og GLS-mails
Har anbefalet det til venner og familie
Yderst tilfreds med købet, eneste minus var at leveringen skiftede dato 3 gange, en ting som jeg synes skal laves om er, den side hvor man kan følge sin vare er lidt misvisne, ved forventet lev. kunne man godt skrive at det er kunden som kan forvente leveringen, i mit tilfælde stod der i næsten en uge at varen var under behandling og forventet lev. "dato" jeg troede at det var levering til Computer Salg...... så det kan i gøre bedre ;)
Men ellers er jeg godt tilfreds, og nok ikke sidste gang jeg handler her hvis prisen er okay.
Har intet ondt, at sige om denne virksomhed. Alt er iorden, og nogle af de billigste priser i hele DANMARK!
- Levering tog for mig, kun 18 timer, og jeg bor på Bornholm.