[REPLY]
På Fashion Ministeriet kan man købe de samme varer som på Asos.com - men bare op til 10 gange dyrere! Læs mere her: http://www.dseneste.dk/index.php/sociale-medier/fashionministeriet-er-platugler/
Mit køb af et tørklæde til 556 kr. blev en stor skuffelse.
Varens kvalitet og pris passede overhovedet ikke sammen, og derfor returnerede jeg varen. Her gjorde jeg det også klart for firmaet, hvad årsagen var.
Jeg burde have returneret min vare som pakkepost, for nu sidder jeg tilbage med en kedelig oplevelse: Intet tørklæde og ingen returbetaling.
Fasionministeriet siger nemlig, at de ikke har modtaget min tilbagelevering.
Jeg mangler beviser - min indsendelsesattest fra Post Danmark kan ikke hjælpe i den situation.
Derfor kan andre forhåbentlig lære af mine dyrekøbte erfaringer.
Tilføjelse :
Jeg har nu fået besked fra Post Danmark, at Fashionministeriet ikke er registreret på
Ibstrupvænget 2
2820 Gentofte
Det var den adresse, firmaet oplyste som returadressen.
Jeg har rettet en forespørgsel til Fashionministeriet om en forklaring.
Den har jeg ikke fået.
Siden tilhører en mand fra Gentofte, der sidder og skummer fløden, når folk naivt køber ind på siden. Billederne er tyvsjålet fra Asos og varene ligeså.
Eneste forskel er, at man på fashionministeriet betaler det tidobbelte for varerne!
dSeneste har skrevet denne artikel, hvori de også bliver kaldt for platugler:
Lad være med at handle der!
Mikkel Winther tyckte detta omdöme var användbart
Jeg har selv handlet tøj hos fashionministeriet, og selv prøvet at skulle bytte en varer. Det skete hurtigt og uden problemer. Selve varen blev jeg glad for og indfriede mine forventninger.
LAD VÆRE MED AT KØBE HER, DU BLIVER SNYDT I DEN GRAD! Tøjet kan købes på www.asos.com for under det halve af de priser de tager. Billederne er desuden tyvstjålet fra asos.
Lis tyckte detta omdöme var användbart