[REPLY]
Mycket bra service via er internetbutik. Bra leveransbesked via mail med enkel fakturahantering. Hi-Fi-klubben har funnits sedan min ungdom (jag -är 61 år idag) då jag bodde i Varberg (det fanns en butik där då). Även på den tiden var jag mycket nöjd med de NAD-prylar jag investerade i. Ni gör lite väsen av er (läs marknadsföring). Då jag berättar för vänner och bekanta om mitt inköp får jag ofta kommentaren; "Va, finns dom kvar?". Jobba på i samma anda som idag och det är kanske bra att er marknadsföring går via rekommendationer, så att ni inte blir för stora och glömmer kunden.
I ordered an item from HIFI klubben and I stated clearly that I wanted it to be delivered to a specific address (my office). I go a reference number to track my order and for the whole time it said that the item had been sent. I sent an email to your online help on Friday and was told that the item had been ready for pick up at Hemköp since Wednesday.
First: Nobody informed me that it was ready for pick up.
Second (and more serious): I asked for the item to be delivered to a specific address and it was sent to Hemköp. I asked onlineHelp to forward the item to the address in question, but they said it was not possible! Why wasn't it sent to the address in question in the first place?
Maybe this is the way you guys do service in Sweden, if so you have a lot to learn!
I will never shop at HIFI klubben again.
Hos Hifi-klubben har jag alltid fått raka ärliga svar samt ett rejält engagemang avseende mitt val av utrustning. De har varit kunniga och verkar kunna sina produkter ned till "skruv och mutter", dock utan att pracka på dig mer än du behöver veta samt de anpassar sitt snack efter mottagarens adaptiva förmåga.
Kort och gott, Audiofiler som vet vad de pratar om! Rekommenderas varmt!
Hifiklubben är den enda kedja i Sverige jag handlar hos när det gäller lite dyrare inköp. Anledningen till det är helt enkelt att de har den absolut bästa servicen och kunnandet på marknaden. Om någonting skulle krångla med en nyinköpt produkt så är de aldrig sena på att hjälpa till. Underbart utbud och underbar kundpolicy.
Bara kvalitétsvaror, inget skräp = trygg e-handel
Beställde på internet och hade produkten tre dagar senare, suveränt! Att ljudet är lika suveränt gör inte saken sämre. Kan verkligen rekommendera HiFi klubben och kommer själv att handla där igen.
Har köpt 2 Sonos allt funkar toppen. Bra hjälp om man ville fråga något.
Allt fungerade utom rutinen att betala med kreditkort
Fick allt jag beställt efter en dag, allt funkade som det skulle. Har inget att klaga på.
Mycket smidig fakturalösning och leverensen var snabb!
Inga problem med produkterna som jag köpte men leveransen blev inte helt problemfri då jag fick mina paket försenade och felsorterade tre gånger på tre dagar vilket var lite irriterande.
Uselt. För dåligt skött.
Mycket bra och snabb leverans på varorna, perfekt beskrivning så är mycket mer än nöjd
Har precis blivit medlem och köpte lite Sonos prylar allt levde upp till mina förväntningar. Det räcker med det behöver varken vara mer eller mindre.
Köpte ett par Dali concept 1 högtalare och de var som allt annat jag köpt från Hi_Fi Klubbem. Precis vad jag betalade för.
Hifiklubben är mitt första och ofta enda stopp när jag letar efter HiFi produkter.
Dem har det mesta inom alla prisklasser och ett besök i deras butik är alltid kul.
Dem är väldigt kompetenta och har alltid hjälpt mig hitta rätt i djungeln av HiFi produkter!
Ringde kundtjänst för råd angående högtalare. Fick omgående prata med en kille som kunde både sitt sortiment och ge mig rekommendationer.
Sedan gick jag in i webshoppen och beställde vad jag ville ha, enkelt och smidigt.
Saknade dock SMS avisering att mitt paket kommit, fick hålla koll via länken jag fick per mejl då jag inte ville vänta på att det skulle komma en avi i brevlådan.
Högtalarna är nu inkopplade och fungerar som utlovat.
Informativ hemsida, kunnig personal och fantastiskt sortiment är ett vinnande koncept.
Köpte en ipoddocka på fyndavdelningen på webben, det var fel på spänningsadaptern när jag fick den, dockan var en utgången modell. Säljaren på Hifi Klubben i Gävle, där dockan kom från, jagade fatt en adapter till mig som nu är på väg.
Det kallas för serviceanda, (finns ej på mediamarkt eller liknande affärer)
Mycket bra! Man går in till butiken och får provspela och höra precis den spelare man söker efter. Det kallar jag god service!
Tycker inte något behöver förbättras. Bra kundservice trots att man är en kanske lite 'strulig' kund. Härligt tålamod.
Beställde "Berättelsen om Pi" på BlueRay 130506 och den levererades inte förrän 130515. Lite väl många dagar för att skicka en skiva i ett platt paket.
Bra varor, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Dessutom tydlig hemsida där det är enkelt att se vad och var som finns i lager.
Efter besök i Karlstad-affären så fick jag tydliga förslag och rekommendationer av kunnig och hjälpsam personal, efter detta var det enkelt val att handla hos Hi-Fi Klubben och det kommer vara ett förstaval även vid nästa inköpstillfälle.
Har beställt en film men inte fått den än!
Har betallt den också!
Det är snart två veckor sedan.
Var är den?
Duktiga medarbetare och ett bra utbud i butiken gör det lätt att hitta det som passar mig.