[REPLY]
Levering, stand og deres service niveau var bare i tip top.
Især deres service skinner igennem.
Top dollar
Jeg overvejer at bestille en CPU køler, som jeg dog ved 'kun' kommer med 2 blæsere, dog er der plads til 3 af dem. Efter lidt søgen og leden kan jeg ikke rigtig finde et sted hvor jeg kan anskaffe denne 3. blæser som skal være af rigtig fabrikat, hvor på jeg vælger at skrive til Coolerkit. Jamen det var jo intet problem, jeg skulle bare ligge ordreren, lægge en special bestilling med den ekstra pris på blæseren som aftalt og så skrive hvilken farve den skulle være så ville de få den hjem.
Flinke, hurtige til at besvarer og perfekt hjælp.
Altid hurtige, god service hvis du har spørgsmål, og levering sker hurtig :)
DK's suverænt bedste site hvad angår vandkøling. Coolerkit.dk kan varmt anbefales.
Hurtigt svar fra support og gode priser. Var i tvivl om hvordan jeg skulle reducere støjniveauet i min pc, og fik hurtigt et par gode råd - og de slog endda mine to ordre sammen, så jeg sparede på portoen. Kan klart anbefales :)
Jeg fik en lidt forkert blæser grundet en plukfejl, men kundehåndteringen per. email var helt fantastisk.
Så selvom der var visse fodfejl, så kan jeg kun give dette firma min bedste anbefaling.
Har kun haft god erfaring med coolerkit..., hver gang har det været super kvali varer., og blevet leveret meget hurtigt uden problemer...
Kan kun sige godt fra dette sted... ;)
God og hurtig service, stort og dækkende varesortiment - rimelige priser.
Hvis pc køling er din niche, er Coolerkit helt sikkert et besøg værd. Specielt indenfor vandkøling er der ingen konkurrent i DK.
De har måske ikke verdens største lagerbeholdning, men hvad de har, er et godt udvalg fra de bedste producenter.
Desuden leverer de hurtigt, og priserne er bestemt til at leve med.
Alt fra forespørgsel, til special design af vandkøling, og respons og levering fungerede bare.
Kan klart anbefale at handle hos Coolerkit.dk
Eneste to ting jeg kan sætte en finger på er:
1. Fragten er dyr i forhold til mange andre.
2. Mulighed for at hente skabeloner til udskæring af radiatorer ville gøre montering for mange en del lettere.
hva kan jeg sige andet end at jeg har bestilt ved dem et par gange før og der har aldrig været noget dårligt og sige omdem så det er faktisk ti fire service
Ingen problemer på nogen måde. Det er ikke sidste gang jeg køber over nettet der.
Bestilte lidt hardware og fik det dagen efter. Alt var pakket fint ind og var i original emballage. Jeg kontaktede også supporten med et spørgsmål og fik et venligt svar på det dagen efter også.
Alt i alt er jeg ganske tilfreds, der kunne dog godt være lidt mere information når man tjekker sin ordre status på deres hjemmeside.
Helt klart et sted jeg vil handle ved fremover :)
Jeg var begyndt at kigge på ekstra køling af min i7 maskine, da CPU'en blev meget varm!
Jeg kiggede rundt omkring på nettet, og havde egentligt besluttet mig for vandkøling - men syntes det virkede enormt besværligt. Men efter en række emails med coolerkit.dk, fik jeg afklaret en masse spørgsmål - inklusive ting jeg ikke lige havde tænkt på (power kabler/connectorer).
Så det endte med jeg bestilte et komplet kit + nogle ekstra dele. Da jeg havde nævnt at jeg snart skulle på ferie, så fik jeg dagen efter en email (samt tlf.samtale, da jeg ringede til dem, da jeg havde glemt en del) om at den kølervæske jeg havde bestilt ikke var på lager - de foreslog en anden men billigere væske. Pga. ferien satte vi ordren i bero indtil jeg kom hjem, hvor jeg ringede til dem, og fik det hele dagen efter.
Denne bedømmelse er nu skrevet fra min vandkølede PC ;-)
Min pakke kom 1-2 dage efter jeg havde bestilt det.
god overskuelig hjemmeside,dag til dag levering og rimelige priser.
ikke sidste gang jeg har handlet der.
Der gik lidt tid, da der kun var en køler på lager
Skal helt bestemt købe derfra igen :) . En hjemmeside der fungerer, og leverance der leverer :)
Tilfredsstillende levering, intet at sætte en finger på der. Utrolig servicemindede.
God side - let at finde frem til den rigtige vare. Hurtig levering af blæseren, så nu er støjniveauet reduceret betragteligt.
Jeg bestilte to bærbarekølere d. 3. marts og modtog en pakke fra Coolerkit d. 7. marts.
Desværre manglede den ene bærbarkøler, så jeg måtte ringe og bede om en forklaring. Coolerkit beklagede fejlen og kunne godt se i deres system, at der var sket en fejltagelse ved forsendelsen.
De lovede at sende den sidste køler samme dag for egen regning, så jeg havde den dagen efter. Jeg modtog køler nr. 2 som lovet og er derfor rimelig tilfreds med den hurtige handel og gode service.
Hvis jeg havde modtaget begge kølere som forventet, havde jeg givet Coolerkit 5 stjerner. Pga forsendelsesfejlen bliver det kun til 4 stjerner.
Super hurtig service, og meget hjælpsom :-)
jeg modtog min vare på den aftalte dag,
min vare var pakket godt ind,
jeg er rigtig glad for min vare.
varen blev købt til et godt tilbud.
Dog,,,
fragten:
jeg synes fragten er en smule for dyr,
- jeg ved ikk om det bare er sådan, eller hvordan ? :)
men i dette tilfælde var fragten faktisk det dyreste,, 62kr for en "lille" pakke, dog var varen pakket godt ind osv.
(det var 2x30cm katoderør, - fylder ikk så meget)
* Vil så også gerne sige at fragt prisen sagtens kan gå, da bare man får god service og leveringstid, og bliver glad for varen! :)
men udover fragtens-pris, så ville jeg sige at både servicen, leveringstiden, osv. var helt i top! ;)
Jeg bestilte min pakke natten til torsdag og modtog min pakke fredag morgen. Jeg vil klart anbefale dem, hvad angår hastighed. De er ikke de billigste, men bestemt heller ikke de dyreste. Til gengæld er de, de hurtigste jeg endnu har oplevet. Stor ros til dem herfra.
Levering dagen efter og to stykker tyggegummi med i pakken - ikke noget at klage over.
Hurtig og korrekt levering samt en god pris. Nethandel som det skal være.
skulle egentlig bestille et komplet kølesæt, men de kunne ikke fortælle mig hvornår det kom på lager igen. De lovede at kontakte mig når de vidste besked. Vi havde aftalt dato for hvornår de skulle kontakte mig med hensyn til levering af det komplette kølesæt ( 2 gange) men de vendte aldrig tilbage. Når jeg ringede til dem, skulle de lige til at ringe til mig, og give mig en update.......ja ja. Endte med at bestille et andet sæt plus nogle løse dele.De kom så til gengæld hurtigt.
Hej Simon,
Det er helt korrekt at vi har haft (og stadig har) store problemer med at fremskaffe de komplette vandkølingssæt fra XSPC. Det skyldes at XSPC i øjeblikket ikke kan fremskaffe pumperne, som er en del af disse sæt. Vi har stadig ikke fået nogen leveringstid fra XSPC, hverken på deres vandkølingssæt eller deres pumper, og det har af denne grund ikke været muligt for os at oplyse en dato til de kunder der har haft XSPC kits og pumper i ordre. Det er selvfølgelig meget beklageligt, men vi er desværre afhængig af information fra XSPC.
Jeg håber at du er blevet glad for den alternative løsning vi fandt frem til i stedet for det komplette sæt du oprindeligt bestilte :-)
Michael / CoolerKit Denmark ApS
Min bestilling blev forsinket knap en uge, da de ikke havde ét af produkterne på lager. Derudover var alt i perfekt orden.
Service er helt i top. Jeg havde bla købt en dyr PSU, som ikke virkede med mit motherboard. Ingen problemer da jeg sendte den retur.
Hurtig levering, alle dele var med i pakken og ingen af dem defekte. Så er min tilfredshed ligesom stillet!
Kan kun give coolerkit mine varmeste anbefalinger
Overskuelig hjemmeside, godt sortiment og hurtig levering.
Jeg har efterhånden købt mange dele hos coolerkit og er helt igennem tilfreds med dem. nem hjemmeside af finde rundt på, god kundeservice de gange jeg har ringet til dem "ikke pga klager" men andet. 5 stjerner med pil op her fra.
mvh bjørn
Jeg bestilte nogle blæsere og modtog dem den efterfølgende dag forsvarligt pakket ind.
Det er en rigtig god internet shop...... Bare lidt surt og købe 2 fitings á 15stk. Også skulle betale det dobbelte i porto:-(
Jeg bruger coolerkit så meget som muligt. De har super service, og så putter de tyggegummi i pakkerne. Super!
Samuel Pedersen tyckte detta omdöme var användbart