[REPLY]
Beställde en Torsdag runt kl 10:00, då Digitaltvexperten.se hävdade att de hade produkten på lager hoppades jag få den redan dagen efter eller åtminstone en leveranstid.
Så var inte fallet fick inte några indikationer på hur lång tid det skulle ta innan vi fick hem produkten, trots att de lovade det på Digitaltvexperten.se
Men det gick rätt så fort ändå och jag är mycket nöjd.
Du vet att ibland kan man gå från butiken, med en ny inköp elektronikdel. Man har ändå en känsla om att man kanske blivit lurad.. Som när jag var på Expert en ung säljare som inte kan ha jobbat så länge inför jul. killen ville sälja en compact stereo som jag o frugan var ute efter. På fronten så står det "RDS" (Radio Data Signal = tex. bra till att skicka styrd trafik information). Den unge säljare vill ju så klart visa sin kunskap han ger oss en massa information hur bra den är och tillslut kommer det som avslöjar hans övrerdrivna säljar lust > Den har då RDS alltså Real Digital Stereo. Jag måste vända ryggen till han för att inte skratta han rakt i ansiktet.
Jag hittade det jag ville ha på Digitalexperten utan sälj snack och de gjorde om min order så att frakten blev billigare. Det är en skön känsla
Vi blev lite rädda när vi såg rubriken, men vi förstod ju att ingen som hade känt sig rånad av oss hade gett oss fem stjärnor.
Men vi är själva rätt trötta på råsäljet, vi har också varit unga i elektronikbutik men vi tröttnade på det, det är därför vi finns idag. :-)
Snabbt och smidigt. För betyget fem skulle jag ha behövt testa företags hantering av problem eller returer (hade inget behov av det), eller fått något extra som till exempel råd om hu antennen ska monteras (vertikalt eller horisontellt) just för min sändare.
Ringde och kollade upp ordern som jag la, tack för det!
produkten perfekt,över förväntan, tackar och bockar,finns ingen annanstans.
Beställde en fjärrk. till Boxern. Fungerade smidigt och den kom på posten nästa dag. Perfekt.
Stort utvalg av dingser det ikke er mulig å få tak i her hjemme. Rask og proff kundebehandling. Pakket og sendt innen få dager. Tok imidlertid nesten 2 uker gjennom tollen, men det kan jeg leve med.
Mycket hög kvalite på leverans och bemötande, Köpte macab antenn kabel och kontakter, stor kvalitets skillnad mot det jag använt innan. Klar signal skillnad.
Enkelt att beställa och snabb leverans.
mycket bra bemötande, grundliga råd o bra hjälp
Bra service och råd per telefon när det behövts.
Mycket bra.
Trevligt bemötande av kunnig personal. Jag återkommer när jag behöver deras tjänster.
Ville ha en HDMI switch som har flera in och utgångar och tillåter att man kan välja fritt vad som skall visas, efter diskussion förstod jag vad som krävdes och varför det kan gå fel om man inte planerar rätt
Fick kontakt med en säljare som hjälpte mig till ett lyckat köp och snabb leverans
Fantastisk firma, svarade på mail efter 20.00 och supersnabb leverans. Produkten motsvarade alla mina förväntningar.
Mycket bra service å snabbt utskick av varor efter beställning!
Trevligt bemötande på telefon och fin service i att hitta min adapter.
Att jag fick den i brev dan efter beställning gjorde att jag kunde se på TV samma dag.
Allt fungerade perfekt efter beställningen. Kommer att tipsa andra som har problem med sina fjärrkontroller.
För omständigt att ge ett snabbrt omdömme med detta verktyg!!!
Snabb leverans och bästa kvalitét på både TV-antenn och kikare. Rekommenderas varmt!
Jag fick ett vänligt svar på min fråga om försäljning till Finland. Jag uppskattar snabb leverans och en fungerande produkt!
Bra bemötande per telefon. Snabb hjälp och service.
Produkten valdes utifrån mitt problem med ledning av en mycket informativ beskrivning och löste alla mina problem med råge.
Oerhört bra och snabb service, både via telefon och hur min order behandlades. Stort utbud av saker som är lite svåra att hitta i andra butiker men också rätt så höga priser.
Vi vet att vi inte är den billigaste butiken men om man ser till hela upplevelsen så hoppas vi att man anser att det priset vi vill ha är skäligt med hänsyn till utbudet och servicen.
Drömmen är naturligtvis en butik med de lägsta priserna och den bästa servicen, men det vet vi alla att det är inte möjligt.
En del produkter kan ju dessutom upplevas som dyra på grund av att det kan ha tagit oss väldigt lång tid att hitta dem, eller att de har rest en lång väg för att komma till oss. Två saker som kostar en massa pengar men som sällan syns på själva produkten.
Tänkte bara delge vår syn på saken. :-)
Bra råd när bilden är dålig och snabb leverans vid beställning av
varor.
Och då undrar vi såklart, vad skulle vi ha gjort för att få "fem stjärnor"? Fast fyra är ju bra det med. ;-)
Snabb leverans, grejerna funkar som de ska.
Jag hade problem med inomhusantenn mottagning så efter att ha köpt och testat nästan alla som finns på de stora kedjorna skickade jag ett mail och beskrev mitt problem och hade dessutom en del frågor, fick svar inom 2 timmar. Hade följd frågor på svaren och fick återigen ett snabbt med garantier om full återbetalning efter test. Detta resulterade i att jag la en order och innan dom skickade min order ringde dom mig för att kolla att jag hade den extra kabel som behövdes för att koppla ihop allt, nu hade jag det men uppskattade att dom ringde och kolla. Som sagt; Bra kompetens och fantastisk service!
Underbart, så som vi jobbar och som vi vill bli uppfattade! Är du nöjd är vi nöjda!
Snabb service och bra grejer.
GÔTT! Ja, vi är Gôteborgare! ;-)
Andra ggn jag köper varor, svarar alltid seriöst fast man kan ha dryga frågor.. Kommer gladligen rekomendera detta företag.
Peter! Inga frågor är dryga, vi är här för att svara på dem! Välkommen tillbaka!