We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (2 931)
GLS Denmark A/S

Den ene stjerne, er kun fordi jeg ikke kan give nul

Hej GLS

Jeg vil gerne give feedback på, hvordan min oplevelse af leverance nr. 8841258096 har været.

Pakken indeholder en undervogn til 9500 kr., som jeg havde gået og ventet på, da den var i restordre hos fabrikanten.
Mandag d. 13/5 får jeg så pludselig at vide, at den forventes leveret dagen efter, den 14/5 - det var jo en dejlig overraskelse, da fabrikanten først havde lovet den omkring den 22/5.
Jeg er så ikke hjemme den 14/5, men pakken er gået afsted, så jeg forbereder mig så småt på, at skulle have en omdirigering/omlevering.
Men jeg hører ikke noget fra jer, men i stedet for, fra importøren, onsdag d. 15/5 da de ringer og spørger, om det kan passe, at jeg har nægtet modtagelse på den pakke der?
Det er jeg naturligvis noget lamslået over, men takker importøren og siger at jeg bestemt intet har nægtet, da jeg slet ikke var hjemme.
Den sendes afsted på ny og jeg modtager den i dag, d. 17/5, kl. 16:55 - også imponerende, når I nu skriver, at pakker leveres mellem 8 og 16 og jeg derfor har valgt at afspadsere hele dagen, kun for at være hjemme til at kunne tage imod pakker. Så der mistede jeg lige 1600 kr. før skat, på et løfte som I ikke kunne overholde alligevel.
På pakken sidder der ganske rigtig også et klistermærke fra jer, hvorpå der står, at jeg har nægtet at modtage pakken.
Derudover fortalte importøren mig, at normalvis ville sådan en undervogn være blevet sendt direkte fra fabrikken i Tyskland og til kunden (mig), og havde det været sådan i dette tilfælde også, var min pakke således også gået direkte retur til Tyskland - synes I selv det er i orden?

Jeg er simpelthen målløs over, hvor ringe GLS har været omkring leverancen af denne pakke.
Jeg har generelt været glad for GLS og især jeres Pakkeshop service har fungeret rigtig godt, men når det kommer til levering direkte til døren, ja så er I simpelthen det dårligste firma jeg nogensinde har brugt til fragtopgaver og fremover vil jeg kun bruge jer, hvis intet andet er muligt.

12 dages leveringstid fra Spanien

Bestilte pakke 9. maj, pakken forsøgt leveret 17. maj, men da ingen hjemme på udbringningstidspunktet (mellem 9-16) kun mulig at hente inden kl. 18.30
i Tåstrup 25 km væk på dagen - alternativt mulig at hente 21. maj i den lokale pakkepost

Dvs. 12 dages levering (incl. 2 helligdage)

overraskende hurtig

Det har jeg så gu ikke oplevet før, bestiller om formiddagen og kan hente telefonen næste morgen i Super Best og så til billigste pris på nettet.

GLS Denmark A/S

Hurtigere end lynet - i hvert fald meget hurtigere and postdanmark

Det gik hurtigt skal jeg love for. Bestilte varen onsdag og fik den fredag. Det er da hurtigt. Jeg fik god løbende information undervejs. Jeg valgte den leveringstype der hedder GLS. Det er nemt og hurtigt og som sagt hurtigere end post danmark.

UVIRKELIGT-HURTIG

Hejsa
I aftes efter kl. 18 afgav jeg en ordre til et fa. i Esbjerg. I dag før kl. 10 bibbede en SMS:
Din pakke kan afhentes hos Eurospar Skagen. Det er bare VILDT HURTIGT:.

Super fint!

Rigtig god service og hurtig levering, er meget tilfreds :)

Konkurrencedygtig

Har bestilt varer til levering med GLS flere gange især fordi PostDanmark har udkonkurreret sig selv med for høje priser.
Jeg er fuldt ud tilfreds med GLS' service og muligheder - levering ved døren eller i butik.

Bare ikke godt nok

Det er bare ikke godt nok at man ikke kan få et mere præcist leveringstidspunkt! jeg fik af vide at jeg ville modtage pakken mellem kl 08:00 og 16:00... hvad havde de tænkt sig? at man skal sidde derhjemme og kigge ind i væggen i 8 timer????!!

GLS Denmark A/S

Et stort dansk pakkefirma er i den grad overhalet indenom

GLS styrer pakkeposten. Det er blevet en fornøjelse at bestille varer på nettet. Rigtig service, rigtige priser, rigtige leveringssteder.

Effektiv levering

Det er ikke første gang jeg har modtaget noget gennem firmaet, og det er hver gang gået hurtigt og nemt.

GLS Denmark A/S

Rigtig hurtig levering, kun plusser her fra +++++++++

Jeg bestilte via shop usa som bruger gls til pakkeudbringningen og det forløb bare super godt, jeg modtog før end forventet +++ :)

Hurtigere end lynet

Jeg købte børnesko på nettet i går kl 10.30, kl 8.15 her til morgen fik jeg en sms, at varen kunne hentes.

Helt tilfreds

Bestilte et Canon digitalapparat hos ComputerSalg. Der kom dog en helligdag og en weekend i vejen for leveringen - forståeligt. Så det tog lidt længere tid end jeg havde håbet på. Men alligevel helt tilfreds!

GLS Denmark A/S

Leveret dagen efter bestilling, så kan det vist ikke gå hurtigere - fik dog ikke sms, selvom jeg havde ønsket det, men fik mail med meddelse om pakken. Meget nemmere med GLS, så kan man hente samme dag og skal ikke vente til næste dag som med postdanmark.

Lynhurtig service

Varen lå klar til afhentning om formiddagen dagen efter bestilling. Så kan det da ikke gøres hurtigere

Super!

Dejlig hurtig levering, der gik to dage fra jeg havde bestilt, til at varen kom. (Bestilte en søndag) og lækkert, at man kan hente den i sin brugs (med gls!) fremfor at skulle hen til et posthus - hvis man ikke var hjemme eller havde bestilt uden omdeling.
- det er ikke sidste gang jeg bestiller noget fra smartgirl! :-)
Hilsen Emillie

Utoligt dårlig leveringstid

Skriver i denne stund da en pakke der blev indleveret onsdag d 8 maj og skulle til Silkeborg, nu tirsdag d 14 er den endnu ikke leveret.
Det er en ommér næste gang bliver det 26 kr mere og med post.dk så havde modtageren haft den fredag d 10 maj.

Lasse Vinther Thalund tyckte detta omdöme var användbart

GLS Denmark A/S

Hurtig og proffesionel service!

Indledningsvis vil jeg gerne påpege fordelen ved at vælge GLS fremfor fx Postdanmark, når man køber varer på nettet, fordi fragten er 0 kr. for mig som slutkunde! :-)

Når det er sagt, så er GLS's fragtservice supergod, fordi jeg kan følge min pakke til enhver tid på nettet, og ikke mindst hente den i en lokal forretning, når det passer mig bedst.

Sidst men ikke mindst, så får jeg en sms, når min pakke er klar til afhentning i min lokale GLS-shop.

Alt i alt en genial forretningsmodel, som GLS har fået strikket sammen efter min mening, og et virkelig godt alternativ til fx Postdanmark.

Super hurtigt!!

14 timer efter jeg havde afgivet min ordre, var pakken klar til afhentning.
Super hurtig levering, både fra GLS og heaven4kids.

Gad-gide

Jeg afleverede faktura hvor jeg meget tydeligt havde nedskrevet - 047101903441- , det var det jeg var bedt om af jer- tilligemed mit sygesikringsbevis. Det var åbenbart ikke nok for damen! Hun sagde at skulle modtage en sms før jeg kunne få pakken. Jeg forklarede hende at jeg havde gjort det rigtige i.f.jer! Herefter gik hun hen og kikkede på alle pakkerne, dog uden at røre ved nogen af dem. Hun vendte sig derefter om mod mig og sagde at jeg måtte komme igen senere! Jeg fik helt klart den opfattelse at at hun ikke "gad" lede efter pakken. Det var jeg ikke tilfreds med og sagde til hende at det var en lille pakke og igen "den er kommet"! Først herefter begyndte hun at lede efter pakken. Det tog under 20 sek. at finde den. Det var en utrolig dårlig service

En "STJERNE" for det.
5 "STJERNER" for hurtig levering.

Venlig hilsen Peter Jensen
Skive

Super service - de leverede 3 pakker på et døgn

Super service, de leverede mine 3 forskellige pakker på et døgn til min valgte pakkeshop. Jeg har dog ikke prøvet - hvor gode GLS er til at levere pakker hjemme hos mig selv. Men de er super hurtige til at levere til den valgfrie pakkeshop.

sikker levering

Lovede leveringstider overholdt. Mail modtaget. Pakkens vej i systemet kan følges - bare perfekt. Rigtig god leverandør

GLS Denmark A/S

Jeg bestilte mine sko hos på nettet søndag den 12. maj og i dag tirsdag den 14. maj kan de hentes på et selvvalgt sted.

GLS Denmark A/S

Mange leveringer - alle til tiden

Har fået bragt varer med GLS adskillige gange. Jeg har kun oplevet at leveringen var hurtigt og varen i fin stand.

Meget fin service

Hurtig levring , nemt at afhente :0)

Kirsten Henningsen tyckte detta omdöme var användbart

no problemo

jeg har fået pakke i gemmen 4 år og jeg har ikke så meget som en finger og sætte på gls,har altid fået mine pakker og der har aldrig været galt med de pakker som gls kommer med. så jeg kan kun give top kartere.og ham som kommer med pakker er altid flinke og rare,mvh benny

Komplet værdiløst.

