[REPLY]
De volgende dag was het kabeltje, dat ik dringend nodig had, al in huis.
Namens een van mijn collega's heb ik een HDMI kabel besteld via de website. Door een technische storing kon de bestelling niet geplaatst worden. Gelukkig kon de bestelling telefonisch doorgegeven worden en werd ik verder goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Product was de volgende dag al geleverd.
Gr,
Priscilla
de levering was bere goed en snel klasse
ze hebben alles wat ik zocht. adv product nummer bij anderen vergeleken maar dan hadden ze niet alles en waren ze meestal nog duurder ook.
de omschrijvingen waren niet volledig, helaas. zoals bv een coaxkabel: ik wil met 'kabelkeur', dat stond er niet bij maar bleek het dus wel te zijn (google op productnummer)
Verschillende kabels dus in een keer besteld en de volgende dag in huis. Super gewoon!
Ze hebben een uitgebreid assortiment en betalen kan ook snel met iDeal, waarna je direct een bevestiging krijgt en de spullen snel geleverd worden.
Prima advies, uitstekende verpakking en snelle levering.
klasse.alles super geleverd
Switch stoort wel af en toe maar zal zeker aan de gekozen basiskwaliteit liggen, advies is dus ga niet voor de goedkoopste versie.
Ik bestelde vlak voor 17:00 een kabel en had deze de volgende dag in huis. De verzendkosten waren erg redelijk en het product voldoet aan de verwachtingen.
Dank
Perfecte service en snelle levering. Tevens werd ik goed op de hoogte gehouden over de levering. Kortom 5 sterren.
snelle levering goed verpakt top dus!
Zeer goed en betrouwbaar
De bestelling lipe vlot. Ik vind alleen de verzendkosten voor een pakje wat makkelijk door de brievenbus kan, veel te hoog!
Geleverd op tijd zoals het hoort, voldoet aan de verwachtingen.
HDMIkabelshop.nl levert betaalbare kabels die snel verzonden worden zonder overbodige franjes.
Zeker snelle en correcte levering! Graag weer!
een goede ervaring opgedaan, de levering is zeer snel en correct afgeleverd.
geachte dames/heren
Zowel via de telefoon als de verzending was heel goed vlot, duidelijk en met een prima product. Ook de prijs met andere bedrijven was van u heel goed.
Ik ben heel tevreden en als ik weer een kabel nodig heeft zal ik zeker aan u bedrijf denken.
Met vriendelijke groet
G.C. van 't Veer
Zoals hierboven beschreven een prima winkel met goede prijzen.
Ik had echter een HDMI 1.4 kabel van 10 meter besteld, zonder verdere bijzonderheden. Er stond niet bij dat het een flatcable was, wat bij sommige producten wel stond, maar niet bij de mijne, echter was het wel een flatcable. Doet het net zo goed, maar moest wel de bestaande kabelgootjes aanpassen. Vandaar 4 van 5.
Ze beloven echt wat ze doen, en dat maken ze waar ook. Snelle levering, goeie kwaliteit
100 % goed, voor herhaling vatbaar
Een aanrader voor hdmi bestellingen
uitstekend goede prijs/kwalitijd,snelle levering.
Ga zo door
ondanks ik een verkeerde track&trace had ontvangen,
werd het product netjes op de juiste dag geleverd.
Tijdens mijn conversatie met een medewerker werd ik uitstekend en zeer snel geholpen!
Jammer dat Pasen er tussen zat, want ik bestelde Goede Vrijdag en de bestelling werd aangeboden de donderdag erop.
De koop werd de volgende dag bezorgd en was professioneel verpakt. Verder geen vervelend gedoe, een aanrader.
Fantastisch, website werk makkelijk, super snel. Top gewoon
Levering met 1 dag, tegen een zeer scherpe prijs.
Prima!
Materiaal van goede kwaliteit.
Alleen de toegankelijkheid/mogelijkheid om de levering's datum aan te passen lukte niet.
Drie keer naar post kantoor omdat het pakje zoek was en uit eindelijk wel aanwezig bleek te zijn. Maar dat lag aan het kantoortje en niet aan HDMIkabelshop.
met vriendelijke groet, Joop Duppen