We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (1 108)

Gør det de er bedst til - DÅRLIG SERVICE - SNYD KUNDERNE

Jeg har KUN en selvpensionringskonto i Danske Bank. For snart en måned siden (i følge danske bank ) burde jeg have fået tilsendt en check med beløbet.
Dette er ikke sket.
I dag har jeg telefonisk forsøgt at komme i forbindelse med Danske bank, efter lang venten "alle vore medarbejdere er optaget" kommer jeg to gange i forbindelse med en medarbejder, "Vi ringer tilbage" - intet er sket.
Gad vidé om deres telefonservice også er de mindste svarer vi sidst.
Det er pokkerme for dårligt - jeg er dårlig kunde fordi jeg kun har en selvpensioneringskonto på ca 10000. Jeg skal betale konto afgift fordi jeg er en lille kunde - så kan danske bank let tjene penge ved IKKE at udbetale mit tilgodehavende.
Mærkeligt jeg har 10000 tilgode og er dårlig kunde, min bedre halvdel skylder 900000 hun er elitekunde !!!!!!!!!
Godt der findes andre banker.
Vi burde boykotte danske bank - det vil jeg gøre .

En (erhvervs)bank for de rige

Jeg er lønmodtager, har en fornuftig indkomst, stort set ingen gæld men heller ingen opsparing. Derfor skal jeg være med til at finansiere bankens flirt med firmaer og velhavere (og dyre imagekampagner). Banken har opfundet et såkaldt kundeprogram, der har til formål at sortere de mindst lukrative kunder fra i biksen; altså sådan nogle som mig. Min gæld er mindre end 100.000 og afvikles med 3500 kroner om måneden, så på trods af en rente på mere end 10 procent tjener banken ikke nok på mig til at ville give mig bare tilnærmelsesvis samme fordele som folk med et engagement på 750.000 kroner. Jeg får 0 (nul) procent i rente på lønkonto og nogle af markedets laveste renter på indlån, børneopsparing og børnekonto.

Det er svært at opretholde motivationen til at fastholde sin pensionsopsparing i Danica, som endda har lav indtjening og i 2011 ligefrem havde negative indtjening.

Min lokale filial, som jeg har været tilknyttet i 30 år er nu lukket. Jeg kender ikke min rådgiver - som derfor heller ikke kender mig eller min familiære og økonomiske situation. I stedet taler jeg med anonyme (sælgere?) fra et eller andet af bankens call centre. Det er ikke tillidsskabende.

Et eller andet sted må man håbe, at koncernen snart bruger en del af sin milliardindtjening til at betale et kommunikationsfirma til KLART at melde ud, at man er en erhvervsbank, der også tilbyder rige personer service. Alle vi andre kan vælge en periferibank eller betale dyrt for vores kundetilknytning i Danske Bank.

Mit indtryk af Danske Bank er, at den som organisation er associal og forstår ikke sin rolle som samfundsopbyggende institution.

Danske Bank

Fræk og nedladende betjening.

Kort sagt, så burde en bank der tjener så fedt på kundeafgifter, gøre en større indsats for at holde på dem. De sidste tre gange jeg har henvendt mig for at hæve min kassekredit, er jeg blevet mødt med en nedladende og fræk betjening. Jeg har været kunde i 34 år, og aldrig haft problemer med overtræk eller gæld. De sidste måneder har jeg på grund af jobskifte været nødt til at trække over på min konto, hvilket har resulteret i en belæring der ikke engang ville være acceptabel over for et barn. Farvel og tak. I bliver nemme at erstatte.

Danske Bank

Du er dårlig betaler uden at være det

Det er sørgeligt, læs evt min blog, som ramt af piskesmæld er de med til at smadre mit liv resten af livet.
Det er til trods for at de "hjalp" mig med at sætte min erstatning,

Bloggen er her:

Danske Bank

Flinke og kompetente medarbejdere :-)

Skiftede til Danske Bank for ca 6 måneder siden og har kun haft gode oplevelser siden :-) Så jer der har haft dårlige oplevelser med Danske Bank kan jeg anbefale at prøve Holstebro afdelingen :-) vi er i hvert fald super glade for dem i Holstebro :-) og kan da lige tilføje at de har gidet udvikle en app til windows devices og det virker bare :-D skønt :-D

Øv!!!!!!

Har haft Danske Bank forever, men giver bare ikke mere nu. Gebyrer mig her og der og sindsyge renter!

Vi ville lægge et billån om pga salg af bilen til et forbrugslån. Blev lovet samme rente, men da lånet så blev lavet om på papirer kunne de de pludselig ikke give samme rente. Fup butik.

Elsebeth tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

Man skal ikke forvente noget så bliver man ikke skuffet.

2 måneder efter en fejloverførsel på en beskedent beløb til min konto i Danske Bank står politiet og banker på min dør. Dette er første gang at jeg bliver gjort opmærksom på denne fejl. Indtil at jeg opdager at Danske Bank havde sendt en email til en 10 år gammel og aflagt email adresse to måneder tidligere..

Ikke et brev
Ikke en oprigning

Ikke en undskyldning, efter jeg konfronterer dem med sagen.
Som kunde i Danske Bank kan man ikke regne med den mindste service, og når uheldet er ude skider de på dig.

Det er den nye standard

• Smørum, DK
  • 50 Omdömen

Grådig og farlig bank

Danske Bank er grådig med sine kunder og farlig for vores samfund, da de er større end hele den danske økonomi! Gør dig og Danmark en tjeneste og skift bank! Det er jeg i gang med, men Danske Bank gør alt for at gøre det besværligt at forlade dem. Har ventet i tre måneder på, at de giver slip på mine penge, så jeg kan være i min ny bank.

Super APP

Endelige en god Bank app, som bare spiller. Tak for det mvh en glad kunde.

Dårlig og uprofessionel service

Ringede i forbindelse med nogle transaktionsnumre jeg skulle have oplyst. Første gang gik det meget fint, men da jeg ringede igen fordi jeg manglede at få oplyst tre numre, så kunne medarbejderen pludselig ikke længere finde ude af det. I stedet for at viderestille mig til en anden medarbejder, siger hun bare: "Ring igen i morgen, og tal med kortservice". Derefter ligger hun på med det samme.

Én gang Danske Bank, altid Danske Bank

Jeg har altid haft Danske Bank, det samme har mine forældre og jeg har aldrig oplevet noget dårligt med dem selv.

I min gamle Danske Bank, der lå i Toftlund i Sønderjylland, var medarbejderne altid rare og hjælpsomme. Jeg har endnu ikke været nede i min nye her i Odense, men jeg er sikker på, den er ligeså.

Endnu et plus ved Danske Bank er deres telefonservice; at man kan sende dem en sms og få tilsendt en sms med éns saldo mv., og så er deres netbank jo bare super overskueligt at finde rundt på.

Cecilie Holk Hansen tyckte detta omdöme var användbart

Blandet

Hmm svært, engang forsøgte en af deres medarbejdere at få mig til at opsige min obligations konto.. Nok der i mister flest stjerner.. Fik os brev om en konto der havde været inaktiv blev opsagt hvis jeg ikke tog den i brug indenfor de 2 næste mdr.. Der mister i os stjerner... Noget helt andet er at når jeg vil sætte fysiske penge ind på min konto så skal jeg gøre det ovre ved posthuset.. (Bare rolig de sender dem ikke til banken i et brev selvom det forestillede jeg mig da jeg fik det afvide i banken).

Ellers gode renter, men latterlig grim og useriøs app til iphone...

Skift Bank!

Jeg kan faktisk ud fra erfaringen give Danske Bank 0 stjerner (hvis det var muligt).
Dog var det så forholdsvis besværligt at skifte bank, så jeg blev i mange år, hvor jeg blandt andet oplevede inkompetente bankrådgivere, som rådede mig til overforbrug og højere kassekredit på trods af, at jeg er på SU og lever fra måned til måned.
Dråben blev at de nu vil opkræve yderlige gebyrer fra de små kunder (fattige mennesker, som har mest brug for pengene) og give fordele til store kunder (kunder med over en halv million, fordi de har jo brug for flere penge?!?!?). Denne mangel på medmenneskelighed - med undskyldningen om, at det er "nødvendigt" efter krisen, hvilken de selv har været skyld i - gjorde, at jeg endelig tog mig sammen og skiftede bank. Straks blev jeg ringet op af en mand fra kundeservice, som ville høre hvorfor jeg ville skifte, når nu disse gebyrer jo ikke ville gå ud over mig før jeg fyldte 27 år. Jeg prøvede at forklare ham, at jeg ikke ville støtte en virksomhed med denne mangel på empati, hvilket han simpelthen ikke forstod. For ham gav det ikke mening for ham, at jeg ville skifte, når jeg ikke selv blev økonomisk ramt. MEDMENNESKELIGHED PLEASE!
Skift bank! Det gjorde jeg, og for første gang i mit liv oplever jeg bankrådgivning, som tager udgangspunkt i, hvad der ville være til gavn for mig og min økonomi. (Kan varmt anbefale Andelskassen)

Karina Jensen och Gael tyckte detta omdöme var användbart

fuck danskebank

den situation jeg er i gør jeg ikke kan skifte bank , men fuck da nu af seriøst med danskes bank latterlige pakker som kunder DET ER FULDSTÆNDIGT TIL GRIN de stjæler fra de fattige og gir til sig selv som rige baroner nu skal man osse snart betale for at gå ind i banken eller hvad når man står ved døren ? i er fuckt up vi lever i et land hvor vi betaler penge for.

folk på su eller ligende ka da kun blive fattige af jer jeg håber satme i for lukkede det lort eller jeres lorte bank går konkurs

GEBYRGRIBBEN ER LØS IGEN

Så er Gribben løs igen. Danske Bank forlanger renter af kontoer som er opsagt, men som de endnu ikke er færdige med at opgøre og overføre til folks nye bank. Det vil sige at Danske Bank kan trække overførslen så længe de har lyst, måske i 3, 6, 9 eller 12 mdr, og alt imens løber der renter og gebyr på kontoerne. Hvis de snyder alle 100.000 som har flyttet deres konto til andre banker, så rager de ca. 30- 50 millioner til sig som et sidste farvel til de frafaldne kunder. Velbekomme
De forlanger 260,20 i renter af en konto som har været 0 stillet siden 27. feb.??

Danske Bank

Magen til griske møgøre skal man satme lede længe efter

Jeg er pt bosat i spanien grundet arbejde. og har derfor mine ting opmagasineret i danmark.
Da de ikke vil sende regningen hertil og ikke vil ringe hertil er min far nød til at stå som ejer og dermed også betaler.

Jeg overfører derfor penge til ham så han kan betale regningen uden problemer.
En overførsel er så gået i ged og er kommet tilbage, med det resultat at danske bank har taget et ekspiditions gebyr på 100.76 euro

De nægter at fortælle mig hvorfor og er generalt ikke til at få oplysninger fra.
Det værste er det slet ikke er dem der er overført til, men da de desværre er vores nationale bank i danmark er det dem der trækker gebyret.

Fyyyi hvor skulle i skamme jer!

Gael tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

Dårlig service, dårlge rådgivere, dyre renter og ligeglade med deres små kunder!

Små kunder gider de ikke bruge tid på !!!!
Dog virke alt som det skal

Benjamin Abrahamsen tyckte detta omdöme var användbart

Fantastisk bank

Har fra dag 1 altid været tilfreds med danske bank. Kan intet negativt sige om banken, og er altid blevet mødt med smil og god service. Jeg er hverken millionær eller i mellem klassen, som nogle mener, at man skal være for at få en god rådgivning.

