We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Goleif omdömen

Goleif Logo
Kunder skriver: »Har kun bestilt...« »Var godt tilfreds,men det er...« »Svar til anmelder (Kun til brug...« 209
Lågt
4 av 10

209 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (209)
Goleif

Begynder uden grund at sende spam mails

Jeg er SIKKER på jeg har fra bedt mig alt spam og reklame, afligevel begynder de at sende spam.

ret præcis 6 måneder efter jeg har handlet med dem begynder de at sende spam. det er sindsygt dårligt.

Udover det svarer de ikke på nogen henvendelser om at få mig slettet.

Jeg kan ikke på nogen måde anbefale nogen at bruge den side.

Utvalt omdöme av Goleif

Goleif

fik ikke det jeg bestilte og de træk pengene alligevel

Jeg har bestilt en rejse via GOlief.dk til Sri Lanka mandag den 27 juni 2011, rejsen skulle vare fra den 27 november 2011 til den 4 januar 2012.
Der er problemer med deres hjemme side og den går ned nogle gange mens vi bestiller rejsen, til sidst kommer der en bekræftelse på rejsen og der står afgang den 27. november 2011 og hjemme rejsen den 4 december 2011.
Vi kontakter straks banken efter vi forsøger i flere dage at komme igennem til GOLIEF.dk både via mail men også telefonisk uden held.
Vi laver en indsigelse til banken og de tilbage føre de 21.222dkr til min konto, fordi vi ikke har modtaget det vi har bestilt men også fordi det er et andet firma som har hævet pengene end Golief.dk, det er nemlig et firma som hedder Supersaver.dk, som vi ikke har handlet med.
Men efter noget tid hæver de pengene igen fra kontoen fordi de manglede beviser, selvom vi har sendt indsigelsen og alt korrespondance ind til Nordea indsigelse kontor, men de vedhæftet filer blev kasseret ved modtagelsen hos dem.
Vi for igen tilbage ført de 21.222 dkr fra kontoen.
Nu har de hævet dem tilbage og siger at vi ikke kan få hjælp hverken fra indsigelse kontoret eller fra Nordea bank.
Hvordan skal vi få hjælp og af hvem. Min bank afviser hjælp... Nu kræver de at få mit Masterkort tilbage, hvordan står jeg som kunde med masterkort??

Goleif

Ændret procedure midt i mailkorespondance

I forbindelse med Spanairs konkurs var vi i korrespondance med Goleif, omkring tilbagebetaling af penge, og lige pludselig skulle vi starte forfra vis formular på hjemmesiden.
De har en utrolig dårlig kundesupport = LLLLaaaannnngggg ventetid hvis man skulle få den tanke at ringe dem op. Andre kundesupport kan godt finde ud af at man kan indtaste sit telefonnummer, og så ringe tilbage

God rejse

Det er en nem side at benytte og de har gode priser.

På Golife.dk svindler

Jeg er blevet snydt for rejse, jeg bestilte udsettelse og da jeg skulle rejse boole blot 20 dage senere kunne jeg ikke få ny rejse. pas på dine penge

Goleif

Go Leif priser passer ikke!

Jeg skulle købe en flyrejse til Frankfurt og blev gennem travelmarket.dk vist hen til Go Leif der skulle have den billigste billet. Da jeg så skulle betale viste det sig, at man skulle vælge et ekstra servicegebyr til på 95 kr per person. Det var ikke det værste. Jeg havde valgt ikke at have den ekstremt dyre afbestillingsforsikring, men da jeg klikkede på betal efter at have indprogrammeret mine betalingsoplysninger var der pludselig også bestilt afbestillingsforsikring og tilføjet et gebyr på 89 kr. for at betale med mastercard. Billetten endte med at blive LANGT dyrere end lovet. Stol ikke på dette selskab.
Efterfølgende har jeg også set på mange af anmeldelserne på trustpilot, og det er helt klart at de mange positive anmeldelser er falske.

Fake flybilletter på Goleif.dk

Fake billetter.
Jeg søgt billetter via scyscanner.dk, hvor goleif.dk adskillige gange har vist billigste billetter. Når jeg så går i ind på goleif.dk bestiller/reserverer billetter, så bliver dirigeret videre en anden billet til en lang højere pris, fordi den billige billet i virkeligheden ikke eksisterer.

Dette er sket mere end 3 gange i løbet af en uge. Goleif.dk har vist fundet en god/beskidt trick til lokke brugere på deres hjemmeside.

Fantastisk

Jeg bestilte min billet gennem Goleif og opdagede først bagefter de dårlige bedømmelser. Det gjorde mig lidt unødvendig nervøs.
Oven i hatten lavede jeg den fejl at skrive en forkert e-mail adresse, da jeg bestilte. Goleif ændrede den til min rigtige uden gebyr og bestilte ovenikøbet vegetarmad til mig ombord på flyet. Sødt og venligt personale.

Det virker bare!

Jeg bestilte en rejse gennem Goleif til Vendig med mellemstop i Frankfurt, og alt gik bare som det skulle - flyene afgik som lovet på de tidspunkter Goleif havde oplyst (:

Jeg læste først de dårlige anmeldelser om siden da jeg havde bestilt, så jeg var lidt nervøs over min rejse, men jeg har absolut kun positive ting at sige om hjemmesiden. Om jeg er et enkelttilfælde, kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om, men jeg har bestemt i sinde at bruge hjemmesiden igen næste gang jeg skal finde billige flybilletter!

Perfect tur til New York over Schweiz

Havde en dejlig tur til New York. Der var ingen problemer med fly skiftet i Schweiz og det hele gled nemt og let.

Manglende information

Min rejsetid blev ændret til 2 timer tidligere, uden at goleif gav nogen som helst information om dette. Godt at min kæreste havde den samme billet bestilt fra Supersaver, så hun i det mindste fik besked om ændringen.

Det mindste service man kan forvente af et rejsebureau er vel, at de sender en notifikation ved eventuelle rejse-ændringer... Det formår goleif dog tydeligvis ikke...

Meget tilfreds.

Alt gik strygende da vi bestilte og fløj fra Billund via. Amsterdam til New York.

Goleif

opkræver penge på min bankkonto uden mit samtykke. Jeg har booket flyrejse med Spanair til et helt andet beløb

Jeg modtager mails fra goleif og på mit kontoudtog står der friferie A/S og på min e-mail kvittering nævnes Den Danske Rejsegruppe som betalingsmodtager på mit bankkontoudtog.
Her er hele 3 navne at holde styr på, og som er til forvirring.
Jeg vender tilbage med mere info, når jeg får forbindelse til firmaet og til min bank.

Pas på!

Bestilte 2 flybilletter gennem Goleif og flyafgange blev aflyst uden de gav os besked om det, så da vi stod i lufthavnen var der ikke noget fly!

Herudover har Goleif har verdens dårligste kundeservice. Har ringet i over en time hver dag i fire dage uden at komme igennem...

Skod firma!

Pas på jeres penge...

Jeg bestilte 2 billeter fra kbh til amsterdam og tilbage...

Bestillingen og betalingen blev lavet på 2 forskellige tidspunket.
om det er sket en teknisk fejl eller om det var mig der var for hurtig på tasterne vides ikke.

På en eller anden måde fremstod det på flybilleten af hjemrejsen var en måned senere end aftalt.

jeg opdagede fejlen med det samme, og skrev lynhurtigt (indenfor 5 minutter) til deres kundeservice, både på email og via deres kontaktformular.

Jeg kontakter budjet (efter 45min ventetid i tlf) og får kontakt med en kundeservice medarbejder der virkede meget uhøflig og faktisk snakkede ned til mig..

Han ville gerne lave billeten om hvis jeg betalte omkring 700 DKK...

Det syntes jeg var unfair da der var over en måned til at rejsen var planlagt, desuden gjorde jeg dem opmærksom på fejlen 2-3 minutter efter den var sket.

Jeg blev derefter nød til at købe returbilleter hos et andet firma.

Jeg overvejer en tur til amsterdam igen da jeg har 2 returbilleter som skal bruges, men min ven som var med på den første tur kan desværre ikke komme med da han er blevet syg. og nu kan jeg ikke lave navnet om på flybilletten...

Jeg advarer alle mod budjet / goleif - medmindre i har kærlighed til kundeservice med rockerattityde samt emails der aldrig bliver besvaret.

Ingen problemer med Goleif.dk

Jeg har for 5 dage siden købt flybilletter til Thailand med Goleif.dk og der er ingen problemer. Goleif.dk har trukket beløb som på faktura i danske kr. og e-billet er modtaget. Datoer passer - og betalingsgebyr på 89 kr bliver oplyst inden betaling og fremgår på faktura. Dobbelttjek ALTID ALT inden i godkender...

Goleif

Problemer med betaling af billet - ekstremt dårlig kundeservice

Først og fremmest tillægges et gebyr for kreditkort betaling på 89 kr. Efterfølgende trak de kun 289 kr fra mit kort for køb af flybilletter til 9000 kr - selvom der stod rigeligt penge på min konto.
Tre måneder efter sender de mig en regning, og anklager mig for ikke at have betalt min billet. Beløbet på fakturaen er højere end beløbet på billetten. Beløbet på fakturaen skal overføres til en svensk konto, hvilket kræver et ekstra gebyr fra ens netbank. Efter betaling af faktura, bliver jeg ringet op af Goleif, som siger, at jeg fortsat mangler at betale 500 kr, hvilket ikke passer. Jeg taler et kvarter i telefonen med en fra kundeservice, som er ganske ubehagelig og anklagende og som ikke lytter til, hvad jeg forklarer.
Ved endnu ikke hvordan sagen ender - men jeg handler i hvert fald ikke hos Goleif igen.

Goleif

OK køb, men ABSURD lang ventetid til deres support

Vi fik den rejse vi havde bestilt. To personer måtte dog aflyse deres rejse pga. sygdom, men det ser ud til at vi får refunderet flyskatten (minus gebyr) uden problemer.

Dette kunne have været en oplevelse til 5 stjerner, hvis vi ikke havde haft brug for at kontakte deres supportafdeling :-(

Vi har brugt MANGE timer på at vente på at de tager telefonen, hvilket har kostet os adskillige hundrede kroner på telefonregningen!

De gange vi har været heldige har vi "kun" ventet lidt over en halv time i telefonen. Et par gange har vi ventet over en time før de tog telefonen og en enkelt gang gav vi op efter 80 minutters ventetid. Mail er ikke meget bedre, da de kan være dagevis om at svare på en simpel henvendelse.

Goleif

Ikke muligt at få refunderet penge fra en afbestilt billet!

Jeg har aldrig oplevet noget lignede! Utrolig dårlig service! Jeg har prøvet en mdr tid at kontakte dem, både elektronisk og over tlf. Og jeg har endnu ikke hørt fra dem, selvom de har lovet at kontakte mig igen, så jeg ku få min billetskat (ca. 2000 DKK) tilbage.

Men jeg giver ikke op, hvis ikke de snart gøre noget, må jeg gå til forbrugerstyrelsen med det... Wont give up! Det skal nok lykkedes!

Goleif

Dårlig omtale gjort til skamme

Jeg opdagede først after at have købt mine flybilletter hos Goleif hvor dårligt firmaet var vurderet herinde, og det gjorde mig da nervøs. Alle mine bekymringer blev dog gjort til skamme, for billetterne kom som de skulle, virkede som de skulle, og jeg kom smertefrit frem og tilbage med mellemlandinger og det hele.
Det eneste minus er et uforklarligt gebyr på 89kr?

Goleif

Billet og service i weltklasse!

Jeg bestilte en returbillet til Victoria i Canada. Prisen på selve billetten var utrolig billig, sammenlignet med andre. Og ja der kom så nogle ekstra gebyrer oveni, men ikke noget der overraskede mig synderligt. Efter jeg havde bestilt og betalt min billet, måtte jeg i kontakt med kunderservice for at foretage nogle ændringer. Kunderservice svarede promte og var i stand til at løse mine problemer, så helt sikkert thumbs op på kundeplejen.
Alt i alt en god og billig oplevelse, og jeg vil ikke tøve med at bruge Goleif igen.

Elendig service.

Vi er 3 gutter som har bestilt rejse til USA.

Den ene skal hjem før tid, så vi bliver nød til at afbestille hans ene billet.

De skriver på hjemmesiden, at tilbagebetaling ved afbestilling afhænger af hvilket firma billetten er bestilt igennem, i dette tilfælde Air Berlin. Her står at hvis man er over 21 dage i forvejen med sin afbestlling, kan man få 80 % af beløbet tilbage.

Budjet, nægter dette og siger at de kun vil søge om at få skat tilbage mod et gebyr fpå 400,-.

Total til grin.

Goleif

Fejl i deres booking system

Jeg har tidligere benyttet mig af Goleif som virkede ubeklageligt. Dette var nok et resultat af at jeg havde betalt for deres såkaldte service pakke, som du absolut ikke kan bruge til noget som helst.

Da jeg så satte mig ned for at bestille en billet igen fra København til Charlotte, North Carolina i USA, så gik det galt! Jeg satte afrejse datoen til den 22 august og hjemrejse datoen til den 18 december. Da jeg klikker mig igennem hele bestillings proceduren ser alting helt perfekt ud og jeg betaler og det hele. Da jeg så printer min billet ud dagen før jeg skal rejse (jeg bestilte med 5 dages varsel), så ser jeg at min hjemrejse dato ligepludselig er den 20 november. Jeg gør derfor opmærksom på dette da jeg står ved Continentals skranke i Kastrup og de siger at de har hørt om lignende fejl fra Goleifs side før. Da jeg ankommer til Charlotte skriver jeg derfor en mail til Goleif som siger at de ikke kan gøre noget siden betingelserne siger at jeg ikke kan ændre min billet. De siger at jeg skal kontakte flyselskabet som måske vil ændre billeten mod et gebyr.

Jeg kontakter derfor Continental som siger at det er Goleif der ikke vil lade mig ændre min billet, men de vil gerne, men kan ikke pga. Goleifs betingelser. De siger så at jeg skal kontakte Goleif igen og bede dem om at kontakte Continental og sige ok for at ændre min billet. Det har jeg gjort nu og Goleif siger at de vil de ikke gøre.

Enhver der læser dette må kunne bruge deres logik og se at det ikke er min fejl at billetten er booket som den er. Hvis min hjemrejse var den 18 december, kunne jeg selvfølgelig godt se at det muligvis kunne være min fejl. Dette er dog ikke tilfældet. Jeg ville have rejst hjem den 18 december og ikke den 20 november.

Jeg bruger aldrig Goleif igen og jeg fraråder alle at bruge dem. Det de kalder kundeservice er hvad vi andre vil forbinde med direkte grov behandling!

Gør jer selv en tjeneste og lad være med nogensinde at booke jeres billet igennem dem, selvom det ser billigt ud, så vil det koste jer dyrt!

Ikke gennemskuelige priser

For en god ordens skyld vil jeg ikke anbefale at købe billetter igennem GoLeif.dk:

- Beløbet trækkes i svenske kroner - hvilket i vore tilfælde har givet kurstab på ca. 20 kr. per billet.
- Betalingsgebyret med kreditkort er på 89 kr.
- Deres hjemmeside propper din bestilling med alle mulige sjove tillægsprodukter umiddelbart før man kommer frem til betalingssiden. Hvis ikke man ser det, så ender man med afbestillingsforsikring, "servicepakker" og alt muligt andet gas.
- Deres kundeservice er ikke eksisterende hvis der skal laves ændringer i bestillingen.
- De priser der annonceres med på diverse søgemaskiner er ikke dem der kan handles til når det kommer til stykket.

Efter min mening har de gjort sig umage for at lave handlen så uigennemskuelig som mulig.

Fantastisk billig billet

Købte en returbillet fra København Til Bangkok med Thai Airwayes i JULI 2010 absolut Højsæson prisen incl. afgifter 3788,- Danske kr. 89,- kr i kortgebyr Dem jeg talte med i flyet havde betalt mellem 7 - 9000,- kr.

