We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Internetwarenhuis omdömen

Internetwarenhuis Logo
Kunder skriver: »Uitstekende service nadat ik...« »Produkt tot 2x toe niet op...« »Super snelle levering; vandaag...« 210
Bra
7.7 av 10

210 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (210)

Levertijd klopt niet

Dinsdag een blurayspeler besteld die binnen twee dagen verstuurd zou worden. Nu, maandag, is de status nog altijd: op weg naar logistiek...
Kortom, onbetrouwbaar!

Internetwarenhuis

Sinterklaas kapoentje, NIKS in mijn schoentje !!!!

We hadden de Tondeuse Wahl Pro Clip 2000 besteld op 23 november. Levertijd indicatie 2 tot 4 werkdagen !!!
Nu: 13 december zit ik nog steeds te wachten op deze tondeuse.

Wel betaald maar nog niks ontvangen........maar ook de surpriseavond naar de kl*te............. Dankjewel Internetwarenhuis.

ÉÉNS MAAR NOOIT MEER..................

PS: Dient wel vermeld te worden dat deze tondeuse bij Wahl zelf, na bij hun geïnformeerd te hebben, ruimschoots op voorraad is en er geen leveringsproblemen zijn. ( zie screenshot van mail.)

Internetwarenhuis

Wacht nog steeds op mijn geld retour.

Telefoon zou op voorraad zijn en binnen 3 dagen geleverd worden. Na een week gewacht te hebben, gemaild naar de klantenservice om te horen te krijgen dat de telefoon nog van de leverancier vandaan moet komen en dat het nog een week gaat duren.

Minpunt 1: Geen terugkoppeling dat het artikel veel later pas geleverd gaat worden.

Na weer een paar dagen wachten, opnieuw contact met de klantenservice om te horen te krijgen dat de telefoon niet meer leverbaar is. (op de site stond er nog steeds leverbaar binnen 3-4 dagen).
Ze hadden een alternatief of ik mocht de order wijzigen, ik ging daar niet op in en liet de order annuleren met de aantekening dat ik mijn geld zsm weer retour wilde hebben.
Dit was een halve maand geleden, en ik heb nog steeds het bedrag niet terug gekregen.

Ik koop nooit meer wat bij deze webshop, voorraad indicatie klopt niet, leveringstijd indicatie klopt niet en een klantenservice waar je zelf achteraan moet lopen. Alles bij elkaar opgeteld een dikke onvoldoende dus.

psmit

Duidelijke en overzichtelijke website. Directe mail begeleiding van de bestelling.
Prima gewoon

Internetwarenhuis

Kreeg het artikel tot twee maal toe in een gebruikte/oude doos!

De eerste keer dat ik mijn artikel kreeg, merkte ik al dat de doos geopend was. Toen ik verder keek waren de losse onderdelen ook niet verpakt zoals dat het geval is wanneer je een nieuw product aanschaft.

Ik mailde dat naar het internetwarenhuis en ze zeiden dat ik het artikel kon retourneren. Ik heb toen een omruilingsformulier ingevuld en het teruggezonden.

Een week later kreeg ik het artikel binnen. Precies dezelfde doos. Weer die verfrommelde doos en dit keer heb ik het niet eens geopend.

Ik weer een mail sturen. Krijg ik als antwoord:

Wij hebben het artikel omgeruild in doos. Eigenlijk wilde mijn collega u het zelfde artikel terug sturen omdat het artikel nieuw in de doos zat, ook incl gebruiksaanwijzing Die bevind zich onder in de doos.
U kunt het artikel alsnog retourneren maar dan moeten wij wel verzendkosten in rekening brengen omdat u tot tweemaal toe een nieuw artikel heeft ontvangen.

Ongelooflijk....

Vals aangekondigde levertijd

Artikel besteld op 5 aug. , cvermelde levertijd 2 to 4 werkdagen.
Bericht ontvangen dat artikel pas vanaf 13 aug geleverd kan worden.

Op 17 aug nog niks ontvangen, geen artikel en geen vertragingsbericht. Vervolgens mail gestuurd waarop werd geantwoord dat er problemen zijn maar 'met enkele dagen moet de voorrad weer binnen zijn waarna uw bestelling kan worden verzonden'.

Da's lekker dan...

Vriendelijk en snel

Zowel telefonisch als per e-mail netjes te woord gestaan. Product was op voorraad en de volgende dag in huis. Prima !

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng