[REPLY]
Anbefaler på det varmeste hi-fiklubben. De vet hva de driver med, og vet hva du trenger for å bli fornøyd. Å de har utrolig bra produkter i alle prisklasser.
Hi-fi klubben er stedet å gå når du vil ha skikkelig bra lyd.
Og ikke minst viktig -- der er folk du kan diskutere dine behov med, som finner en løsning du vil være fornøyd med innenfor de gitte rammene
Kjapt, enkelt og trygt å handle av en proff leverandør. Ikke prøvd nettbutikken før, men det gikk smertefritt. Bestilte varene mandag ettermiddag og fikk de i posten på torsdag. ANBEFALES!!!
Hi-Fi klubben er snart den eneste butikken hvor de selger lydutstyr og vanlige forstekere. Ellers er det 5 og 7 kanals dingser å få kjøpe.. er ikke interessert.
Takk
Gode produkter/varer
Greie priser
Godt utvalg
Lite å klage på;)
Hvis du er interessert i lyd og bilde og trenger gode råd og utstyr, så anbefales Hi-Fi klubben på det sterkeste. Nettbutikken er enkel og grei og man finner det man trenger. Hvis ikke så er det bare å spørre. Leveringstiden på produkter er som forventet, av og til raskere enn man hadde trodd. Men det kommer jo an på hvor i landet du bor hen også, så dette kan variere. Men ellers veldig god nettbutikk.
Bestilte min playbar, og mottok denne ila få dager. Er absolutt fornøyd, ingen negativ kommentar å komme med.
Bestilte en dacmagic plus som ble levert etter få dager. Har ikke vært noe problemer med denne så har ikke vært i kontakt med support og kan ikke vurdere den biten.
Som vanlig er det fantastisk service hos Hi-Fi klubben! Har kjøpt nye høyttalere på nettshop og pakken ble sendt samme dagen og ble levert til meg i løpet av to arbeidsdager!
Anbefales varmt!
Veldig greie oversikt i nettbutikken. Bra service, hyggelige folk som svarer i telefonen. Rask levering av varer.
Bestilte på søndag kveld. Og pakken kom til mitt postkontor fra Danmark på Onsdag samme uke! Topp!
Her ble lyden drastisk forbedret i forhold til den gamle "pc-lyden" !
Eneste som ikke var greit var at webshoppen sleit med visa. Måtte ta det som oppkrav, det ble noe dyrere. Ellers kjapp og grei service.
Det var første gng jeg handlet på Hifi-klubben men jeg kommer å handle mer der når det er noe jeg trenger.
Du får mer fakta og sammenligninger på web enn noen butikkansatt kan ventes å ha tid til. Logistikken er imponerende. Kjøp , levering, og installasjon på et drøyt døgn.
Kjempegreie og oversiktlige websider og om det skulle være noe en lurer på er det bare å ringe dem. Da treffer man alltid på et blidt menneske som kan svarene på det en lurer på. Det eneste jeg savner er direktenummer til min nærmeste butikk.
Nettstedet er oversiktlig og gir god informasjon om varene.
Jeg kjøpte Unnu tv-benk og flere Sonos enheter, alt var riktig bortsett fra en lås til den ene døren som manglet, en mail og to dager senere mottok jeg ny lås i posten. Flott service via mail.
Det var i første omgang svært enkelt å bestille via nettbutikken, og jeg ønsket å hente TV på hentelager i Oslo.
Når det viste seg at TVen ikke var på hentelager, ringte HiFiklubben til meg og spurte om det var greit at den ble sendt fra Danmark direkte til meg.
De dekket frakten og TVen kom 3 dager senere.
Meget fornøyd med handlen+6mnd xtra garanti:)Raskt svar fra hi-fi klubben etter handlen angående veggmontering(10min)fikk svar som ikke samsung kunne svare på om sine egene produkter.ps ska du kjøpe ny tv kjøp det her for dissa gutta vet hva de driver med:)Takk hi-fi klubben.
Fant raskt frem til riktig produkt, enkel bestilling og betaling, overraskende rask levering. Fikk muligheter for sporing, men det var unødvendig da sms'en om leveranse på posten kom to dager etter bestilling. Kred for kjapp og god logistikk til Hi-Fi Klubben og kred for kjapp leveranse fra Posten
Kan bare skryte av Hi-Fi Klubben, alltid rask levering og alltid kvallitet, gode omtale av produktene, føler at det er fagfolk som har utalt seg!!
rask levering, god kommunikasjon. Likte også chat funksjonen.
Kan godt anbefale dere dere for venner og bekjente.Rask ekspedering.Fikk varen omtrent dagen etter bestilling.Så jeg er veldig fornøyd.
Hi-F Klubben leverer! Har vært innom lokalbutikk i Kr.sand og nettbutikk, ved oppmøte har jeg blitt møtt med fantastisk service hos medarbeiderene. Kunskapsnivået om lyd og utstyr er meget høyt og de vil ditt beste, ikke butikkens beste! Har bestilt varer fra nettbutikken og sendt spørsmål vedr. ordre på mail og fått raskt og hyggelig svar. Tommel opp for fantastisk kundeservice og produkter. Entusiasmen hos oss lydelskere blir lett gjenspeilet hos de ansatte som ser ut til å stor kose seg med jobben sin, og den smitter selvfølgelig lett over på kundene og tilbake igjen. Ser virkelig frem til å spare opp en formue slik at jeg kan investere den hos nettop dere!
Hei.
Har nettopp handla hjå dykk. Hyggelege folk å prate med. eg fekk svar p0å det eg var ute etter.
ved eit par høve tidlegare var eg ikkje så fornogd med det faglege nivået. eg fekk då juster pic up og tonearm pga av deb var kjopt ny. Ca eit halvt år seinare var stiften ødelagt. Det viste sg då at den var feiljustert med alt for høgt trykk.
kundebehandling på topp, både i butikk (Sandnes) og på netthandel.
De svarer om du ber om produktanbefalinger. For oss som ikke alltid er fullt oppdatert er det greit å få litt enkle valg.
Rask og effektiv behandling av ordren, varen ble mottatt godt pakket. Anbefales på det varmeste.
Etter å ha våknet til konas transistorradio i alt for mange år, kjøpte jeg en skikkelig Argon radio med vekkemuligheter. Lykke!
Profesjonell og effektiv nettbutikk med variert og oppdatert vareutvalg innen HiFi. Anbefales!!
Litt dyrt, men man får jo utrolig bra kvalitet for prisen!
Kjøpte en Denon Cocoon hos Hifi-klubben på nett, rask levering, ypperlig produkt. Veldig fornøyd!