We are hiring!

Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (3 949)

forlang leveringstid

Hej
Jeg synes der går for lang tid fra en vare ordres til varen leveres.

Hej Dan

Du har helt ret, der kan gå lang tid. Det skyldes, at vi for tiden er ved, at flytte vores webshop til større og bedre lokaler. I løbet af kort tid, skulle vi være på plads og de nye lokaler, giver os mulighed for at arbejde endnu mere effektivt, og levere ordrer endnu hurtigere. Vores gennemsnitlige leveringstid er for øjeblikket 3 hverdage. Vi takker for din tålmodighed.

ok levering

selv om jeg på forhånd havde fået af vide at der var længere leveringstid, fik je mail om dette øv
ellers alt ok

Omdöme av bekräftad köpare

Havde bestilt 6 stk vinglas, men da de blev leveret var de 5 desværre smadret pga dårlig pakning. Jeg skrev til kundeservice, som beklagede mange gange og lovede hurtigst muligt at sende nogle nye, pt var de dog desværre i restordre. Her en god uge efter har vi så modtaget 6 nye glas (denne gang forsvarligt pakket) samt chokolade som kompensation for ulejligheden :-)

Imerco

Detta omdöme har rapporterats av Företaget för inköpsbevis saknas (endast verkliga kunder kan granska ett företag).

Trustpilot Kundservice är i färd med att undersöka detta omdöme.

Efter undersökningen kommer det antingen tas bort eller returneras till Trustpilot.

Se våra riktlinjer för omdömen här

Helt uacceptabelt.og frustrerende.

Vi købte et gavekort til et guldbryllup. Jeg bestilte kort og gavepapir. Vi er meget skuffede over at se, at der intet kort var med, men på gavepapiret var sat et klistermærke med vores hilsen til guldbrudeparret. Det var meget frustrerende og ikke noget vi fremover vil anbefale til andre. Nu viste parret os gaven, for ellers ville vi ikke vide det, men det gjorde os ret sure og utilfredse.

Kære Kirsten

Vi beklager, at der ikke var et kort med, til jeres pakke. Vi har i en periode oplevet leverandørsvigt, på vores kort og har forsøgt, at rette op på dette ved, at printe jeres hilsen ud på anden vis. Vi har nu endelig, fået en ny leverandør til vores kort, så vi fremadrettet igen kan vedlægge hilsener. Vi beklager, at vi ikke har kontaktet dig, og gjort dig opmærsom på dette, og beklager de gener det har medført for jer.

Manglende opfølgning/besvarelse

Jeg kontaktede imerco via email, da den vare (barmix håndmixer) jeg ønskede ikke var på webshoppen, som det stod i tilbudsavisen. Jeg fik hurtig svar og fik tilbudt, at købe en anden til samme pris, hvilket jo var SUPER. Men da jeg skriver for at finde ud af hvordan jeg så gør med betalingen, får jeg intet svar. Da jeg har betalt varen med et andet kort end mit eget kan jeg ikke se på netbank, hvor meget jeg reelt har betalt. Jeg mangler stadig svar og er en smule frustreret over dette. Men varen blev leveret og modtageren skal nok blive rigtig glad for den til fars dag :)

Hej Anne

Vi beklager den manglende besvarelse, men er glade for, at det hele lykkedes alligevel. Vi håber også, modtageren bliver rigtig glad for gaven.

Omdöme av bekräftad köpare

Altid super service og hurtig ekspedietio.

Bestilte varen på nettet og varen 2 dage efter... Og pakken var forsvarlig indpakket..
Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af Imercos hjemmeside :0)

Omdöme av bekräftad köpare

Tjekket og hurtig handel og levering.

Brug denne - det er så meget hurtigere end at bruge tid på indkøb i forretninger.

Et nyt medlem af familien: Hercules Chilli

Jeg er meget glad for min nye køkkenmaskine, Hercules Chilli. Hurtig levering. god pris.
Alt i alt et godt køb.

Generelt ok

Alt i alt godt tilfreds.
Kun et lille minus. Når man glæder sig til at få sin vare, så føles 10 dage af lang tid inden levering. Mest fordi man ikke automatisk får en mail om hvornår man kan forvente levering.

Kære Maria

Tak for din anmeldelse. Det er anmeldelser som disse der gør os endnu bedre. Din ordre blev desværre forsinket, da en eller flere af dine bestilte varer, skulle transporteres fra et eksternt lager til det lager, hvor din ordre skulles sendes fra.
Det beklager vi, at du ikke er blevet informeret omkring. Vi er netop i gang med, at gennemgå vores procedurer, så lignende ikke sker i fremtiden.

Vores målsætning er altid at levere inden for et par hverdage. Vi beklager, at vi ikke kunne opfylde vores målsætning denne gang og vi håber, at kunne yde dig bedre service i vores webshop en anden gang.

hurtig og nemt

Det fungerede helt fint - og jeg fik varerne hurtigt

Dårlig information omkring levering

Bestiller tallerkner, og ringer efterfølgende og spørger hvornår vi kan forvente de kommer. Svaret er de bliver sendt indenfor et par dage.
Efter en uge ringer jeg igen, og der er svaret, at de bliver sendt indenfor 14 dage.
Hvis jeg havde vidst der var så lang leveringstid og man ingen besked får omkring det, havde jeg nok handlet et andet sted.
De kunne selv have revet den hjem, ved at sende en mail med forventet leveringstid. Men den Info skal man selv søge.

Kære Jeanette Nielsen

Vores målsætning er altid at levere inden for et par hverdage. Vi beklager, at vi ikke kunne opfylde vores målsætning denne gang.

meget godt,

Fin betjening pænt pakket ind

Manglende indpakning

Jeg bestilte mine varer, som jeg fik hurtigt. Det var bare irriterende, at jeg ikke fik mine indkøb indpakket som ønsket. Så var jeg nødt til at selv at bruge tid og penge på at skaffe gavepapir og pakke ind.

Kære Mette

Dejligt at høre at dine varer ankom hurtigt. Vi beklager at de ikke var pakket ind. Dette skyldes desværre en fejl på vores website, som ikke sendte informationer om indpakning videre til vores webshop. Fejlen er nu rettet, og dine gaver vil blive pakket ind, fremadrettet.
Vi undskylder ulejligheden mange gange.

Meget dårlig leveringsservice

Jeg er meget skuffet over imerco's hjemmeside og især deres levering af varen! På deres hjemmeside skrev de, at der vil være en forventet levering på 2-5 hverdage. I den kvittering jeg efter købet modtog skrev de så:

Levering sker via Post Danmark. Normal forsendelse: leveres 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til weekenden samt i weekenden. Kan ordren ikke leveres inden fem arbejdsdage, vil du modtage en e-mail eller blive ringet op herom.

MEN nu er der gået 2 uger siden jeg har bestilt min vare og jeg har hverken fået besked om, at varen er afsendt eller hørt fra dem, at varen er forsinket! INTET overhoved har jeg hørt ift. Min bestilling ud over kvitteringen for købet! Jeg skrev så til dem efter der var gået næsten 2 uger, men man skal ikke forvente et hurtig tilbagemelding fra deres kundeservice! Der er gået 1.5 dage siden jeg har skrevet og jeg harnintet hørt og jeg ved ikke engang om de har modtaget min henvendelse!

Men Imerco var hurtig til at sende mig en mail, hvor de beder om at jeg anmelder dem!

På nuværende tidspunkt aner jeg ikke hvornår jeg får min pakke :( det synes jeg er rigtig irriterende og frustrerende! Jg har ikke noget imod at vente tre uger på en pakke hvis hjemmeside skriver dette! Men man skal ikke skrive en masse om levering osv og så ikke holde det! Det er i mine øjne dårlig service!

Kære ED

Tak for din anmeldelse. Det er anmeldelser som din, der gør os endnu bedre. Din ordre blev desværre forsinket, da en eller flere af dine bestilte varer, skulle transporteres fra et eksternt lager til det lager, hvor din ordre skulles sendes fra.
Det beklager vi, at du ikke er blevet informeret omkring. Vi er netop i gang med at gennemgå vores procedurer, så lignende ikke sker i fremtiden.

Dejlig nemt og overskueligt

Det var super nemt og mega fedt.. Fik besked på at der ville gå 3-5 dage og allerede efter 2 var den kommet så jeg var lykkelig..:)

Hurtig og effektiv

Bestilt lige før helligdage og leveret 2. hverdag efter. Pakningen er noget af det bedste og "sikreste" jeg har set fra nogen netbutik.

Ikke godkendt

Kunne ikke få mine varer til tiden og man havde ikke det på lager man troede man havde. Jeg fik ikke svar på mail, man kan i det mindste skrive at man har modtaget.
Jeg fik dog fat i en sød (og vist nok overbebyrdet) medarbejder, der hjalp mig med at få ordren anuleret.
Hvis man vil drive webhandel, så skal man altså være lidt hurtigere på aftrækkeren og med op på beatet.

