[REPLY]
Tja skal lige sige at jeg har haft fullrate før hvor der ingen problemer var.
Hele historien:
Har som sagt haft fullrate før uden problemer i min gamle lejlighed, så flyttede vi 50 meter længere væk til en større lejlighed, og så startede vores problemer udfald af nettet hver 5 minut, ubehøvlet support der kom med jeg veds bedst atityde selvom jeg havde lavet scans hopps test osv og beviste at fejlen lå på deres side, deres server i jylland spammede routeren med requests som fik den til at gå ned for mange Sessions/connections og dertil skal lige siges det var samme router samme udstyr og intet havde ændret sig andet end at vi havde flyttet 50 meter til ny lejlighed det var stadig samme central osv.. efter utalige henvendelser med support som hele tiden gav mig skylden for at have for mange ting kørende, hvor jeg havde sagt det pasede ikke det eneste der lavede connections var normal server /isp trafik og deres server havde enda om installeret min pc så der kun lige var windows på og drivrutiner men stadig var det min fejl med sessiosn/conections og da jeg fremlagde ydeligere beviser blev support endnu ihærdige med at give mig skylden.
I bund og grund jer der har mange udfald med router skal genstartes og for mange sessions/connections i nat det er deres server der spammer routeren med requests indtil den låser sig og genstarter. I kan se det blandt andet ved at logge ind og kigge i routerens log så kan i se side efter side med requests fra deres server. Og er ikke supernørd men de ting ved jeg og kan selv undersøge.. Valgte derefter at opsige mit fullrate..
Så fik vi you see havde det i 2 år virkede fint på samme sted :D men da vi opsagde det på grund af vi ikke havde tv pakke mere så tænkte vi fullrate burde da havde oppet sig siden sidst og med tanke på alle de nye reklamer osv så havde i måske rettet på jeres fejl..
Men det var en stor fejl... har ikke haft udfald hvert 5 minuts som i sidst, men vi mister jævnligt hastighed 7-12 timer på en dag der kan selv et gammelt 56k modem fra 1996 overgå jer i hastighed, og det sker 5-7 gange på måneden vi har fået omlagt vores linie hjalp kun de første par dage, næsten hver morgen er der ikke noget internet, sker også dagligt et lille udfald eller 2 især om aftenen. når hastigheden er lav så er den som regel nede på under 0.2Mbps og det er den så i flere timer du kan ikke engang streame en musikvideo på youtube se film tager 15-40 sekunder at åbne googles startside..
Vi er stadig bundet i 2 måneder af dette abbonemang flytter her den 1-7 og så er der 1 måned tilbage og vil vælge at opsige det, har ikke andet end været problemer med nettet desværre...
Til fullrate som nok læser dette..
Som mange nævner herinde, så ja jeres support er tit ikke særligt flinke, og som da jeg første gang havde fat i support dengang hvor det startede da vi flyttede så havde de en rigtigt dårlig attityde som jeg ved beds du lukker bare, problemet var de viste ikke bedst i dette tilfælde var det kunden. moi
Sidste opkald til support siden vi havde fået fullrate igen var dog flinke
Tjek jeres servere de spammer altså tit routerene med request og ja det er rigtigt mange over 4000 i minuttet som også er routerens grænse som gør at den låser sig og folk mister internet <-- genstart router hvert 5 minut syndrom.
Anden ting er også vi har i 4 måneder kun fået 1 sms med service info om problem med internet hvor vi har haft masser af problemmer, desuden på driftstatus lokalt eller ikke er der ingen information om alle de problemer hernede, så ret nytteløs hvis det ikke bliver regristeret der..
Vigtigt, hvorfor er der ikke et nummer man kan fejlmelde på som de fleste andre har også uden for telefon tid, hvor du ringer op så får du valgmuligheder for at taste postnummer ind og fejlmelde, hvis man som firma vil yde god service og support er det en stor fejl ikke at have sådan en funktion, det giver bare et billede til kunderne af åh de har mistet internetttet , op i R med det vi kigger på det senere på et tidspunkt i vores åbningstid...
Og en sidste ting efter første login på routeren med den deafult login navn og kode admin 1234 noget så selv hvis du ændrer koden så virker det ikke for næste gang du prøver at indtaste din nye kode osv så skriver den fejl, og selv basis /deafault kode virker hellere ikke mere..
Ser ud til at hvis man vælger fullrate så gambler/satser man stort på at være heldig med at få ordentligt internet eller ikke, bare det at flytte 50 meter og stadig være på samme central kan gå fra at have internet der virker fint til noget lort der aldrig virker, og hvorfor? selv efter omlægning af linje der fungere fint osv Hvorfor spørger jeg, hvis i ikke selv ved mange af de ting hvorfor og hvordan kan i så drive et firma der lover en masse og hvordan kan i være det bekendt overfor alle dem der nu sider med problemerne, jo det er rigtigt mange har det fint med jer og ingen problemer med, taget i betraktning af de mange negative andmeldelser plus i har fjerne jer selv fra facebook "og nej har intet med ny reklame ting at gøre men vægopslag efter vægopslag med negativ kritik of mange folk med problemer" som i sidste ende gav et rigtigt dårligt lys til jer deraf i fjerende jer, kan godt være i siger andet men enhver med lidt hjerne kan se det skadede jeres virksomhed og enhver ville have gjort det samme...
så som sagt til alle jer der overvejer Fullrate husk at overveje og tænk på jeres chance for godt internet vil være 50/50%
M.V.H
Katja og Bjørn
kundenummer: 327866
Fullrate er nok den største fejl jeg har lavet mht. mobil telefoni, jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde. Inkompetente ansatte som man bliver nødt til at gentage sig over for igen og igen og igen, sælgere som vælger at undlade at fortælle om betingelser som IKKE står nogen steder på kontrakten. Og så mener fullrate også at det er helt iorden at kræve betaling for et produkt man ikke har hos dem, hvor ved de nægter at tilbagebetale det skyldige beløb. Og deres internet er noget af det mest ustabile man kan udsætte sig selv for. Mit råd er, for alt i verden gå uden om fullrate, med mindre du godt kan lide at blive snydt.
Har købt mobil abb. + bredbånd.... Er super tilfreds og kan varmt anbefale dem. Super service og masser af info på mail. Virkeligt dejligt hele tiden at vide hvor langt bestilling er osv.
har haft fullrate i over 2 år , med bredbånd og telefoni og nu også
mobiltelefoni. Aldrig haft problemer, regningerne passer, så er glad
for selskabet. Eneste som der kan rettes op på er en lang ventetid
når man skal kontakte kundeservice.
det mest typiske er at man ikke kan komme i kontakt med router, "begranset" den besked for men i 1/3 af tiden, og så skal router genstartes
Jeg betaler for 12 mb, men nettet kan ikke prestere mere ind 2 mb, surt
Nette fungere så dåligt at indengang deres egen hastihedstæst kan afvikles.
Det skal siges at vi bor midt i bygen, så det er ikke nogen undskyldning.
Og denne medelse tog 4minutter før den gik igemmen.
Fullrates modem/router skal genstartes 2-3 gange dagligt. En snak med andre giver et entydigt billede af at fullrate ikke har fulgt med og ikke kan levere et produkt der kan klare dropbox netflix eller flere chrome faner på en gang. Produktet er optimeret til intetnetbrug anno 2005, dvs. 1 eller 2 computere med éen browser åbent ad gange. På den tekniske side ligger problemet i det maksimale antal NAT sessions, som bevirker at router/modem skal genstartet ved den mindste belastning af dagens internet krav.
Ringer man til support benægter de der er et problem, men det kræver ikke de store google egenskaber at finde horder af andre der oplever samme problematik.
Om det er sælve forbindelsen mellem fullrate og routeren, eller mellem routeren og min computer er ikke til at sige med 100% sikkerhed, men efter at routeren har været tændt i ~24 timer begynder routeren at smide pakker væk når man f.eks prøver at pinge den. Ærgeligt de ikke lige har brugt 5 kroner mere da forhandlede udstyr
Hej som kunde hos fullrate får man hurtig hjælp og vejledning. Når man ringer er de altid søde og imødekommende. Problemer bliver løst så hurtig det kan lade sig gøre.
Til tider noget lang ventetid på betjening. Ellers er jeg godt tilfreds .
Hej,jeg er tilfreds med mit nye abonnement her,og prisen er ok.
Men vidste dog ikke fra start,at 70 numre ikke er med i fri tale. Håber ikke der er flere overraskelser.
