We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Foto Express omdömen

Foto Express Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Foto Express och skriv själv ett omdöme av Foto Express 258
Perfekt
9.4 av 10

258 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (258)

Utvalt omdöme av Foto Express

Goed, snel & goedkoop!!!

Op zaterdag stealth gear products besteld en volgens de site op voorraad. Dit klopte, werd dinsdag geleverd en tegen een ontzettend aantrekkelijke prijs!! Materiaal goed verpakt in een omdoos, factuur meegeleverd en alle producten netjes afzonderlijk verpakt in plastic. Dit is een aanrader!!

Super service.

Ik ben al enige jaren klant bij foto express.
En dit tot volledige tevredenheid.
Altijd super goede service, goedde kwaliteit spullen, en ook altijd goede prijzen.
Een echte aanrader, om je fotografie spullen te kopen.

Leander Swinkels

Foto Express

Goede prijs en snelle levering

Maandag besteld en dinsdag werden de bestelde artikelen al geleverd. Prijs was erg voordelig ten opzichte van andere (web)winkels.
Echt een aanrader om bij te bestellen!

Ik ben erg enthousiast!

Ik was eerst bang dat het niets zou worden, tegen deel is waar!
Ik had nauwelijks de bestelling via internet gedaan of ik werd al gebeld door iemand van foto-express die met een goed advies kwam. Niet alleen dat advies maar het kontakt gaf mij zekerheid!

Goede snelle service

Hier een gitzo statief gekocht. eerst gemaild of het idd op voorraad was. Snel een mail terug gehad dat dat zo was. De dag erna besteld en binnen een dag in huis. Oh ja..was ook nergens anders goedkoper te krijgen. Dus service en afhandeling kon niet beter.

• Dirk

Goed en betrouwbaar

Goede informatie op de site, snelle levering.

• Gert

Snelheid en zorgvuldigheid

Donderdag avond bestelling via internet geplaatst, zaterdagochtend al "binnen".
Daarvoor eerst wat nadere info gevraagd over het artikel.
De volgende ochtend een heldere (en is gebleken) juiste reactie en toelichting op het gevraagde, kortom zeer tevreden. De prijs was ook een meevaller.
Thanks,

Gert

Snel, goed en betrouwbaar

De bestelling 'savonds geplaatst en na 2 dagen keurig in huis.
Alles zat erbij en een leuke pen.
Al met al een geslaagde bestelling en ik zal hier veel vaker bestellen.
Ook de prijzen zijn keurig en onder de ''normale'' prijs

Geweldige prijs kwaliteitverhouding

Bestellen was een fluitje van een cent. De bestelling kwam keurig verpakt na twee dagen binnen. Klasse!

Foto Express

Goede service en goede kennis

Dit goed, je hoort me vaker

zeer prettig en flexibel

betrouwbare onderneming. Erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Ook het retourneren is geen probleem en wordt keurig afgehandeld. Zeker een aanrader voor een ieder die overweegt om foto materiaal aan te schaffen. Goede prijzen en service. Ik zal eerst hier kijken als ik iets nodig heb, en dan verder shoppen.

• Roger

Top service en hulp

De geboden hulp en service is echt top. Hier weten de mensen waar ze het over hebben, en kunnen zodoende zeer goed adviseren

Foto Express

Gewoon goed zoals goed behoort te zijn

Ben zeer tevreden over Foto Express, zeer overzichtelijke site .Ook de gegevens die er bij vermeld staan kloppen, dit klopt ook niet altijd bij andere zaken. En de vermelde levertijd klopt ook, dit is ook wel fijn als men hier op kan vertrouwen.

• Joost
  • Verifierad köpare

Veruit de goedkoopste en zeer snelle levering

Net toen ik besloten had om een bepaalde televisie te gaan kopen, maar nog even mogelijke aanbiedingen wilde afwachten viel die van Foto Express binnen. Door het verschil met de overige aanbieders was het besluit zo genomen, meteen bestellen.
Voor mij was dit de 1ste keer dat ik zaken deed met Foto Express, maar ik zal ze zeker meenemen bij toekomstige aanschaffingen. Snel en gemakkelijk besteld en geleverd, prima!

• Erwin

Zeer goed.

Aantrekkelijke prijs en korrekte en snelle afhandeling.

prima

snel en goed

• Verifierad köpare

Goede lens voor weinig geld.

Vlotte levering maar er kan een verwijzing gemaakt worden naar bijvoorbeeld UV filters en zonnekappen.

Uitstekende en snelle levering

Binnen 2 dagen mijn bestelling afgeleverd aan huis.
Prima service

• KR

Snel en duidelijk

Makkelijk bestellen, veilig betalen, snelle levering.

Foto Express

prima service,volgende dag in huis.

prima service, volgende dag in huis.
betalen via ideal. perfect.

Perfekt

Zoals reeds vermeld in mijn eerdere e-mail, hartelijk dank voor jullie service en snelle toezending.

• Linda

Uitstekend

Dinsdags besteld, woensdag in huis! Alles verliep vlekkeloos.

Foto Express

snelle levering en lage prijs

Fototas is naar tevredenheid, zeer snel geleverd en toevallig tegen een lage prijs t.o.v. andere zaken.

• Verifierad köpare

betrouwbaar, snelle levering en goed produkt

via ideal betaald en volgende dag in huis :)

Snel & goede aanbiedingen

In een aanbieding een Lowepro Nove 170AW fototas gekocht.
De aankoopprijs was met €34,95 minimaal €15 euro goedkoper dan waar dan ook op internet.
Besteld, en de volgend dag in huis. Klasse dus!

• YT

Zoals het hoort!!

Een naadloze transactie

Foto Express

Doet precies wat ze beloven

Keurig aan de telefoon geholpen ivm vraagje over voorraad, daarna besteld en de volgende dag in huis.

top

snel en betrouwbaar

Foto Express

Snelle verzending, top camera!

Heel positief, goede prijs kwaliteit verhouding, een extra kwalitatief goed cameratasje, top!

Super!!!!

Maandag een lens besteld en woensdag al in huis!!
Super service!!

......

Prima materiaal, knappe prijzen, correcte (snelle) levering (ook naar België...), excellente service...!!!

Wederom uitstekend

Wederom snel en netjes geleverd, niets op aan te merken!
Perfect, in de toekomst blijf ik hier zeker klant!

Foto Express

Prima website, zeer snelle levering

Foto express doet wat ze beloven, duidelijke website en een zeer snelle levering van het bestelde produkt !

Geleverd conform bestelling

Goed. En niet verder zeuren over 10 tekens.

bizar voor 1 product uiteindelijk €17,00 aan verzendkosten betaald

Slecht, want het blijft bizar dat je verzendkosten betaald en vervolgens bij een ruiling de retourkosten èn de 2e keer verzendkosten betaald.
Ik was voor een artikel van €35,00 in totaal uiteindelijk €47,00 kwijt; de helft zoveel! Hele slechte service van een hele betweterige, onvriendelijke medewerker.

Foto Express

overzichtelijke site en super levering

De site is overzichtelijk en heeft een duidelijke indeling, verder zijn de prijzen goed t.o.v. de andere sites.
Levering is snel en de verpakking goed.

Snelle en juiste levering

Gisteren besteld en vandaag geleverd.
En het leuke; ook nog het juiste artikel, juiste maat en juiste kleur. Doen wat ze beloven.

snel

Zeer snel en netjes aangeleverd.

Nagenoeg perfecte service

Echt heel tevreden met de geboden service. Had snel een gespecialiseerde snelkoppelingsplaat nodig, die nergens in Nederland te verkrijgen was. Behalve dan bij foto express. Telefonisch vakkundig te woord gestaan. Volgende dag binnen. Klein maar oh zo fijn detail. Kreeg per sms door wanneer het pakketje zou worden bezorgt. (Bijna) op de minuut nauwkeurig. Dus hoefde zo niet een ochtend of middag thuis te blijven. Kortom, grote klasse!

• 2 Omdömen
  • Verifierad köpare

zeer goede prijs kwaliteit verhouding

de tas voldoet aan alle verwachtingen, ik kan er al mijn fotoapparatuur in kwijt.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng