[REPLY]
Etter litt opprydding i skuffer å skap fant jeg to gamle gullringer,vurderte egentlig å kaste dem,men kom på en reklame på tv jeg hadde sett fra Gulladam å tenkte hvorfor ikke prøve å sende dit:)Registrerte meg på internett og fikk etter kort tid pose i posten til å sende varene i,må si jeg ble ganske overrasket da jeg etter 6 dager fikk sms på tlf om at det var overført nesten 1800 på kontoen min,jeg hadde kanskje tenkt jeg fikk noen få hundrelapper for disse ringene jeg holdt på å kaste:)Kan anbefale Gulladam på det sterkeste til alle som ikke vet helt hva de skal gjøre med ting som bare ligger der:)
Var veldig fornøyd både med oppgjøret og tiden det tok før pengene kom inn på konto.
Kjempebra.
Jeg syns det har vært trygt å fint å sende inn til GullAdam. Det jeg syns ikke var så bra og som jeg ikke var klar over, var at så fort de har fått gullet og gitt det en vurdering så settes det penger inn på konto. Jeg syns kanskje man burde få en mail eller sms om at gullet veier så og så mye og vil kunne gi meg en pris på det og det. Vet det står at man har 14 dagers angrerett, men når pengene alt er på konto så føler jeg det blir mer jobb å angre enn å få en mld om man vil selge eller ikke! Hadde jeg visst hvor lite jeg skulle fått igjen med dagens pris, ville jeg ikke solgt det nå.
Ellers fornøyd med hvor raskt det gikk både å få konvlutt og penger.
Kunne vært litt høyere gullpris,men ellers god service:)
Sendte et smykke til GullAdam i polstret konvolutt, med forsikring, etter å ha mottatt en gullpakke. Fikk noen dager senere et beløp inn på konto, beløpet virket troverdig. Veldig sikker måte å selge gull på og jeg følte meg helt trygg under prossessen. Anbefaler gulladam på det sterkeste.
Meget seriøst og rask behandling. Pengene raskt på konto og god dokumentasjon på utregning. Kan absolutt anbefales på det sterkeste.
Det var de raskeste og enkleste pengene jeg noen gang har tjent:)
Du behøver ikke være usikker når du sender gullet til GullAdam.
Dere er profesjonelle, og enkelt sagt, seriøse! Fortsett slik videre!
Har brukt dere 2 ganger og ble svært fornøyd begge gangene. Dere er raske med betalingen, noe som er positivt! Har allerede anbefalt dere til venner og familie.
heisann,mæ d hær. for ett par daga sia så sendt æ inn mine gullsmykka te gull-adam å allerede idag fikk æ utbetalinga for smykkan.fikk en vældi god pris på dem å,så vis du har nå gull smykka du vil kvitt dæ med send dem te han isted for en annen plass.du får godt betalt og god service. anbefales.dette kommer jeg til å gjøre vis jeg finner igjen resten av mitt gull etter flyttinga.
Gull Adam er absolutt å anbefale :-) jeg er meget fornøyd! Kommer til å bruke gull Adam flere ganger ;-)!.1
Fikk anbefalt av en som hadde gjort stor resurce på nett og hos forskjellige gullsmeder. Anbefalte Gulladam internett med best pris og trygg handel. Derfor benyttet jeg Gulladam.
De holder alt det de lover i sine annonser + svar og god informasjon under veis.
Mange bør lære av dette, for i vårt samfunn idag, er det servicen som mangler, uansett yrkesgruppe.
Tusen takk.
MVH
Wenche
Her gikk det unna gitt, så vidt sendt inn via nett før konvolutten kom.
Sjekket noen dager etter, og da sto det status betales på morgenen og på ettermiddagen var pengene på konto.
A+++
Jeg leverte alt gullet mitt - ting jeg aldri bruker og som var både ødelagt
og stygt. Øredober som jeg bare hadde en av osv. Sendte de i posten på en
mandag og tirsdag kveld fikk jeg melding om at gullet var vurdert og at jeg
skulle få 10300 inn på konto. Helt utrolig å så fort som det gikk.
Hurra det ble betaling av sommerferien min i 2013 + lommepenger.
Tenk det!
Handelen var i boks allerede etter 3-4 dager. Ble fornøyd med summen. Men det var ett smykke som ikke var av edelt metall, og jeg skulle gjerne visst hvilket. Det var for utydelig å se på fotoet. Men jeg er fornøyd med salget, og kan tenke meg å bruke Gulladam igjen. Tusen takk. Mvh. Beate Aamot.
Fornøyd med gulladam, leverte to ringer å fikk igjen en passende sum. mye bedre enn goldbuyers på cc gjøvik.
Jeg annbefaler virkelig og sende inn gull til GullAdam.... god pris og rask utbetaling av pengene!!
Godt fornøyd med en profesjonell gjennomfør t handel
Sendte inn gullet i en sikkerhetspose , ringte dit 2 dager etterpå , ble litt engstelig ikke hørte noe , mannen jeg snakket med var hyggelig og lovte å ringe opp igjen når det var der.. noe han gjorde samme dag . 2 dager etterpå kom penger på konto og en dag senere beskrivelse av gullet vekt og karat alt stemte som jeg hadde skrivi er ikke redd for å sende inn engang til hvis jeg må er 100 % safe
Jeg kan anbefale andre å sende inn gull. Jeg hadde noe liggende som aldri ble brukt,og ble fornøyd med både tilbakemelding og pris.
Veldig effektiv behandlingstid, føltes trygt og bra.
Utrolig god service, rask behandling og pengene på konto 2 døgn etter.
Anbefaler Gulladam på det sterkeste! :)
Jeg syntes det gikk raskt men det tok et par dager til pengene kom inn paa kontoen. Men overalt, saa er jeg ganske fornoeyd og kan anbefale Gull Adam til andre.
GullAdam kan anbefales, har selv handlet og solgt mye på nettet, og dette følger oppskriften på bra kommunikasjon, raskt og effektivt oppgjør. Alt føles trygt og godt. Sporbart og status og bilder gjør susen!
Hei.. Har du noe gull til overs som aldri blir brukt, annbefaler jeg deg til å ta kontakt med GullAdam.. Der får du en rask vurdering av hvor mye gullet ditt er verdt.. Og pengene kommer inn på konto i løpet av 48 timer. Du kan selfølgelig heve kjøpe hvis du ikke er int i prisen du har fått.. Men prisene de opperere med er veldig gode. Fra jeg kontaktet de over nett for første gang, tok det 24 timer, så fikk jeg tilsendt en pose som du legger gullet ditt i. Og blir sendt tilbake til de i en rekomandert pose. Ingen utgifter fikk man selv heller.. Så enket, så raskt :)
Jeg er veldig fornøyd med GullAdam og anbefaler deg å bruke dem dersom du har gull til overs du ønsker å selge. Ting gikk veldig kjapt og pengene var inne på konto i løpet av to virkedager etter at de mottok sendingen.
Veldig effektivt, profesjonelt og ryddig! Nøler ikke med å bruke GullAdam igjen!:-)
Kjempefin service,fikk fort tilbakemelding om at de har motat varene og jeg fikk raskt penger inn på konto.
Fra jeg bestemte meg til jeg sendte avgårde gullet, gikk alt veldig fortt. Veldig bra service hos GullAdam.
GullAdam is very responsible and fast in its service. Evaluation and payment was very good. It's a company we can trust.
Jeg kan anbefale Gull Adam på det sterkeste om du har gull du ønsker å selge.Det er trygt og behandlingen går svært raskt fra du sender inn produktene til pengene kommer på konto.Du får en sms om hva summen ble og at pengene er satt inn på oppgitt kontonummer.
Jeg er meget fornøyd!