Kære Flemming

Det beklager vi er du ikke er belevt informeret omkring. Vi er netop i gang med at gennemgå vores procedurer, så lignende ikke sker i fremtiden.

Præcis

Skulle bruge en pande som var på tilbud og de var udsolgt i butikken og de kunne ikke skaffe den. Det kunne websiten heldigvis og det fik relativt hurtigt. Og dejligt der står at det er en populær vare og derfor kan det tage lidt længere tid så er man forberedt

Super Duper!!

Bestilt varer på webshoppen, ankommet som aftalt med Post Danmark!

110% TILFREDSHED!

Jeg har intet at klage over!
Jeg fik mine vare inden for de dage der stod de ville komme inden, og jeg fik det jeg bestilte. God indpakning, men lidt svær at få op, men det er jo ikke noget at klage over - hellere det, end at få ødelagte vare.

= 110% TILFREDSHED!

Omdöme av bekräftad köpare

Det gik trods alt hurtigt ...

Trods en fejl i bestillingssystemet, som gik ud på, at ordren ikke kunne ekspederes fordi, der var udfyldt en c/o-adresse, blev fejlen rettet efter en telefonopringning og jeg fik tilsendt gavekortet. Fik meget venlig behandling i web-shoppen.

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg er godt tilfreds med mine varer, de kom med posten idag,pænt og forsvarligt pakket

Jeg er godt tilfreds, skulle der bliver en anden gang jeg få et tilbud, vil jeg narturlig vis benytte mig af tilbudet, det er nemt og hurtigt at handler over nettet, og varerne var i den skønneste orden.
med et venlig hilsen Niels H. Jensen

Jeg er meget tilfreds

Hurtig levering og lækker vare.

Stjerne service

Der er ingen tvivl om at jeg vil bruge imercos nethandel igen ;0)))

Det har været fuldttilfredstillinde

Jeg synes at det har været let og tilgængeligt. Det er en gave og er endnu ikke pakket ud, skal gives den 23.06.13

solen skinder

vil andbefale andre

hurtig levering men "sjovt" informationssystem

Bestilling og levering gik fint, men mail om at nu var varerne sendt kom dagen EFTER at varene var ankommet.

Venter stadig...

Jeg bestilte mine varer på Imercos webshop den 29. April. I fredags rykkede jeg så for varerne og fik at vide af en venlig dame at de ville blive sendt afsted fredag. Men idag mandag -stadig ingen pakke fra Imerco :-(

Kære Kunde

Det er beklageligt, at du endnu ikke har modtaget din ordre som lovet. Vi vil meget gerne hjælpe dig med en status på din bestilling. Kan du kontakte os direkte på tlf. 98 18 98 38, mellem kl. 10-16, eller på mail: webshop@imerco.dk?

Alt perfekt

Hurtigt og nemt at handle het

ordrer ikke effektueret

jeg har intet hørt fra Imerco siden min bestilling, så jeg ved ikke hvornår min ordrer bliver effektueret

Kære Kirsten.

Vi beklager, du ikke har modtaget en status på din ordre, det er en fejl fra vores side.

Desværre blev din ordre blevet forsinket af en ekstern leverance til vores eget lager. Vi kan oplyse, at din ordre bliver sendt i dag. Vi sender lidt kompensation med for din ventetid.

Alt i orden.

Jeg anbefaler til alle.

Omdöme av bekräftad köpare

Bestilte søndag aften og tirsdag formiddag er varen leveret. Ingen klager herfra. Super fin service.

Hurtig og fin handel

Har kun gode oplevelser med handel på Imercosc Web shop
Kan anbefales

fint og godt

det er nemt, tilbudene gælder også på nettet, så nå jeg ikke har ærne i byen om søndagen kan jeg bar bestille på nettet.

FANTASTISKE STEGEPANDER

VI HAR KØBT FANTASTISKE PANDER OG SUPPEGRYDER - TIL EN MEGET FAVORABELT PRIS-
BEDRE OG BILLIGERE EN DE STORE SUPERMARKEDER :-)

god service

jeg er MEGA tilfreds :) på nogen af varerne står der er levering op til 10 dage og det er meget godt, så man ikke forventer her og nu :) og synes det dejligt de sender alle varer samtidig :)

Perfekt!

Nemt at bestille vare på siden, hurtig levering af lækre vare og fuld tilfredshed, så vi ses snart igen :)

Omdöme av bekräftad köpare

Imerco - effektiv og god service

Nu har jeg nogle gange handlet i Imercos webshop og kan fortælle, at jeg er yderst tilfreds.

Eva