We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (83)

God købsstøtte fra EDC Hundested v. Mads Kristensen

Jeg har netop købt et sommerhus gennem EDC I Hundested. Min kontakt var Mads Kristensen, han var meget professionel, venlig og kompetent. Han arbejdede hurtigt og fokuseret på at afklare alle vores ganske komplekse spørgsmål. Han gik klart et skridt videre, end hvad jeg ville forvente. Efterfølgende sikrede han en effektiv afvikling af handlen.
Thomas

EDC

EDC City Aalborg (Vesterbro)

Som både sælger med rent mel i posen og køber, bør du gå udenom denne "ejendomsmægler" med mindre du vil have massere af problemer.

Jeg købte en lejlighed via EDC City i oktober sidste år, på overtagelses dagen, viste det sig allerede at den var gal.
Som det er nu så har sælger enten skiftet de hårdehvidevare ud som var i lejligheden da jeg skrev under hvilket er min påstand, jeg kontakter EDC samme dag med problemet at det ikke var de samme hårdehvidevare som var i lejligheden da jeg overtog den.
EDC mægleren vælger dog at negligere problemet og underalder bevist at kontakte mig, hvorfor jeg gentagne gange må ring og sende mails for at finde en løsning.
Men allerede 5 dage efter overtagelen viser det næste problem sig, da det viser sig at de el installationer som er i lejligheden er bund ulovlige som så dermed skal skiftes.
Igen må jeg kontakte sælgers mægler for at finde en løsning, men igen afvises jeg blot med beskeden om at det må forventes at tingene ikke var nye og det er gamle el installationer.

Hvilket er totalt irrelevant da købekontrakten er underskreven på baggrund af fungerende hårdehvidevare og lovligt el.
Jeg forsøger så i november og december at finde en løsning, hvor jeg tilbyder at slå halv skade på den ulovlige el og de udskiftet hårdehvidevare men får ingen respons retur.
Hvorfor jeg i slutningen af januar vælger at stævne sælger da jeg mener at denne har udskiftet hårdehvidevarene og den ulovlige el, dette giver en respons ikke fra sælger men fra dennes mægler. Hvor jeg modtager en opringning hvor jeg bliver verbalt overfaldet, beskyldt for det ene og det andet, her fortæller ejendomsmægleren også at han vil skrive under på at det er de samme hårdehvidevare som er i lejligheden.

Med andre ord han påstår at han har ladet hans klient skrive under på en købekontrakt hvor de skriver at hårdehvidevarene var funktionsdygtige velvidende at de ikke var det.

Han påstår altså at han har medvirket til dokumentfalsk..!!
Den lader vi så stå lidt.......

I forbindelse med den ulovlige el, er der ingen HPFI, der hænger kabler løse bag skabene, stikdåser er kun muret halvt ind i væggen, der er ingen lovpligtig kappe foran kraftstikket.
Det er så efterfølgende blevet mig oplyst at enhver ejendomsmægler ved at der skal være HPFI i en lejlighed som har fået installeret nye ting, der var blandt andet en opvaskemaskine som ikke var mere end et par år gammel dvs. købt og installeret af sælger.
Men igen kontrakten er underskreven med at alle el installationer var lovlige, så alle undskyldninger er igen irrelevante og ikke mit problem.

En kontrakt forpligter en til det man skriver under på, så pt. er deres kunde stævnet på 13.500 kr. plus omkostninger.

Her ville man så forvente at problemerne ville ophøre, men ak nej...
I forbindelse med opkrævning af fællesudgifterene i april, modtager jeg en opkrævning på 1.000 kr. i form af et indflytningsgebyr.
Igen noget både sælger og dennes ejendomsmægler skal oplyse om, sælger havde sidste år fået besked om dette gebyr i forbindelse med udsendelse af referatet fra deres generalforsamling så denne kan ikke påstå at være uvidende om dette gebyr.
Ejendomsmægler gør så ikke sit arbejde da denne slet ikke kontakter foreningens bestyrelse for at sikre de oplysninger denne har er korrekte, hvilket er det man nu en gang betaler sådan en for..

De har altså endnu en gang ikke kunnet finde ud af at overholde loven...
Så nu er der fremsendt endnu et krav om refundering af dette gebyr, hvilket naturligvis er afstemt med min advokat sammen med det første krav.

De har end ikke oplyst om gebyret i forbindelse med de har en anden lejlighed til salg i foreningen, den mister de nu dog nok når jeg får om delt en skrivelse til forenigens beboere hvor jeg fortæller om hele historien og de problemer EDC City Aalborg kan bringe dem på halsen.....
Så mon ikke de og andre som høre om det her vil gå langt udenomdem.....

Så skal du sælge og vil have en ordenligt rådgivning så skal du ikke vælge EDC City Aalborg, da du så åbner dig for en masse problemer og omkostninger.
Er du køber skal du ikke købe en lejlighed via dem, da det vil give dig en masse problemer og arbejde med de problemer og ulovligheder som der ikke oplyses om.

EDC er Danmarks største kæde af selvstændige uduelige ejendomsmæglere

Update.......

Jeg har på ingen måde erkendt at de ikke er skiftet ud, jeg har derimod erkendt at det er mæglers og sælgers påstand men jeg fastholdte og fastholder at de efter min opfattelse er udskiftet.(hvilket jeg har lydoptagelserne der beviser dette)
Men hvis mægler og sælger fastholder påstanden om at de ikke er udskiftet, har de i samarbejde solgt lejligheden under falske forudsætninger og lavet dokumentfalsk deraf bliver EDC også en part i sagen.
Så vi er stadigvæk ved samme sted i denne del af sagen, at enten har sælger skiftet dem ud eller så har de lavet dokumentfalsk og så er det en sag for politiet men det kan retsmødet på fredag afgøre om politiet skal ind i sagen..

Jeg har på intet tidspunkt sagt at i har en del i det ulovlige el, det eneste i den del af sagen omkring mægleren er at jeg finder det underligt at mægler ikke har oplyst sælger om denne mangel da jeg har fået forklaret at det er normal viden for mæglere derud over har det ganske korrekt intet med EDC at gøre men det beskriver hele salget / oplevelsen.

Hanne Frederiksmose tyckte detta omdöme var användbart

Svar från EDC

Vi er naturligvis kede af, at du ikke er tilfreds med din handel.

Vi har gennemgået sagen og kan oplyse at:

Det er ukorrekt at de hårde hvidevarer skulle være udskiftet inden indflytningen. Det har du efter det oplyste også erkendt telefonisk. Selv om dette havde været tilfældet, er det under alle omstændigheder en sag mellem dig og sælger og ikke noget du kan bebrejde mægleren.

Det samme gælder spørgsmålet vedr. el-installationer. Ejendomsmægler er i henhold til lovgivningen ikke ansvarlig for ejendommens tekniske stand. Ejendomsmægler har ikke pligt til at undersøge elektriske installationer og han har i øvrigt heller ikke nogen uddannelse eller forudsætninger herfor. Hvis du mener, at der er ulovlige el-installationer i lejligheden er det et spørgsmål mellem dig og sælger.

Den manglende oplysning om indflytningsgebyr er en fejl, og vi vil derfor refundere din udgift hertil.

Købsmægler Thomas H. Jensen fra EDC Søborg

Vi har nu købt vores første hus og har fået en virkelig kvalificeret rådgivning hele vejen igennem med vores købsmægler Thomas H. Jensen.

Vi har spurgt om alle mulige ting, han har taget sig af forhandling af pris, kontrakter, papirer osv.

Mange tak, Thomas.

Vi har bare kunne glæde os

skuffende

Vi har nok bare været uheldige men her er vores historie.
Vi lavede en aftale om at skulle se på lejlighed en søndag og ventede på svar om hvornår vi skulle ud og se på den.
Der gik noget tid uden svar, så prøvede at ringe til dem og fik to forskellige svar, første svar var at mægleren var ude til en fremvisning og ville ringe tilbage men han ringede aldrig og prøvede så igen og fik svaret at han havde fri.
Da vi endelig fik fat på ham lavede vi en aftale om at han skulle ringe tilbage med tid på hvornår vi kunne se den, der gik igen nogle dage uden svar, da jeg så igen ringede fik jeg svaret at han havde lavet en aftale med en anden som skulle se på den og vores aftale var nu ændret.

Det lader bare til at dem som ikke sælger bolig gennem EDC er ubetydelige og kommer i anden række.

Så ved vi da at vi ikke skal købe bolig gennem dem eller leje noget.

håber andre får bedre oplevelser med dem.

Hej Mark.

Vi beklager meget din oplevelse. Det lyder som om, at noget er gået helt galt i kommunikationen. Hvis du vil oplyse nærmere om hvilken sag og mægler det drejer sig om, vil vi undersøge sagen nærmere. Du kan sende oplysningerne på edc@edc.dk, og du vil høre fra os snarest.

Første huskøb

Mit første køb af bolig var gennem EDC. Synes egentligt det hele foregik meget proffesionelt og hurtigt. Synes dog, at mægleren havde noget travlt med at få det hele afsluttet, at enkelte ting blev glemt undervejs eller ikke blev talt om, hvilket min advokat heldigvis gjorde mig opmærksom på. Men følte på trods af dette, at mægleren var på min side gennem forløbet.

EDC Mæglerne Jørgen Gravesen, Thisted

Har haft en rigtig dårlig oplevelse, med ovenfornævnte mægler. Vil gå så langt og sige, at der ikke er en eneste ting, der bare er foregået lidt tilfredsstillende.

Noget af det vi har været allermest utilfredse med er rådgivningen, eller mangel på samme!
Da vi skulle have sat vores hus til salg, efterspurgte vi det såkaldte ”solgt eller gratis”, vi fik af vide, at det ikke var noget han kørte med. Da vi så efter 15 måneder ville trække huset tilbage, var vi nede i forretningen, hvor mægleren så ikke var til stede. En anden mægler der nede spurgte så efter, om det var med solgt eller gratis, hvilket vi ikke forstod noget som helst af, da vi havde fået af vide, at det ikke var noget han kørte med!

En anden ting er, at i sammenhæng med at vi ville trække huset tilbage, rådførte vi os ved to uafhængige mæglere, hvor ingen af dem mente, at vores mægler havde gjort hvad han burde. Blandt andet var hans priser også langt over gennemsnittet (men han skal jo også tjene pengene et eller andet sted, når han ikke kan finde ud af at sælge huse). Da vi konfronterede ham med nogle af disse ting, truede han os med, at sende en ekstra regning, da vores formidlingsaftale var udløbet for 11 måneder siden, så mente han, at han var i sin ret til at lave en ny, som vi så skulle betale for!?

Kundekontakten har også været ikke eksisterende, specielt det sidste år, har vi ikke hørt ret meget fra ham, og når vi har hørt fra ham, så er det fordi vi selv har kontaktet ham.

Da vi lavede formidlingsaftalen, tog han hurtig lige nogle foreløbige billeder (som er virkelig dårlige, og som får vores hus til at fremtræde meget langt fra, hvordan huset i virkeligheden ser ud), da han så senere ville sende en professionel fotograf ud, ham har vi ikke set endnu, her 15 måneder efter. Billederne har han så valgt at tage næsten 4.000 for, selvom det er billeder taget på 10 minutter, og hvor der højst er brugt 5 minutter på redigering.

I den tid hvor vi har haft huset til salg, har vi blandt andet installeret et helt nyt pillefyr, hvilket vi også kontaktede mægleren og fortalte. Han mente åbenbart ikke at det var væsentligt, så det blev bare ”klemt” ind i annoncen hvor man ikke så/lagde mærke til det. Vi har påpeget det overfor ham, men vi var åbenbart de eneste som ville sætte pris på et nyt fyr!? – Derfor blev der ikke gjort noget ud af det.

Han har været så dybt uprofessionel og elendig, at vi næsten har det dårligt med at skulle give ham en hel stjerne.

Og det var bare nogle af de ting, som vi har været utilfredse med!

Vi har selvfølgelig kontaktet mægleren, han var overhovedet ikke til at snakke med, og farede med det samme op i en spids, da vi begyndte at nævne noget af det vi var utilfredse med. Det var her han så bare kom med truslen om, at sende en ekstra regning.

Det er åbenbart ejendomsmægler man skal være, det er i hvert fald meget fristende, hvis man kan få over 21.000 for at lave absolut ingenting.

De er to ejendomsmæglere (far og datter) til trods for det, ved den ene ikke hvad den anden laver, eller hvordan politikken er for firmaet. Desuden ved den ene heller ikke hvordan arkiveringssystemet er, så hvis man er dernede, ved mægleren ikke hvor papirer mv. opbevares/findes.

Vil fraråde ALLE at benytte EDC, og specielt Jørgen Gravesen i Thisted!

Mvh
Nogle meget utilfredse kunder!

KANON SERVICE HOS EDC AARS

Først og fremmest skal jeg gøre opmærksom på at vi på ingen måder har betalt EDC for noget som helst, men stod som førstegangskøbere, da vi fandt drømmehuset og kontaktede EDC i Aars som var mægler for sælger.
Vi fik hurtigt en aftale i stand med Thomas (EDC Aars) om at se huset allerede indenfor 48 timer. Utroligt fleksibelt og imødekommende service.
Thomas dukkede op til tiden og vi var ikke længe om at beslutte os. Som førstegangskøber kom der så en helt masse spørgsmål.
Der blev sendt mails og ringet og spurgt og Thomas reaktion var meget hurtig også selvom det var i weekender der blev spurgt.
Handlen gik meget smertefrit og hurtigt igennem med en fantastisk hjælpsomhed fra EDC.
HVIS vi om 20 år så evt. beslutter at ville sælge, henvender vi os uden at kigge andetsteds til EDC i Aars.
Tak Thomas for en KANON Service.
5 Stjerner til EDC Aars, men Thomas skulle have haft 10 hvis man kunne

• København S, DK
  • 5 Omdömen

Ingen hjemme til åbent hus arrangement

Jeg måtte ligesom 8 andre personer gå forgæves til et åbent hus arrangement på Amager.

To personer, der gik efter 10 min., fortalte mig, at det er meget normalt, at mæglerne kommer 10-20 min. for sent. Derfor ventede jeg en halv time inden jeg gik.

Jeg forsøgte at kontakte EDC, men deres kontor var lukket.
Jeg havde ikke modtaget nogen besked om at arrangementet var aflyst. Faktisk havde jeg samme dag fået en påmindelse på mail om at der var åbent hus.

Jeg synes det er uprofessionelt at udeblive fra deres egne arrangementer. Min far havde taget tidligt fri fra arbejde for at nå at komme til tiden, og så kan de ikke engang dukke op.

Jeg giver 2 stjerner, fordi jeg ikke kender grunden til mæglerens udeblivelse, men det grænser til "uacceptabel oplevelse".

Hej.

Vi har nu undersøgt sagen og kan oplyse, at det var en teknisk fejl at der blev sat "åbent hus" meddelelse på ejendommen. Vi beklager meget og vi er bekendt med, at du allerede har fået en beklagelse direkte fra den pågældende mægler.

Dybt inkompetent

Brugte EDC Næstved i forbindelse med hussalg. Totalt manglende engagement, arrogance og alvorlige fejl fra mandlig partners side. Den eneste grund til, at EDC Næstved ikke får en stjerne, er pga. at vi samtidig købte et andet hus formidlet af en kvindelig mægler, som levede helt op til vores forventninger.

Hej TSK.

Det er svært at forholde sig til din klage, der er ret ukonkret. Vi har dog gennemgået din sag og kan ikke se hvad der kan være skyld i din utilfredshed.

Du har valgt at sælge som en medsalgssag, hvor du selv skal stå for fremvisning af ejendommen, mod til gengæld at betale et lavere salær.

Du har fået solgt på 4 måneder og med et afslag på kun 0,4% af den udbudte pris, hvilket er meget lidt i dagens boligmarked.

I forbindelse med handlen ønskede du en procedure omkring bestilling af tilstandsrapport og energimærke, som ikke er i overensstemmelse med lovgivningen. Da du havde valgt selv at varetage forhandlingen med køber, foregik denne på samme misforståede grundlag vedr. reglerne omkring huseftersyns-ordningen. Vi har frarådet dig at handle som du havde til hensigt, ligesom vi uden beregning efterfølgende har måttet rede trådene ud i forhold til køber, som du selv havde forhandlet en ikke-gyldig aftale med.

Vi er således uforstående overfor din klage her. Vi har tilbudt dig et møde for evt. at afklare misforståelser, hvilket du ikke har ønsket.

EDC aros

Har haft en yderst uheldig oplevelse med EDC Aros. Vi ville sælge vores andelsbolig, og valgte at betale en mægler til at varetage salget. Så vi ikke selv skulle stå for fremvisning og div. papirarbejde. Vi får kontakt til EDC, og vi bliver enige om en pris på andelen + deres salær. Vi får "solgt eller gratis" med, fordi så kunne det jo ikke koste alverden. Som tiden går, og med div. fremvisninger, som ikke rigtig fører noget salg. 2 måneder inden udløb af formidlingsaftalen, ringer jeg til mægler og forslår at sætte prisen ned, for ligesom at hjælpe med at få et salg og fordi vi af omveje, fik information om, at andelen ville falde. Mægleren går med til dette, uden kommentarer. Efterfølgende undersøger jeg reglerne omkring salg af andelsboliger i foreninger med "swap-lån". Dette er mægleren på ingen måde informeret om, eller sat sig ind i. Det synes vi er dårligt arbejde fra mæglers side. Herfra begynder det så at gå helt skævt. For formidlingsaftalen er ved at udløbe, og "pludselig" at vi fået ny kontaktperson ved EDC. Denne sælger/”mægler”, viser sig at være af den grove type, som bare skal ha´ et salg igennem. Koste hvad det koste vil! Hun får så fundet en mulig køber. I mellemtiden har vi så fået klarlagt hvad vores andel reelt kan sælges til, og dermed ønsker vi ikke at sælge. Da prisen er for lav.

Om fredagen gør vi det klart for mægleren at vi ikke ønsker at sælge længere. Dette sylter hun så med forklaringer om et møde mandag morgen og hun ville vende tilbage, om hvad der nu så skal ske. Samt at det naturligvis vil koste os 25 % af deres salær. De penge var vi trætte af at skulle betale, men sådan er det, når man opsiger aftalen. Mandag ringer mægleren så, og siger det vil koste os x kroner, og det beløb kunne vi få i rabat, hvis vi sætter til salg igen inden for 6 måneder. Dette accepterer vi, samt at vi ønsker et møde med vores oprindelige kontakt ved EDC. Dette for at få en fornuftig afslutning på vores "sag", samt at få endelig afklaring omkring vores evt. rabat ved senere salg. Vi finder så ud af, at om onsdagen kunne det passe med et møde. Selvom hun ikke kunne forstå vi ville ha´ et møde, når vi havde snakket med hende omkring det. Jeg beder desuden om at få en mail, indeholdende hvad vi har snakket om samt en bekræftelse på mødet. I mailen står der, at vi har et møde, samt at de betragter aftalen som opsagt, og x kroner bedes indsat på deres konto. Dette gør vi så ikke mere ved, da vi jo skulle ha´ et afsluttende møde 1½ døgn senere.

Det bliver så onsdag, og vi tager glade til møde. Vi regner som sagt med, at vi bare skal ned og afslutte det hele. Men vi bliver klogere, for det første der sker, er at vi for præsenteret en underskrevet salgs kontrakt på vores lejlighed, samt en regning på det fulde salær! Vi bliver helt handlingslammet og forstår intet af det, fordi vi jo havde opsagt aftalen og de havde bekræftet. Men der var intet at gøre, vi skulle betale fuld pris, lige meget hvad. Vi får kontrakten med hjem, og sunder os lidt på det. De har så fået en køber til at køre fra Thisted til Århus onsdag morgen, for at underskrive en kontrakt, som de ved ikke er gyldig. Dette er i sig selv hovedrystende. Kontrakten har de så så også handlet igennem på købes præmisser, velvidende at nogle punkter var direkte forkerte, samt andre vi ikke kunne gå med til. Dette er også rystende at EDC direkte går over, og bliver købers mand.

Torsdag tager vi kontakt til vores advokat og fremlægger tingene, og hun giver os ret i, at EDC er ude på dybt vand. Med den rådgivning, ringer vi til EDC og forklarer at vi ikke kan forholde os til deres krav om hele salæret. Får den information, at de fastholder kravet om betaling af hele salæret. Da vi ikke skriftlig havde opsat formidlingsaftalen, til trods for, at de havde bekræftet opsigelsen!
Derfor må vi endnu engang ringe til vores advokat, og bede hende om tage kontakt til EDC. Efterfølgende har vi eller vores advokat, intet hørt fra EDC. Dette tyder meget på, at de arbejder efter reglen: "Går den, så går den!"

Men vi måtte også sande, at for så komme ud af kløerne på EDC, kostede det også en regning til vores advokat.

Desuden oplevede vi deres sløseri en uge efter. En eftermiddag ringede det på døren. Der stod en mulig køber, som havde en aftale med mægler om at skulle se vores leglighed! Den stakkel mand, havde brugt 30 min på at køre herhen, samt taget tidligere fri fra arbejde, derefter 30min på at prøve at få fat i mægleren. Som naturligvis ikke kunne træffes, for derefter at køre hjem igen. Manden brugte 1½ time på ingenting, fordi mægleren ikke engang kunne ringe og aflyse fremvisningen! Yderst uprofessionelt!

Så vi kan på ingen måde anbefale EDC Aros til nogen! Og hvis folk endelig bruger dem, så få alt på skrift, da mundtlige aftaler ikke gælder hos EDC.

Svar:

Nu ved jeg ikke hvor meget det kan bygge på misforståelser. Vi er alle enige om, at formidlingsaftalen bliver opsagt om mandag, og alligevel får MST, støttet af JGH, (ingen navne offentlig) en underskrift på købsaftalen onsdag.
Og ang. hvor køber kommer fra, så står der på vores papirer at sælger kommer fra Thisted, og direkte spurgt til mødet om onsdagen, bekræfter JGH dette.
Men ang. et møde, så vil vi gerne ha´ en snak om det. Men hvis det er et møde alene med JGH og/eller MST, kan det være lige meget. Men jeg er sikker på, at I kan finde mit nummer, hvis I vil aftale et møde.

Hej Kristian.

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du ikke er tilfreds med den oplevelse du har haft.

Vi har undersøgt sagen grundigt og fået skriftlige redegørelser fra alle, der har været involveret i din sag. Din fremstilling af sagen her på trustpilot må bygge på nogle misforståelser, og vi vil meget gerne invitere til et møde, hvor vi kan gennemgå tingene sammen. Vi kan dog fuldstændigt afvise beskyldningen om en ”går den, så går den”-filosofi.

For fuldstændighedens skyld kan vi dog oplyse, at den pågældende køber ikke kommer fra Thisted, men fra Aarhus. Den anden omtalte køber, som dukkede op en uge efter at salget var indstillet, var blevet kontaktet både pr. mail og pr. telefon, hvor der var blevet lagt en besked med aflysning af fremvisningen. At han så vælger at møde op alligevel, skyldes måske, at han ikke har læst sin mail/aflyttet sin telefon. Men i hvert fald er der gjort, hvad der kan gøres fra EDC’s side for at aflyse fremvisningen.

Undgå EDC NIBE!!!

Dybt dybt skuffende!!! Rækken af løgne og arrogant opførsel fra stedets ledende person ville næsten igen ende tage. Hver gang man har kantakt med ham, er historien en anden. Sjældent har jeg mødt en sælger som har en ringere situationsfornemmelse. Jeg troede aldig at man skulle opleve en ejendomsmægler kalde en ellers interesseret køber for useriøs og tilmed starte et større skænderi under en fremvisning - det er da helt ude i hampen. Hvis han ikke kan lade sine personlige problemer blive derhjemme, bør han sygemelde sig...!

SVAR til EDC:
Det kan undrer mig at EDC ikke vil kommenterer mod enkeltpersoner ansat ved EDC, men derimod gerne vil kommenterer imod kunder...

