[REPLY]
Efter en tveksam start, med omständig beställning, så lossnade det ordentligt vid leverans.
Bra återkoppling var i leveranskedjan vår beställning befann sig.
Jag jämförde sortiment med mitt eget försäkringsbolag och önskar att jag gjort det tidigare, da jag redan kopt brandsläckare fran dem. Ni har battre sortiment och finare brandsläckare!
Tack Sara!
Hej, allt fungerade tillfredsställande och brandsläckaren sitter på plats. Några åsikter har jag, t.ex. jag önskade betala med kort på internet för att slippa faktureringsavgift, det gick inte samt något lång lev.tid. Vid en prisjämförelse kan jag tycka att priset var för högt.
MVH
Owe Lagerström
Bara 1 av mina 5 beställda varor har levererats inom acceptabel tid, det är läckagevarnaren. 3 pulversläckare och 1 brandfilt saknas. Jag la en beställning i USA några dagar efter att jag beställt hos IF, det skrymmande paketet med motordelar kom idag. Sensmoral?
Jag är grymt nöjd att jag valde If's säkerhetsbutik. Blev kontaktad via både mail och telefon ang en produkt som blivit försenad av återförsäljaren. Väldigt bra bemötande. Rekommenderar butiken till andra!
Allt fungerade helt OK vad gäller produkterna men jag fick aldrig någon avisering från Schenker att varorna kommit till utlämningsstället för avhämtning. Jag fick därför gå in på nätet och leta upp diverse ID-nummer etc och körde därefter ner till utlämningsstället där det visade sig att varorna fanns på plats.
Mvh
Lennart K
svårt att få till olika färger/design på den varan jag ville ha, bilden visade fler design på brandfilten än som fanns att välja mellan, leveranstiden lång trots att erbjudandet kom före jul, precis hämtat mina varor från posten, men det gjorde inte så mycket i mitt fall, annars bra layout, bra grejer...
Har ikke mottatt varen. Står i norsk toll. ;((
Dom har ett bra urval av det jag förväntade mig men har efter en vecka inte svarat på supportmail.
Köpte och det som kom var ok på ok tid.
Hej Lars-Erik,
Vi kan inte hitta något mail från dig i vårt system. Vänligen skicka din fråga igen till kundservice@if-sakerhet.se.
Vi brukar svara på alla frågor till vår kundservice inom en arbetsdag.
Mvh,
/Marc, Kundservice
Beställde vara på nätet. Snabbt svar med mail som innehöll alla uppgifter. Eftersom jag upptäckte med mailet att jag skrivit fel mobiltelefonnummer ringde jag upp. Ingen lång väntan i telefonkö, trevlig person som svarade lovade ta kontakt med Schenker och ringde mig tillbaka inom 5min. Kan bara säja att jag är jättenöjd med allt inkl produkten jag beställde.
Enkelt att beställa, kvalitétsprodukter, bra priser.
Enkel betalning. Snabb leverans. Lätt att beställa på internet. Min svägerska rekommenderade er flytväst.
Jag fick fel produkter levererade till mig. Efter ett samtal så skickades de korrekta sakerna på en gång. Fanns att hämta nästa dag. Mycket bra hanterat.
Bra och överskådlig webbutik. Relativt snabb leverans. Dock leverans av fel produkt, men detta löstes snabbt och smärtfritt.
Bra utbud av säkerhetsprodukter. Prismässigt känns det som IF ligger bra till, klart lägst av alla företag jag jämförde med. Snabb leverans utan några bekymmer.
Rekommenderar starkt.
Alltid vänliga när man ringer och behöver råd. Bra produkter samt snabb behandling av min order.
Bra nätbutik, och snabb leverans, funkar bra!
Den efterfrågade varan var lätt att finna och att beställa.
Leveransen gick mycket snabbt. Helt till belåtenhet.
Bra produkter och snabb leverans. Fick paketet efter två dagar.
Enkelt att beställa och bra beskrivningar av produkter. Min produkt levererades också väldigt snabbt.
Lätt att hitta och bra information om de olika produkterna.
Snabba besked men oklart när leveransbeskedet kom därför att man skulle hämta information om hämtställe från Posten och där såg det ut som om varorna levererats till Solna fast jag bor i Bromma (Nockeby). Ni gav snabbt besked om att det skulle levereras till en när-post och ett SMS kom inom kort.
Enkelt att beställa låset som jag behövde,dessutom något billigare än alternativa levetantörer.
Snabb leverans.
Jag kommer säkert att använda mig av IF Säkerhetsbutik när jag behöver något som finns i sortimentet nästa gång.
Bra snabbt och säkert köp,kan verkligen rekommenderas
Handlar gärna igen i Säkerhetsbutiken då min upplevelse av köp, leverans varit väldigt smidig, från början till slut.
dom erbjuder ett bra utbud till vettiga priser , snabb leverans
Leverans var mycket snabb tack, kameran inte arbetar för glas, exempelvis i bilen, barack,fungerar bara i fritt utrymme,om kameran monterad i bilen känner inte någon rörelse på utsidan
If säkerhetsbutik har innovativa och bra produkter för de flesta tänkbara behov. Långt fler än vad jag någonsin trodde fanns och var i behov av. Vissa säkerhetsprodukter är helt unika och har fördelaktigt pris medan andra som finns i de större varuhusen har tyvärr en högre prissättning än dessa. Säkerhetsbutikens sortiment är dock testat och godkänt och har därför ett större och tryggare värde.
Hej det funkade riktigt bra och leveransen kom tom fortare än jag hoppats.
Anders
Huvudsakligen nöjd med beställning och leverans.
Storleken på halkskydd felaktig och byte till rätt storlek tog väl lång tid +14 dagar, men trevligt bemötande.
Bra information på hemsidan. Det var lätt att förstå hur man skulle handla. Köpet blev bra, levererades snabbt. Inför gärna direktbetalning via bank så blir det ännu bättre.
Köpte ny skoter som var tvungen att ha ett godkänt Klass 3 lås.Då jag inte hade något tittade jag runt på billigaste och kom till If:s hemsida.Tänkte att det skulle ta lång tid innan paketet skulle komma då julen var i antågande, så det blev några oroliga nätter med tanke på att skotern stod olåst på gården.Men ett par dagar senare kom avin och skotern är nu låst med ett Klass 3 lås från If. Som sagt: Snabbt, säkert, enkelt!
Eftersom jag kan jämföra med en brandsläckare som jag köpte via Trygg Hansa kan jag bara konstatera att det tog välidgt lång tid innan min bestälda produkt kom.
Produkten är dock till belåtenhet.
Hej Elisabeth,
Tack för din feedback!
Produkten som du hade beställt var vid beställningen slut i lager, vilket framgick tydligt i produktbeskrivningen. Leveranstiden uppskattade vi till mitten av januari, vilket vi också informerade om i produkttexten.
Anledningen till att produkten överhuvudtaget gick att beställa var önskemål av andra kunder som önskade lägga beställningar och sedan vänta tills den skulle komma in igen. Det är väldigt tråkigt att du upplever att den informationen inte var tydlig då det stod i produktbeskrivningen med kraftig röd text för att undvika missförstånd.
I normala fall har vi en leveranstid på 3-5 arbetsdagar, och med hänsyn till att du lade beställningen på julafton och att produkten var då slut i lager, anser vi att de 8 arbetsdagar innan vi skickade din slutsålda vara (dvs en vecka tidigare än angiven), inte är alltför dåligt med tanke på tidpunkt på året och lagerstatus.
Mvh,
/Marc, Kundservice
Ett bra utbud.
Lätt att navigera.
Tydlig information kring leverans.
Enda irriterande momentet var att varorna blivit nerpackade i en alldeles för stor kartong, med resultatet att kartongen gått sönder. Detta förmodligen beroende på att andra tyngre kartonger lastats på den nämnda kartongen med resultatet att denna kollapsat. Tur var att varorna var kvar i kartongen, dessutom i oskadat skick. Detta för att någon vänlig själ dragit tejp runt den trasiga kartongen!
Beställde brandfilt och droppstopp. Har ej testat. Bra hemsida lätt att hitta m.m. Man borde få rabatt som if kund...?