Goleif

GoLeif/BudJet nægter at tilbagebetale skatter og afgifter

Jeg er desværre røget i samme situation som mange andre at GoLeif/BudJet ikke er professionelle. Jeg har rettidigt afbestilt min billet, hvorefter det skulle være en formsag at få udbetalt de 2339 kr i skatter og afgifter - som regel mod et lille gebyr. Men ind til videre nægter de at betale :-(,
mvh Hans

Goleif

Et råd: Køb billetter hos seriøse steder

Skulle betale 300 kr. i gebyr, for at få refunderet flybilleter. De vil åbentbart tjene penge på situationen med askeskyen. Ikke til at komme gennem på tlf. Uoverskuelige priser og pludseligt opståede gebyrer. Beløb på ens kontoudtog stemmer ikke overens med faktura...Vil aldrig anbefale dem!!!!!!!!!!!!! Tænk

Goleif - Dont ever buy travelling tickets from Goleif.com

Jeg har den 14. april 2010 købt en billet over nettet hos rejseselskabet Goleif.dk, som går fra København til Dubai den 1.juli. Dagen efter mit køb modtog jeg en e-billet på min mail, hvor jeg lagde mærke til at billetten i virkeligheden har nogle urealistiske tider. Som det kan ses på rejse specifikationen så skal jeg mellemlande med min lillesøster på 11 år i London. Mellemlandingen er normalt ikke noget problem, men i dette tilfælde skal vi fra en lufthavn til en anden. Vi lander på London City Airport og har derfra kun 3½ timer til at vente på bagage, finde vej til London Heathrow Airport, check ind og komme igennem kontrol/pass kontrol mm., hvilket er ret umuligt og kan med sikkerhed ikke nås. Så lige meget hvad vi gøre så mister vi vores fly fra London Heathrow til Dubai. Da jeg modtog min e-billet og så specifikationen på rejsen, da kontaktede jeg Goleifs kundeservice (hvilket skete indenfor 12 timer efter købet) og bedte dem om at enten lave om på billetten så det hele forgår på samme lufthavn (mod ekstra betaling) eller annullere billetten og give mig pengene tilbage. De nægtede og sagde at de intet kan gøre, men hvis jeg ønskede at annullere billetten så vil de beholde over halvdelen af billet prisen (hvilket er købt til 5300kr). Jeg føler mig fuldstændigt uretfærdigt behandlet og føler også at jeg er blevet snydt på det groveste (gad vide hvor mange der er hoppet i denne fælde).
Jeg er en 18 årig studerende med begrænset penge, så jeg har valgt at bruge en masse kræfter på at infomere folk om hvad de står for hos Goleif.

Jeg har lavet en gruppe på facebook:
Goleif - Dont ever buy travelling tickets from Goleif.com
Gå ind og tilmeld jer og skriv om det i har været igennem med Goleif eller andre rejse selvskaber.

På forhånd tak :)

Pris

Jeg godkendte et beløb de måtte hæve på min konto, man da jeg ser mit bankudtog, er der trukket mere end jeg godkendte!! KØB IKKE HOS DEM!!!!

Elsebeth Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

FAKE Firma

Har forsøgt at bestille flybilleter på et af deres sites. (Inden jeg så deres anmeldelser!)
Kort fortalt, så melder de tilbage, at vi ikke kan købe til de oplyste priser og de vil trække pengene i SEK.
Resultat = GoLeif har nu vores penge og vi har ingen billetter!
KØB INTET HOS DEM!!!!!!

Elsebeth Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

Goleif

Extra gebyr og ingen flexibilitet!

Min søster har bestilt en rejse hos geleif - og det havde jo nok været meget fint, hvis altså alt bare havde kørt på skinner..! Men det gjorde set selvfølig ikke..
Først bliver flyet aflyst, og det koster pludselig € 30,- , når man så skal have en ny dato. Selskabet siger de følger flyselskabets regler - men det har jeg også svært ved at se. Ingen flexibilitet i forhold til hjemrejse dato, da det kommer til booking af nye billetter - modsat hvad der står på flyselskabets side... Og i det hele taget mangelfuld info angående episode med vulkanudbruddet på island .......

