We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (12)

Great shop!

Har alltid blivit väldig nöjd med Eleven.se! Snabb, trygg och perfekt!

Grazielle Nogueira

Eleven

Bredt udvalg og indholdsfortegnelse på en del af produkterne

Min yndlingsnetbutik når det kommer til skønhedsprodukter!
Det bedste og det unikke ved dette sted er at jeg har mulighed for at se hvad en del af produkterne indeholder så jeg fx kan undgå ingredienser som jeg ved jeg får en allergisk reaktion af. Desuden er der et helt vildt stort udvalg.
Det kan godt betale sig at vente til man kan handle stort ind for leveringsomkostningerne til Danmark er lidt høje med mindre man køber for minimum 1000 dkk.hvor der så er gratis levering
Jeg har handlet der to gange med fuld tilfredshed. Varerne var pakket godt ind i boble-plast.

Bästa ever!

Snabba leveranser, den kontakt jag haft med kundtjänst är alltid trevlig och en massa roliga produkter. Ett plus för att man får med en liten goodie bag också. Rekommenderar varmt till alla.

Bäst!

Har handlat från Eleven.se ett antal gånger nu, och det funkar bara varje gång!

• Stockholm, SE
  • 10 Omdömen

Snabba

Stort och bra sortiment med bra priser. Snabb leverans. Rekommenderas!

5 stjerner værd - Meget tillfreds

Jeg fandt eleven.se i forbindelse med en vare jeg havde bestilt fra et andet stie, men modtog aldrig den vare og efter en masse bøvl fandt jeg omsider eleven som har alt det jeg har brug for, de har en god service og man modtager det man bestiller :)

Kan helt klart anbefale alle jeg kender om at handle hos eleven.se

Superduper!

Älskar denna butik. Otroligt bra kundservice! Snabba och smidiga att ha och göra med! 5 av 5 får de av mig.

Toppen!

Stort utbud av varumärken.Snabb och bra leverans,

Bedste service!

Jeg handler på nettet engang imellem og har prøvet lidt forskelligt, men denne butik leverer helt sikkert den bedste service, jeg har oplevet! Kunne på hjemmesiden følge med i hvor langt min pakke var og hvornår jeg kunne forvente at modtage pakken. Fik også en masse lækre prøver med og desuden er der et pænt stort udvalg af varer på siden, man kan lade sig inspirere af..

- Min varmeste anbefalinger til dem, der overvejer at bestille herfra! :-)

Mkt att välja på!

Mkt att välja på! Snabba leveranser, trevlig kundtjänst!

Super oplevelse!

Eleven.se er en super fin hjemmeside, med flere forskellige ting man endnu ikke kan få i webshops i DK. De har et stort udvalg og det kan godt betale sig at kigge forbi, hvis man ikke bor i nærheden af en storby. De giver fri levering ved køb for over 1000 svenske kroner.
Jeg bestilte en søndag og modtog min pakke om onsdagen. Man kan hele tiden følge pakken via deres hjemmeside.
Varerne var super godt pakket ind, og der medfulgte en lille "goodiebag" med mange lækre vareprøver...
En super fin oplevelse :)

Är Eleven ditt företag?

Lär känna dina kunder.
Helt enkelt få kontroll på ditt företag nu. Få verklig kundinsikt och svara på dina omdömen. Det är gratis.