We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (584)

God oplevelse

God oplevelse, har handlet et par gange her og alle varene kom til tiden uden problemer.

Forfærdelig oplevelse - Betal ALDRIG via Klarna

Jeg bestilte en vare via Coolstuff, og ville gerne betale med Klarna. Der står på hjemmesiden at man vil modtage med posten et brev fra Klarna med betaling. OK fedt nok tænkte jeg, den hopper jeg på.

Jeg fik varen, alt var super fint. Men Klarna fakturaen dukkede aldrig op - Jeg ventede og pludseligt en dag modtog jeg en rykker. Tænkte det var lige groft nok, start lige med orginalen.

Så jeg ventede på at se om den kom, og NEJ det gjorde den ikke. Dog kom der en rykker mere, og valgte så at betale det beløb som jeg skyldte. UDEN at have set orginalen.

Og Coolstuff''s kundeservice, (som kalder mig for "Søren" selvom jeg hedder Emil) - fortæller mig at jeg skal betale for de to rykkere, hvilket vil sige jeg nu står og skal betale DOBBELT så meget for varen, end som den koster.

DÅRLIG OPLEVELSE!

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse, først og fremmest er jeg ked af at du har haft en kedelig oplevelse med Klarna - du skriver at du ikke har modtaget en faktura? Fakturaen kommer altid sammen med varen, så du har med sikkerhed modtaget fakturaen, hvor der står hvad du skal gøre for at betale, men hvis det ikke har været tilfældet, så beklager jeg selvfølgelig.

Men vi finder selvfølgelig altid en løsning på udfordringerne, så vil du ikke sende mig en mail på Patrick.Rasmussen@coolstuff.dk, så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning der kan gøre alle glade.

(Undskylder fra vores kundeservice at de har kaldt dig Søren, men vi er jo kun mennesker og dit efternavn er Sørensen)

Ser meget frem til at høre fra dig

Patrick T. Rasmussen
Country Manager
www.CoolStuff.dk

Helt cool

Super fedt udvalg af alt muligt mærkeligt, man ikke anede, at man havde brug for. Super hurtig levering - og en meget tilfreds kunde, der nu har handlet på coolstuff.dk mange gange!
Dog en lille note til andre, måske heller ikke så opmærksomme købere: Husk at tjekke mål på evt. bokse eller lignende. Købte en IQ-box som jeg havde regnet med, var en del større... Måske jeg lige skulle have læst varebeskrivelsen ordentligt :P

Sublimt

Sådan får man gode kunder! Havde en reklamation på en vare (ikke CS skyld) og fik fluks via kundeservice refunderet det hele og sendt som et gavekort til hende, dimsen var til. Tak Coolstuff

MEEEEEEEGA fedt mand!

Den fedeste hjemmeside, cirka. De har jo ting jeg ikke vidste jeg manglede, og ville dø hvis jeg ikke havde!
Før var jeg trist og træt, men så kom coolstuff.dk. Tak !
Ej, spøg til side. Det er bare super fedt at kigge på alle de cool ting de har i deres shop. Der er både til fest og dagligdag. .

handel uden problem

Har nu handlet derinde 4 gange, og har aldrig oplevet et problem. Tingene er kommet til tiden og afsendt i ordbog emballage :-)

CoolStuff

Postdanmark sætter en kæp i hjulet på CoolStuff

CoolStuff sendte ordren nogenlunde med det samme. Postdanmark har til gengæld været 6 arbejdsdage (9 dage incl lørdag/søndag), om at levere pakken. Det er synd for CoolStuff at deres leverandør er sløv om at levere, da de jo lover levering på "1-2 hverdage". Jeg ender på 3 stjerner: "[...] acceptabel oplevelse dog med noget irritation.", da det ene var en gave, som ikke nåede dagen.

Svar från CoolStuff

Har du været i kontakt med vores kundeservice om din pakke før du har skrevet din anmeldelse her? Vi har et rigtig godt samarbejde med PostDanmark og det fungere rigtig godt, syns vi selv.

Men kontakt os da på kundeservice@coolstuff.dk, så finder vi din pakke og en løsning på det hele. (husk at henvis til denne anmeldelse på trustpilot)

Vi samler ikke på 3 stjerner :( Men glæder os til at finde din pakke, så alle kan blive glade og tilfredse igen :)

ingen problemer

Nem og hurtig bestilling. Levering uden problemer.

CoolStuff

til den der intet mangler

Når det er helt umuligt at finde på en gave, er coolstuff stedet at led

Billige priser

Et godt sted at handle og med masser af skøre ting man kan vælge imellem :)

Varmt anbefales!

CoolStuff

dejlig side, kun prisen er et problem ;-)

Coolstuff har god service og nogle sjove, smarte, geniale, praktiske, og fjollede produkter. Det kan godt være at man kan finde nogle af produkterne billigere andre steder men det er alle pengene værd med den gode service

CoolStuff

GRATIS service i Coolstuff. Alt det andet er bare ikke for dyrt.

God overskuelig side og let at manøvre rundt i. Virkelig godt overblik nem at se hvad man har købt og hvad det koster. Meget servicemindet og forholdsvis billige produkter i forhold til andre lignende sider. Holder hvad de lover med levering og kvalitet.

Spændende sted at handle

Coolstuff er et godt sted at gøre sine køb fordi der er mange forskellige ting og nogen til hver sin smag ;-) Siden er godt sat op og overskuelig så man hele tiden kan se hvad der er i kurven, hvad man vil købe. Det er dejligt med anmeldelser fra andre brugere så jeg og andre kan se hvordan produktet virker og hvordan det skal bruges(til). Jeg vil give 4 stjerner for den så næsten gennemførte side .. Hvis i vil have 5 stjerner fra mig, så skal i lave noget ekstra ordinært ved siden.

Svar från CoolStuff

Hej Jeanette, tak for din stemme og din feedback! Har du nogle idéer til hvordan vi kan gøre noget "ekstra ordinært" ved siden, så må du meget gerne skrive til info@coolstuff.dk med din idé :) Vi havde håbet på at anmeldelser af produkter, facebook kommentar og det at man kan uploade film og billeder gjorde vores side mere unik end hvis man sammenligner med en alm webshop :)

Men vi glæder os til at høre dine foreslag :)

supersjov

super dubber spændende hjemmeside med mange sjove og spændene ting nem at finde ud af og god levering + man kan ikke la være med at komme tilbage for at se hvad det nye er på siden. :)

CoolStuff

Godt design, overskueligt og med hurtig levering

Siden er godt designet og nem at finde rundt på og man har hele tiden et godt overblik over hvad man er ved at købe. Gode produktbeskrivelser der giver et rigtig godt billede af hvad man køber så den vare man får leveret lever op til forventningen.

CoolStuff

Hurtig levering, god service og overskuelig hjemmeside.

Jeg har altid været glad for de produkter jeg har købt hos Coolstuff. Leveringen er hurtig, og de har et fedt udvalg af gadgets.

Glimrende købsoplevelse

Jeg bestilte en vare hos collstuff,, som skulle være en gave til en ven og fik den sendt til en døgnpost, i nærheden af vennen, som kunne afhente pakken når han havde tid, Det fungerer ved at modtageren får en tastekode som åbner postboxen med pakken.
Det hele fungerede perfekt.
mvh Ole Nielsen

Masser af fedt gear

De har alt jeg ikke anede jeg manglede. God inspiration til sjove gaver...

Svar från CoolStuff

Vi er super glade for at du bruger vores site som inspiration til gaver og lign., men vi vil gerne vide hvad v kan gøre for at få 5 stjerner istedet for 4? :) Skriv gerne til info@coolstuff.dk

Go' dag!
CoolStuff

Fed t sted at handle :-)

Fede ting, kun ærgeligt at man ikke kan lægge ting i kurven, som midligtidig ikke er på lager. Specielt nu hvor der er 20% på ALT.

Svar från CoolStuff

Hej Mayanne, et lille tip, køb et gavekort, så får du også 20% rabat :) Husk tilbuddet kun gælder til og med Torsdag kl 15:00 :)

Til tiden hver gang

De gange jeg har købt, har jeg fået varen til tiden.
Dog lidt ærgerlig at der ikke er prisgaranti

Meget tilfredsstillende

Super god service, kun lidt med udsolgte produkter engang i mellem

Fantastisk god service!

Jeg har købe flere gange gennem Coolstuff og har fået god service hver gang, svarer fint på alle spørgsmål. Jeg har ikke oplevet noget dårligt fra dem!

ALTID I ORDEN!

Her får du hvad du bestiller, og det er nemt og hurtigt og til fornuftige priser!
CoolStuff har altid li' dét jeg ikke vidste jeg manglede og er lagerførende i vært/indegaver/smågaver!
Kan kun anbefales

CoolStuff

Nemt og billigt og hurtige forsendelser.

Jeg har Flere gange handlet hos Coolstuff og har ALTID været tilfreds med mine køb det kommer rimeligt hurtigt og det er meget nemt at handle, og det er overskueligt.
ALL IN ALL! en god og pålidelig forretning ville ikke tøve med at bruge det igen.
PRØV SELV.

Problemer med indpakning,,

Super god levering. Men den inderste kasse selve produktet var i var hullet tre steder, skrammet og det var tydeligt en der havde været åbnet før. Vi sendte billeder med en mail til jer, og fik et gavekort på 50kr. Så en lidt blandet oplevelse. Men produktet var intakt. :)

Hej Pernille,

Har du været i kontakt med vores kundeservice omkring dette problem? Det ville være super godt hvis du sendte et billed af pakken til kundeservice@coolstuff.dk ...

Vi har meget fokus på vores indpakning, så det er rigtig vigtigt at du sender os en mail, så vores lager kan få det afvide og blive bedre... Men dejligt at høre at produktet var intakt :)

Go' dag! :)

De sendte bare en ny!

Jeg må sige at jeg var mighty skuffet da jeg først fandt ud af at min Magic 8 Ball var utæt, og en kende mistænksom da jeg fik beskeden om at de bare ville sende en ny og ikke behøvede den utætte retur. Men positivt overrasket da der kun er blevet hævet penge for en. Det må jeg sige, det er fandemer en service der basker.

CoolStuff

5 stjerner for levering. Minus 2 for at plage om anmeldelse.

Fin side. Tingene fungerer. Men spam mails for at få en anmeldelse på trustpilot holder ikke.

I fik jeres vilje. Men venligst ikke mere spam. Nu har jeg skrevet en anmeldelse på trustpilot. Så må det være fint.

Opdatering til Coolstuff.
Jamen jeg har jo af gode grunde slettet mailen, så jeg kan desværre ikke svare på den. Meeeen det gode initiativ giver lige en stjerne mere. Jeg skriver lige på facebook til jer i stedet. Så skriver jeg også min mail adresse. Den starter med X og slutter på N og det er hos Hotmail. Så er i forberedt :)

Opdatering igen:
Så fik jeg svar fra coolstuff. Jeg fik en værdikode på 100kr som undskyldning. Det er sgu god kundeservice. Jeg har ikke noget imod at få penge/godtgørelse for småfejl. Det giver altså den sidste stjerne, og Coolstuff er nu på toppen af min gadgetpusher liste!

Michelle Raun och LiseL tyckte detta omdöme var användbart

Svar från CoolStuff

Der er sket en fejl hos vores mail udbyder, hvilket betyder at folk har fået den samme mail flere gange, plus at folk som ikke burde ha' modtaget en mail har modtaget en mail.

Det undskylder vi mange gange og det skal ikke gentage sig.

Hvis du svarer på mailen, så står vi klar med kompensation som et undskyld og et plaster på såret.

Glæder os til at høre fra dig
CoolStuff

sjov hjemmeside med hurtigt levering

Det er den bedste hjemmeside hvis man skal købe noget anderledes og sjovt, til sig selv eller som gave. Jeg købte nogen ting til gave, der gik kun 2 dage så kom tingene. Personligt kunne jeg have brugt flere tusinde kroner, så jeg vender helt sikkert tilbage.

Sjovt vareudvalg.

Coolstuff har de skøre og sjoveste ting til gaver og til sig selv. Altid et stort vareudvalg til rimelige penge...

Perfekt.!

Har handle flere gange hos coolstuff.dk - varerne bliver altid leveret hurtigt og de holder hvad der lover.

CoolStuff

Altid hurtig levering og altid de rigtige vare.

Jeg har handlet mange gange ved coolstuff. Jeg har altid fået mine pakker til tiden og altid fået de rigtige vare. Jeg har kun haft fat i kuneservice en gang, og der er intet at klage over heller. Kan klart anbefale coolstuff til gaver. De har altid været ynglings gaver!

CoolStuff

Godt, nemt og endda til tiden

Jeg skulle finde lidt godt både til jul og til valentinesday. Desvære var jeg meget sent ude, så måtte have fat i Coolstuff og høre om de kunne nå at sende til dagen efter. Begge gange lykkedes dette uden problemer, og sikke en jul og en endnu bedre valentines day konen og jeg fik.

Coolstuff er bare en fed butik. De har alt i gadgets og rigtig gode tilbud. Har handlet der en del gange efterhånden, og aldrig fortrudt mine køb:)

CoolStuff

God service og hurtig levering.

De gange jeg har handlet hos coolstuff har det været uden problemer og deres service er bestemt i orden.

Perfekt

Firma hvor man kan købe alverdens sjove og anvendelige ting - hurtig levering.