We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (1 768)

Hurtig handel men...

Hurtig behandling af ordre men havde bedt om at få sendt den til min arbejdsplads. Det kom den også bare UDEN mit navn på....

Hurtigt og nemt

Det kører bare kan kun tilslutte mig de øvrige roser. Billig pris og hurtig levering. Handler der gerne igen.

Hurtig levering

Som jeg tidligere har meddelt, er jeg meget tilfreds med at kunne få mine varer fra dag til dag, samt at få dem leveret på min adresse.

Meget fint

Det virker bare.
Køber der igen.

Jeg kan kun anbefale at ALLE handler HER

Hvis der er en afvigelse fra det bestilte, kræves der bare en tlf. opringning, så er det klaret

Hurtigt og billigt

Det er mit første køb på siden og den Canon blækpatron jeg skulle bruge var omkring 30 kr. billigere end andre steder. Ud over det fik jeg levering næste dag, hvilket var super og æsken var pakket godt ind. Så er nød til at give 5 stjerner for første handel :)

Besked

Jeg er glad for at handle hos jer

Det er første gang, men bestemt ikke sidste at jeg bruger Ink House. Bodil

Ingen slinger i valsen! Varen kom to dage efter bestilling.

Fin handel

Fik hvad jeg bestilte. Leveringen gik ikke voldsomt hurtigt og min printer siger at blækpatronerne ikke var helt fylt op.

Hurtig levering

Har handlet første gang hos Ink-House. Hurtig levering. Ikke noget at klage over.

Perfekt kundebetjening

Jeg har nu handlet flere gange hos Ink House og har altid fået varerne dagen efter bestilling (-helligdage). Ink House har altid holdt hvad De har lovet og jeg har anbefalt forretningen til andre som også er fuldt ud tilfredse med at handle hos Ink House. Så helt klart jeg vil fortsat være kunde hos Ink House.

mvh Poul Erik Glud

3% rabat

Hej!

De lover at man får 3% rabat, hvis man tilmelder sig som "bonus-kunde". Det er bare ikke helt rigtigt - når man læser det med småt. Man får altså ikke automatisk 3% rabat, selv om man udfylder en hel masse oplysninger.

Snyd.

Mvh.
Jan

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig levering hver gang!

Jeg har handlet hos InkHouse de sidste 6-7 år, og det fungerer bare hver gang :-)

Omdöme av bekräftad köpare

Fuldt tilfreds med handlen.

Perfekt handel- fornuftig pris og lynhurtig levering

Hurtig og præcis---men

Pas på, når du fjerner tapen til lufthullet, idet patronen da kan afgive blæk, selv om påfyldningshullet vender op. Jeg fik blækpletter på et lyst tæppe. Derfpr ikke den 5 stjerne

Perfekt

God hjemmeside. Rimelige priser oven i købet med rabatordning. Hurtig levering.

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig til at sende blækpatroner

Godt tilfreds med hurtig forsendelse

Omdöme av bekräftad köpare

den hurtigtste levering i danmark

vil anbefale du lige bruger dem hvis du vil have hurtigt resultat plus kvalitet

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig afsendelse af varerne fra virksomheden.

Varene blev hurtigt afsendt, men postvæsnet var utroligt langsommelige. Hele 4 dage
var pakken undervejs. Det synes jeg er lang tid.

supergodt og megahurtig

supergodt og megahurtig

Omdöme av bekräftad köpare

Super firma med en dejlig personlig betjening ved henvendelse.

Tja jeg er trofast tilfreds kunde. Hurtig og sikke levering.

Alle løfter overholdt.

Alle leveringsbetingelser overholdt.

Køb blækparoner hos Ink House

Jeg er meget glad for betjeningen fra Ink House. Giver den 5 stjerner, da alt altid har klappet, som det skulle.

Omdöme av bekräftad köpare

God service... hvis du har tid

Fik hvad jeg skulle bruge og pænt pakket ind og til en rimelig pris. Dog med få irritationsmomenter. Blandt andet står der ikke synligt hvor lang tid det tager at levere en bestemt vare. Jeg tog derfor en vurdering blandt dem der kunne levere den bestemte toner, deres Trustpilot bedømmelse og prisen. Her vandt Ink-house. Jeg besluttede mig for at give dem et forsøg, selv om jeg var i tidsnød. Toneren nåede ikke frem (tog ca. en uge fra bestilling til levering) til jeg skulle bruge den og måtte finde en anden løsning. Så god service. Hvis du har tid.

Super

Fungerer fint. Efektivt og knaldhurtigt. Bestil den ene dag og hav varerne dagen efter og prisen er i orden.
Både på originalprodukter og kopiprodukter

Omdöme av bekräftad köpare

Bare hurtig og rigtig levering af bestilling, fin service og varerne ok!

Jeg kan roligt anbefale InkHouse. Har fået min ordre hurtigt og i orden med det samme, desuden med venligt svar på et bestilligsspørgsmål.

Super service.

Altid hurtig levering, gode produkter.

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering

Hurtig levering

E handel som den bør være

Super fint firma

Det er et fantastisk firma, produkterne er helt ok, og der er hurtig levering og priserne er konkurencedygtige. Har oplevet særdeles fin service i forbindelse med køb af printerpatroner som ikke virkede i min printer, næste dag var et nyt sæt på vej til mig uden beregnig, flot service

Ingen problemer

Virkede som den skulle

Hurtig levering - lave priser

Har købt varer hos Ink House for første.. men absolut ikke sidste gang - hurtig levering og lave priser, så kan man vist ikke forlange mere :)

Omdöme av bekräftad köpare

Jeg syntes det har været en god betjenning

I den tid jeg har handlet hos jer har det været en god betjening så jeg ville forsætte

Hilsen Hardy Madsen

super god betjening

Meget god sted at handle billig og hurtig :)

effektivt

Jeg fik mine varer hurtigt og billigt. Bedre kan det ikke blive.

Imponerende hurtig ekspedition.

Bestilte en printerpatron. Som sædvanlig lå den allerede i postkassen dagen efter.

Nemt og hurtigt

Ink House leverer meget hurtigt - fra dag til dag. Fungerer upåklageligt - og så får man bonus som fast kunde.

nem og hurtigt

Når du bestiller hos inkouse går det meget nemt og hurtigt. Det er nemt at se i oversigten hvilke patroner man skal have.