Når det så er sagt, så har jeg svært ved at se hvad EDC mener deres svar har med min anmeldelse at gøre... Så bare lige for at skære det helt ud i pap for EDC, så omhandler min anmeldelse af EDC IKKE en jordbundsundersøgelse. Til gengæld så undrer det mig ikke at EDC ikke har styr på deres historie, da det ligger rigtigt godt i forlængelse af den oplevelse min anmeldelse bygger på.

Nemlig, at når man skriver eller ringer til EDC så ændre de konstant historie. De vil åbenbart hellere bruge tid og kræfter på at dække over deres fejl ved at lyve overfor deres kunder, end at erkende man har fejlet.

Jeg vil for ALT i verden fraråde folk at gøre forretning med EDC.
Det er bestemt ikke forkert, at jeg er sur over jeres behandlig at det forliste køb af nogle byggegrunde og den regning som der påfaldt mig - og jeg tvivler fortsat stærkt på at I nogensinde har haft en reel salgsaftale på disse grunde. Men det der virkeligt gjorde mig sur er jeres behandlig af kunden.
Hvis jeg som kunde afsætter tid til at tage til en fremvisning, så er det jo nok fordi at jeg er interesseret som køber. Så gider jeg ikke at blive kaldt for en useriøs køber, fordi jeg spøger til en tilstandsrapport før jeg ønsker at afgive et bud.

Hej ”Pedersen”.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse men vi kan ikke kommentere bemærkninger rettet mod enkeltpersoner, udover at den pågældende overfor os har oplyst, at han ikke kan genkende din beskrivelse af hændelsesforløbet.

Vi har fulgt op på din klage, og kan for forståelsens skyld tilføje, at det centrale i din sag efter det oplyste er, at du i forbindelse med ønske om at købe en udbudt byggegrund brugte penge på en jordbundsundersøgelse og en advokat, selv om du endnu ikke havde købt grunden, idet sælger ikke havde underskrevet købsaftalen. Dette skete selv om mægleren rådede dig til at afvente sælgers underskrift, og idet handlen under alle omstændigheder var betinget af resultatet af jordbundsundersøgelsen og af advokatens godkendelse. Da sælger efterfølgende ikke ville underskrive en købsaftale, ønskede du at EDC skulle dække dine omkostninger til advokat og jordbundsundersøgelse.

Det ønsker vi ikke, da vi ikke har ansvar for hvad du sætter i gang af arbejder inden du har købt grunden og da vi allerede havde tilrådet dig at afvente.

Hvis du er uenig i denne beslutning, er du velkommen til at fremsende en formel klage til edc@edc.dk.

Mig en gåde

Det er mig stadig en gåde, at det kan kan koste vanvittige 153.000 for at få en mægler til at sælge mit hus. Vanvittigt.

Hej Steffen.

Vi kan oplyse, at det gennemsnitlige salær for salg af villa hos EDC i 2012 udgør 45.696 kr. og dermed langt under det beløb du nævner. Idet vi ikke kender til den konkrete sag er det ikke muligt nærmere at redegøre for beløbet. Det er væsentligt at huske på, at mæglerens salær i en ejendomshandel kun udgør ca. 40 pct. af de samlede udgifter, mens den største enkeltpost er afgifter til staten. Kan det tænkes, at du medregner disse omkostninger til tinglysning, stempelomkostninger til staten og andre udgifter som opkræves via mægleren, men som reelt er betaling til tredjemand?

Det nævnte beløb er under alle omstændigheder meget langt fra det normale mæglersalær.

EDC-Grenaa - Seriøs, professionel, enkel

Jeg har haft en fantastisk dejlig oplevelse med EDC Grenaa, Henrik Thorup. Fra tilbudsgivning til lynhurtigt salg var der kun gode oplevelser, så som hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål, jeg blev hele tiden holdt ajour uden at skulle spørge. Det føltes helt igennem enkelt og pålideligt og ordentligt. Dette gjaldt både fra Henrik Krogh selv og fra kontoret.

Hvis der fandtes en stjerne mere, havde jeg gerne givet den med!

Hilsen Lone Sigsgaard

Uafsluttet forløb

Jeg er opmærksom på, at EDC i flere kommentarer til tidligere anmeldelser pointerer, at de, naturligvis, står på sælgers side, da det er sælger der betaler dem, og så langt kan jeg følge med og være enig.
For snart 1½ år siden købte vi et hus gennem EDC Ringkøbing, men føler stadig der er løse ender. Jeg forstår udmærket at mægler har insisteret på at være sælgers "talerør"(og vores eneste kontakt undr hele forløbet), men da der efterfølgende er uoverensstemmelser og klager forventer han at vi da "bare" selv kan snakke med sælger.
Det vi "kæmper" med nu, er et specifikt punkt i købekontrakt, men eftersom hverken vi eller mægler kan få sælger i tale, er mæglerens råd at vi "bare" selv betaler, da beløbet ikke er værd at hænge sig i, men med vores indkomst betyder det næsten en halv månedsløn, penge som vi ikke bare kan tage ud af vores budget uden videre, og med de ekstra omkostninger sælger og mægler i forvejen har påført os pga. manglende opfyldelse af kontrakten synes jeg efterhånden det er ved at være et kedeligt forløb. Jeg synes ikke det kan passe at vi, når vi specifikt har fået tilføjet ekstra punkter og bemærkninger til kontrakten, selv skal betale for udbedringen alligevel.

Samlet set gør EDC nok et fornuftigt stykke arbejde, men de manglende opfølgninger og dårlige kommunikation sætter sit præg, og jeg ved godt at vi ikke har betalt for ydelsen, men med sådan en oplevelse har jeg heller ikke lyst til at vælge at sælge her igennem.

Allan tyckte detta omdöme var användbart

Hej Jane.

Vi er naturligvis kede af at du ikke har oplevet et tilfredsstillende forløb, men er dog glade for at du har forståelse for, at vi som mæglere er hyret til at varetage sælgers interesser.

Det er dog vores opfattelse, at sagen nu skulle være løst. Såfremt det ikke er tilfældet, er du velkommen til at kontakte os på edc@edc.dk.

God service fra EDC Korsør

Jeg oplevede god service fra start til slut fra EDC Korsør; allerede fra første møde med mægler til refusionsopgørelsen afsluttede handlen.
Selv på et dødt marked fik Steen og Henriette det bedste ud af salget.

Jeg kan ikke vide, hvorvidt det nye koncept, hvor sælger betaler købers omkostninger, virkede, da den nye køber hverken var til at hugge eller stikke i. Heldigvis fik jeg solgt og kom af med lejligheden, inden markedet gik yderligere ned.

Den dag idag griner jeg stadig over købers bøvl med at komme af med et klædeskab pga. et ekstra "e" i købskontrakten.

Svarer ikke på henvendelse

Jeg har nu - mindst - 2 gange modtaget spam i min postkasse, selvom den er tydeligt mærket med "Nej tak" til reklamer. Sendte en mail om dette til [mail], men har aldrig modtaget svar! Dårlig service

Svar från EDC

Vi beklager, at du har modtaget en reklame i din postkasse selv om du har frabedt dig reklamer. Vi har påtalt dette overfor omdeleren.

Vi er ligeledes bekendt med, at du nu har fået svar på din mailhenvendelse og at den pågældende har undskyldt den sene besvarelse og tilbudt en lille kompensation.

Vi håber, at sagen hermed er løst tilfredsstillende.

Fin betjening af EDC Ege i Roskilde

Vi fik en top profesionnel behandling og huset solgt på mindre end 1½ måned. Hvad kan man ønske sig mere :-)

Omdöme av bekräftad köpare

EDC solgte huset efter 4 mdr.

Vores hus havde været til salg hos en anden mægler i 1½ år uden at blive solgt, herefter væk fra markedet i 8 mdr. hvorefter EDC brugte 4 måneder til at sælge huset...

Godt informativt forløb.

Det var fint med en reel vurdering af huset samt løbende information om fremvisninger og andre hændelser.

Utrolig professionel behandling

Det har været en helt igennem succes oplevelse at have med EDC Risskov at gøre, de var effektive, gav gode råd,frembragte utrolig flotte fotos, informerede undervejs og lavede en hurtig slutaftegning. Hvis vi på noget tidspunkt skal sælge igen, bliver det absolut samme firma og afdeling hvis muligt.

Godt samarbejde

Det at vi besluttede at benytte EDC v/Svend Døssing i Viborg har været et møde med venlige, engagerede og professionelle mennesker.
Vi kan derfor med sindsro anbefale EDC v/Svend Døssing.

Omdöme av bekräftad köpare

God forklaring om salg og hvad man skal betale for de forskellige papir og rydde op

Jeg har haft en rigtig supper sjov oplevelse ved at have min lejlighed til salg, han er super sjov og alvorlige til sit job. selv om salget gik hurtige lige pluselige og skrive under på papir i Thailand. Men det gik.
Skulle købe ny lejlighed og alle andre mægler fandt jeg ikke noget. syndes ikke de havde styr på det.
Men så kom jeg tilbage og spurte om EDC havde nogle lejligheder.Kom ude at se på lejlighed og han viste hvad jeg gik efter, super!!!!!!!!!!
Han viste godt hvad jeg vil vælge. :)
Jeg kan godt anbefale EDC og lige ham . Rigtig god sælger :)

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg kunne have solgt det bedre selv!

Mægler fremvise ikke en nyistandsat garag som indgik i handlen.( oplysninger jeg fik af køber ved aflevering af nøglen) Mægler afgav bud som jeg som sælger ikke havde sagt ja til. Mægler brugte mere tid på at handle mig ned i pris frem for at arbejde køber. Mægler ville tage sig af afregning af vand og varme, men der er ikke kommet nogen afregning endnu, og formanden for ejerforeningen er ikke informeret her om. Konceptet med solgt eller gratis er super, men selvom tiderne er hårde, bør det ikke skinne igennem at mægler er mere interesseret i at få en handel end i at få den bedste pris til sælger. Husk at sælger er ham der skal betale for mæglers arbejde.
Jeg overvejer at køre en sag på ovenstående. Jeg mener at mægler bør fremvise alle ejendommes værdier selvom køber ikke virker interreseret, specielt når mægler selv bringer disse værdier ind i salget.

Omdöme av bekräftad köpare

Ulla gjorde det rette arbejde og det lykkedes

EDC har et godt system med løbende tilbagemelding om de aktiviteter der har været - meget prof.

Omdöme av bekräftad köpare

der kæmpes hårdt for at skaffe køber

Der arbejdes godt for at sælge huset og hjælpe køber i forbindelse med finansering af dette hus. Dygtigt papirarbejde dog er der for nære forbindelse til dem som laver tilstandsraporten.

Perpekt

Hurtigt salg, meget flotte billeder så huset tog sig rigtig godt ud.
Meget venlig personale i firmaet.

Tillidsvækkende, hurtig 0g realistisk

Solgt efter 2 måneder, vi er tilfredse med den hurtige sagsbehandling.
Venlig hilsen.
Astrid og Gunnar Bonnerup, Aspevej 6, 7700 Thisted.

Omdöme av bekräftad köpare

Meget professionel rådgivning og support ifbm salget

Hele processen om salget af vores sommerhus forløb fra første snak meget professionelt og hurtigt. Vi var i hele salgsprocessen rigtig godt oplyst om status og aktiviteter.

Sommerhuset blev solgt på mindre end 3 måneder på grund af det gode forarbejde og fastsættelse af den rigtige pris.

Venlig og solid

Det er altid rar samarbejde med.

Meget tilfreds

Vi fik en super dialog lige med det samme og hun forstod, hvordan vores hus skulle sælges. Fik det solgt på ca. 40 dage, hvilket er flot i denne tid. alt i alt meget tilfreds med vores forløb hos EDC Brabrand.

Omdöme av bekräftad köpare

Professionel behandling og hurtige til at melde tilbage med info.

En suveræn oplevelse, faktisk af begge mæglere, hurtig tilbagemelding af info fra dem, men også fra det lokale EDCkontor i Rønde

Omdöme av bekräftad köpare

mægleren gjorde et godt stykke arbejde

Vi havde hele tiden på fornemmelsen,at Kirsten gjorde sit absolut bedste for at få vores grund solgt.Hun gav seriøs rådgivning hele vejen.Samtidig gjorde hun en entusiastisk salgsindsats.
Prisen vi fik,syntes vi var for lille,men set i bakspejlet var den fin.Udviklingen har bare været negativ siden.

EDC

´Prisen skal være realitisk fra huset er sat til salg.

Alle siger jeg har været heldig med at få solgt og købt i disse tider, men jeg siger hvis prisen er rigtig kan der også handles. Allan fra EDC Løgstør har gjort det godt.

Nemt og sikkert

Vores lokale EDC har et godt kendskab til det geografiske område, hvilket gør at boligerne bliver sat til en realistisk pris og dermed også bliver solgt.

EDC

Troværdighed og kvalitet gjorde forskellen

Troværdighed og kvalitet gjorde forskellen da min ejendom skulle sælges i et absolut "dødt" marked i det vestsjællandske. Løbende orietering om udviklingen i forhold til interessenter gav den nødvendige tryghedsfornemmelse at jeg var i gode hænder. Fastsættelse af pris afspejlede virkeligheden så alt i alt var jeg tilfreds med EDC i Korsør.

EDC

Det er gået rigtig fint.

God. Præcise meddelelser. Alle aftaler overholdt til tiden.

EDC

meget god, godt tilfreds !

Erik Nørreby var hurtig, fik fastsat den rigtige pris og kunden var der med det samme, SUPER !
mange tak, m v h Fanøhilsen

robert@robertpeel.eu
sønderho, fanø

Løbende god opfølgning/tilbagemelding

Godt samarbejde fra start til slut.
Vi har lagt vægt på god sparring, løbende opfølgning samt tilbagemelding i forbindelse med hele forløbet.

EDC

Det kunne ikke været gjort bedre!!!!!

Vi er ovenud tilfreds med min ejendomsmægler, som sørgede for det hele og vi skulle alene sørge for at huset var fint til fremvisninger. EDC er meget kompetente rent faglige, men kender også sit område, skolerne, hvad er der af busforbindelser og meget andet. Så køber kunne få svar på det hele og følte sig trygge ved at købe vores hus. Vi kan kun anbefale EDC Nielsen & Partner, da det er kompetente og meget ihærdige medarbejdere der leverer varen!!

det blev solgt, men...

Jeg er blevet ok behandlet, når der var kommunikation.
jeg tror min sag var en blandt mange, ihvertfald var det tilsyneladende ikke mit salg der var i højeste fokus.

Det føltes som jeg var i centrum, når jeg havde kontakten, men når jeg så ikke havde kontakt, måtte jeg selv sørge for ikke at blive glemt.. synes jeg!