Stort bifald til Vejgaard afdelingen! :-)

Tak fordi i er til

Jeg skiftede til Danske Bank for 3 år siden. De hjalp mig med lån og fordelagtige konti. Jeg er studerende og det var jeg også den gang. Min økonomi har ikke altid været god, men jeg fik en rådgiver som kunne hjælpe mig godt videre. (til at starte på)
Senere hen viste han sig at være en smule inkompetent!!!

Jeg overvejede længe om jeg skulle skifte bank, men besluttede mig for at tage kampen op med ham og da jeg skulle have fat i ham, fik jeg oplyst, at han ikke arbejdede i filialen længere og jeg havde fået ny rådgiver. Jeg takkede, bukkede og nejede og det er da den bedste rådgiver jeg nogen sinde har haft.

De nye tiltag i har lavet (ja, mod gebyre) har sikret os kunder bedre rådgivning og bedre kompetencer fra jeres side af! FANTASTISK!

Og gebyre for os der studere, eksistere ikke! Så jeg har absolut intet at klage over.

Skodfirma

Danskebank bor ikke i danmark, må de hedde det så ?

Danske Bank

De holder en check i 4 bankdage uden at orientere om det.

Jeg havde en betaling, der var tidskritisk og som afventede min modtagelse af en forsikringsudbetaling.
Checken fra forsikrigsselskabet kom fredag, jeg afleverde den i banken i weekenden for indsættelse mandag og lagde en betaling ind til onsdag. 2 dage efter måtte det jo fungere.
Jf. min netbank er beløbet indgået mandag, men betalingerne onsdag afvises med begrundelse manglende dækning.
På min opringning fredag får jeg den besked, at de holder en check 4 bankdage.
Uforskammet dårlig adfærd og kommunikation. Netbank viser, at pengen er til stede, men banken respekter det ikke.
Jeg måtte stå med hatten i hånden hos leverandøren og skyde skylden på banken.
Slut med Danske Bank for mig.

Uforskammet betjening i Danske Bank Herning

Onsdag den 20. marts besøgte jeg Danske Bank i Herning. Jeg har en hobby i dyrere armbåndsure og ville betale mit indkøb for sælgeren, som er kunde i DB. Jeg havde hans kontonummer og ville betale, i flg. vores aftale, kr. 28.200 på hans konto. Jeg ved udmærket godt at man skal legitimere sig, når man vil betale et beløb større end modsvarende € 1.000.
Nej, det kan du ikke, siger damen bag disken. Jeg prøver at tilbyde mit kørekort for hende, nej - stadigvæg ikke. Når jeg spørger, hvorvidt loven er forændret ang. indbetalinger, får jeg et plumret svar om "nye retningslinier i Danske Bank". Ekspedienten går til en af sine overordnede (?) ved skrivebordet, damerne hvisker og tisker og kigger på den undertegnede med forfærdede og skræmte blik. Ekspedienten returnerer, rækker en brochure til mig og holder en lidt usikker tale om "hvidvaskning af penge og terrorbekæmpelse". Jeg spørger høftligt, hvor mange terrorister og pengehvidvaskere der fanges her i Herning i den daglige. Samme svada gentages. Jeg spørger for at få lov til at snakke med hendes overordnede og fortæller hende en gang mere at jeg glædeligt legitimerer mig. Blank afvisning og fingerpege mod en yngre herre, som er ved at betjene en anden kunde bag sit skrivebord. Souschef Simon Krogsgaard fortæller de samme historier om terrorisme mm. og fortæller at "banken HAR RET til at nægte en indbetaling efter eget skøn". Lidt flovt grinen og endnu en pjæse som fortæller om den noble kamp mod terrorister og kriminelle bag bankdisken.
Det ulogiske er, at den samme afdeling har nogle måneder tidligere glædeligt accepteret en modsvarende betaling fra den undertegnede mod legitimering. Sagen blev ordnet, når jeg tog bilen og kørte til min lille andelskasse i Silkeborg. Desværre, der gik ligeledes en times arbejdstid og sammenlagt 70 km kørsel.
Generelt, IMHO betjeningen i DB er blivet dårligere og uprofessionelt i løbet af de sidste par år.
Må de som har uheldigtvis konto i SB, fortælle om, hvordan bankens egne kunder behandles... (LOL !)

Danske Bank

Bank med store problemer.

Det er sgu underligt jeg efter 30 års samarbejde med Danske Bank pludselig bliver puttet ned i en bestemt kasse, for mit vedkommende hed kassen "Basiskunde". Jeg hører vel til det vi i Danmark kalder for middelklassen, os der er flest af. Det må siges at være et kæmpesats Danske Bank er ude i, de hører nu til en af landets dyreste banker at være kunde i. Der er ikke mange mennesker der kan lide at blive kategorisesret og stemplet som en bestemt person eller kunde. Det er her kæden er faldet fuldstændigt af for Danske Bank. Jeg har en del venner der efterfølgende er blevet ringet op af Danske Bank, hvor Banken har spurgt, om de ikke nok ville fortsætte som kunde. Deres arrangement har været højt og indtægts-givende for Banken, men de er blevet sure over netop denne her putten folk i kasser.

Claus Sølvsten Frederiksen och Jacob tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

Følte mig som Pretty woman i tøjbutikken

Jeg har altid været kunde i samme bank. Dog hed den først sparekassen SDS så Bikuben, så BG bank for tilsidst Danske Bank.
Jeg har indkomst på godt 10000,- kr. Efter skat. Har Dankort, Skylder ikke nogen steder udover min kasse kredit på 5000,- i banken. Hvis der skulle være et mindre overtræk er det i slutningen af måneden og aldrig mere end det er dækket ind til den første i måneden. Jeg betaler selvfølgelig skyhøje renter for overtræk... Sikkert landets højeste for et pengeinstitut.
I dag blev jeg ringet op af min åbenbart nye "bankrådgiver" hvis man kan kalde det sådan. Jeg har åbenbart ikke en bankrådgiver som jeg altid har haft men en tilfældig telefondame der sidder et sted jeg ikke aner hvilket betyder at det planlagte møde som jeg har med bankrådgiver hvert 3 år for lige at se hinanden i øjnene ikke længere er muligt.
Telefon"rådgiveren" havde læst den besked jeg havde skrevet til min bankrådgiver (som jeg åbenbart ikke har længere) hvori jeg skrev at jeg var opmærksom på det mindre overtræk og der selvf. ville være styr på det som sædvanlig (ca. 4000,-) vi har 2 indkomster i vores husstand så det er ikke noget problem. i realiteten kunne problemet løses med overførsler fra en konto til en anden eller at jeg gik i banken med penge fra "madrassen".
Samtalen forløb sig i rolig tone men jeg kunne ikke lade være med at bide mærke i at på de 3 minutter samtalen varede blev jeg flere gange opfordret til at skifte bank?! Og kunne forstå det sådan at min fremtid i banken ligger under for en risk assessment foretaget af en computer"dame" der kikker på min lave indkomst og manglende ejerforhold og i fremtiden hvis jeg skulle få brug for et eks. Lån vil gøre mig absolut intet værd!
3 minutter blev samtalen maks til og det var somom at samtalen ikke måtte vare længere for det var jeg ikke værd!
Jeg følte mig efter samtalen absolut INTET værd... Ren pretty woman afvist i tøjbutikken.
Er de penge jeg betaler i evt. Renter ingenting værd i forhold til andres? Jeg betaler da hvis jeg nu skulle få brug for et lån nok af dem...altså renterne. Jeg følte mig absolut ikke god nok til at være kunde i Danske Bank. Det skal siges at jeg 3 gange i mit liv har haft brug for at låne penge i banken men har det også sådan at jeg ikke sover tungt hvis de ikke hurtigst muligt er betalt af. Så hvis jeg låner 15000,- betaler jeg også af og maks 4 måneder om jeg så skal spise af skraldespande.
En risk assessment computer dame kikker ikke på mig som menneske og ser om jeg er stabil nok til at overholde evt. Aftaler men kikker kun på hvad jeg tjener. Jeg vil da mene det også har sin ret at være lavtlønnet men stabil og ikke kun højtlønnet.
Danske Banks ComputerDame telefon"rådgivning" giver ikke computerdamen lov til at tænke selv. Der er strenge retningslinjer..siger kunden noget i telefonen går telefondame ind og finder dette på en liste og svarer hvad der står ud fra dette på listen..Du kunne ligesågodt ringe til et tryk og lyt system...samme svar uanset hvor mange gange du trykker 1,2,3,4 eller 5 på telefonen:)
Det var en enormt nedværdigende oplevelse og jeg vil imorgen se mig om efter en anden og mere personlig bank.
TIL ALLE DER PLUDSELIG HAR FÅET NY UPERSONLIG BANKRÅDGIVER....BANKEN VIL AF MED JER SÅ VÆLG AT BEHOLDE VÆRDIGHEDEN OG GÅ SELV.

Det er somom. Bankpakke 1-2-3-4 "Ja tak". Det moralske ansvar der medfølger "Nej Tak!" Du kan godt få en konto men det koster og du skal IKKE tro du vil få det godt her hos os og vi gør det nemt for dig.
Skyhøje lønninger til ledende figurer & Dyre reklamer uden moral... Ja hvem mon betaler dette gilde med høje renter?!
Skatteundragelse for milliarder af kroner...Danske bank burde slet ikke have lov til at kalde sig Danske Bank... Som en skrev "Griske Bank".

Hvem derude har moral til at investerere i dette? Til Investorerne "skam jer!"

Udover oplever jeg tit den fejlagtige meddelse på netbank "Der er sket en fejl" når deres server system er overbelastet. Der burde stå "Da vi er for nærrige til at stille korrekt server process til rådighed for alle kan du ikke logge ind nu" ... Server process er måske også delt op i A og B kunder!?

Jeg forventer selvf. Ikke at Danske Bank som andre virksomheder med respekt for sig selv giver respons på klager herinde (hvilket jeg kan se de ikke gøre)... For Danske Bank har ingen respekt!

Nanna Hansen tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

Dårlig service, dårlge rådgivere, dyre renter og ligeglade med deres små kunder

Sure rådgivere der ikke har styr på deres gebyrer.
Bad om en oversigt over hvilke gebyrer det ville koste at omlægge pension, det kostede skam ikke noget, men hov ups pludselig et gebyr på 300 Kr. som rådgiverne undskyldte at have glemt at orientere om, så det slap jeg for.
Glemte at slette en gruppelivs forsikring og ville ikke opsige den da de mente at de ikke havde modtaget opsigelsen, pludselig i forløbet skifter de ens rådgiver ud (Måske fordi at kunden var irreterende)
De gør kort sagt hvad der passer dem.
Vi er ved at skifte bank.

Nyeste råd fra danske bank, vi ville gerne høre om muligheden for at lægge et forbrugslån ind over huset, altså et lån i friværdien, det kunne skam ikke lade sig gøre, selvom vi har friværdi, men de tjene jo selvfølgelig også mere på forbrugslånet end på at vi lægger lån om. HUSK DIN BANKRÅDGIVER ER DER FOR AT SÆLGE IKKE FOR AT HJÆLPE!

Claus Sølvsten Frederiksen och Jonas Dalsgaard tyckte detta omdöme var användbart

De riges bank

Denne bank er kun beregnet til rige mennesker og dette mærker man tydeligt.
De er jo simpelthen nedladende overfor folk med en almindelig indkomst og de er klart bedre til at få folk til at føle sig uvelkommen end til at udøve en god kundeservice.

De er ikke de danskes bank! og de burde tvinges til at skifte navn til DE RIGES BANK!

Danske Bank

OK kundeservice, men priser i nyt kundeprogram stinker

Har faktisk fået ok service på både telefon og personlig rådgivning, men deres nye kundeprogram betyder, at der skal betales abonnement på 120 kr. pr. kvartal, hvis man ikke har ind- eller udlån over 60.000 hos dem. Det er bare ikke i orden.

