[REPLY]
Det er ufatteligt, at en virksomhed, som kræver så meget af sine kunder giver så lidt igen.
Den generelle oplevelse af af rejse med DSB er intet andet end skuffelser; beskidte tog, uhøflige medarbejdere, evige problemer med at komme til tiden mm.
Samtidigt skal man selv have alt ting i orden under rejsen, og laver man den mindste smutter mht. klipningen skal man af med hvad der svarer til en stor portion af en arbejdsdag i løn.
Behandlingen, mistænkeliggørelsen og DBS's generelle syn på sine kunder gør virksomheden til stjerneeksemplet på kvalitet af laveste klasse. 0 stjerner ville have passet hvis det ikke var fordi at togene i det mindste kører - alt andet mangler.
Har snart ikke tal på alle de negative oplevelser at jeg har haft med DSB.. For det første, har jeg aldrig i hele mit liv mødt en venlig DSB medarbejder.. Jeg rejser med DSB to gange om måneden, fra Odense til Hobro. Der er altid beskidt i togene, har mange gange oplevet madrester, væsker og hvad det nu ellers er, på både sæder og borde.. Blev engang smidt ud i Århus, sammen med alle de andre passagerer, og man fik ikke engang at vide hvorfor, de sagde bare at toget ikke kørte videre alligevel. De sagde dog at der gik et tog videre mod Ålborg på et andet spor, og at man kunne få de samme pladser som man i forvejen havde reserveret. Men da jeg så kommer ind i det andet tog, siger personalet at vi ikke kan få de pladser som der er betalt for, fordi at der er børneguide i de vogne, at jeg og alle andre passagerer har pladser i. Selvom at der er tons af ledige pladser i de vogne som der er børneguide i.. Desuden er personalet ufattelige uhøflige og siger at vi direkte lyver, om at vi skulle have de pladser som i det forrige tog, og at de vil se på skrift... Det er ovenikøbet meget billigere selv at køre fra Odense til Hobro i bil, og det tager ikke engang ligeså lang tid... Synes bestemt heller ikke at det er fair at de sætter priserne op, på hverdage, selvom at det er helligdage.. Der er såååå mange flere negative situationer, men jeg orker simpelthen ikke at skrive dem alle ned......
Detta omdöme har rapporterats av En Trustpilot användare
för strider mot andra av Trustpilots riktlinjer.
Trustpilot Kundservice är i färd med att undersöka detta omdöme.
Efter undersökningen kommer det antingen tas bort eller returneras till Trustpilot.
Se våra riktlinjer för omdömen här
Jeg pendler med S-tog, hvilket fungerer ganske fint. Togene er ikke så behagelige som Lokalbanens om sommeren, men det skyldes nok mest vognenes alder.
IC3 tog bruger jeg også en del, på første klasse, og det er rare tog, som gør at jeg hellere vil bruge ekstra tid på at tage med tog, end at tage bilen og kigge på en masse asfalt.
IC4 toget er derimod ikke godt - mobil internet virker ikke, man kan ikke modtage telefonopkald og bordene er elendige til PC-arbejde. Hvis IC4 kommer i drift på de strækninger, som jeg bruger, så skifter jeg til bil, simpelthen for at kunne lave telefonopkald under turen (håndfri selvflg.).
Som forretningsrejsende har jeg brug for at kunne stille min computer på et bord, og kunne gå online med en 4G internet forbindelse, og kunne snakke i telefon. Jeg ser desværre ikke tegn på, at DSB forsøger at give laptop brugere den bedste oplevelse. Det ville være genialt, hvis man mod en lille merpris kunne få en laptop-siddeplads i et S-tog.
Kære DSB
Hvorfor prøver I ikke at rejse med jer selv. Forsinkelser, tilfældig togvogne laves til 1" selvom de afrunde borde ikke egne sig til PC arbejde, wifi forbindelse i en forfatning som minder om 64k modem. Og i lover så meget i jeres markedsføring.... Hvor tror I at danskerne vil gå hen, hvis der kommer et alternativ ?
Buhhhhh fra en kunde som gang på gang er blevet nødt til at bruge jer.
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
De er altid sure og negative. Og jeg har endnu ikke oplevet i de 6 år jeg har brugt DSB de kan holde en tidsplan. Altid forsinkelser, og den ene og den anden dårlige undskyldning.
