We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Electrokit omdömen

Electrokit Logo
Kunder skriver: »Mycket bra, enkelt att beställa, bra utbud« »Mycket smidigt att beställa, snabb leverans!« »Smidig affär!« 793
Perfekt
9.4 av 10

Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (793)
Electrokit

Mycket smidigt att beställa, snabb leverans!

Allt gick väldigt smidigt, gick att välja både faktura och kort. Väldigt snabb frakt och hyfsade priser, rekommenderas!

Utvalt omdöme av Electrokit

Electrokit

Mycket bra, enkelt att beställa, bra utbud

Jag är jättenöjd med butiken, trots ett litet missöde med användaruppgifter som försvann. Hittar det mesta jag söker och inga problem alls med leverans osv. välförpackat och tydligt. Bra priser och trevlig butik gör att jag hittills har gjort 5 beställningar, och kommer garanterat bli fler.

Smidig affär!

Köpet gick bra, leveransen kom snabbt.
Hoppas på större sortiment.

• John
  • Verifierad köpare

Snabb leverans, dålig/bristfällig produkt beskrivning.

Borde finnas bättre beskrivningar av vissa produkter (framför allt IC-kretsar).

Fotot till produkten TL072CD SO-8 dual op-amp (http://www.electrokit.com/tl072cd-so8-dual-opamp.44184) var samma som till produkten TL072CP SO-8 Dual op-amp
(http://www.electrokit.com/tl072cp-dip8-dual-opamp.41949) vilket resulterade i att jag beställde fel produkt.

Sökte råd hos min far som arbetat med elektronik i femton år (framför allt TV/radio apparatur), men han förstod heller inte hur produkterna skiljde sig åt.

Trots att produkternas artiklar numera är korrekta så är det en klen tröst för mig som redan lagt en felaktig order.

Svar från Electrokit

Jo, vi är medvetna om att vissa produktbeskrivingar inte är tillfredsställande. Det finns både brister och felaktigheter.
Vi har under våren förstärkt bemanningen med en person som har som huvudsyssla att gå igenom text, bilder och datablad i nätbutiken, och det arbetet pågår fortlöpande.
Vi rekommenderar att ni kontaktar oss och frågar om informationen är bristfällig, saknas eller motsägelsefull. Då får ni rätt information - och vi rättar i allmänhet till informationen på hemsidan omgående.
Om en felaktig beskrivning leder till felköp så löser vi det genom ett kostnadsfritt byte.
Har du inte redan fått rätt krets så kontakta oss, så skickar vi den.

/Greger Andersson

Super god service

God og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Electrokit

Lång väntan med bra resultat.

Jag beställde varor i november 2011, fick en del på en gång men fick vänta i över 6 månader (!) för resten. Produkten kom som lovad, och som tur var skapades inga problem p.g.a. delay. Jag är jätte nöjd nu när jag har fått allting och handlar säkert igen hos er.

Svar från Electrokit

Ja, tyvärr händer det emellanåt att en vara från en leverantör vi inte handlar så ofta från tar slut. Vissa varor har också väldigt lång ledtid från fabrik. Då är det svårt att ge ett exakt leveransbesked. Vår policy hittills har varit att restordern ligger kvar om inte kunden avbeställer. Naturligtvis kan man alltid avbeställa sin restorder utan någon kostnad.
Vi ser dock över både inköpskällor för att få så bra flöde som möjligt på alla varor och vår restorderhantering för att kunder skall få bättre information, och ev automatiskt annullera vissa restorder.

/Greger Andersson

Snabbt å bra

Funkade perfekt

Fast and efficient

Received my order the next working day. Fast and efficient.

• PH
  • Verifierad köpare

Bra sortiment och snabb leverans

Electrokit har ett bra sortiment av de där komponenterna som alltid saknas i "junkboxen". Beställning och leverans var helt problemfri.

Lysande service!

Snabbt och bra, inget strul!

• Snout
  • Verifierad köpare

Snabbt, billigt, stort sortiment!

Finfint, det enda billiga och snabba ställe jag kunde hitta de svårfunna 820uF-elektrolyterna på för att fixa plattskärmar.

Stort urval!

Bra telefonservice. Mycket trevlig personal och snabba leveranser. Trotts att jag själv kronglade till min ordern löste sig allt smidigt och snabbt. Electrokit; I dig it!

• Olle

fantastiskt bra

riktigt bra kundservice och mottagande, snabba svar via mailen och hjälpsamma. snabb och bra leverans .

• xx

Bra internet site

Lätt att beställa och snabb leverans.

