[REPLY]
Jeg bestilte varen en dag og modtog allerede dagen efter
Varen var desværre udsolgt, men de ringede og tilbød alternativ- dyrere men vi skulle deles om mer-prisen. Da jeg fik regningen havde de sløjfet mer-prisen. :)
Alt gik som forventet, god hjemmeside.
Jeg måtte desværre sende varen retur da jeg fik to af samme slags til min fødselsdag. Både levering og tilbagebetaling af beløbet ved returnering foregik upåklageligt.
Venligst
Poul Mark Andersen
Detta omdöme har rapporterats av Företaget
för strider mot andra av Trustpilots riktlinjer.
Trustpilot Kundservice är i färd med att undersöka detta omdöme.
Efter undersökningen kommer det antingen tas bort eller returneras till Trustpilot.
Se våra riktlinjer för omdömen här
De havde alle de ting, jeg skulle bruge på Fluer.dk og endda til mega billige priser! Og efter en leveringstid på kun 1 dag kan man da kun være tilfreds!
Hurtig og nem bestilling på nettet en søndag aften.
Modtaget med posten allerede tirsdag. :-)
Kunne ikke være bedre...
Hej Jeg vil anbefale Fluer.dk til enhver tid. Jeg havde brug for at tale meget nogen (Jeg var et FÆ) og havde bestilt forkert. Telefon kontakten var ikke optimal - dog skal det lige understreges - Fluer.dk - er seriøse - så da jeg kom igennem: NO PROBLEMS!!!
FLURE FÅR MAX STJERNER NÅR TELEFON DELEN ER OPDATERET!!!
Jeg modtog det bestilte uden forsinkelser eller andre problemer undervejs - præcist som man kunne håbe alle internetkøb ville være.
Bestilte et fiskehjul og en leader en lørdag, allerede søndag blev det sendt!
Fik det om tirsdagen, og alt er som forventet!
Rigtig gode priser og skal helt klart handle der igen!
Fluer.dk er så hurtigt med levering af vare ......thumps up.....
Har bestil gennem fluer.dk, 2 gange. Begge gange har de leveret dagen efter, uden problemer. Endvidere har indholdet været i orden, og priserne ligeså.
Røgovn med termometer og smuld. Taget i brug, og virker fint. Glæder mig til at lære den bedre at kende.
Stort udvalg, gode priser og mulighed for brevfragt ved fx fluer, forfang osv.
Men I skal lære at vende tilbage på mails mm. Ellers føler man sig ikke personligt behandlet.
Efter ordren var bestilt ringede jeg med ændringer og det blev ordnet uden problemer og sendt samme dag. Rigtig god service.
Gode priser, hurtig levering...kan man bede om mere? Nej
Jeg handler helt sikkert ved fluer.dk igen :)
Jeg købte et par vadebukser, som der var et billede af i annoncen. Da jeg fik dem, var det en tidligere model med en dårlig støvle og ikke svarende til billedet. Det synes jeg er uhæderlig markedsføring.
Bestilte en røvfuld fluer, sendt samme dag, og super service pr tlf. Under ½ pris som andre webshoppe.
Jeg kommer tilbage, næste gang også
Fandt en lækker fødselsdagsgave til min svigerfar.
Alt fungerede nemt og der var god og hurtig levering.
To fluer med et smæk - de kan garantere gode varer og god behandling :-)
Skal du have nyt udstyr så er det her du skal handle
Jeg har kun handlet på fluer.dk én gang, men gør det gerne igen.
Har handlet her flere gange og der er ekstrem hurtig levering på tingene. Det fungerer bare og jeg kommer også til at handle her i fremtiden.
Fin hjemmeside og en masse fine produkter og rimlige priser :-)
bestilte mine varer der og to dage efter modtog min pakke,alt svarede til mine forventninger,nemt og hurtigt.
Jeg har lagt tre ordre over nogle dage fordi jeg blev ved med at finde grej jeg gerne ville have. På tredje dagen ringede Søren fra fluer.dk til mig og spurgte om han ikke skulle lægge de tre ordrer sammen og så lige finde nogle lidt bedre alternativer på noget af grejet. Super service, og næste gang jeg skal have fiskegrej så ved jeg da hvor jeg skal købe det.
Blev ringet op da, de ikke havde en af de ting som jeg havde bestilt, hvor han selv foreslog nogetbandet istedet. Klasse service.
Søren
Overskriften har jeg hugget fra Silkeborg Kommunes Teknisk afd.
Efter hvert ord var der et flueben; Det betyder Vi har gjort det rigtigt, Vi har gjort det godt, Vi har gjort det.
Første gang jeg har fået leveret så hurtigt. bestilte aften, en dag gik og næste dag jeg kom hjem fra arbejde, -- sådan. jeg bestilte onsdag aften, kunne fange hornfisk med gode og billige blink fredag eftermiddag.
meget overskuelig hjemmeside, velfungerende indkøbskurv. nem betaling.
Lige før forsendelsen er ligeså hurtig som internetforbindelsen,--- Arhhh! det er at overdrive, men næsten ligeså hurtigt som rygter løber på en overvejende kvindearbejdsplads.
Jeg bestilte fluer den ene dag og havde dem den næste. Men inden de pakkede ordren, ringede de for at fortælle at de desværre kun havde et mindre antal, end det jeg havde bestilt, og om jeg ville have dem i en anden størrelse. Det er god service, i mine øjne. :)
Bestilte den ene dag og det kom næste dag, ingen forsinkelse.
Havde udfordringer med den ene af varene som jeg mente jeg havde fået forkert, hurtig opkald og misforståelsen blev afklaret hurtigt, jeg havde fået den rigtige vare, producenten hvade bare skrevet en misvisende tekst på varen.
Fin overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition og tilbagemelding.