Alt i alt, virkelig elendigt.. Men ingen konkurrence på området desværre.,
Derudover gør lidt ud af arealerne hvor i kører meget inde i centrum og gør dem pæne... Plant nogle flotte træer osv.
Som daglig pendler i IC/regionaltog på Sjælland må jeg med beklagelse sige, at servicen bare ikke er tilstrækkelig. Der er flere passagerer end sæder, og forsinkelser er reglen snarere end undtagelsen.
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
Jeg tog her forleden toget hjem fra Skanderborg station, efter besøg hos kæresten - Køber min billet, som altid via DSB Appen. (Som for mig har fungereret indtil nu) Da kontroløren så vil se min billet, vil Appen simpelthen ikke fungere optimalt, og vil ikke starte på nogen måde. Den starter så op efter flere forsøg, men alt slettet og ligner at appen er blevet gendannet automatisk. Jeg bliver så dernæst beskyldt for at køre uden billet og for så efter er par minutters dialog halvt overbevist kontroløren om at jeg havde købt billet og slap for en bøde på 750 kr. Men bliver så derimod tvunget af kontroløren og hans "medhjælper" (Service damen, med salgsvognen) til at købe en ny billet, med et gebyr på 50 kr ekstra for at købe billet af ham. Men da jeg får stukket, indbetalingskortet i hånden står der 125 kr istedet hvilket jeg aldrig fik en grund for.
Jeg tilbød endda at købe en ny via appen og udfylde de påkrævende ting i appen igen. (Det skal lige siges jeg i dette øjeblik befandt mig 3 minutter fra Vejle station, hvor jeg skulle af) Men det kunne ikke lade sig gøre åbenbart.
- At der skal stå to DSB ansatte og tale ned til folk som jeg blev udsat for kan og vil jeg ikke acceptere. Han ville ikke oplyse sit navn, da jeg sagde jeg ville klage over min behandling. Men håber der bliver gjort noget ved sagen, kan også se at jeg ikke er den eneste som oplever dårlige episoder med ansatte i DSB.
- Jeg vil personligt ikke længere benytte mig af DSB (undskyld sproget) lorte app. Jeg vil derimod begynde at købe billeten på stationen i automaterne for at undgå disse hændelser igen, og håber ikke andre bliver udsat for lignende behandling.
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
Så bestiller man en billet i deres app og holder den så åben da konduktøreren kommer. Af en eller anden grund "blinker" deres logo ikke mere og jeg få straks besked på at den skal blinke ellers er det fup. Da jeg så ikke umiddelbart kan få den til at "blinke" flyver konduktøreren op i det røde felt og beskylder mig for at snyde og at det er straftbart. Jeg genstarter så deres app og voliá så blinker den. Ikke så meget som en undskyldning får jeg.
Helt ærligt så forventer jeg en bedre service og en høflig konduktør når jeg betaler for en rejse.
Dårlig.. Kommer sjældent til tiden og ringe informationsmuligheder. Også alt for dyre priser og dårlig service
Efter at have snakket med kundeservice hos DSB må jeg bare erkende at de ikke er der for kundens skyld.
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
jeg skulle købe wild card over deres app og fik lidt problemer med det, ville derfor ringe derind for lige at få styr på det så det ikke kommer til at koste mig dobbelt.
Efter 20 min hvor der intet er sket (og der kommer intet om hvad nr. man er i køen), måtte jeg opgive da jeg ikke har fri tale og dette ville ende med at koste mig dyrt ellers.
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
Pendler på Grenaa banen hver dag man må sige der mangler den komforte der er på alle andre stregninger jeg har kørt på trods af det ikke er billiger
temperaturen i toget er enten stegen varm eller koldt, det larmer selv i stille/mobil fri zonen, dårlig information ved forsinkelser bliver bedt af tog føren om at komtakt DSBs kundeservie sidst kom jeg ikke igennem selv efter 1 time og 30 minutter hvor jeg lage på, der er altid poppet når de køre med et vogn sæt som de altid gør i myldertiden, ude over det syndes jeg det tager for lang tid at komme til Århus fra Grenaa
Ja kunne fortsætte men syndes kvaliteten af Grenaa banen er for dårlig når jeg tænker på hvor behageligt det ellers er at rejse med DSB men de beklager selvfølgelige så det er helt okay....
[External link removed]
Her er så en lille sætning til den trustpilot person (som sikkert er DSB selv) der melder min anmeldelse for ikke at beskrive servicen i anmeldelsen... Lur mig om ikke flere vil få fjernet deres negative anmeldelser af andre brugere og ikke DSB selv....det virker som om DSB har fundet et lille smuthul for at komme af med dårlige anmeldelser og ikke selv få beskidte fingre.
"Det er elendig service med så uigennemskuelig prissætning"
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
Syntes simpelthen det er for dårligt at jeg ikke har kunnet fået spærret mit rejsekort... Havde ringet ind til dsb (fordi jeg ikke står for det) og så spurgt om jeg ikke kunne få det spærret. Ham jeg fik fat i hans computer gik så ned og derefter bare lagde på!.. Så nu har jeg sikkert mistet de penge fordi at jeg glemte mit kort i et tog... FEDT!
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
Da vi skulle ændre hypercard til vores datter, var det et kæmpe problem, og ingen hos DSB kunne rigtig hjælpe eller svare på spørgsmål. Det skulle vel kunne klares online.
Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
17/4 2013 var jeg med toget fra Espergærde og da jeg stod af på Nørreport, skete det vi alle sikkert frygter - min taske med alt min elektriske udstyr var på vej til Ringsted.
Jeg tog strakts ind til hovedbanegården og var ved Hittegodskontoret lige inden de åbnede kl. 8.
Her blev jeg betjent af Anita, som tog det hele stille og roligt og som fik fat i toget, som jo var på vej til Ringsted.
Aftale blev, at hvis tasken fortsat var på toget, så kunne jeg få den igen, når toget kom retur fra Ringsted.
Og til min store glæde så fik jeg min taske igen kl. 9:44 på perronen med bemærkningen "jeg kan godt forstå du lod tasken stå.... den er jo tung".
Så tusind tak for hurtig og fleksibel hjælp :-)
Jeg har længe benyttet mig af App´en "Mobilbilletter" til at købe og bruge klippekort når jeg tager rundt. Jeg skulle på et tidspunkt skifte styresystemet på min telefon og mistede i den forbindelse al information om mine køb. På trods af at app´en var tilknyttet et andet nummer fandt de mine informationer og jeg fik alle pengene tilbage. Det var ret omstændigt for dem at finde frem til mine "bruger" og jeg vidste at det ville være en mulighed at jeg mistede informationen da jeg skiftede styresystem, så jeg er meget taknemmlig for deres arbejde. Godt gjort DSB kundeservice. Da jeg sjældent benytter regionale tog, men mest S-tog og Metro, er jeg generelt meget tilfreds og oplever ikke nogle problemer med den generelle togdrift.
Jeg havde købt en alm. billet over nettet - vel og mærke i den forkerte retning! Købte en ny billet på stationen, og skrev til netbutikken, der valgte at refundere min første billet (efter den var udløbet) selvom der står på både billet og hjemmeside at de ikke gør dette. Det havde jeg egentlig ikke forventet!
Kom for sent til mit tog pga egen dumhed og måtte så gå ind med min billet for at høre om den virkede på næste tog. Jeg havde dog købt orangebillet og måtte derfor købe en ny billet. Men DSB medarbejdernes god humør og store hjælpsomhed plus en gratis pladsbillet gjorde, at min ærgelse blev kortvarig. En super service og en meget engageret medarbejder! Så blev dagen ikke så dårlig alligevel.
Jeg kan godt se ideen i at man ikke bare kan privatisere den kollektive trafik i Danmark - men åh hvor jeg dog synes det er PINLIGT at mine surt tjente skattekroner skal gå til en så korrupt, pengegrisk og sejlende virksomhed som DSB.
Gang på gang skal man høre om skandalesager i medierne med både distraherede journalister, kæmpe lønninger til salgspersonale og hele sagen omkring IC4-togene.
.. Og nu rejsekortet også? SUK!
Det er sku for pinligt at ødsle sådan med skattekronerne DSB .. STRAM OP!
Kurt Jakobsen, Bjarke Chr., Bjørn Frost, Theis Abildgaard Rasmussen och Asif Farid tyckte detta omdöme var användbart
Syns DSB pasonale er flabet kan godt forstå vis nogen kan finde på at labbe dem en ! Hader DSB og togene er altid forskinnet ellers er de for tidlig
Lin Vistisen och Bjarke Chr. tyckte detta omdöme var användbart
Jeg har skrevet en længere anmeldelse omkring Rejsekortet hvor DSB også indgik på Personalesiden. Jeg tænker at siden Rejsekortet A/S ikke står alene med ansvaret kunne nogle af punkterne fint følges op her:
WILDCARD OG BRUG
3: Wildcard som mange unge bruger til at få billige rejser, skal tilknyttes ens rejsekort ved at komme ind på Københavns Hovedbanegård personligt og få det lagt ind. Så får man at vide at man ikke længere behøver at have sit Wildcard med sig, da rejsekortet automatisk bliver "voksenkort" igen når Wildcardet udløber. Dog får man noget af en opsang fra DSB's personale når man så ikke har det med alligevel!!!
Samtidig må man ikke bruge Kystbanetogene, til "lokal" transport i Hovedstaden uden Wildcard. Det skal jeg stadig ikke vise i Bus, S-tog og Metro??? Kan I forklare hvorfor? Da jeg ikke får en rabatpris (Ung) i hovedstaden?
BØDER I HOVEDSTADSOMRÅDET
7: S-Togs revisorerne uddeler gladeligt bøder, selvom man har fået korrekt lyd på standeren. Efter 2 timers tidsforbrug på mails frem og tilbage, får min kæreste pr. Kulance annulleret bøden, selvom en Rejsekort tekniker fra DSB, anerkender at der er fejl i softwaren (Samtalen er optaget!!!).
KAN REJSEKORT ANBEFALES
9: På rejsekortet kan Du ikke dokumentere at Du har checket ind som med fx Klippekort, eller billet (Papir), derfor er det kun rejsekortet A/S der kan afgøre om Du har checket ind. Punkt 7 herover viser at Din retssikkerhed som passager bliver sat ud af kræft. Samtidig med DSBs ansatte opfører sig på en måde der bedst passer sig ind i overtrædelse af Straffelovens § 267.
Kan I forklare hvorfor Jeres personale opfører sig på denne måde?
Bjarke Chr., Elsebeth och Jens Hansen tyckte detta omdöme var användbart
Min mand skulle med det tidlige morgentog fra Esbjerg til København. Han var forberedt på at der kunne være problemer, men var blevet beroliget af at DSB havde sat tog-busser ind.
Han blev sat af toget i Lunderskov. Og forventede at tage bussen videre til Fredericia station. MEN, der var kun en bus, så der var ikke plads til alle passagererne. Så spurgte han om der var en bus til Fredericia, men fik at vide at han skulle skifte i Kolding til endnu en bus der skulle bringe ham videre til Fredericia. Han fik imidlertid aldrig plads i en bus, men måtte stå udenfor Lunderskov Station, som var låst - i dagens andledning ... Han endte med at give op over for DSB, og ringede til mig, så jeg måtte hente ham på Lunderskov station hvor han havde stået og frosset i en lille time i 10-15 graders kulde.
Han kom ikke til københavn, han missede et meget vigtigt møde. Så meget for at rejse på DSB1 ....
Kurt Jakobsen, Bjarke Chr. och Jens Hansen tyckte detta omdöme var användbart
Tog-billetter er dyre, men jeg har aldrig haft problemer med billetkøb.
Vær opmærksom på, at togbilletter til udlandet bl.a. Tyskland - medmindre man kan finde orangebilletter - tit er billigere på det udenlandske transportselskabs hjemmeside. Og må indrømme, at ved billetkøb til udlandet (hvor man hvert fald tidligere skulle ringe til dem) er deres kundeservice ikke særlig venlig eller imødekommende.
Og btw. når der på hjemmesiden står, at de anbefaler, at man reserverer plads, fordi toget tit er fyldt, så passer det ikke altid.
Og hvis der er forsinkelser: så benyt deres garanti og få refunderet din billet, men husk på, at medmindre din forsinkelse er MEGET stor, så vælg at få nye billetter til samme tur i stedet for pengene, da følgende gælder:
30 minutter eller mere = 25% af rejsens pris
60 minutter eller mere = 50 % af rejsens pris
90 minutter eller mere = 75 % af rejsens pris
120 minutter eller mere = 100 % af rejsens pris
Livet er simpelthen for kort til ikke bare at betale overpris for transport, men ovenikøbet også vente længe/forgæves på denne! Hvis man kan have bil til 18 kr om dagen (ex benzin) hvordan kan det så nogensinde betale sig at køre med det offentlige, fx, alle zoner, 40 km, hvor det koster det halve og tager halvt så langt tid med egen bil???
Bjarke Chr. och Benjamin Vingeskudt Frederiksen tyckte detta omdöme var användbart
Der er altid problemer med DSB og de kan aldrig holde deres køreplaner, deres kundeservice er lige til at lukke op og skide i. Ja DSB burde lukkes ned og så burde tog i danmark tilhøre det frie marked. Hvorfor fanden skal DSB være statsejet?! Det er de jo ikke engang værdig til.
Og de tager fandme gebyr for alt det sgu lige før de tager gebyr for at du køber en billet af dem.
Og for ikke at nævne så er deres dsb app til android noget værre lort halvdelen af gangene bliver man faktureret 2 gange for den samme billet og når man så ringer og brokker sig siger de at de vil tage 40 kr. i gebyr for at refundere den billet de selv har lavet en fejl ved.
Daniel Mac, Sabrina Diana Kreutzfeldt Rasmussen, Jacob Gawad, Maria Wellendorph, Bjarke Chr. och Nima tyckte detta omdöme var användbart
Jeg er sgu træt af DSB.
Jeg har 4 eller 5 gange siden årsskiftet oplevet at der ikke har været varme på i toget. Heldigvis kører jeg "kun" mellem Århus og Vejle, men kan forestille mig lidelsen for dem skal endnu længere - det er IKKE godt nok.
Og hvad med togstewardesserne? Var det ikke en bragende underskudsforretning? Afskaf dem dog, eller som minimum smelt dem sammen med konduktøren - der er ingen grund til at en person ikke kan lave begges arbejde og stop de generende stewardesseudkald. Kunderne kan fint benytte de udmærkede automater. Alt andet lige vil afskaffelsen af togstewardesserne - en bragende underskudsforretning, og en service som stort set INGEN ønsker - give mulighed for en sænkning af billetpriserne.
Sørg endvidere venligst også for at forecaste kunderne på en måde, så man ikke skal stå op i toget. Pladsbilletter bør kun være til for folk der partout gerne vil sidde sammen og ikke et spørgsmål om hvorvidt man kan sidde eller ej.
Jeg er generelt skuffet over pris og kvalitet, og ærgrer mig over at det ikke gøres bedre. Det er som om DSB betragter kunderne som en uudtømmelig indtægtskilde, fordi mange menneskers eneste realistiske mulighed for transport er netop DSB.
Pedersen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen och Bjarke Chr. tyckte detta omdöme var användbart
Kundeservicen har jeg altid kun oplevet som rigtig god, men desværre er der for tit forsinkelser på Øresundsbanen.
I fredags tog vi toget fra Aarhus mod Ringsted. Turen startede kl 14.00 fra banegården i Aarhus. Da vi vandrede ned mod peronen stod der et fint IC4 tog, som tilsyneladende ventede på afgang mod sjælland. Dette viste sig imidlertid ikke at være tilfældet, da der stod et lille IC3 tog med fire vogne længere henne af peronen. Fint tænker vi og går ombord i stillekuppéen. Turen går nu rask mod sjælland og efter nogle stop begynder der sig at ophobe flere og flere mennesker i toget. Faktisk så mange at togpersonalet er nødt til at stå på peronen i Odense og presse folk ind i toget. På et tidspunkt spørger personalet om der er plads til flere inde i toget og folk svarer entydigt NEJ. Turen går nu videre mod sjælland og i den mellemliggende periode er støjniveauet nu hævet betydeligt i stillekuppén, uden at togets personale griber ind. Samtidig sidder vi i stillekuppéen og oplever en væmmelig "brændt" lugt fra toget. Vi får pakket sammen og presset os ud af toget i Ringsted.
Efter denne uacceptable oplevelse frygter vi nu turen hjem igen om søndagen fra København mod Aarhus. Frygten viser sig at holde stik.
Turen går hjem fra Københavns Hovedbanegård søndag kl 15.50. Da vi kører forbi Ringsted station får vi at vide at lillebæltsbroen er blevet lukket på grund af en nedfalden køreledning. Vi får senere at vide af togets personale at vi skal køre i bus fra Middelfart til Fredericia station. Fint tænker vi så er der nok nogen der henviser os til den rette bus. Vi træder ud af toget og der er nu opstået vild panik på peronnen. Folk presses frem og tilbage, der er ingen koordinering og intet personale fra DSB til at koordinere forvirringen. Vi får presset os frem mod de udlejede busser og igen er der intet DSB personale i sigte. Vi bliver mast sammen i bussen og kører nu lystigt afsted mod Fredericia. Ved ankomst på Fredericia station er der igen intet personale og ingen information om hvilket tog vi skal tage mod Aarhus. Så vi kigger på informationsskærmen og går op på perronen. Her får vi ligesom mange andre øje på et tog der står stille og tilsyneladende venter på afgang. Ved skærmen står der "Mod Aarhus H/Aalborg" så vi stiger ombord. Folk er nu ved at være godt trætte af oplevelsen og venter nu tålmodigt på afgang.
Efter ca 5-10 minutter ser vi nu det første DSB personale, der stiger ombord og fortæller passagerne at dette tog ikke kører videre.
Vi går frustrerede ud af toget og over i et andet tog, som ganske rigtigt kører mod Aarhus H. Pladserne i toget bliver hurtigt fyldte og vores pladsreservation er nu ikke længere gyldig. Jeg får fat i et sæde, hvortil min kæreste kan sidde på armlænet.
Vi kommer frem til Aarhus med over en times forsinkelse, godt udkørte og med meget lidt arbejde udført i "stillekuppén" frem og tilbage.
Prisen for denne oplevelse løb i samme stund op i 700 kr pr person!
Dette er fuldstændig uacceptabelt og dermed kan det kun blive til én stjerne for DSB.
Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen, Daniel Mac och Bjarke Chr. tyckte detta omdöme var användbart
Jeg var søndag den 10. februar 2013 med toget 13.12 fra Høje Tåstrup - skulle skifte i Fredericia og videre sydpå.
Da jeg stiger på toget bliver vi informeret om, at personalet er ramt af sygdom, så de kun er tre mand på arbejde, men at de vil gøre alt for at hjælpe os alle så godt som muligt, hvis vi til gengæld vil have kort og billetter klar, når kontrolløren kommer gennem toget.
Kort før Middelfart bliver vi informeret om, der er faldet en ledning ned på skinnerne på Lillebæltsbroen, så vi ikke kan komme over. Der vil derfor være busser, der vil fragte os fra Middelfart til Fredericia. Vi bliver informeret om, de vil forsøge at få toget i Fredericia til at vente.
Kort efter informeres vi igen - denne gang om, at vi er nødt til at vente på 3 tog, der holder i kø foran os ved Middelfart Station.
Lidt efter: information om, at vi nu er nr. 1 i køen, men at det desværre ikke har været muligt at få toget i Fredericia til at vente, så de, der skal sydpå er nødt til at tage et tog fra Fredericia til Kolding og afvente nyt tog i Kolding.
Her meddeler den informative speaker også, at vi kan søge kompensation for rejsen via dsb.dk
Sikken service-information - specielt til sådan nogen som mig, der måske kun rejser med tog 3-4 gange årligt.
Netop da vi triller ind på Middelfart Station meddeles vi nu, at det muligvis alligevel er muligt for os at køre over broen alligevel, da vi kører på diesel og ikke el.
Hvad resultatet blev, det fandt jeg aldrig ud af, da min søde kæreste var drønet af for at hente mig i Middelfart og nu holdt udenfor - men at jeg syntes, det var en MEGET FLOT information hele vejen igennem, det holdt jeg mig bestemt ikke tilbage for at fortælle - heller ikke til mine øvrige med-passagerer.
Da jeg steg af toget mødte jeg en DSB-ansat kvinde, som jeg bad viderebringe STOR ros til sine kolleger i toget for flot information hele vejen gennem min rejse. Jeg har altid elsket at rejse med tog - og denne tur gjorde mig bestemt ikke afskrækket.
Thumbs up til et super godt dsb-crew på "mit" tog :-)
Jeg skulle sende min kæreste med toget, men ak der var endnu en køreledning, der ikke ønskede at blive hvor den hører hjemme, og dermed ingen tog over Lillebælt.
Vi beslutter os for at hun skulle tage et senere tog, da DSBs problemer, ikke gjorde det muligt at levere den aftalte service. Vi går i billetkiosken, 7-eleven, og beder dem refundere billetten. Det vil de ikke, for de kan ikke hjælpe med print-selv billetter. De henviser os til at tale med konduktøren. Jeg forklarer dem at vi ikke ønsker at vente på toget, men derimod at tage et senere tog, og ikke vil betale for et tog der ikke kommer. Ingen hjælp, i stedet beslutter to medarbejdere at tage kampen op, og gentager blot at de ikke har i sinde at hjælpe. Ingen service, ingen forståelse. De forklarer at siden de ikke kører toget kan de ikke hjælpe. Jeg er nu ret ophidset og forklarer dem at hvis de kan sælge billetter til en service, men ikke levere den service, så må de have et medansvar og så må de også tage billetter retur, som det billetkontor de nu er ... De mener ikke at være et billetkontor, på trods af at sælge billeter, som eneste mulighed, og beder mig forlade butikken.
Nuvel, vi prøver med et opkald til DSB. Hvor vi spørger om hvad tid de regner med at der igen kører tog. Vi får svaret "så snart som muligt". Nu er det jo sådan at DSB Orange billetter er meget specifikke til en afgang, og da vi spørger til billetten og hvilken afgang vi skal tage får vi at vide, at man bare skal tage førstkommende tog, på trods af at det ikke er den rette afgang, og en Orange billet gælder for en pladsbillet ... Vi prøver at finde ud af hvornår de kører normalt, det "ved jeg ikke!" er svaret.
Der burde være en klar regel om at ved aflysning, eller forsinkelser hvor der ikke kan gives et realistisk bud på næste afgang, burde det være muligt at få refunderet sin billet på nærmeste billetkontor uanset hvilken billettype man benytter sig af.
Det skal lige knyttes til historien at vi, da vi rejste den anden vej, blev overrasket over at, på trods af at vi har slået en rejseplan op på nettet, først på Nørreport station vi får besked om at der ikke kører fjerntog efter kl. 20 ...
DSB er ikke billigt. Deres stabilitet er yderst tvivlsom, og de medarbejdere, som repræsenterer dem i rejsecentre m.v. er ikke trænet på nogen måde i hvad det vil sige at være servicemindet, eller tage vare om de problemer togrejser ved DSB medfører for de rejsende.
Næste gang vælger vi et andet togselskab ... Nårh nej, den mulighed foreligger jo ikke. Monopol må være lækkert, når man har fat i DSBs ende af forretningen.
Michael Lindholm Nielsen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen och Bjarke Chr. tyckte detta omdöme var användbart
De gange jeg har kørt med DSB, har der ingen problemer været. For nyligt oplevede jeg endda en super service. Jeg havde ved en fejl købt Orange returbilletter, men skulle egentlig have brugt standardbilletter, da det var vigtigt at jeg kunne ændre hvilken afgang jeg skulle med. Jeg skrev til kundeservice, selvom jeg godt vidste at der ingen returret er på Orange-billetter. En uges tid senere fik jeg svar om at de havde tilbagebetalt beløbet for de billetter jeg havde købt, så jeg nu kunne købe nogle nye billetter, og jeg slap derfor for at skulle betale over tusind kroner for nye billetter - super service! :-) Det eneste negative jeg har at sige er, at det ikke altid er nemt at se hvilke pladser der er reserveret i toget, og at det kunne være rart hvis man kunne bestille barnevognsplads på nettet, ligesom man kan bestille alm. pladsbilletter :-)
mega dårligt og forkert telefon service ved refundering og info om refundering af Orange billetter. Man kan ikke engang komme til at tale med den rette person, der bare ved lidt om reglerne for, hvorfor man ikke kan fu refunderet en Orange Billet. Der er blevet bestilt en billet på mit navn og på mit kort. Dette er sket ved en fejl og man kan på ingen måder tale med rette person om det uden at taste 10 tal i telefonen for at komme lidt nærmere til at stå i kø i 30 min. Det er så dårlig service. Mange danske virksomheder og serviceniveauet i DK er efterhånden så ringe, at det kan sammenlignes med u-lande. Bare med et legitimt og teknologisk grundlag, men det gør det ikke bedre af at man skal løbe 500km/t for at nå dertil efter lang tid. Super ringe. hvad sker der med service og moral nu til dags. Håber det ændrer sig. Jeg håber DSB ser min anmeldelse her på TP vedr. min billet: (296-1625) og gør noget ved det, så de kan få fem stjerner næste gang, men tvivler lidt på det.
Jesper Sølvstrøm, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen, Sabrina Diana Kreutzfeldt Rasmussen, Bjarke Chr. och Sandra Brorson Jensen tyckte detta omdöme var användbart
Ja så den sku gal igen. Denne gang er det ikke sporarbejde, men fejl i en ledning mellem Hovedbanen og Østerport.
Jeg skal have toget 07.35, så jeg kan nå min bus 08.16 på Lyngby st og så jeg når at være i skole 08.30 (10 min før tid).
Men pga. jeres fejl får jeg først mit tog 08.25 fra Hvidovre st, hvilket er 50 min forsinkelse!
Så når jeg heller ikke bussen på Lyngby st og så kommer jeg meget forsent i skole.
jeg er glad for at jeg ikke er afhængig af at skulle bruge Dsb. man kan godt se at
folkene bag er offentlige ansatte, for hold da op en flok amatører. i dag forsøget jeg købe en billet til min datter incl. cykel til vejen st. via deres net bestilling.OG ved i vad
det kan man sgu ikke. den skal man købe på en station. OG gæt vad, der har man
lukket sine billet salg så der kan man for lov at stå i kø rigtig længe i deres kiosk,
sammen med alle dem som skal købe mad og drikke. eller man kan forsøge
at aflure en maskine med trykfølsom tastatur som absolut ikke er trykfølsom .
så man ender med at bruge 5-7 min. på at smadder løs på med sine finger.
før man får en brugbar billet. mit råd til politikkerne er simpelt . sælg skidtet.til
nogle private som gider at bruge tid på for den flok padder der køre det nu er ikke
kompetente nok til at det nogen sinde kommer til af fungerer . ØJ ØJ hvor jeg glad for at have en bil
Jeg har 2 dage i træk nu oplevet, at jeres toge er kørt for tidligt. Det har gerne været 2-3 minutter for tidligt, hvor jeg lige har kunnet se toget er kørt. Det har forekommet på henholdsvis Hvidovre st og Nørreport st (B-linien). Det kan ikke passe, at man skal møde 10 minutter før for at nå sit tog. Det er simpelthen for dårligt, jeg ser hellere at togene holder og venter og hermed kører til tiden.
Hilsen
Michael
Jeg nåede akkurat ikke mit tog her til morgen på Bispebjerg station og derfor måtte jeg vente 20 minutter på næste tog (5 min. er den normale ventetid); der gik endda 10 minutter før der blev givet meddelelse om svigt på F-linjen mod Hellerup over højttaleren. Der hvor kæden hopper af er at jeg forleden dag tilmeldte en sms-service som netop burde give mig den slags informationer - det skete bare ikke. Er jeg forundret over at servicen er piv-ringe? Næh, det viste jeg egentlig godt i forvejen; men for hver gang jeg oplever et svigt i servicen fra DSBs side; begynder jeg at tvivle mere og mere på rimeligheden i at betale de 13-14.000 kr jeg bruger hvert år på et periodekort frem for at lægge mine penge i en bil i stedet, som samtidig vil være mere pålidelig og troværdig end dsb.
Rune Hede Eskildsen, Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen och Bjarke Chr. tyckte detta omdöme var användbart
Jeg kom hjem til Danmark efter et år i udlandet. Jeg købte pladsbillet, da jeg ville sikre mig ikke at stå op under togrejsen til Fyn. Da jeg ventede, kom der besked fra højtaleren, at toget ikke kørte fra Kastrup, og at man skulle tage et andet tog ind til Hovedbanen for så at skifte. Så med 30-40 kilos baggage, kom jeg endelig ind til Hovedbanen og ventede på toget mod Fyn. Jeg spurgte en DSB-dame, hvad der så sker med min pladsbillet, som jeg havde købt for 30 kr. Tja, det var bare synd. Eller jeg kunne gå op og returnere den for 40 kr. - så jeg kan miste 10 kr. på at returnere en ugyldig pladsbillet DSB havde solgt til mig. Føj, siger jeg bare. Jeg blev jo ligefrem SNYDT!