[REPLY]
Det var bare et helt fantastisk sted at købe varer. Jeg fik simpelthen så mange gode ting, og jeg blev inspireret til at købe mere, fordi udvalget var super og prisen til at betale.
HVis det ikke er sandsynligt at man kan modtage sine varer indenfor tre dage. Er det vigtigt at få beskeden og det er helt uacceptabelt at fakturere en skaffevare flere uger før levering.
Intet videre at udsætte. Eneste mangel var mulighed for T&T.
min sidste bestilling hos grafical har ikke været en succes , desværre .
har nu skrevet til dem 2 gange de sidste 14 dage ( har fået et svar , hvor de ikke lover noget som helst , ej heller en alternativt produkt der ikke er i restordre ) , det er bare en kasse pakketape det drejer sig om
på trods af dette har de hævet alle pengene for mit samlede køb , via dankort ,,, den er vist ikke helt fin .
jeg har ellers før haft gode erfaringer med grafical , men denne gang er de vist ligeglad med min bestilling og mig , håber ikke det bliver nødvendigt at jeg skal ringe til dem og rykke endnu en gang ... for denne levering får de bundkarakter .
Virksomheden havde lidt problemer med nyt software i.f.t. lagerstyringen men en meget venlig og serviceminded medarbejder var lynhurtig på mailen da jeg rettede henvendelse og dagen efter var mine varer modtaget.
Grafical vil jeg til enhver tid handle hos igen :)
Dejligt, at man som offentlig virksomhed kan handle på nettet - der er penge at spare, hvilket kommer os alle tilgode.
hilsen Susanne
Der er delt levering af de købte produkter som samlet er en enhed. Samlet er der mere end tre ugers levering. Det købte produkt kan ikke anvendes før alt er leveret.
De fik ved en fejl sendt varen hele tre gange. De svarede at jeg kunne beholde alle tre (betalte kun for én). God service
tilfredsstillende. leveringstiden var dog en smule længere end grafical ved købet gav udtryk for, den ville være.
kan roligt anbefales til andre
Grafical er hurtige til at levere deres varer og jeg vil gerne handle der igen.
venlig hilsen
Anni
Varerne var øjensynlig i restordre - det er ikke noget som vores firma kan vente på.
De har godt udvalg, leverer hurtigt lige til døren, varen er pakker forsvarligt ind, og får bekræftelse pr mail at nu er varen sendt, så derfor kan jeg varmt anbefale firmaet
den bestilte vare kom inde for 48 timer og var lige som den skulle - intet at klage over for os - og det er ikke sidste gang vi har benyttet denne side
Jeg har været rigtig glad for at handle hos Grafical. Udvalget er stort, og servicen er i top. Tingene blev leveret som lovet og alt var bare i orden.
Det er piv irriterende at det kommer fra flere lagre og GLS stinker...
Jeg er tilfreds med de vare jeg har modtaget indtil videre men helt ærligt...
Jeg har bestilt en kortlæser , 2 tuscher og 5 kuglepenne , kortlæser er modtaget men da jeg åbenbart ikke var hjemme ifølge GLS ,hvilket jeg var, så hører jeg intet fra dem udover at jeg kan se de har været her en tidlig morgen og da jeg får fra 2 lagre dvs 2 forsendelser men kun et tracking nr, er det ret svært at vide hvilket det gælder.
Jeg sidder lidt med den følelse: Hvor svært kan det være!!!
Finder nok et andet sted at handle næste gang
Meget fin købs- og leveringsproces.
En af delene passede ikke til de øvrige!
Det var utrolig nemt at bestille mine farver via hjemmesiden. Jer har ledt længe efter netop disse farver (kan huske dem fra min barndom) i forskellige boghandlere store som små uden resultat. Jeg har "reklameret" for Jeres firma hos andre venner som også vil benytte Jeres hjemmeside.
Det er tredje gang, jeg har handlet hos Grafical og som altid gik alting helt efter planen. Super god butik, som jeg helt klart vil handle hos igen!
Jeg har handlet hos Grafical et par gange nu, og hver gang har firmaet leveret hurtigt. Varerne var i orden og langt under pris i forhold til at gå ned i boghandlen fx.
Jeg har fået hvad jeg forventede og har betalt for. Så ros for at det er gået gnidningsløst... men det havde jeg også forventet at det ville.
Så super handel, varen kom 2-3 dage efter at jeg havde bestilt. Perfekt!
Varen blev afsendt samme dag, som bestillingen var foretaget. Så jeg modtog varen dagen efter
Nem og overskuelig side, som gjorde bestillingen til en leg. Den købte lommeregner kom under 2 dage efter bestillingen - leveret lige til døren:-).
Grafical er ikke vores sædvanlige leverandør. Jeg har dog kun ros til overs for de søde damer i kundeservice, som har hjulpet til med denne ene bestilling/levering. TAK