Mvh. Johnny.
Til grin at man bestiller internet og det først bliver leveret en måned senere, og når man ringer for at afbestille det fordi der er nogen, der kan tilbyde at tilslutte på fem dage, er det ikke muligt, at opsige på trods af, at der er over 15 dage til internettet bliver installeret og man endnu ikke har modtaget nogen router eller noget som helst!
jeg kan ikke finde ud af om´fullrate er min netudbyder eller om det er mit tidligere selskeb.
0g det er heller ikke billigerer en det tidlige selskab.
havde problemer med at komme på mailboks og så senderde en mail hvor de skriver at de ikke er min udbyder.
de skulle da have sendt en sms om problemet
Jeg har været kunde hos Fullrate i lidt over 2 måneder, hvor jeg har måtte døje med en del udfald på forbindelsen. 2 weekender i træk, har jeg stået uden Internet forbindelse, da man fra support side af, havde valgt at skifte min linje, fra VDSL til ADSL, uden at informere mig! Man har selvfølgelig valgt at gøre det fredag, begge gange, men teknikeren har desværre begge gange glemt, at gøre arbejdet færdigt.
Jeg har måtte ringe utallige gange, til Fullrate support, for at få løst fejlen. Men når en fejl er blevet løst og man endelig tror at det virker, tryller de da bare en ny fejl frem. Jeg har 3 gange måtte ringe ind til Support og bede dem om, at slå bridge-mode til, da jeg har min egen router slået til. En af gangene, da jeg ikke havde forbindelse, gad supporteren slet ikke hjælpe mig, da jeg jo selv havde valgt, at køre bridge mode og skyldte skylden på mit eget udstyr. Det viste sig jo selvfølgelig, at brigde-mode ikke var slået til, fra deres side af.
Idag troede jeg så endelig, at min forbinelse ville være OK, men jeg tog desværre fejl (Igen, igen). Support har ved en fejl, fået bestilt en test-hastighed til mig, så lige nu kan jeg ikke en gang trække 1 Mbit.
Desværre kan jeg ikke engang opsige mit abonnement, da det er en firma aftale, så jeg hænger desværre på det skod selskab, i lidt over 9 måneder endnu.
Dette var bare et uddrag, af mine oplevelser med Fullrate. Har ikke kunne overskue, at nævne dem alle.
Til sidst vil jeg bare sige: Kan bestemt IKKE anbefale Fullrate til andre! Hold jer væk, fra det skod selskab!
Edit: Kunde nr: 317840.
Grotesk ringe produkt og service, hvis man overhovedet sætte service ind i ligningen, når det kommer til Fullrate. Hvis du overvejer Fullrate, så lad det blive ved overvejelsen og LAD VÆRE!!!
Måske er jeg naiv, men siden jeg for ca. 8 måneder siden fik Fullrate ind i husstanden, så har jeg aldrig et den hastighed, jeg betalte for... Faktisk har jeg kun fået leveret en tredjedel, hvilket har været 2 mbit... Nu har linjen så over de sidste 3 uger fået mig til at genopleve tiden omkring 1996, hvor det at have en 19,2 bit linje var flying high - det er det så bare ikke længere!!!
Kontakter deres support, der ganske rigtigt konstaterer, at min linje er nærmest ikke eksisterende. Jeg får langt om længe presset igennem, at der skal en tekniker forbi i indeværende uge, men jeg skal så bare lige stå standby fra ml. 7.30 og 13. Forsøger at forklare, at jeg altså ikke også vil betale en fridag for, at de skal komme og fixe en linje og dermed et produkt som jeg i forvejen betaler pænt for taget i betragtning af, at det kun er en tredjedel hastighed, jeg får leveret... Det kan ikke lade sig gøre, da teknikerne ikke arbejder efter kl. 16.... Nærmere sagt Fullrate ønsker ikke at betale for, at deres kunder kan få en tekniker ud, når deres produkter ikke virker...
Fortæller at jeg vil opsige mit abonnement og at jeg forventer en eller anden form for kreditering - det kan jeg ikke få! Men HVAD, jeg har jo ligesom ikke fået det, jeg har betalt for i 8 måneder... Har også tidligere været i dialog med dem vedr. den manglende hastighed, hvor de ville tjekke op på det. Der er bare aldrig sket noget... Og ja, det er måske mig, der er både har været naiv og dum...!?
Må indrømme at jeg blev pissed og også endte med at tale med store ord, men helt ærlig, hvorfor pokker findes begrebet service ikke længere. Tænk nu på, hvor meget badwill/ dårlig omtale én meget utilfreds kunde skaber!! Denne oplevelse strander i hvert fald ikke bare her....
Dette er 4. gang jeg skal til at sende min router tilbage, fordi den er gået i stykker, eller i baglås. Udover det sidder jeg midt i en eksamen og er meget afhængig af mit internet. Det næste opkald bliver ikke til teknisk support længere, men til en anden internet udbyder. Det er sikkert.
For ca. en måned siden opsagde jeg, mit abonnement ved fullrate. Da jeg første gang snakkede med kundeservice for at få det opsagt, ændrede tonen sig straks da kundeservicemedarbejderen fandt ud af at jeg ville opsige mit abonnement. Grunden til jeg ville opsige det var at jeg kunne få en meget bedre og mere stabil hastighed et anden sted. Kundeservice mente dog at det havde jeg ikke brug for, og det fik han da også sagt, hvordan han kunne vide hvad jeg havde brug for ved jeg dog ikke.
Efter opsigelsen, har man fra abonnement er slut 14 dage til at sende deres udstyr retur. Da jeg ikke var hjemme til at få sendt det rettidig har jeg nu fået en faktura på 900 kr. for udstyr og administration.
Jeg har dags dato snakket med kundeservice igen, om min problemstilling. Men ingen hjælp at hente der, de 900 kr. vil blive trukket. Jeg ville gerne sende udstyret tilbage, men undgå at få trukket de 900 kr, da mit budget ikke kan holde til det. Jeg spørger kundeservice om der ikke er noget af gøre, men det er det bestemt ikke, men jeg ville da få sendt de 800 + forsendelse retur når de havde modtaget deres udstyr, dvs. har det kostet mig 100 kr. ikke at have været hjemme og ydermere vil jeg have et overtræk på 900 kr indtil de har sendt pengene tilbage. Da jeg spurgte om kundeserivce ville sende en mail med bekræftelse af vores samtale, fik jeg bare af vide at det gjorde de ikke
Det eneste jeg ville var at have lidt god kundeservice, og mulighed for at sende deres udstyr tilbage, uden det skulle koste mig en formue. Men i stedet sidder jeg nu med dårlig kundeservice og et minus på mit dankort
Hvis man leder efter dårlig kundeservice, lange ventetider og ustabilt netværk, så skal man vælge fullrate
SUPER SUPER & SUPER
Jeg købte fullrate for nogle dage siden, her igår 6/6/2013 fik jeg endelig mit internet. Det første jeg gjorde var at tjekke hastigheden 20/2, det var i sig selv fint, hvis man ikke havde betalt for 50/5 hvor Min. er 40/4. Undskyld mig men jeg troede Min. 40/4 betød Min. 40/4? Jeg læste på det og det har noget med kobber kabler at gøre, og det vidste jeg godt. Men alle andre steder, kan man ikke købe mere end hvad det kan trække der hvor man bor, et simple lille system som enhver nyuddannet web-integrator kan lave hvor man kan søge sin adresse og se hvor meget forbindelse man kan få, er det så meget at forlange? Alle andre steder end fullrate har det, bare lige btw.
Når, men jeg kontaktede support, og der kom en flabet svar med at jeg kun havde 35/5, selvom jeg har betalt for 50/5. Det er hvad der er trukket så der er no discussion, men så har de jo været så smarte lige at ændre den til 35/5 efter jeg har skrevet. Good job, I skulle da have en præmie for jeres Sherlock Holmes arbejde der forresten.
Jeg er ikke sur over jeg ikke kan få en højere forbindelse, for sådan er det vel bare. Men at I lader folk købe det dyreste internet når i udemærket ved de ikke kan få højere end 20/2 er da noget så usselt. Jeg har aldrig klaget over noget før, men denne RINGE service var altså dråben.
Dog har de næste par support besvarelser været rigtig gode, det løste ikke mit problem, men der begyndte at komme en ordenlig tone, og det respektere jeg.
D och Mogens Jørgensen tyckte detta omdöme var användbart
Fullrate er for alle - og de har en super god service.
Det er hurtigt og nemt at gå til, og er der noget man ikke selv kan finde ud af, så ringer man bare derind, og man får en super guide til hvad man skal gøre.
Og er der opstået et problem hos Fullrate, så får man besked på sms, både når de opdager fejlen og når den igen er lavet.
Og så er prisen god og alle kan være med der.
Som ny kunde kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds. Overførsel af nummer gik glat og de spørgsmål jeg har haft, og sendt via mail, er besvaret indenfor meget kort tid.
Finally, an honest telephone and Internet provider!
Let me know when you start selling cars!
Ustabil forbindelse.
Forkerte regninger (for dyre selvfølgelig).
D tyckte detta omdöme var användbart
Jeg har bredbånd gennem fullrate, men har store problemer med at få det til at fungere. Hvorfor jeg selvfølgelig, ringer til dem og bliver mødt af fuldt ud ugidelige og ligeglade medarbejdere.
Jeg betaller for et produkt som jeg ikke får og er bundet til det et halvt år endnu !.
Mogens Jørgensen, Maiken Sissel Norup och D tyckte detta omdöme var användbart
Hej
Du bliver nød til at skifte over til fullrate jeg har aldrig oplevet en bedre service ,
Og når man ringer skal man ikke hænge i telefonen i en evighed
Andrea Werge Nielsen tyckte detta omdöme var användbart
Jeg har skiftet til Fullrate bredbånd fordi de har en samlet afregning med det firma jeg arbejder for, og det var administrativt nemmere end at vi alle kommer med hver vores regninger. Samtidig er abonnement på fastnet inkluderet, så man kun betaler for forbrug. Så langt så godt. Processen starter med at flytte min løsning fra TDC til Fullrate.
Først får jeg en mail med link, jeg skal bruge til at bestille. Jeg bruger linket og får en kvittering på at jeg har bestilt (og besked om at firmaet får de to første måneder gratis - et særligt tilbud man kører lige nu). Derefter følger skiftevis rykker for at bestille og bagefter bekræftelse på at jeg har bestilt (uden at jeg selv har gjort yderligere). Og ja: De to første måneder var alligevel ikke gratis, men det skyldes måske, at Fullrate først havde oprettet mig som privat kunde (trods jeg bestilte via det link de sendte mig, og som førte mig til virksomhedens portal). Det krævede naturligvis lidt henvendelser (i en relativt begrænset åbningstid), at få rettet.
Den trådløse router der medsendes har ca. halv rækkevidde i forhold til den tre år ældre model jeg havde udleveret fra TDC, og netværket er så ustabilt, at jeg kan høre min NAS bippe op til 50 gange på en aften (advarsel om at adgangen til Internet er afbrudt). Det er kortvarige afbrydelser, men for dælen da...
Den forventede hastighed kan heller ikke leveres (hvilket er lavere end andre udbydere i området), og når ja: Fullrates løsning tillader ikke som standard VPN opkobling, som er nødvendig for at kunne logge på arbejdets servere.
På toppen af det hele, så får vi først ved modtagelsen af udstyret at vide, at vi fremover ikke kan have mere end een fastnet telefon koblet på, med mindre vi for egen regning hyrer en elektriker. OK fastnet bruges mindre og mindre, men hvorfor nævnes dette ikke samtidig med at Fullrate fremhæver, at fastnet fremadrettet er gratis i abonnement?
Tak for denne gang. Omkostninger til overførsel af nummer på 400 kr. ud af vinduet.
D tyckte detta omdöme var användbart
Kan varmt anbefale Fullrate. Altid venlig og dygtig hjælp. Og prisen er fin.
Blev ved køb af Iphone overtalt til abonnement hos TDC, Aflyste det dagen efter. Man har vel 14 dages fortrydelses ret!!! Alligevel kommer der en regning fra TDC, 137,33 kr, selv om tlf aldrig blev brugt. Sikken besvær for at slippe af med dem.
jeg vil bestemt anbefale fullrate til andre. De er meget hurtige til at reagere, især hvis man bruger mit fullrate og sender et spørgsmål via det, så får man svar indenfor næste dag.
Har haft Fullrate internet i over et år og der har ingen udfald eller problemet været. Det er billigt og stabilt. Jeg flyttede efter jul og flytningen gik smertefrit med Fullrate. Jeg ville gerne have Fullrate TV, men det kan ikke lade sig gøre i mit område, hvilket ikke er Fullrates skyld, så de får 5 fortjente stjerner herfra :)
Jeg er meget utilfreds med full Rate. Jeg fik at vide at jeg havde gratis sms mms og tale
med fastnet og alle mobil tlf. for Kr. 149 pr md.
Jeg skal betale forud --ja men ikke en hel måned forud plus jeg er blevet opkrevet for
sms tjeneste yderligere kr. 150,- for juli så min regning lyder på Kr. 299,- og jeg er først lige begyndt at bruge juni md.
Det passer ikke med det jeg fik oplyst da jeg meldte mig ind.
D tyckte detta omdöme var användbart
Fullrate har åbenbart tastyet et forkert mobilnr. ind så der var besvær med at få flyttet mobil nr. jeg fandt fejlen ved at læse alle mails fra Fullrate igennem. Ikke særligt prof.
kan jeg bare abefale,alt hvad de lover virker bare.
Jeg er da bare enig med det jeg skriver...
Andrea Werge Nielsen tyckte detta omdöme var användbart
Jeg har fortrudt, at jeg tog imod til buddet fra Fullrate.
Modem/router er af en årgang og teknisk 5 år bagefter.
Trådløst netværk er ikke muligt. på fornuftig vis med denne "gamle" type router!
Så en ADVASEL, find en anden udbyder - det er beskæmmende, at TDC står som ejr af Fullrate, men det er vel kun for, at vi(kunder) skal vælge f.eks. TDC1
D tyckte detta omdöme var användbart
Jeg var i forvejen kunde hos Fullrate med fuld tillid til deres håndtering af mine ordrer. Denne gang var det overførsel af mobilabbonnement, som igen skete til min fulde tilfredshed. Overflytningen skete iøvrigt på få dage, selv om Fullrate havde stillet i udsigt, at der kunne gå op til en måned.
Det hele er let / enkelt og hvis man har brug for kontakt til Fullrate, så kan det modsat mange andre Telefirmaer lade sig gøre
jeg bestilte lille mobil bred bånd. Til kr 26 om md. Helt fint. Det første sim kort virke ikke. Så fik jeg et nyt. Så gik jeg på nettet. Og så en film. Så kom der en ekstra regning på kr. 288. 00 hold da op hvor deres system virker. Det HVAD JEG SKULLE BETALE om året skulle jeg betale for 1 time fordi deres system ikke lukker automatisk lorte firma så pas på. Lære venner. Pas meget på. Nu forstår jeg hvorfor de valgte en skotte som logo. FUCK den
Kasper Lundvig och D tyckte detta omdöme var användbart
jeg har kontaktet kundeservice i forskellige anledninger og bliver altid mødt af venlig og hjælpsomme medarbejdere. Få gange er internettet ustabilt.
Mange udfald på forbindelse, kører langsomt, det har stået på lige siden vi fik bredbånd hos Fullrate for ca. 1 år siden. Har haft flere tekniker besøg uden det store held. Sidste tekniker mener det er ledning i vej det er galt med men den skifter man åbenbart ikke bare lige. Så måske man er blevet et økonomisk problem. Har nu igen kontaktet Fullrate, de vil lige først igen i igen lave en overvågning af forbindelse inden der kommer en tekniker ud. Man mener også en forøgelse af hastighed kunne være en ide, (kører 12/1) men på Fullrates side får jeg den besked at det kan ikke lade sig gøre på grund af tekniske problemer, Lige en positiv ting, mit mobilnet fungere 100% Og trækker op på 2 stjerner.
D tyckte detta omdöme var användbart
Jeg kunne rigtig godt lide overtagelsen, og har ikke rigtig noget negativt at sige, endnu ;), dog havde jeg et lille problem, hvis man ikke har internet eller smartphone er man lidt hæmmet med hensyn til at få fat i personlig kontakt, da jeres telefon nummer er ikke på nogen af de papire man modtager i posten?!
Der findes ikke noget som er bedre og billigere end Fullrate, vældig godt tilfreds med dette.
Er blevet behandlet til ug, super fint teleselskab.
Hilsen
Kristian Klitgaard