We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (513)

det er ok

Jeg har modtaget varerne dagen efter jeg bestilte,så det er der ikke noget at klage over,jeg er ikke kommet igang med at lave pølser endnu,men det kommer i næste uge,på jeres hjemmeside er der gode tips hvad angår opskrifter,og så det gode pålæg med mit hjemmebagt rugbrød,som bliver lavet fra bunden af bliver det nok en oplevelse at sætte tænderne i.Jeg kværner mit korn selv,laver surdejen fra bunden af og der kommer ikke nogen tilsætnings eller konserveringsmidler i,til surdejen bruger jeg mælkesyrebakterier og økologisk rug,og i de opskrifter I har på pølser m.m er der heller ingen sjove ting i og med mine øjne hører soja og andre proteiner ikke hjemme i fødevarer, men man skal jo heller ikke binde alt det vand,som der bruges i industrien.
Mvh. Gunnar

Lynhurtig service :)

God hjemmeside, hurtig service

Suverænt seriøst

Jeg kan kun sige at det er et seriøst og godt firma, der overholder aftalerne til punkt og prikke. Ikke sidste gang jeg handler med Danish Outdoor, og har anbefaldt Jer til andre jeg kender:-) Tak for handlen, men absolut IKKE den sidste.

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg kan kun tale godt om dem, mine ting kom super hurtig uden problemer.

super

Hurtig levering rigtig pris

tilfredsstillened

Eftersom det er første gang jeg handler hos jer kan det kun være tilfredsstillened

lynhurtig levering!

Bestilte mandag middag, fik leveret tirsdag formiddag! Så bliver det ikke hurtigere :-)

Omdöme av bekräftad köpare

Du kan købe tryg ved Danishoutdoor.

En hel fantastisk service. Pakken var her dagen efter bestillingen. Havde endda fået varen bestilt to gange, ringede så derover og sagde det. Han annullerede straks den ene ordre. Da min mand hellere ville have en anden udgave af varen, kørte vi derover fjorten dage efter for at bytte. Blev godt modtaget og fik varen byttet uden problemer. Så kan kun sige godt om firmaet.

Omdöme av bekräftad köpare

super professionelt og let overskuelig hjemmeside

varen i orden og jeg modtog den allerede dagen efter bestillingen.

Super hurtig ekspedition.

Havde lige det jeg skulle bruge til bålpladsen.

nem webshop - godt udvalg

flot webshop og god udvalg. Rimelig hurtig forsendelse, men ikke noget respons på de kommentarer og spørgsmål jeg skrev i kommentar feltet )-;

Omdöme av bekräftad köpare

Kundebetjening på et højt fagligt niveau.

Danish Outdoor er et firma, hvis medarbejdere brænder for at levere både råd, vejledning og varer på et højt fagligt niveau. Har der været tvivl om, hvad der er bestilt, eller hvordan det bestilte skal leveres, får man en telefonopringning, sådan at alle aftaler præciseres. Det giver tryghed og tillid og en meget lille risiko for fejl og ærgrelser.

Omdöme av bekräftad köpare

super hurtig levering af det bestilte.

Jeg har længe ønsket mig at lave mine egne pølser, men kunne ikke finde ud af hvor man købte lammetarme. Det fandt jeg så i Danishoutdoor, bestilte det på nettet en søndag formiddag, og allerede tirsdag ankom pakken med køleelement som havde holdt tarmene kolde under transporten. Hurtigt og nemt.
med venlig hilsen Jette

Super god!

Alt var bare tip-top, varerne va OK, levering var OK - absolut intet at klage over herfra

Nemt og hurtigt.👍

Det gik nemt, indtil vi skulle betale, da havde vi lidt problemer, da vi valgte at overføre penge i stedet for at betale med kort. Vi kunne ikke lige se hvordan vi kunne overføre penge så vi ringede til Tommerup og de forklarede at det stod under handels betingelserne som vi jo ikke havde læst. Så alt gik godt og pakken kom 2 dage efter bestilling.

Hurtig og korrekt levering

Jeg fik først afstendt min bestilling søndag på varer, som jeg skulle bruge om tirsdagen. Til min store glæde modtog jeg alle de bestilte varer med posten om tirsdagen. Nem, hurtig og korrekte ekspedition. Tak for det. helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler hos Danishoutdoor.

Tak for en god service

Hurtigt og effektivt

Ikke så meget at sige. Jeg fik hvad jeg havde bestilt, hurtig og effektiv ordreafvikling.

mangegode

jeg er meget tilfreds med at handle med jer hilsen tommy

Perfekt

Perfekt service og hurtig levering

Kvik

Hurtig levering af lammetarme så nu er vi klar til store pølsedag.

god og hurtig levering

Min røgeovn kom hurtigt og pakket forsvarligt ind .

Nemt og hurtig

Gode vare og god service hurtig modtagelse af vare.

Hurtigt og nemt

Jeg fik hvad jeg betalte for, og det hurtigt. Hvad kan man mere forlange

god service og levering

køb bare der tingene kommer sgu til tiden

Fin service

Det fungerer perfekt.

Troværdig nethandel

Super handel.
Gode varer, der lever fuld ud op til forventningerne

hurtig og god betjening

En rigtig service, dejligt med et personale der går op i at servicer kunderne på bedste måde. Jeg vil bestemt blive ved med at handle der:-)

Service i top

Hele processen med bestilling og levering af de bestilte varer er bare i top.
Jeg er meget glad for at jeg fandt Jeres hjemmeside. Børnene er rigtig glade for de fine regnsæt. Det er ikke sidste gang at jeg handler med danishoutdoor. Perfekt!
Dorota Andersen

Total mangel på respons

Jeg har købt et bålfad og desværre mangler der en bolt til som skal anvendes til at sammenfatning mellem over og underdel. Ved henvendlese til Danishoutdoor for at få fremsendt den manglende del, her jeg nu efter 1 uger venten stadig ikke hørt noget som helst. Jeg anser mangel på svar som utroelig dårlig kundeservice og total mangel på kundepleje.

Perfekt handel

Hurtig og professionel handel. Fin hjemmeside. Kan absolut anbefales.

Ingen dikkedarer

Varerne kom som forventet

Omdöme av bekräftad köpare

Easy ordering, excellent delivery time and great packaging!

Ordered my products late in the afternoon and they were delivered the next day. All ordered products were in the pack and the packaging was of an excellent quality! Will most definitely be ordering more products in the future.

Omdöme av bekräftad köpare

Alt klappede perfekt, og varerne blev leveret meget hurtigt.

Alt var, som det skulle være - jeg anbefaler gerne Danish Outdoor til alle!

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg syes du skulle prøve Danish outdoor

Super

Hurtig levering god hjemmeside

super hurtig og nemt

Hej danishoutdoor.
Det var super nemt at bestille.
Jeg er glad for det gik så hurtigt med at få min vare.
Frank