[REPLY]
Selve handelen gik smertefrit og hurtigt, med god information undervejs.
Problemet opstår imidlertid, når man lader sig forblænde af den gratis fragt. Det er nemlig GLS der står bag, og som om det ikke var slemt nok i sig selv (og det er det), så er det en vingeskudt udgave, som hverken understøtter pakkeshops eller genudbringning. Så hvis man ikke lige er hjemme den dag de kommer, eller har været forudseende nok til at få sendt til sit arbejde, så er de resterende valgmuligheder altså enten at tage turen ud til depotet i Høje Taastrup (for os københavnere) eller se pakken blive sendt tilbage til Debusy med et efterfølgende krav på portoen fra deres side. Da pakken jeg bestilte kostede 80 kr. og portoen så vidt jeg husker beløb sig i 87 kr., ville det blive en lidt absurd situation.
Selvfølgelig kan man altid vælge dyrere forsendelsesmuligheder, men så begynder andre alternativer fra edbpriser lige pludselig at blive mere attraktive. Håber at Debusy kigger på deres transportmuligheder igen, eller at GLS begynder at stramme lidt op (haha, som om).
Bestilte varen kl. 1500 den efterfølgende dag blev varen leveret kl. 0815 - fantastisk. God opfølgning og information fra bestilling til levering. Alt i TOP!!!
Man får masser af information løbende om ordren, og det kan man jo ikke få for meget af.
Hurtig levering af den rigtige vare til den aftalte pris.
Sådan!
Ikke noget at komme efter. God information under vejs mht. ordren.
Bestilte for 1,5 måned siden et Sennheiser headset, efter 3 ugers bøvl endte det med at jeg ikke fik headsettet alligevel, og at de ville sætte pengene ind på min konto igen. Jeg har nu, efter 3 uger og flere mails, stadig hverken fået headsettet eller mine penge tilbage.
Der handler jeg aldrig igen!
Update:
Efter utallige mails har jeg fået pengene tilbage fra headsettet men mangler stadig 83 kr for portoen som de nægter at betale tilbage..
bestilte nogle høretelefoner sennheiser pc 350 da jeg bestiller er de på lager... gå og under mig over hvorfor de ikke kommer... en uge efter modtager jeg en mail om at de er udsolgt og leverings tiden vides ikke.. jeg sletter ordrer ... ( da det er en gave så skal brugen den til en bestem dag) ... de har spæret pengene på min konto... har fået en ud skrift via banken så jeg kan se hvor længe de er spæret... ja en gang i næste måned bliver de fri gjort igen... i dag er det 14 dage eller mere siden ordren blev slettet...
man kan da ikke tilbage holde penge for en vare man ikke kan levere...
Gik hurtigt, selvom jeg havde en usikker fornemmelse efter at ha læst anmeldelser her før jeg handlede.
Lagerstatus passede ikke på alle vare, men restordren blev leveret direkte fra underleverandøren dagen efter, selvom jeg fik en mail, hvor der var 3 dages leveringstid efter, at jeg kontaktede kundeservice da ikke alle vare var i pakken og ikke stod i restordre på følgesedlen
Jeg er en glad kunde- fik varen meget hurtigt - tror det var dagen efter.. det var så jeg tænkte hold da helt op! Fedt. Handler bestemt der næste gang ..
God handel og fint produkt:) Fortrød dog leveringsadresse , og ændringen af destinationen ville koste 200 kr i gebyr, så vær sikker på hvor du vil have sendt din pakke hen!
Svarer ikke på reklamationer, et sted man ikke kan stole på.
Nick Jørgensen tyckte detta omdöme var användbart
Ingen kundeservice, ingen forståelse eller service fra deres side af.
Dog skal de have en stjerne for hurtig levering.
Nick Jørgensen tyckte detta omdöme var användbart
- MEN utrolig dårlig service, købte en brænder til 250kr og en uge efter gik der ild i strømstikket som sidder fast til brænderen.
- Jeg sender den retur, hører INTET i 3 uger. Har nu rykket 3 gange, og nu giver de mig endelig ret i at jeg ikke har monteret den forkert, men vil stadig ikke sende mig en ny?
- Det er en vare til 250kr og vil de ikke engang sende en ny, fandeme dårlig service !!!
Hurtig levering, gratis fragt - og prismæssigt er de billigere end andre steder.
Ja, jeg troede først det var for godt til at være sandt :) Jeg er desuden yderst tilfreds med mine Sennheisser hovedtelefoner.
Debusy - Klart en anbefaling værd!
Først kom den ene del - så kom faturaen som sagde at varen var leveret - ringede til kundeservice som kunne informere at varen var i restordre hos deres leverandør, men ville komme i løbet af fem dage, og det gjorde den.
Jeg har haft en Dårlig oplevelse
Jeg bestilte mit Sennheiser 350 PC...
Bestilte det d. Tirsdag d. 23/4/2013
Og fik en email d. 29/4/2013
der stod "Varen er udsolgt"
....
Meget skuffet der stod at det var på lager d. 23/4/2013.
jeg købte hukommelseskort hos debusy. GLS kunne ikke aflevere det, og det blev sendt tilbage med krav om 85 kr i gebyr. hvis jeg vbil have pengene retur skulle jeg henvende mig til gls. Hvilket var som at slå i en dyne.
Det tog omkring en uge fra jeg bestilte til jeg havde varen, men til gengæld var det til en super pris.
Havde bestilt en mus igennem Debusy. Det tog 5 dage før jeg ikke helt forstod at jeg ikke havde modtaget musen, da der stod 1-2 dage på deres hjemmeside. Jeg skrev at jeg ville annullere bestillingen, og derefter svarede de at noget var gået galt. Og jeg denne gang alligevel ville have min bestilling. Det svarede jeg ja til, i den tro at de ville sende vareren samme dag. Der gik igen en 3 dages tid, uden jeg havde modtaget noget, og kunne se på ordresiden at der ikke var sket noget.
Ringede til dem igen, og fik at vide at ordren først kom på lageret d. 30.?? Hvilket jeg intet viste til, hverken under bestillingen, hjemmesiden, eller oversigten over mine ordrer.
Dårlig informationer, og en simpel handel krævede stor kommunikation på min opfordring for at finde ud af hvornår jeg kunne modtage den.
Godt der er mange andre forhandlere at købe sine ting hos...
Jeg køber aldrig noget hos debusy igen!
Dagen efter min bestilling modtog jeg faktura og de trak pengene fra min konto. Jeg modtog ikke info om at de skulle have sendt varen. Senere rykker jeg for min vare og får der oplyst et tracking nummer. GLS siger at de har sendt varen retur da adressen var ukendt, på fakturaen var adressen korrekt. Jeg beder herefter debusy sende varen eller refundere betalingen, men der sker intet. Jeg rykker for svar om de sender varen igen eller refunderer pengene, men hører ikke fra dem.
Jeg bestilte, D. 20/3-2013 2 stk. canon blækpatroner.
D. 21/3 modtager jeg den ene.
Jeg skriver til Debusy, at jeg mangler den sorte patron.
Dette er hvad jeg får ud af det:
2013-03-21 11:09:55
Hej Britta
Din ordre er blevet del leveret så din pakke nr 2 skulle gerne blive sendt imorgen
Eftersom der ikke skete noget, valgte jeg D. 3/4, at skrive til dem:
2013-04-03 17:55:54
Hej.
Hvornår får jeg min sorte blækpatron, som jeg bestilte d. 20/3-2013????????
Hilsen
2013-04-04 10:23:52
Hej Britta
Kan se at din blækpatron forventes på lager den
5/4 og vil blive afsendt til dig
2013-04-04 11:13:38
Hej igen.
Jeg synes på ingen måder, at dette er i orden! Jeg skrev til jer, efter jeg modtog farvepatronen, hvor I oplyste, at den gerne skulle blive sendt den efterfølgende dag - MEN jeg har INTET hørt, og er nødt til selv at tage kontakt til jer!? Så må I jo sende noget tilsvarende, for jeg vil ikke vente mere nu, da jeg står og mangler den!!
2013-04-05 14:21:31
Jeg kan se at vores leverandør har delleveret din ordre uden beregning og du har modtaget en ene pakke.
Den anden patron bliver først sendt den 8/4 vil du gerne have vi sletter den og tilbagefører dette beløb ?
Delevering er gjort som en service og vi beklager selvfølgelig at en del af ordren blev udsolgt
Debusy
Denne besked undlod jeg at svare på, da jeg synes de kommer med en masse undskyldninger, og at der ikke ville komme noget godt ud af det - og at de ikke har kontaktet mig, er bare SÅ dårligt!! Jeg kalder bestemt ikke deres fremgangsmåde for en service!!
Jeg har i dag D. 17/4 modtaget min sidste farvepatron.
Jeg handler aldrig hos Debusy igen!!
Skulle købe en Steelseries Kana mus og her var Debusy.dk de billigste jeg kunne finde. Og så havde de oven i købet gratis fragt.
Jeg bestilte varen søndag aften og havde varen tirsdag formiddag. Så det kan vist ikke gøres meget bedre.
Købte en Logitech mus M510, og de var billigst på dagen. Bestilte onsdag og modtog den fredag.
Bestilte en linksys router da jeg lige har fået fibernet ind. Og den var hos mig 2 dage senere.
+ at det var det billigste sted jeg kunne finde tak :)