Super rejse

Er kommet hjem fra veloverstået rejse til Dubai og vi har ingen problemer haft med GoLeif, hverken ved bestilling eller under rejsen :-)

dårlig hjemmeside!

Der kommer ekstra 1,5% af beløbet på grund af valutaomregningen...
Prisen passer ikke med den på regningen.
Alt for dårligt!!

Stol ikke på prisen....

Prisen er i SEK, alt for dyrt efter omregningen.
Jeg har købt en flybillet på 6190. Efter betalingen, fik jeg en email, at beløbet vil blive debiteret i SEK. Udover det skal man betale 79 fDKKor kreditkortbetalingen. Til sidst skal jeg betale 6471!! På grund af omregningen mener de.
Jeg føler mig syndt!! Undgå hjemmesiden!!

Familien til USA uden problemer

Ferie til USA med hele familien til rimelig pris og uden problemer. Udrejsen gik til LA og hjem fra SF og fik også bekræftende mail på at alt var i orden få dage inden afrejse.

GoLeif er upålidelige

Goleif er ikke et firma man kan stole på.køb ikke ydelser hos dette firma,du bliver flået og røvrendt på det groveste.

Finn Brostrup och Elsebeth Sørensen tyckte detta omdöme var användbart

• L.
  • L.
  • Frederiksberg,
  • 19 Omdömen

Kan godt forstå, de har ændret navn

Købt billetter på "Budjet.dk", som er nyt navn for Goleif. Lavet en fejl som delvis skyldes en elendig designet indkøbsprocess. Har provet på email og telefoniske kontakte at rette fejlen. Ingen svar på email efter 3 dages ventetid. Ved telefonisk kontakt (som kun er på svensk og engelsk, og regn med over ½ times ventetid), vil de kontakte mig. 1 døgn er gået og nu sidder jeg med telefonen igen og venter. Det koster 79 dkk at bruge visa dankort. Er bange for, at jeg har lige spildt næsten 4000 kroner. Bare jeg havde læste det her forst, men nu hedder de jo noget andet. Det er forst, når man klikker lidt inde i hjemsiden at det viser sig at Budjet er lige med Goleif.

Kundeservice elendig !!!!

Har prøvet i 3 dage at få kontakt til kundeservice for at få refunderet en ubrugt flybillet - De gider simpelthen ikke at tage telefonen!! Fuldstændig forrykt og frustrende dårligt !!! Don`t even go there...

Strandet i Istanbul

Havde købt billetter i Februar hos Goleif fra Istanbul til Skopje for rimelige 3.700.-. Men da vi stod i lufthavnen i Istanbul eksisterede flyet ikke. Mat Makedonian airlines var gået i betalingsstandsning og havde ikke fløjet på ruten i 3 måneder. Telefonkontakt til den svenske servicedisk tilbød os at flyve til Thessaloniki i stedet "da der jo også var dejligt". Fik at vide at de havde lige dagen før havde fået beskeden om flyselskabet. Men de havde ikke prøvet at ringe eller maile til os. Opgav deres tåbeligheder i telefonen og måtte betale over 10.500.- for 4 erstatningsbilletter i lufthavnen. Vi har fået vores 3700.- tilbage men ikke fået dækket vores ekstraudgifter, men fået at vide at de havde fået beskeden fra flyselskabet en uge før vi skulle flyve. Vi fik dog aldrig nogen besked hverken på telefon eller mail om dette . Vi bruger naturligvis aldrig Goleif igen.

Terkel Hansen tyckte detta omdöme var användbart

Ekstra gebyr og bugs

Jeg skulle logge ind 7-8 gange for at få en funktionel proces, tog godt 1/2 time at bestille samme billet som min kæreste. Der kommer 79 kroner i gebyr senere som Momondo mfl IKKE ser + siden prøver at få dig til at bestille ubrugelige forsikringer osv - så selvom de fremgår billigst er de det ikke. Men de svarede ang. en fejl i booking selvom de havde lukket en hel fredag pga uddannelse. Cheap er dårligere service, og de virker rimelige

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng