[REPLY]
Alt gik som det skulle, varen kom rigtigt hurtigt og var i super god stand.
Syntes det er et rigtig lækkert headset, og spiller kanon godt, uanset genre ;-)
Kan klart anbefales! :-)
super,hurtig levering kan kun anbefale coolshop ikke sidste gang jeg handler der
Bestilte høretelefoner, billigst hos Coolshop. Fint med gratis porto!
Fik mine vare uden problem - det kan da ikke være bedre :-)
Denna sia funker som bare faen den
Vi købte et helt nyt spil og vi havde varen op udgivelsesdatoen til stor glæde for vores søn.
Vi har handlet op til flere gange på cool shop og det har altid levet fuldt ud op til vores forventninger.
hurtig og korrekt levering - fin pris
- Bestildte varer.
- Hurtig mail om pakningen.
- Hurtig modtagelse.
Mvh en tilfreds kunde Christina Wittrock
hej jeg er magt glad at købe spil ver jer jeg syns det er billig hilsen leif hansen
Dette er et mega godt spil og jeg anbefaler det til ALLE der kan lide fodbold, det er meget bedre end 12'eren
Der er en sikker og hurtig handel. Samtidig giver de en god service.
Hurtig ekspedition.
Jeg er ikke vandt til at købe på nettet, men det gik nemt, og 2 dage senere var varen fremme.
Vi bestilte et ps3 spil fredag middag og forventede varen tidligst mandag. Lørdag formiddag var varen allerede hos os :-)
Anna Thomsen
Nemt og overskueligt at finde sin vare og super hurtig levering. Det kan ikke være bedre!
Man bestiller en vare, og der bliver lovet at den er der dagen efter. Det er ikke kikset endnu. Varen fås sjældent billigere andre steder og der er fri fragt. Jeg handler ikke andre steder ;o)
Billigere enn andre nettbutikker og også bra på levering.
Brug coolshop! - billigt, godt og hurtig + gratis levering! :-) :-) :-)
Super nem hjemmeside, hurtig levering. .så bliver det ikke nemmer. Intet at sætte en finger på
Coolshop har et kæmpe udvalg af spil og ting og sager, allesammen til rimelige priser.
Alt jeg har købt er kommet inden for 2 dage, helt uden problemer.
Perfekt.
jeg bestilte en vare hos coolshop og fik den leveret dagen efter jeg havde købt over nettet, er jeg rigtig glad for.
og varen er jeg meget tilfreds med
Super priser, super produkter, super levering.
Meget tilfreds et rigtig godt sæde overtrækkelse, kan anbefales
Købt mandag aften. Modtaget onsdag morgen. Ingen dikkedarer.
Jeg syntes det er et behageligt sted at handle, hurtig nemt og bare godt.
Hurtig og effektiv. Havde modtaget controller, hvor en knap gik itu efter få dage, denne blev krediteret og ny fremsendt, super service
Synes det er en fed side og kan klart anbefale.
Coolshop er super dejligt og de har et venligt team der hjalp mig gennem en situation.
Jeg havde købt Bioshock som download og skulle på et tidspunkt geninstallere, men så forsvandt download knappen på min profil og jeg kontaktede straks kunderservice over chat.
De sendte at de ville skrive til deres udbyder og sende mig en mail med et link hvor jeg kunne downloade spillet igen.
Der går så en uge og jeg får en mail med en steam-kode (ved ikke lige hvorfor ikke et link, men at få det til steam er fandme okay!).
Det kalder jeg sgu service og det er jeg super taknemmelig for :)