En forsendelse fra Sverige blev anmeldt til levering to (2!) dage efter på min adresse. Alternativt kunne jeg afhente pakken i Høje-Taastrup. Det er jo ikke meget værd, når man bor i Kalundborg, så da jeg ringer efter to dage for at finde ud af hvad tid på dagen GLS vil levere pakken, får jeg at vide at de slet ikke kan finde den. Men jeg kunne heldigvis ringe til afsender og bede dem om at lave en efterlysning i 10 dage.
Det proceduren og det kan man overhovedet ikke afvige fra. Efter min mening er kan ale lave fejl sålænge de tager ansvaret på sig og gør hvad de kan for at rette op den. Både telefonmedarbejderen og hendes leder gemmer sig bag nogle standardprocedurer som de er alt for bange for at afvige fra og som helt åbenlyst heller ikke virker. Som kunde er det mig der har betalt fragten og reservedelen og alligevel er jeg åbenbart den eneste der ikke kan gøre nogen betingelser gældende. Det eneste de to GLS-medarbejdere magtede var at læse deres standardprocedure op fra et stykke papir. I stedet for at finde den pågældende chauffør og sætte ham til at finde pakken. Enten så er de ligeglade eller bare dovne. Nu holder min bil stille indtil jeg en dag vinder i GLS' pakkelotteri eller man konstaterer at man ikke kunne overskue at levere en pakke. Det er den ringeste service jeg nogensinde har oplevet i et logistikfirma og jeg vil hellere selv hente mine pakke på en trehjulet cykel end at benytte mig af GLS. Hvis der var mulighed for at give minus-stjerner, fik de én i dag.

For ringe! Tydeligvis monopoliserede tilstande

Jeg havde taget fri for a modtage en vigtig pakke. Da det ringer på går der max 5 sekunder før jeg har trykket på dørknappen. Min lejlighed på 50 kvm2 gør det ret hurtigt at komme fra værelset til dørtelefonen. Jeg hører dog mod al forventning ikke at døren går op nede i opgangen. Jeg går hen til vinduet og ser da at chaufføren allerede er på vej tilbage til sin bil ude på vejen - med min pakke i hånden.
Han har max ventet i 10 sekunder i alt.
Men der er selvfølgeligt ikke så meget konkurrence på marked, så hvad kan man forvente af service.

Maluka Maibritt Kanstrup tyckte detta omdöme var användbart

GLS Denmark A/S

Upåklagelig og hurtig levering efter ønske - bare perfekt!

Jeg har i flere situationer og fra flere firmaer modtaget pakker via GLS Denmark, og jeg må sige, at det fungerer perfekt - med høflig, positiv og venlig betjening, når det drejer sig om levering på hjemadressen. (Jeg møder jo ikke GLS' bud, når jeg afhenter forsendelsen på et afhentningssted).
GLS er et firma, jeg har 100% tillid til.
M.v.h. Annette Tuxen.

Perfekt leverign

Har kun haft gode erfaringer med GLS. Hver gang en hurtig levering og orientering, så snart pakken ligger klar til afhentning. Perfekt!

KAN IKKE ANBEFALES

Dårligste oplevelse nogensinde!!! Siddet på pinden mandag mellem 8-16, uden pakken blev leveret - jeg var hjemme hele dagen og der var nogen hele dagen på den ekstra adresse jeg havde oplyst, men nej de stoler skam på deres chauffør, når han siger ingen var hjemme!
I dag onsdag har jeg så atter været hjemme 8-16 og gæt selv...............INGEN PAKKE IGEN :(
Desværre skal man give mindst 1 stjerne, I fortjener slet ikke nogen!

Super

For første gang prøvet GLS til en ønsket pakkeshop.
Er forløbet helt uden problemer. Hurtig levering og hurtig besked - både på mail og SMS.

hurtig levering

hurtig levering, og rigtig god måde at levere på, da vores afhentningssted har åbent fra 06-22 er det bare så nemt.

Levering

Jeg har både sendt og fået leveret med GLS. Det går hurtig. Alt Ok. Fragtmanden var høflig og flink. ( Også pakke shoppen )
Pakken er der når der kommer en SMS.
M.V.H. Erik Aa

Klaget

Har lige skrevet til Kontant, da jeg har læst mange af jeres indslag...
Jeg har selv og får stadig pakker med GLS, da jeg er samarit, og vi skal have nye uniformer, bliver de leveret med GLS, enten er pakker revet i stykker, ellers kommer de ikke og ellers leverer de dem i en pakkeshop uden at jeg eller depotmanden får besked herom. Har også oplevet at pakkerne er blevet væk under levering, det er nu prøvet et par gange, men firmaet vi får uniformer ved, vil ikke bruge anden leveringsform, forstår det ikke.
På bagrund af dette har jeg nu klaget til Kontant på DR1.

For langsomme SMS svartider

Der går alt for lang tid fra ens pakke er afleveret til "Pick up place" til man modtager en SMS om at der ligger en pakke klar til en.

Vi har i øvrigt også været ude for at de siger den har været forsøgt afleveret, hvor vi havde taget fri og gik og ventede på en vigtig pakke.