[REPLY]
Har udelukkende oplevet super god og positiv service fra DenckerDeluxe - handler bestemt gerne her igen :)
Jeg kendte ikke Denckerdeluxe før end jeg fik det anbefalet af en veninde. Jeg blev straks vild med det flotte tøj. Det gik meget stærkt og nemt at få tilsendt tøjet- og tilsvarende da jeg desværre måtte returnere et par ting fordi størrelsen ikek passede.
Jeg vil helt sikkert handle i Denckerdeluxe igen.
Varen kom dagen efter, men desværre havde jeg bestilt forkert størrelse. Men der var suveræn bytteservice, så alt i alt en perfekt oplevelse.
En super dejlig net-butik. Betjeningen er helt i top. Kan kun sige rosende ord omkring alt. En butik der virkelig sætter kunden i højsæde.
Kan virklig anbefalde denckerDEluxe til andre. Handler helt sikker herinde igen :-)
Kære Denckerdeluxe
Jeg har kun handlet hos jer en enkelt gang, hvilket kun er starten på alle de skønne kjoler jeg må eje...i den rækkefølge min pengepung tillader det ;)
Jeg blev som kunde hørt i mine behov ved bestilling og fik mine varer tilsendt hurtigere end forventligt med en personlig mail hilsen.
Så tak for at det lod sig gøre og glæder mig til næste gang jeg skal handle hos jer.
De bedste hilsner Stine Balle
Mange flotte kjoler. Hurtig og professionel betjening. En shop du absolut på besøge og have på din favoritliste.
Super at handle her -tingene er i orden og der bliver holdt hvad der loves.
Jeg har også ringet og er blevet hjulpet i telefonen. Nemt at få kontakt og super god og venlig betjening
Jeg elsker at handle hos Denckerdeluxe!! Altid god kundeservice, hurtig levering, pænt pakket ind - kort sagt en handel uden problemer. Jeg vender altid tilbage - Denckerdeluxe er uden tvivl mit favorit-shoppested på nettet! :)
Altid lækre varer på lager. Hurtigt ekspedit. Skønt med den lille overraskelse der altid er i pakken.
Først og fremmest har Denckerdeluxe rigtig mange lækre vare, det er altid spændende at besøge deres side. Der kan være gode tilbud og så sender de fragtfrit, det er super skønt. Der er kanon service på og hurtig levering.
Ganske enkelt en fornøjelse at handle der. :)
Service, der er i en klasse for sig! Altid venlig betjening. Hurtig forsendelse af lækre varer. Og så den der lille sjove/søde gave, der altid er med........ Top, top, TOP KLASSE!
Der er altid en fantastisk service omkring størrelser og farver hvis man spørg til dette inden køb. Har også talt i tlefon med dem og de er super søde og kunde venlige.
Kun de varmeste anbefalinger herfra
Mit ynglingsmærke handler jeg KUN hos Denckerdeluxe. Det fungerer bare, prisen er i orden og de har altid i min størrelse. Og så kontakter de en med råd og vejledning, hvis de synes at størrelserne er anderledes end, hvad med kunne forvente.
virkelig god butik
- lækkert tøj
- rigtig gode udsalgspriser
- lynhurtig levering
- ingen porto
- lille gave med hver gang
Jeg er sikker på at dette bliver en af mine foretrukne handelssteder :-)
Super lækkert tøj. Hurtig levering og altid med en lille fin gave. Det bliver ikke bedre.
Hurtig levering, lækker indpakning og så en lille gave. Det føles altid ekstra lækkert at blive forkælet med fine detaljer.
Vil handle hos denckerdeluxe igen. Er meget tilfreds!
Har handlet hos Dencker deluxe flere gange og kan kun sige at jeg er blevet behandlet godt varene kommer hurtigt og altid pænt pakket ind.
vil klart anbefale det til andre
Hos Denckerdeluxe er der godt kvalitetsvarer, og der holdes udsalg med priser, der er til at komme til for alle.
Der er mange gode mærker, så udvalget er derfor stort.
hej.
det var simpelthen en super oplevelse .
hurtig ekspedition , ingen fragt og meget personlig indpakket , endda med en lille gave .
tak for det.
Det er ikke sidste gang jeg handler med jer. Har sat jeres hjemmeside som favorit på computeren
Denckerdelux har et formidabelt lækkert udvalg af tøj. De forhandler de lækreste mærker. Klart den bedste netbutik, jeg har kendskab til. Jeg kunne dog godt ønske mig, en beskrivelse af tøjets størrelser. Dette er jo svært at vide, hvis det er et nyt mærke, jeg ikke kender på forhånd.
Lækkert udvalg, hurtig forsendelse, gode tilbud, hyggeligt ;-)
Jeg har shoppet hos Denckerdeluxe tre gange indenfor kort tid. Hver gang til stor tilfredshed. Der er rigtig god information om varerne, og da jeg sendte en mail med yderlige spørgsmål, blev der svaret hurtigt. Alle tre gange er min pakke kommet indenfor få dage..
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her..
God service og hurtig levering
Dencker Deluxe er mit foretrukne internet-shopping sted. Ikke kun pga de lækre varer, men også pga den helt fantastiske service mht hjælp til at skaffe varer og hjælp til vurdering af størrelser samt den lille ekstra ting der altid sendes med selv den mindste ordre;-)
Havde en fantastisk oplevelse med Denckerdelue. Der var udsalg og selvom jeg fik en enorm rabat havde de medsendt en lille gave - en negellak - og de havde gjort sig den umage at finde en, der netop passede til kjolen jeg havde købt. Kanon Service. Jeg vender tilbage :-)
Jeg giver 5 stjerner, da det altid er en fornøjelse at handle med denckerdeluxe.
Godt udvalg, mange gode tilbud og god service. Varen levede fuldt op til forventning.
Kan varmt anbefales. Tøjet kommer i løbet af 2 dage.
Det er første gang jeg har handlet hos Denckerdeluxe men bestemt ikke sidste..
kan kun anbefale at handle her
det er nemt og kvaliteten er i orden.
Jeg så kjolen til juleaften på denckerdeluxe.dk den 21. december og fik den med posten den 23. december.
Fantastisk service.
Jag har flere gange handlet Margot kjoler hos Denckerdeluxe og det har altid været en fornøjelse at modtage varen. En lille gave er vedlagt - også selv ved køb af udsalgsvarer.
Som altid super service, lækre varer og hurtig levering. Elsker at handle hos Dencker!