[REPLY]
Cpsms, super nemt og simpelt system at bruge, fungerer perfekt.
Har brugt CPSMS ifm. foreningsarbejde i flere år, og har aldrig oplevet et system, som er så nemt at komme igang med. Vi var igang med det samme og har fået en rigtig god respons fra vores medlemmer. Og så er de utrolig hjælpsomme og lydhøre hos CPSMS - hvad enten det drejer sig om support eller hvis man har nogle forslag til forbedringer. Kan klart anbefales :-).
Mit firma tilbyder i teorien SMS-service som en del af vores markedsføringsydelser. Men vi "glemmer" ofte at fortælle om det, og ingen har nogensinde spurgt. Indtil i går hvor en kunde ikke alene spurgte, men insisterede.
Jeg brugte derfor en god del af denne formiddag på at søge på "bulk sms" og lignende på Google og fandt alle mulige firmaer i hele verden - men ingen af dem havde noget der bare lignede hoved og hale på leveringsbetingelser, brugervenlighed eller andet.
Da jeg fandt CPSMS så det lovende ud til at starte med, men jeg blev hurtig mistænksom - det lød simpelthen for let!
Efter en opringning til deres support måtte jeg dog kaste alle forbehold overbord, for nogle gange ER tingene faktisk hvad de ser ud til at være. Jeg fik en suveræn service af K.A.M. Christian Nielsen, som ydede kundeservice helt efter den udvidede lærebog, hvor kunden ikke blot får svar på sine spørgsmål men lidt til.
Jeg tror vi begynder at gøre lidt mere ud af ikke alene SMS, men mobilmarkedsføring generelt og CPSMS/Compaya står helt i top som muligt partner!
Man bliver ringet op og hørt om alt er ok, Tjek!
Alt fungere på siden, jeg har aldrig oplevet nede-tid eller problemer, Tjek!
Super nemt og overskueligt, Tjek!
Priserne er nemme at gennemskue og du betaler kun for det du bruger, Tjek!
Anbefales selvfølgeligt, Tjek!
Helt igennem overensstemmelse mellem det lovede og det faktiske. Nemt at bruge og professionelt.
CPSMS har et koncept som virker. Det var nemt at blive oprettet, og allerede indenfor få timer blev jeg kontaktet, og spurgt om jeg havde spørgsmål.
Nemt at bestille sms, og det virker fra samme øjeblik...
Kan bestemt anbefales.
Jeg bruger det ifm. min virksomhed, hvor jeg ofte har brug for at sende samme besked til mine medarbejdere.
MH Karin Nielsen,
Teamplayer.dk
Vi er en klub for motorcyklister i Herning området, som har anvendt CPSMS i et par år.
Det er et stærkt vanedannende produkt, som jeg ikke tror vi slipper af med igen.
Alle har en mobiltelefon og ELSKER når der dumper en besked ind om at vi igen snart skal ud at køre. Eller at vi ikke skal ud at køre f.eks. på grund af dårligt vejr.
Jeg kan varmt anbefale CPSMS.
MC-Herning
Per Nielsen (sekretær)
Det fungerer fint og passer godt til vores behov
Som ikke særlig kyndig i brugen af diverse medier og med tanke på at skulle oprette en sms kæde til en specifikt opgave må jeg sige at det var så let og jeg fik super service fra først sælger senere da jeg havde brug for at komme lidt videre support afdelingen at jeg i løbet af næsten ingen tid var oppe og køre med et fuldstændigt fungerende system
Tusind tak til jer alle
Karsten
har brugt CPSMS i 3 år uden problemer. Meget simpelt API, der kan det som det skal.
Jeg bruger mest kun deres service mail --> SMS og det må siges at det virker rigtig godt. Der går sjældent over 20 sek. efter at mailen er sendt til der kommer en SMS. Jeg bruger servicen til overvågning af mit hus, så hvis der skulle komme en alarm så advare den mig samt venner og naboer
Både til hurtig 1 shot upload og send til 3000 modtagere men også enkelt at integrere med.
Vh jesper
Vi bruger CPSMS i vores sportsklub til at udsende info om ændringer i træningstider ol. Grundet til at valget faldt på CPSMS var at de ikke har et månedsligt fee og at de tilbyder API så vi let kunne integrere med vores øvrige systemer.
Indtil videre fungerer det glimrende.
Deres demo-tilmelding fungerede ikke i første omgang og deres support svar, og løsning af dette problem var lidt langsomt. Ellers havde det været 5 stjerner herfra.
Vh
Stephan Thierry - Horsens Jiu Jitsu Klub
Jeg synes det er et super godt produkt med mange funktioner.
Det er rigtig godt at man ikke er bundet af noget abb. eller et bestemt forbrug. Til vores lille forening er det bare smart når man lige skal sende en reminder til medlemmerne.
Tak for et super produkt.
Peter Harboe
Enkelt og overskueligt produkt, der kan tilpasse efter behov. Jeg finder det anvendelig til at forud informere vore medlemmer af DcH's Eftersøgningstjeneste om en kommende kundekontakt, samt oprettelse af en sagsrapport der efterfølgende blot skal afsluttes.
Venlig Hilsen Peder Søndergaard
Ansvarlig for Eftersøgningstjenesten i Danmarks civile Hundeførerforening
www.dch-danmark.dk
Det var nemt at sætte op og integere i min hjemmeside og fungerer rigtigt godt og hurtigt.
Fint og prisbilligt produkt der giver mange muligheder.
Vi har ofte brug for at give vores kunder en besked hurtigt, og her må man sige at cpsms.dk er det perfekte værktøj. Vi når ud til et bredt publikum i løbet af få sekunder. Dette er med til at give vores kunder en sjovere hverdag :-)
Har prøvet andre løsninger tidligere, men den her løsning dækker vores behov fuldstændigt.
Det er især en stor fordel, at vi via Outlook kan sende til forud definerede persongrupper - Genialt!
Virker altid, god support ved udvikling,
Let at bruge, fornuftig pris.
Mvh.
Citus Software ApS
Rigtig fornuftigt produkt til en god og billig pris. API'et til sms afsendelse har alle de funktioner man kunne ønske sig.
Sikre at vores kunder er informeret om ændringer i dagligdagen i Svømmebadet, simpelt og nemt.
Vi har brugt CPsms i snart nogle år og har aldrig haft problemer. API til afsendelse af SMS'er er godt designet og nemt at implementerer og vi har aldrig oplevet nedetid. Når vi en enkelt eller to gange har haft brug for support, er vores spørgsmål blevet besvaret med det samme og af kompetente medarbejdere.
Jeg benytter sms service dels til private sendte mails og dels i forbindelse med påmindelse i forbindelse med arrangementer i arbejdsregi. Værktøjet er efter min mening både utrolig let at bruge og en hurtig og effektiv måde at kommunikere på.
Vi har igennem 2 år brugt CPsms til intern kommunikation og har haft en rigtig god dialog med Compaya - de er responsive og hjælsomme ud over forventet!!
Vi har i længere tid ledt efter en SMS-gateway løsning til vores forretning, og CPSMS er lige præcis det vi har ledt efter!
Ingen månedlige gebyrer eller andet dyrt abonnement.
Kort sagt billigt, stabilt, nemt, hurtigt og virker 100%.
Kan helt klart anbefales.
//Mikkel
www.tandlaege-index.dk
SMS-tjenesten har vist sig at være et utroligt effektivt redskab for min arbejdsgiver til at nå ud til vores avlere (landmænd) på et splitsekund. De fleste læser jo beskederne straks, og det er vigtigt for os! Email ville være for langsomt. Så virksomheden er yderst tilfreds!
Må sige at CPSMS.DK er lidt ligesom et dobbelt kinderæg. Hele 6 ting på een gang.
Det er det Bedste til prisen / Intet abonnement / Flest features / Let opsætning / God kundeservice / Ingen nedetid
Vi bruger SMS-gateway'en i vores vagtadministrationsprogram (www.vagtadmin.dk) da der skal sendes mange SMS'er ud ad gangen.
Jeg kan kun anbefale CPSMS.DK da vi i flere år har brugt dem uden nogen problemer.
Ulrik Larsen
Worldwide Data Solutions I/S
www.wwds.dk
Vi (www.frisortid.dk) har været kunde hos Cpsms i over et år nu, og det har fungeret som forventet.
Det er dejligt nemt at finde rundt i og servicen har været helt i orden.
Vi kan helt sikkert anbefale Cpsms til andre, og vi har været glade for at være kunde hos virksomheden.
Mvh
Christian Andersen / www.frisortid.dk
Nu har jeg været kunde i flere år hos cpsms og jeg må indrømme at det bliver ikke bedre! Er der et problem bliver det løst meget hurtigt, altid fantastisk service, som efterhånden er en mangel varer.
Jeg har før brugt et andet dansk firma som generalt tog alt for meget for deres produkt, jeg har ikke fortrudt mit skift til cpsms og jeg sparer ca. 5-6000,- om året i min lille virksomhed.
SMS-systemet har alle de funktioner man skal bruge og er let at bruge
Let at integrere, sikkert system, hurtig respons på support og køb.
Har lige skiftet fra en tidligere leverandør, og jeg må sige at jeg er blevet imponret. Godt gået! :)
Bruger systemet til at kunne modtage en sms ved modtagelse af bestemte e-mail. Dette gør at jeg ikke længere går glip af vigtige ordrer.
Det giver os frihed til at kontakte vores kunder uden at genere dem med et opkald, der kommer på et ubelejligt tidspunkt.
Systemet er let at anvende og fungerer upåklageligt.
Perfekt valg for IHC Alarm system til hjemmet eller virksomheder.. Uden brug af alarm modem, kan IHC Vieweren sættes op til at sende sms'er billigt og effektivt til din mobil..
Godt API, super oppetid og samlet set en god oplevelse.
Den ene gang der har været problemer i de 4 år vi har benyttet SMS servicen fra CPSms, var der hurtig og behagelig response.