Selvom andre banker måske har gebyrer, som danske bank ikke har i deres kundeprogram, så tror jeg næppe det når op på 40 kr. pr. måned.

Er i gang med at finde ny bank.

Danske Bank

kundeservice ? En by i Rusland.

Kundeservice er efterhånden et fremmed ord i Danske Bank. Nu har jeg haft dem i 10 år, de skal bruge over 3 uger for at tage stilling en forespørgsel.. Når man så spørger om hvorfor det tager så længe, får man bare et flabet svar fra deres såkaldte kunderådgivere.
Til dem som overvejer at skifte til Danske Bank, hold jer væk, med mindre i er født med en guldske i munden !!

Super god hjælp

Jeg har intet at klage over. Hurtig service, nem kontakt via netbak. God hurtig tilbage melding.

Danske Bank

Urimelig lang tid for at opgøre og overflytte konti og depoter.

Meget utilfreds med det, der sker i Danske Bank i Horsens med lukkede afdelinger og nedlukkede kasser, kæmpekøer ved kasserne, ingen parkeringsplads samt generel utilfredshed med Danske Banks arrogance overfør almindelige kunder, opsagde jeg pr 1. februar i år mit engagement (er privat pensionisk med en meget enkel økonomi). Nu - 7 uger senere har Danske Bank endnu ikke overflyttet mine pensionskonti. Når det endelig lykkes at komme igennem pr. telefon, undskylder man sig med, at man har meget travlt i den afdeling, der skal sørge for at opgøre konti. DET KAN JEG GODT FORSTÅ. ALDRIG mere Danske Bank

Anders Pedersen, Horsens

Danske Bank ikke så dårlig

Der lyder rigtig meget kritik af Danske Bank. De er ikke berettiget for mit vedkommende - kan jeg kun rose banken. Har en fremragende netbank med fin information og yderst informativ - en flot platform.

Intet at klage over

Nu har jeg haft Danske Bank altid, så kan ikke sammenligne den med andre banker.

Jeg har altid fået en super service når jeg har kontaktet banken. Man får altid svar indenfor et døgn.
Man kan få fat i baken døgnet rundt, så det er dejligt, især når man kommer til at taste sin kode forkert tre gange på en bytur :) ... Jeg ringede til dem kl 1.30 natten til en søndag og fik åbnet for kortet igen.

Netbank er rigtig god og jeg er rigtig glad for mobilbank på min iPhone.

Værste bank i DANMARK

Det er sateme frækt at denne lortebank tager 19% i rente for et lille lån ca. 60.000'
når der er 10 gange dette beløb i sikkerhed i et hus i Gentofte, Strandvejen.
Det skider de på, sikkert fordi det er en lettere senil dame på over 90 år.
Derefter opdagede jeg at de har røvrent ham med en forsikring (indbo) for over 2mill,
1500KR PR. ÅR
på trods af at hun har boet på plejehjem, med forsikring, 10kr md. og aldrig har haft indbo for over 400.000 Dette er svinene vidende om , hun har været kunde kunde i over 50år.
DET KOSTER CA. 1kr i minuttet at ringe til banken. Rent svineri.

Horrible customer service

I have been trying to reach their customer service over the phone. I get the message "Alle vores konsulenter er optaget. Vent venligst". It's been like that for 40 minutes! I would give them 0 stars, if I could

Elendig inkompetente

Selv nu hvor jeg har bedt dem lukke min konto, endda i en filial kan det ikke lade sig gøre... Kan man mon tage et gebyr fra dem for ikke at holde deres aftaler.

Dimitri Cornelis Hardorff tyckte detta omdöme var användbart

Ingen hjælp at hente

Hold jer mindst 500 km. Fra denne bank , der er absolut ingen hjælp at hente , hvis ikke du er millionær . Ville have lidt hjælp til at købe en bil ,ca 12000 , men nej det ville de ikke , vi har altid overholdt vores forpligtelser overfor dem . Og så var de en uge om at finde ud af at vi ikke kunne låne pengene . Og deres renter er højere en GE moneybank . Da vi skiftede til DB for nogle år siden fik vi en god behandling , vi skiftede fra Sparnord hvor vi gav 15 % i rente på en kassekredit og DB ville give os den til 7 % , denne rente er så steget til over 15 % , fy for helv.......... . Så nu er vores arrangement hos DB også slut , vi flytter . Det gik faktisk rigtigt galt da vi fik ny rådgiver . Så skynd jer , skift bank inden renten stiger til 100 % . Pissbank .

Dimitri Cornelis Hardorff tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

ødelagt mere end jeg kan magte

kort fortalt min bank lovede at hjælpe med en andfordrings garanti! min kone og jeg har været igennem et mareridt af et papirarbejde med at få en opholstilladelse til hende,efter måneder med stempelafgifter og papirarb er det hele endelig på plads og så fortæller en nedladende ansat mig"du kan jo prøve en af de mange lånemulligheder på nettet for de ser sig ikke i stand til at hjælpe alligevel som tingene ser ud"...... mangler ord og har 1 uge til at få min knuste kone ud af landet ellers er der forbud på indrejse igen i mindst 2 år og skal gennem hele møllen igen...... været kunde i 12 år og har ikke en positiv ting at sige!

Dimitri Cornelis Hardorff och Jesper Jensen tyckte detta omdöme var användbart

Danske Bank

latterlig service og uproffessionel bank

fik lukket mit kort midt i sidste måned pga en online virksomhed har prøvet at trække et beløb fra mig fik jeg at vide da jeg kom hjem uden kort.. nice. og danske bank blokeret mit kort så jeg fik nyt med kode. ringer så til danske bank igen i starten af denne uge for at høre hvorfor de penge stadig står blokeret fra min konto når det er penge som er mine, jaae men hun kunne se jeg fik dem udbetalt den 22. okay ringer her kl 3. den 22. og får så at vide at de først står der kl 00?? så spørger jeg til overtræk nej det kan jeg ikke få fordi jeg får penge ind imorgen kl 00.. hvad faen er det fo noget incompetent piz af fyre af?! det vil sige jeg har for mange penge til jeg er kreditværdig?.. har haft danske bank siden jeg blev født, men er ikke i tvivl om jeg skifter bank nu. Hold jer langt væk fra danske bank!

Dimitri Cornelis Hardorff och Stephanie H Nielsen tyckte detta omdöme var användbart

alt for grådige

jeg forlader også danske bank, har bestemt ikke noget godt at sige om dem, har haft andelslån hos dem og er rystede over deres grådighed, jeg kan ikke forstå, de få lov til at opføre sig sådan, og væk fra dem, det kan man ikke engang komme, jeg blev meddelt at de kunne ta 3 måneder for dem at godtkende flytningen af lån kan det virkelig være rigtigt ?????????? skam jer danske bank

Bo Aage Schiøtt och Dimitri Cornelis Hardorff tyckte detta omdöme var användbart

respektløst

Har selv skiftet fra banken og vil anbefale andre at gøre det samme.
De kræver abbonnement fra deres små kunder, men de rige og store kunder skal intet betale.
Til gengæld siger de så at de har god service, god netbank, og at man kan kontakte dem 24 timer i døgnet. Jeg har flere gange oplevet deres hjemmeside ikke virker!
Min bror sad hos mig i dag og ventede halvanden time på dem på telefonlinien. Som en anden skrev herinde havde hun ventet forgæves på en medarbejder i 2 dage som ville ringe hende op. Det valg fik han ikke engang. Den ventetid måtte han selv betale for. Da han endelig kom igennem blev han kastet rundt imellem inkompetente medarbejdere hvorefter han så besluttede sig for også at skifte bank. Så de lyver direkte når de lover kundeservice døgnet rundt.

Hos min nye bank kan jeg få en medarbejder indenfor max 5 minutter. God personlig service, en hjemmeside der virker og ingen abbonnement :)

Så tvivl ikke. I kan sagtens finde en bedre og billigere bank.