Electrokit

snabb leverans och bra utbud

Snabb leverans och bra utbud, överlag bra pris på komponenter

• Risto
  • Verifierad köpare

Bra sortiment, snabb leverans, mycket nöjd!

Hittar det jag behöver till vettiga priser!
Snabb leverans.

• Lasse

Bra perfekt 98% nöjd

Allt var perfekt utom storleksangivelsen på en kabel som
skulle vara 1mm var 2.5mm.
Kanske jag fattade fel.

Snabbt och rätt

Leveranserna går ruggigt fort och alla komponenter har hittills fungerat klockrent!

• Simon
  • Verifierad köpare

Bra support men tråkig tabbe

Jag har beställt från electrokit tidigare och det har gått smidigt, denna gång lyckades mitt efternamn bli fel i beställningen vilket jag finner konstigt då jag har skrivit det rätt på hemsidan. Det var en restnotering som skickades och eftersom det första paketet gick bra bör det inte vara problem med det andra. Det var inga viktiga saker i paketet men tråkigt att det blir försenat en vecka för en felaktig bokstav.

Kan varmt rekommenderas:)

Mycket snabb leverans. Finns ingenting att anmärka på. Allt är positivt:)

Klockrent!

MKT bra
bra priser
snabb leverans
och bra produkter.

Electrokit

Lätthittad websida och prisvärd/snabb frakt.

Det har funkat väldigt bra de få gånger jag har beställt. Vissa elektronikkomponenter som jag velat köpa har emellertid varit slut och det vore ganska bra om ni kunde skriva ut när sådana produkter beräknas vara i lager igen.
Annars är jag väldigt nöjd och kommer med all säkerhet att handla igen.

Snabb och fullständig leverans

Electrokit leverar snabbt och utan strul. Ett extra plus för att man valde att lägga två separata beställningar i samma paket.

Bra och snabb leverans

Kan rekomenera andra att näthandla här, funkar pefekt!!!!!!!

• Micke
  • Verifierad köpare

Billiga och snabba leveranser med bra support.

Jag har beställt flera gånger med snabb leverans och bra pris. Jag har fått bra råd och lösningar på problem innan köp. Vid min senaste beställning var en (billig) vara dåligt tillverkad så jag klagade. De skickade en mycket dyrare vara som ersättning utan någon kostnad för mig. Mycket bra!

Electrokit

Bra webb butik enkelt att hitta saker

Mycket bra webb butik för den som behöver elektronik saker.

Klockrent

Snabb leverans, bra packning och bra priser. Kommer absoult att beställa igen när jag behöver något. Saknar endast lite fler och bättre volym rabatter, tex på laminat.

Electrokit

Bra varor, snabb leverans.

Jag skrev in mitt telefonnummer i rätt spalt, och sedan försökte transportören SMS-avisera paketet på det numret. Rätt korkat.

Helt ok.

Enkelt och snabbt att beställa grejor från Electrokit.

Mycket bra!

Jag gillade framför allt att man kunde komma undan med lite billigare frakt (och därför jag beställde av er denna gång då jag bara behövde två pottar), men skulle ändå vilja rekommendera ett ännu billigare alternativ för väldigt små ordrar, för det är precis som som är problemet med nästan alla era konkurrenter, dyr frakt.
Jag skulle vilja se att man skulle kunna beställa några enstaka komponenter i t.ex. vadderad påse och komma undan på kanske 6-12kr frakt.
I så fall står ni verkligen med något som ingen annan verkar erbjuda.

Full pott

Skäliga priser, bra utbud, snabb leverans, väl paketerat.

Fungerade perfekt!

Snabbt, enkelt och produkter på lager. Enkel betalning. All fungerade till belåtenhet dvs. bra kundservice.

Perfekt

Snabbt och perfekt

Hur bra som helst .

Snabb och trevlig sida .
Bra service .

Snabb och bra service

Helt nöjd!
Bra produkt. Trevligt bemötande.
Oklanderligt!

• lelle

mkt bra

Snabbt o smidigt

Bäst

Mycket snabb och bra leverans :)

• Tomas

Pålitligt

Rätt prylar, snabb leverans.

Utmärkt!!!

Jo då. För det första verkar det som om allt finns som jag behöver,och varorna expierades och anlände väldigt snabbt. Dessutom ligger det prismässigt bra till.

Electrokit

Snabb leverans och support, dålig dokumentation.

Snabba leveranser, kan även ta in produkter som inte finns i lager. Bra priser i Sverige. Den största nackdelen är att produkterna ofta är dåligt beskrivna, tex finns det kontakter som man inte vet om de är gjorda för att monteras på kretskort eller kabel. Kanske något som kan redigeras av användarna om det blir för dyrt att få in all information själva.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng