[REPLY]
I min familie farer vi vild i kataloger på mere end 3 sider og vi kan bare ikke ramme et søm med en hammer, så hvilken befrielse at Michael tog os trygt igennem bestilings processen og søde Martin kunne trylle alle elementerne op hvor de skulle være.
I et stort køkken projekt er der altid et par UPSer men de blev rettet uden nogen problemer.
Så fra start til slut en positiv oplevelse (selvom vi tog os yderst god tid) og huset er nu opgraderet med køkken anno 2013 som svarer helt overens med vores forventninger da vi første gang gik ind i butikken.
En total oplevelse.
Mødet med INVITA ROSKILDE var langt udover det forventede. Her er der tale om service på højt niveau og professionel rådgivning. Kunden bliver det centrale midtpunkt. Der lyttes, arbejdes og mange muligheder fremlægges på en sådan måde, så man føler sig helt overvældet. Specielt vil jeg fremhæve ejeren af butikken Allan Arnskov. Han går ikke på kompromi, før kunden er tilfreds og alle muligheder er fremlagt.
Vores hus er et ældre hus, med mange skæve vinkler, så min bekymring, var om selve monteringen af køkkenet var muligt med pænt resultat. Denne bekymring blev gjort til skamme. Aldrig har jeg set en håndværker kæle for de små detajler - og små detaljer gør helheden.
Som ekstra service, kan man lige nappe en frisk bagt snegl om morgenen eller et pizza stykke om eftermiddagen - sjov ide - man følte sig helt hjemme
Thomas Hagmund-Hansen, en lykkelig ejer af et INVITA køkken
Jeg kan varmt anbefale Invita København, hvor jeg har fornøjelsen af at samarbejde med konsulent Jim Andersen.
Jim har fra starten været god til at forstå vores ideer med køkkenet og har altid stillet op til store og små spørgsmål og nye ideer til indretningen, materialer mm.
Blev lidt bange da jeg læste om Invita i Glostrup, men det har Jim gjort til skamme med stor entusiasme, sparring og professionalitet.
Efter en stor ombygning er køkkenet nu monteret med et minimum af issues (en fejllevering af vask, en transportskade i skab og en fejludskæring i gavl - alt blev fixet uden problemer). Montøren Martin skal også roses for at lave tingene grundigt og pænt, ligesom dem der monterede bordpladen gik og nussede i mange timer, til det blev perfekt.
Køkkenet er blevet præcis, som vi ønskede det og er et super flot og personligt køkken i lækre materialer med gennemtænkte detaljer.
Hvis du vil have induvidialitet i udtrykket og ordentligt arbejde, skal du gå til Invita. Og spørg gerne efter Jim
Jeg har købt et indbygget skab hos Invita København gennem sælger Jesper Hladka. Det endelige produkt er vi meget tilfredse med. Hele forløbet med Invita, herunder byggeprocessen mv., har vi også været meget tilfredse med. Der var enkelte fejl undervejs, fx levering af forkerte skuffer, og levering af en skuffe med en skade. Men fejlene blev håndteret prfessionelt af Invita og blev rettet hurtigt. Jeg vil ikke tøve med at købe et produkt af Invita København igen.
Jeg har lige fået et nyt køkken fra Invita Køge, og det er jeg rigtig glad for.
Der var en rigtig god stemning i butikken, og sælgere, chefer og håndværkere gik og lavede sjov med hinanden, og det var meget tydeligt, at de var glade for det, de lavede. Men selvom stemningen var morsom og uformel, var rådgivningen stadig seriøs og professionel. Martin og Henrik var ikke bange for at sige mig imod og rådgive imod mine ønsker og forestillinger. Bl.a. fik de mig til at købe en anden (og billigere) bordplade end den kompaktlaminat, jeg egentlig ville have, da en tynd bordplade ville være uhensigtsmæssig, når bordet skulle være lige præcis som mit.
Jeg havde allerede brugt lang tid på at besøge køkkenbutiker og IKEA, og vidste præcis, hvordan mit køkken skulle se ud, og da jeg havde besluttet mig for at det skulle være Invita, ville jeg bare gerne have det bestilt hurtigst muligt. Så jeg gik ind i butikken om fredag eftermiddag og sagde, at vi ville have bestilt et køkken, inden jeg tog derfra. Det troede de ikke på, men sælger måtte blive sammen med chefen efter lukketid ind til alt var klar, og vi havde en underskrevet aftale. De insisterede dog på at komme ud at måle køkkenet op inden, de leverede det, men alt var selvfølgelig, som det skulle være, og køkkenet kom også til tiden som aftalt. De få småproblemer, der har været, er blevet klaret fint tilfredsstillende.
Der var én ting Martin sagde, som ikke passede: Manden, som laver den kogende vandhane "Quooker" hedder Henri Peteri og ikke Joe Quooker! :-)
Der var desværre en klar overvægt af skuffelser hos Invita Lyngby:
Pris svarer ikke til kvalitet.
Skuffende koordinering af håndværkere.
Skuffende håndtering af reklamationer.
Langvarigt forløb.
Forvent ikke at du køber et køkken der er lige til at tage i brug. Vi skulle selv skaffe murer, elektriker x 2, VVS´er x 2 før køkkenet kunne tages i brug.
Husk at hos Invita er montering ikke lig tilslutning.
Skal du alligevel have et Invita køkken, så find først en god håndværker og lad ham indkøbe elementer og koordinere med underleverandører. Herved sparer du en masse besvær med Invita som byggestyrer.
Jan Sørensen och Helle DG tyckte detta omdöme var användbart
I forbindelse med køb af lejlighed har jeg fået leveret og monteret køkken fra Invita København. Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbe,t følt mig godt orienteret af Jim Andersen fra Invita køkken, København på Frederiksborggade. Jeg kan stærk anbefale at man køber køkken der, da der ikke har været noget at sætte fingeren på. Derudover er det et super flot køkken som jeg er glad for. Det er yderst funktionelt.
Efter at have været rundt i mange køkkenfirmaer faldt vores valg på Invita København, som har nogle meget smukke vitrineskabe.
Vi havde et indledende møde hvor vi forelagde vores tanker og ideer hvorefter sælgeren udarbejdede et forslag.
På vores næste møde så vi et forslag som var lidt anderledes end forventet, men med en meget stor effekt, som har betydet at vores køkken virker meget større.
Vi valgte at vores overskabe på endevæggen skulle gå helt til loftet (3,40 m) hvilket jo betyder at vi ikke skal gøre rent oven på skabene :) og det ser brandgodt ud!
Herudover har vi fået mange vitrineskabe som virker meget indbydende og lyst.
Alle tidsplaner blev overholdt og vi kunne tage vores nye køkken i brug til aftalt tid.
Alt i alt er vi meget meget glade for vores nye Invitakøkken som vi nyder hver eneste dag.
Henrik og Tina
Jeg skulle i gang med en total renovering af køkkenet og var vist i alle køkkenbutikker i København for at finde mit køkken. Til den rigtige pris og den rigtige kvalitet. Efter mange besøg havnede jeg hos Invita køkkener ved Nørreport station. Jeg faldt for kvaliteten, designet og den finish, som fronterne har - og med en pris, hvor jeg kunne være med. Jeg fik en aftale, og sælgeren kom hjem for at høre, hvad jeg havde tænkt mig, og måle køkkenet op, så han kunne komme med et forslag. Jeg følte, at der blev lyttet til mine ønsker og behov og ikke presset på med smarte løsninger til behov, jeg ikke havde. Til gengæld havde sælgeren nogen gode ideer til at forbedre de ideer, jeg allerede havde - bl.a. med dybere skabe og bordplade, der har givet mig mere plads og en ekstremt god arbejdsplads. Mikael Ewers, sælgeren, hjalp hele vejen igennem og var meget grundig. Han var ude at måle igen for en sikkerheds skyld, efter at vægge var brudt ned. Der var lidt rod med leverancerne, men Mikael sørgede for at fikse det, og snedkeren, der monterede var virkelig dygtig og meget opmærksom, så små fejlberegninger blev rettet. Jeg elsker det elegante design, som mit køkken har, og nyder det hver dag. Jeg ville ikke have valgt noget andet.
Vi kan gennem vores boligselskab købe nyt køkken og skal derfor have hjælp i erhvervsafdelingen. Jeg valgte Invita Roskilde fordi de svarede på min henvendelse på kort tid hvilket ingen andre gjorde.
Det startede meget godt og vi fik tegnet godkendt og bestilt et køkken og det blev leveret som det skulle, meget professionelle mænd som kom med det køkken.
Første dag med montør gik fint, toede jeg, der kom to og om eftermiddagen havde de meget travlt med at komme hjem så da de var gået stod jeg med at halvt køkken. Der skete så ikke mere før torsdag hvor min mand ringede til sælger som ikke vidste noget. Han ringede så til montør mesteren og han vidste heller ikke at vores køkken ikke var var færdigt endnu, ingen vidste noget som helst. Fredag kom mester selv og så var vi ret sikre på at nu var alt som det skulle være men vi blev skuffet igen. Han gjorde hvad han kunne, rettede op på de mangler de andre havde efterladt men kunne ikke bliver færdig fordi der pludselig manglede nogle ting. Først sagde sælger de var forsvundet men ugen efter var de i rest ordre og så blev det ellers ved på den måde.
Sælger var ikke nem at få fat i g oden evindelige undskyldninger var vi godt trætte af, det tog nemlig 9 uger at få sat det køkken op, 9 lange uger kan jeg tilføje. 4 af de uger er gået med vi intet har hørt fra nogen i det firma, sælger havde en fridag om ugen hvilket er som det skal være, pludselig var han på en uges ferie, fred være med det, men ikke et ord vidste vi. De sidste ting kom men det tog 2 uger at få svar på hvornår vi skulle have det sat op, jeg er så skuffet over hele dette forløb. Den eneste som hele vejen igennem har gjort og overholdt alt er den elektriker som de har, han var bare super og jeg har hans kort og vil klart anbefale ham til alle, det samme kan siges om vvs manden, de var bare super gode.
Da mit køkken endelig var færdig havde jeg slet ikke nogen oplevelse af det, jeg manglede den gode oplevelse som alle andre har når de kan sætte deres ting på plads i deres nye køkken, det har jeg gjort over 6 uger men det er bare ikke det samme, jeg føler mig meget snydt.
Men utrolig nok bliver vi ringet op fra netop Invita Roskilde og de vil gerne have lov at komme ud og snakke om det, desværre er vi syge så de vil ringe tilbage, det er nu over 2 uger siden og vi har intet hørt fra den, igen igen, så det er åbenbart standart i det firma, luk en masse ud og hold ikke noget af det som bliver lovet. Så lad være med at vælge Invita Roskilde, medmindre i har meget tålmodighed.
Peder Grimstrup och Helle DG tyckte detta omdöme var användbart
Vi havde brug for både at blive hørt, forstået, udforfordret og få kvalificeret modspil. Det vil sige en sælger der ikke er sælgertypen, men en tryg samtalepartner der kan give kvalificeret sparring.
Vi besøgte mindst 10 køkkenfirmaer i løbet af et par måneder. Det var ikke akut, da det gamle stadig fungerede nogenlunde ok, så vi gav os tid til at søge efter det for os perfekte nye køkken. Da vi langt om længe fandt den rigtige låge hos den rigtige rådgiver gik vi i gang med at panlægge vores nye køkken. Casper kom ud og målte op, og næste dag havde vi et forslag til diskussion. Efter et par iterationer og en uges tid havde vi det endelige forslag. Mange ideer var blevet vendt i processen, vi er meget detaljeorienterede, så det var en fornøjelse at få en rådgiver der var entusiatisk for at finde den løsning der var mest optimal til os. Nogle af alle vores spørgsmål var langt ud over hvad man kan forlange at få svar på rede hånd. Derfor var det en befrielse at Casper var modig nok til at indrømme at han ikke ved alt, men var villig til at undersøge det for os.
Resultatet er blevet helt perfekt for os; og selv om vi valgte at sætte køkkenet op har Casper fulgt opgaven til dørs og bl.a. med et par fif til montagen sikret at alt er i orden.
Casper Caspersen giver professionel rådgivning der skaber tillid og tryghed. Alt til tiden og i orden. Solgte han brugte biler turde vi også købe det af ham!
Kun ét lille men - Invita's traditionelle hjørneskab 90*90 har for bred en hylde; det er umuligt at komme ind i bunden af skabet. Vi har selv savet 5-10 cm af hyldebredden - det er meget bedre sådan.
Vi har netop haft besøg af Invita og deres team af håndværkere, der henover en peridoe på 7 uger har renoveret vores ny-indkøbte rækkehus - med bl.a. nedrivning af bærende væg, gulvvarme, nye gulve, malerarbejde fra kælder til kvist samt nyt køkken.
Vi havde ALLE fordommene om dårligt håndværkerarbejde, manglende information, håndværkere der ikke dukker op og en tidsplan, der skrider. MEN DET SKETE IKKE HER!!! Invita var på alle måder top professionelle fra tegning af køkken, planlægning af projektet, information os og håndværkerne/byggeleder/konsulent imellem - og ikke mindst det færdige resultat. Vi er SÅ glade - og vores drøm står færdig nu. Alt er blevet, som vi ønskede - uden søvnløse nætter og unødige diskussioner!
Der er selvfølge dukket overraskelser op undervejs, da huset er fra 1957. Men her er vi blevet adviseret med det samme af byggelederen med oplysning om konsekvens og pris, så vi selv har kunne vælge til og fra i ombygningen. Og ikke få en grim økonomisk overraskelse, når arbejdet VAR udført!
Vi har under hele forløbet været i rigtig gode hænder, og selv her hvor projektet er overstået og små-fejl skal justeres, overholdes aftaler fra håndværkerne.
Flot klaret Invita Køge/Lyngby - I er første valg, når vi skal have lavet sidste etape af vores renoveringsprojekt. Nyt badeværelse og tag.
Vi har, som mange andre, valgt at anskaffe os et Invitakøkken.
Desværre er alt ikke som vi forventede, dette skyldes ikke Invita, men de håndværkere som Invita anbefalede vi skulle bruge.
I dag har vi alt andet end et nyt køkken.
Der er udført reperationer på både mure/maler arbejde samt der har været meget uheldige oplevelser.
Vi har været ud for følgende:
Problemer med at få murene til at overholde de, i kontrakten, indsatte opgaver.
Dette resulterede i flere reperationer af vægge, efter at køkkenet var blevet sat op.
Manglende varmt vand, fordi VVS manden glemte at komme vand på fyret.
Manglende strøm til vaskemaskine, fordi eletrikkeren havde glemt at sikre komfur-udtag og derfor ikke havde sat sikringer i.
Dårlig montering af amatur, fordi VVS manden ikke lige havde de rigtige ting.
Elendig overholdese af tider, eller mangel på samme.
Efter køkkenet faktisk blev færdigt, var vi så dumme og naive, at efterbestille nogle glasplader til montering på væggene som stænkplader.
Disse glasplader blev monteret forkert, således at de skulle udskiftes.
Under dette arbejde faldt der en del puds ned, så skal der mures igen.
Men det værste er faktisk, at der er skåret i vores helt nye bordplader.
Invitas håndværkere siger så, "det betyder ikke noget, for det bliver jo skjult".
Jeg må indrømme, at det var prikken over det berømte i.
Status er pt, at jeg har bedt håndværkeren om at komme med en plan for hvorledes man har tænkt sig at udbedre mine skader.
Af princip, og historikken taget i betragtning, har jeg forlangt at få nye bordplader.
Jeg kan absolut ikke anbefale brug af Invita Køge til nogen som helst.
Peder Grimstrup tyckte detta omdöme var användbart
For nogle måneder siden besluttede vi, at vi ville udskifte køkkenet, som efterhånden var blevet lidt gammelt.
Vi syntes det var en svær proces og besøgte stort alle køkkenfirmaer i København.
Men en dag endte vi hos INVITA hvor vi blev taget vel imod. Efter lidt snak med den første som tog imod os i forretningen blev vi overtaget af Martin Techt, og så var vi i gode hænder.
Martin hjalp os gennem alle frustrationerne frem til det køkken vi egentlig gerne ville have, men ikke rigtig kunne få defineret. Det kostede nogle møder hvor Martin professionelt viste os gennem forskellige løsningsmuligheder og frem til det endelige resultat. Hele vejen igennem med gode råd og forslag på baggrund af vore egne indmeldinger.
Så var løsningen på plads og så tog INVITA helt over. De stod for processen fra gammelt til nyt. Og det var ikke kun udskiftning af elementer, men med rydning af hele rummet og nyt gulv med varme, nye elinstallationer, maler ,murer, vvs, hvidevarer – ja alt.
Det blev styret professionelt af INVITA, som også stillede med professionelle håndværkere, så vi skulle ikke bekymre os om noget.
Det gjorde vi naturligvis alligevel og havde på forskellige tidspunkter nogle kommentarer, men hele tiden fik vi besked på, at det var der styr på og ”vi slutter ikke før i er tilfredse”.
Og sådan blev det, der var styr på det og vi blev tilfredse – meget tilfredse - med vores nye køkken. Vi glæder os hver dag når vi kommer derud.
Prisen finder vi også rimelig. Selvfølgelig tog vi et check på nettet omkring priserne på hvidevarer, men fandt hele tiden at INVITA var godt med også på dette punkt, så vi valgte naturligvis en total løsning, så vi ikke skulle bekymre os om leveringstidspunkter og styring af håndværkere. God løsning.
Så her i februar 2013 er alt på plads og en tak til INVITA og en særlig tak til Martin Techt for det gode resultat.
Anni og Per
Vi er nu de glade ejere af et nyt og virkelig flot køkken fra Invita København, som vi glæder os til at tage i brug. Der har været styr på sagerne gennem hele processen og de små bump, der har været på vejen, er der hurtigt blevet taget hånd om af enten vores kontaktperson Klavs Østergaard Pedersen eller projektleder Tony B N Hansen. Alle håndværkere har udført et rigtig flot stykke arbejde - og til tiden, så vi kan kun anbefale Invita København.
Efter grundig gennemgang på køkkenmarkedet endte vi med et Invita køkken, som vi nu har monteret og er meget glad for. Smukt og god kvalitet. Der er kun få områder vi synes Invita kunne optimere:
- da vi købte var der 2 tilbud kørende. Man kunne enten få for 25000,- kr. gratis hårde hvidevarer ved køb af køkken for over 75000,- eller låne til hele køkkenet uden udbetaling eller renter. vi valgte det sidste og fandt derefter ud af at vi kunne have fået 10 pct kontant rabat f´hvis vi havde valgt at betale nu og her. Mht. rabatten på hårde hvide varer viste det sig at de priser Invita sælger for ligger 30-40 pct. over de priser vi fik nøjagtig de samme varer til på nettet.
Så hold lige øje med de gode tilbud.:)
- alle elementer og bordplader blev leveret til tiden. der manglede kun få skruer som jeg måtte ned at købe i isenkræmmeren.
- montage vejledningen er lidt mangelfuld. Man skal tænke sig godt om inden man går i gang- men det skader jo heller ikke.
Alt i alt er vi rigtig glade for køkkenet og håber det holder i mange år.
Tak til
Invita København og
Casper Caspersen
Har netop gennemført et køkken- og badeværelsesprojekt med Invita og sidder tilbage med en utrolig positiv oplevelse og absolut tilfredshed med resultatet. Igennem hele forløbet fra første besøg i butikken, over tilbudsfasen, igennem leveringsfasen og de fejl og misforståelser som sker og til jeg i dag har et færdigt køkken har Invita leveret varen.
Samtidig som der har været en stor interesse for mine ideer, har jeg mærket en dyb interesse for at give modspil, således at det samlede resultat blev så godt som muligt.
Jeg fortryder ikke, at jeg valgte Invita frem for andre, billigere løsninger.
Her er en lille historie om vores køb af et Invita køkken i maj 2012 som desværre ikke er afsluttet endnu feb. 2013
Da alt forarbejdet med hvilket køkken-fabrikat-skuffer-skabe osv. var på plads kunne køkkenet bestilles og processen gå i gang.
Invita kom med en leveringsplan-dato tidspunkt osv. og det blev overholdt, men derefter gik det ikke så nemt mere.
Allerede ved leveringen kunne det konstateres at der manglede div. ting såsom forskelligt til et hjørneskab
standard greb, div. plader, derudover var der fejl på 3 skuffeforstykker samt en stor laminatbordplade.
Vi påtalte straks fejl og mangler overfor sælger. Han oplyste os at det skulle han nok sørge for blev bragt i orden snarest, dog var sommerferien tæt på så der skete nok ikke noget før ferien var overstået.
Vi ventede noget tid efter sommerferien og intet skete. Vi ventede lidt mere og tog så kontakt til sælger via mail. Der blev vi oplyst om at han var stoppet, og der blev henvist til butikschefen, så fik vi fat i ham, han henviste til projektlederen, som først lige skulle sætte sig ind i sagen. Det er noget frustrerende at vi selv skulle gætte hvorfor sagen åbenbart var gået i stå. Det er vel ikke for meget forlangt at Invita internt sørger for at igangværende sager overtages af andre i tilfælde af at nogen stopper. Det ser i hvert fald ikke ud til at være sket her.
Omsider får vi så leveret noget af det som mangler men ak det var forkert farve, så det er forfra.
Alt i alt er der nu gået 23 uger og det er ikke i orden endnu.
Sagen ligger nu hos Invitas servicemontør som til forskel fra de andre involverede på eget initiativ holder os ajour med sagsforløbet.
Hvis vi skal sammenfatte forløbet kan vi vel sige at alle i denne proces har overholdt deres del af aftalen undtagen Invita . Tømrer er kommet på aftalt dag og tidspunkt-ny bordplade kom lynhurtigt.
Vi har været så letsindige også at overholde vores del af aftalen-- nemlig at betale.
Eneste som ikke har leveret hurtigt og smidigt er Invita. Vi har været meget tålmodige men den tålmodighed er ved at være brugt nu..
Det er meget skuffende og frustrerende og desværre er det ikke i orden endnu, seneste melding fra service montøren er at der er noget i restordre.
Den 7. januar 2013 kom Invitas servicemontør for at få udskiftet de 3 skuffeforstykker samt en bagbeklædning, men igen var farven forkert, så endnu en feriedag var spildt, da han kørte efter en times tid.
I dag den 12. februar 2013, hvor der er nu er gået 33 uger, kom servicemontøren igen, men ak endnu engang var farven forkert… Så endnu en feriedag er spildt…
Servicemontøren tog en masse billeder begge gange, hvor man kan se farveforskellen og han tog endda et billede af en label hvor farvekoden står på som vi heldigvis har gemt, men det er stadig ikke den rigtige farve…
Nu mener vi efterhånden at det er en ren FARCE… Invita kommer med store armbevægelser og lover at alt går smidigt, men det har vi ikke oplevet endnu, så Invitas vision:
Vores vigtigste opgave er at skabe en Invita løsning, som man skal kunne glæde sig over hver dag, som fungerer i det daglige, så man føler denne hverdagsluksus, vi har fortjent. Så vores vision er ganske enkelt at skabe køkkenglæde hver dag med et personligt Invita køkken.
Den køkkenglæde har vi tilgode…
Peder Grimstrup och Helle DG tyckte detta omdöme var användbart
Da vi havde besluttet os for nyt køkken i vort "skæve" hus, kontaktede vi nogle køkkenfirmaer. Nogle af dem gad ikke engang komme ud og måle op for at kunne give tilbud...... citat: "kan du ikke bare sende en tegning over køkkenet" - citat slut.
Da vi kontaktede Invita København var der ingen begrænsninger. Torbjørn Eriksen kom og brugte et par timer på at sikre korrekt opmåling.
Efterfølgende kom der i løbet af en uge et forslag som, efter vor mening, skulle justeres en smule. Det endte med flere justeringer fordi gerne ville ændre layout'et på køkkenet. Invita var meget fleksible og alle løsninger blev fremsendt meget hurtigt. Vi var på ferie og korrespondancen foregik meget hurtigt på mails med tegninger i alle mulige vinkler.
Efter endelig beslutning om justring af indretning og pris (god rabat) gik der kun kort tid før alle elementer blev leveret nøjagtigt og punktligt efter aftale.
Dagen oprandt hvor snedkeren skulle ankomme for at montere køkkenet. Igen viste det sig, at tingene bare fungerede. Vi var dybt imponerede over snedkeres professionelle tilgang til opsætningen (Silas Høgholt) og kvaliteten i hans arbejde.
2 gange under monteringen dukkede Invitas kvalitetskonsulent (Toni) op for at tilse arbejdet. Han fandt enkelte fabrikationsfejl som vi ikke selv kunne se, og sørgede for at der blev sendt nye dele frem i løbet af kort tid.
Da køkkenet var monteret til vores fulde tilfredshed i løbet af en uge, var der enkelte småfejl som siden er blevet rettet.
På trods af, at disse fejl var vor egen skyld, så har vi ikke fået nogen ekstra regning. Selv enkelte tilbehørsdele som ikke var inkluderet i prisen har Invita leveret uden regning.
VI KAN KUN MEDGIVE INVIATA VORE BEDSTE ANBEFALINGER.
Alle venner, familie og bekendte der kommer her, har udtalt beundring for vort nye Invita køkken og vi har anbefalet flere at kontakte Torbjørn hvis de skal have nyt køkken.
Torbjørn Eriksen fra Invita København var vores kontaktperson hos Invita - og han havde en rigtig god forståelse for vores ønsker i udarbejdelsen af designet for det nye køkken. Han var derudover meget fleksibel i den efterfølgende process omkring bestilling og opsætning - sidstnævnte var i vores tilfælde lidt specielt, da vi selv ønskede at sætte køkkenet op. Vi kan give Invita og særligt Torbjørn vores bedste anbefaling! Jørgen og Nanette
Det er nu et halvt år siden vores lejlighed stod færdig efter en opfattende totalrenovering, hvor vi fik skrabet stort set alt indmad ud såsom tapet, fodpaneler, el og stukke, og fik det hele bygget op igen, inklusiv et nyt køkken i vores tidligere spisestue, med mange velfungerende detaljer. Arbejdet er udført i høj håndværksmæssig kvalitet, og byggestyring foregik grundigt og tjekket fra Invita Københavns side, hvilket betød at tidsplanen holdt. Det var særligt vigtigt for os da vi var nødt til at flytte til en anden lejlighed mens renoveringen stod på.
Forud for indgåelse af aftale med Invita København udarbejde vi selv en detaljeret projektbeskrivelse af renoveringen af hver eneste rum i lejligheden som indgik som aftalegrundlag, hvilket var med til at processen forløb så godt.
Vi er en familie på to voksne og to børn og er virkelig glade for vi kastede os ud i det store projekt og fik optimeret vores lejlighed som er blevet endnu bedre end vi havde forestillet os. Vi havde en rigtig god oplevelse af samarbejdet med Invita København fra første møde i butikken, undervejs i byggeriet og til det færdige resultat.
Kan Invitas brand tåle dårlig omtale pga. upassende opførsel? Skal vi som kunder finde os i dårlig behandling og betale ved kasse 1? Svaret må vist være da være NEJ!
Efter at have læst Carina Nielsens og andres historier og bedømmelser af Invita i Glostrup på Trustpilot, har vi valgt at stå frem med vores køkkenhistorie. Normalt klager vi ikke over tingene og kommer godt ud af det med folk, men der må være en grænse for, hvad man som kunde bør finde sig i.
Vi har har ligeledes haft et køkkenprojekt med Invita i Glostrup, og vil efter dette bekendtskab gerne advare alle meget kraftigt imod at bruge denne butik. Vi havde ellers glædet os til vores nye køkken, men det har helt igennem været en forfærdelig oplevelse for vores familie og der er stadig problemer.
Vi valgte en totalløsning inkl. bordplader mv. - Venligheden og hjælpsomheden var stor, da vi som kunde skulle hales i land. Men så snart ordren var underskrevet, var der derimod ingen imødekommenhed eller hjælpsomhed, men derimod ansvarsfraskrivelse, dårlige historier, passivitet, elendig projekt management og stor projektforsinkelse.
Her er i grove træk, hvad vi har oplevet:
• Det virkede ikke som om den ansvarlige indehaver på stedet, havde slet ikke styr på sin forretning, processer og personale. Af den grund tog vi sælgeren af projektet pga. hans manglende evner til at eksekvere og overholde aftaler. Indehaveren tog selv over, men det ændrede intet på trods af hans 25 års erfaring i branchen.
•Total manglende informationspligt fra sælgers side under købsprocessen vedr. f.eks omkring materialertolerancer, brudstyrke mv. Vi fik først relevante informationer, da der blev problemer. Var vi blevet informeret korrekt og fået de rigtige specifikationer i begyndelsen, havde vi foretaget andre valg af f.eks bordplademateriale. Vi har fået mindre kompensation, men den står ikke i forhold til det skete og hvad vi skal kigge på de næste mange år. Der er stadig problemer med bordpladerne pga. Invitas manglende informationspligt. Vores bordplade som ifølge Invita kunne ”tåle alt” smuldrer rent faktisk i kanterne for os. Dette problem er der stadig ikke nogen løsning på.
• Ingen vil tage et ansvar - Der var heller ikke styr på kommunikationen, informationen, aftalerne og leveringerne også selv om der var en tydelig kontrakt og aftaler f.eks blev det samme skab leveret forkert 3 gange.
• Diverse underleverandøre kom som vinden blæste, dette på trods af at Inivta sendte os en såkaldt projektplan.
• Invita i Glostrup forsøgte ligeledes at trække sagen ud, for at vi skulle blive møre. Det resulterede i at vi smækkede kassen i og sende dem til advokat, hvorefter der kom skred i sagen. Dette med den daværende direktørs hjælp.
• Nobila A/S tog over med der var skaden allerede sket.
Som kunder er vi ambassadører - Vores køkkenoplevelse er slet ikke sammenfaldende med den historie som firmaets hjemmeside prøver at fortælle fremtidige kunder – Vores råd til alle er – “ Lad være med at lave samme fejl som os - Hold jer langt væk fra Invitas butik i Glostrup – Vælg en andet køkkenfirma, som har styr på det interne, det eksterne og yder god og sikker service i forhold til deres kunder.
Vi har naturligvis denne sag fuld dokumenteret med diverse e-mails, SMS’er og fotos af f.eks hullede vægge, skæve bordplader, ødelagte låger mv. til at understøtte ovennævnte fuldt ud.
Peder Grimstrup
Stephen Frank Mortensen och Helle DG tyckte detta omdöme var användbart
I denne anmeldelse vil der være lidt mere dybde og en mere forklarende rolle igennem forløbet. Vi kikkede på denne side inden vores køb og syntes der manglede lidt mere dybde i anmeldelserne. Derfor er denne til fremtidige købere.
Inivita København
Køb:
Det er ikke altid let med et nyt køkken, min hustru og jeg ville have et Nordic Invita køkken, vi fik lavet en god plan for vores køkken sammen med vores indretningskonsulent Jesper Hladka. Han var især god til at komme med løsninger på ting som vi kun havde set som mulige problemer, især med vores køkkendør der går indad og ikke er så lang fra væggen 45cm imens standard mål er 60cm. Der kom han med en idé til et lille knæk så vi kunne få mindre skabe bag døren der så ville gå skråt ud efter køkkendøren, super god idé! Da køkkenet var tegnet op og vi ville købe vores var vi ikke glade for at vi skulle betale hele beløbet inden vi fik vores køkken. Jesper lovede at vi nok skulle få vores køkken og at vi ville være tilfredse med det!
Han fik ret, men mere om det senere.
Undervejs:
Vi skulle også have nyt linoleum gulv og det gamle fjernet og samt fjernet det gamle køkkenbord og det krævede en snedker(til det nye gulv) og VVS arbejde.
Det ville tage 5 uger at få vores køkken og fik besked en uge før at det ville ankomme torsdag d. 8 Nov. vi skulle være hjemme fra kl. 15 til 20 (der ville skabene ankomme, undtagen bordpladen som ville ankomme mandag) og starte opsætningen mandag d. 12. med slutning i ugens løb.
Men allerede onsdag d. 7 ville VVS manden og en nedtagnings person fjerne det gamle køkken og lukke for vand og afløb.
Torsdag d. 8 ville snedkeren starte med det nye gulv og afslutte det om fredagen så det ville være klar om mandagen til opsætningen.
Vi fik besked på at afdække paneler og karme og have et rum hvor de kunne stille køkkenet da det ikke kunne stå i køkkenet da det skulle være frit til opsætningen(i vores tilfælde da der også skulle lægges nyt gulv).
Onsdag d. 7. Vi have ikke hørt yderligere og kom lidt spændt hjem. Der var alt fjernet og VVS arbejde delvist udført.
Torsdag d. 8. Kom igen spændt hjem og så at alt VVS arbejde var udført og gulvet var allerede lagt(det var helt blødt).
Køkkenet blev leveret ca. kl 18 og alt gik som det skulle.
Fredag d. 9. Gulvet var lagt med Linoleum da vi kom hjem og var klargjort til at køkkenet skulle opsættes.
Mandag d. 12.
Bordpladen blev leveret om aften så snedkeren kunne ikke starte med opsætningen da han ikke ville tage chancen på om alle mål var rigtige.
Tirsdag d. 13
Opsætning af alle underskabe var klargjort.
Onsdag d. 14
Bordplade var sat på og snedkeren(Martin Hjernø) skulle til at sætte overskabene på men ville gerne hører om vi var sikker på at overskabene skulle være 80 cm. oppe over bordpladen da han synes det var langt oppe, han tog et skab og vi blev enige om 70 cm og fandt det passede med toppen hvor der nu var 10 cm mere plads. (det er sådanne ting vi sætter meget højt at der komme forslag fra Invita, at der tænkes selvstændigt og der ikke bliver gjort noget "bare" fordi det er tegnet sådan!).
Torsdag d. 15
Køkkenet er nu færdigt og der er nogle mangler. De blev gennemgået sammen med Tony fra Invita
1. Mangler en lille del at bordpladen mod vinduet, den var i 3 dele, en stor og 2 små (er blevet opsat)
2. Glasplade mod væg ved vask, det var planlagt at den først skulle op efter at det hele var sat op så mål kunne tages. (er blevet opsat)
3. Skabslåge, fejl i plade(indvendigt) er sat på men afventer en som ikke har 8 spartlede huller som var boret forkert (fabriksfejl). sker i uge 3(pga. fabriks leverance først er klar der).
4. fugning af underskabe ved vindue (sker samtidigt med punkt 3.)
5. Efter opsætning af ny vask er der laver 2 udtag, et til vores opvaskemaskine og et til brusekabinen som hele tiden har haft et udtag igennem et afløb i vasken. Men der komme nu vand i brusekabinen selvom der ikke kommer vand igennem bruseren.
Det er som vand et kommer fra vasken ned i udtaget og da det går nedad kan der blive presset vand igennem slangen og op i brusekabinen.
Det kan være noget helt andet og der kommer lidt vand ud af kabinen (meget lidt) men det skal jo være i orden.
Men da det kan være noget helt andet så skal VVS manden lige kigge på det.
Det har taget lidt tid at skrive denne anmeldelse, men for at hjælpe andre til at vælge deres nye køkken kan vi kun sige at det har været en glæde at handle med
Invita København!
Jesper Hladka har været en rigtig god hjælp og er en vi stolede på og som ikke svigtede vores tillid! Han har været en meget service orienterede hjælp og har været let at komme i kontakt med, når han ikke tog telefonen ringede han tilbage samme dag.
Vi mangler stadigvæk nogle ting, men vi har altid klar over at et projekt at denne størrelse altid ville have ting der skulle udbedres. Det vigtigste er at de bliver rettet og vi har allerede fået løst nogle ting og tror også på de andre bliver løst.
- André og Jessica Fick
Invita København.
Jeg besluttede mig for at jeg skulle have nyt køkken omkring efterårsferien og køkkenet er stort set færdigt nu = hurtig service.
Forløbet har været stort set smertefrit og jeg haft god erfaring med levering og håndværkerarbejde til tiden.
Samtidig vil jeg anbefale alle at lave en tidsplan over forløbet med Invata -så har begge parter noget at holde sig til.
De hændelige småfejl der har været, og som man selvfølgelig må forvente under en byggeproces, er der blevet taget hånd om med det samme og jeg vil derfor klart anbefale Invita som troværdig og til at stole på.
Indretningskonsulenten Klavs Østergaard Pedersen havde virkelig mange gode idéer til indretningen og foreslog en planløsning der er lige i øjet, men som jeg ikke selv havde tænkt på. Stor ros i den retning.
Kvaliteten er god og resultatet flot, så jeg vil klart anbefale Invita København til andre der skal have lavet køkken eller bad.
- Amalie Kjær Nielsen.
Invita Køge. Pas på hvad du indlader dig på. Betalingsbetingelserne siger, at du skal betale ALT senest fire uger før. Det gjorde vi - og så mistede vi stort set kontakten. Kontrakten stillede masser af krav til dig men ingen til Invita.
Kendetegn på vores oplevelse: de havde fokus på salget og fokus på indbetalingen. Defokus på resten.
Leverencen dårligt planlagt og koordineret mellem montør og vvs. Svag styring. Tidsfrister overholdes ikke.
Vi har selv fulgt op på dårligt arbejde fra montør. Det belv klaret..af os.
Ingen opfølgning fra butikken. Vi bad om en anden kontaktperson. Rørende besked fra indehaveren af butikken. Jeg skulle endelig ringe eller maile. Det råd fulgte jeg. Ingen eller meget sent svar. Følte mig ikke taget alvorlig.
Al vores kontakt gik til montør og VVS der prøvde efter bedste evne at dække over Invitas mangel på handlekraft.
Vi har får opsat det bestilte. Men kvaliteten er ikke på plads.
Får stadig ikke svar på vores henvendelser.
Vi kan ABSOLUT ikke anbefale Invita Køge.
Carsten Agerlin, carsten.agerlin@gmail.com
Stephen Frank Mortensen, Peder Grimstrup och Helle DG tyckte detta omdöme var användbart
Vi har købt et lækkert Invita køkken for en masse penge. Desværre kunne skruer ikke holde skufferne og to låger var i en ringe kvalitet.
Jeg henvendte mig til deres service afdeling. Modtog en ringe og dårlig service! Service besøget af Invita mand endte med han kørte uden at reparere det dyre køkken.
Anbefaler at købe nyt køkken i Ikea hvor servicen er høj og deres priser er en brøkdel af Invitas.
Godt råd: Betal ikke det fulde beløb før i finder ud af om køkkenet har den standart som man har betalt for.
Jeg har fortalt Invita at jeg vil klage, men de var ligeglade.
Jacob Weile, Schmidt, Peder Grimstrup och Helle DG tyckte detta omdöme var användbart
Havde et mindre problem med et Invita skab (lågens beslag var knækket) men fik u.b. et nyt selvom skabet var over 2 år gammelt.
Vi har nu købt køkken to gange i Glostrup - første gang fik vi en god behandling af den daværende indretningskonsulent, da han flyttede afdeling oplevede vi nedgang i kundeservicen og vi var så uheldige at de tabte vores granitbordplade og den næste bordplade vi fik leveret med ugers ventetid var forkert skåret, 3 gan var lykkens gang.. Da vi efterfølgende skulle bestille til vores badeværelser skiftede vi afdeling til Lyngby og der oplevede vi ingen problmer eller dårlig service.
Nu nogle år efter er vi flyttet og i gang med istandsættelse af et gammelt hus og vi tog igen kontakt til invita Glostrup det indledende møde hvor vi præsenterede vores ideer som senere skulle udmunde i en tegning blev holdt og vi følte os godt behandlet - skuffelsen var derfor stor da vi modtog tegningerne som var helt modsat af det vi til mødet havde talt om - i kan næsten selv regne ud at det så igen har været en langsommelig sagsbehandling men til sidst lykkedes det og køkkenet blev bestilt, da vi gennemlæser projektet bliver vi opmærksomme på en fejl ved vaskeskabet, vi mailer til køkkenkonsulenten flere gange uden svar og derfor mailer vi også til selve invita i Glostrup også uden svar. Da vi kom hjem fra ferie ringede vi til dem og fik nu at vide at køkken konsulenten vi havde talt med var stoppet og de ville lige finde sagen frem - det gav så anledning til en masse spørgsmål og usikkerhed om mål mm.
I skrivende stund sidder jeg, top frustreret, vores køkken skulle være leveret mandag, vi ringede selv til invita for at høre tidspunkt for levering og fik her at vide at det beklageligvis kom Torsdag - nu er det torsdag og jeg har ikke fået mit køkken og har igen selv ringet til invita som nu oplyser at køkkenet kommer i morgen - måske ... Alt i alt har jeg nu brugt tre feriedage på at vente på invita og jeg føler mig så dårligt behandlet af dem derude i Glostrup for de virker fuldstændig ligeglade ...
Mit råd vil være, køb endelig et invita køkken men hvis du vil have en smidig sagsbehandling og have køkkenet leveret til tiden uden for mange fejl så brug en anden butik end den i Glostrup !!!!!!
Vi har et gammelt 70´er parcel, som vi er igang med at renovere.
Nu har vi lige fået lavet vores nye køkken og efter lang tids overvejelse faldt valget på Invita i Århus.
Vi har i den forbindelse kun roser at give for hele processen.
Vores køkken var dysfunktionelt og mørkt før og fremstår nu super lyst, moderne og super funktionelt.
Sælgeren, hvis navn vi varmt anbefaler Lasse Bo Nielsen gav sig tid, ro og lyttede til vores behov og ideér. Han kom med gode funktionelle løsninger og gav sig tid til at vise os forskellige muligheder. Desuden var han meget opmærksom på hvordan køkkenet skal fungere for os i hverdagen, samt hvilket design der passer til resten af husets renovering.
Vi har virkelig fået en super flot og personlig service hos Invita i Århus. Vores køkken er flot og stilrent. Super kvalitet til prisen.
Vi skulle have nyt underskab med bordplade, og den lokale Invita butik havde tilfældigvis en perfekt granitbordplade på lager. Vi fik den med meget stor rabat fordi det var en fejlbestilling til en anden kunde, og endte derfor med et meget flot resultat til en beskeden pris. Efter den gode service (og prisværdigt købmandsskab) vil jeg gerne anbefale Invita til andre.
Efter at have besøgt samtlige køkkenbutikker i Aarhus, faldt valget på Invita til levering af køkken og bryggers.
Valget blev låger i valdnød med vandrette gribelister i hele skuffens/skabets længde udført i mat aluminium.
Kun Invita kunne levere fineren sorteret og påsat vandret med gennemgående åre.
Blev leveret på dagen, kvaliteten på alt er i top, og detalgerne er der kælet for. Alt passede perfekt så det færdige resultat er 100%
Vi har det sidste år været rundt i forskellige køkken firma, fordi vi gerne ville have nyt køkken, selvfølgelig derfor.
Nå efter at have fået tilbud fra flere, bl.a. et fra Vordingborg, hvor sælger ikke ville sælge os et køkken hvis vi "Bare" ville have et køkken til 25.000 kr, og derefter ikke ville oplyse en pris før vi havde skrevet under!! Så aldrig Vordingborg. Nå men Invita i GLostrup var ikke særligt intersseret i at sælge os et køkken, de vendte ikke tilbage, efter at have været ude og måle op, jeg ringede et utal asf gange. Så tog vi til Hillerød. Lige indendøre, kommer en smilende sælger til os, "kan jeg hjælpe", og ja vi ville jo gerne have et køkken, og snakken gik, vi mødtes i vores køkken og der blev tegnet og målt op, vi fik en super løsning, af en super sælger. Og ejeren af afd, var også yderst imødekommende, så derfor kan jeg kun varmt anbefale Invita i Hillerød. Vi fik en god behandling og en god rabat på vores køkken. Samtidig har de fulgt op på hvordan vi havde sat vores køkken op, da vi valgte selv at gøre det. Og vi fik ros fordi vi havde husket detaljerne. Så alt i alt et super godt samarbejde. Det næste bliver et bad derfra. MVH Kirsten
Invita køkken: 26.05.2012
Fra start til mål har vi kun mødt utrolig professionalisme fra Mikael E. og alle de håndværker der var tilknyttet vores køkken opsætning. Alle datoer blev overholdt og de små fejl som der var, blev omgående rettet med det samme. Den service som var aftalt, blev overholdt og udført, meget flot.
OBS! Der kom ingen ekstra regninger, da budgettet også blev overholdt.
Så alt i alt har vi haft en god oplevelse i at få et nyt og flot køkken fra INVITA København
Mette og Steen P.
Vi købte hus ultimo 2011, og i den forbindelse bestilte også nyt køkken fra Invita.
Vi fik kyndig og nærværende behandling fra sælgeren, som hurtigt kunne aflæse vores behov, og ikke forsøgte at oversælge.
Vi arbejdede med en meget stram tidsplan på renoveringen, hvorfor det var en lettelse at køknet blev leveret til tiden.
Da det var en omfattende renovering af huset, kunne det rent praktisk ikke lade sig gøre at bestille bordpladerne før køkkenet var sat op. Vi havde fået at vide det cirka ville tage to uger før vi fik den, men der gik kun 11 dage, så det var rigtig dejligt.
Da bordpladen skulle sættes op, troede tømreren som skulle montere den, at der var sket en fejl under opmålingen. Jeg ringende til køkkensælgeren og konfronterede ham med problemstillingen, som stod på vores adresse indenfor een time. Det viste sig heldigvis at tømreren havde set forkert på tegningerne. Men bare det faktum at de rykkede så hurtigt, er vi meget glade for.
Vi giver vores varmeste anbefalinger.
Vi har købt nyt køkken gennem Invita København og er mere end tilfredse. Både fasen hvor vi overvejede nyt køkken og da køkkenet endelig stod her har levet fuldstændig op til vores forventninger. Vi oplevede kompetent vejledning og fik en service og forslag til nyt køkken der passede til vores ønsker og vores behov - og har nu et nyt køkken som vi er helt vildt glade for!!!
Kh Mette Skjærbæk
Kæresten og jeg har netop købt nyt køkken/bad hos Invita København. Vi har været meget glade for vores forløb i Invita Kbh, hvor serviceniveau, vejledning samt deres effektive tilgang til opgaven har gjort, at beslutningerne var mere overkommelige.
Invita spillede f.eks. en stor rolle i at knække koden omkring opsætning af badeværelset, og dette er på trods af, at Invita langt fra skulle levere hele badeværelset.
Samtlige tidsaftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, og vi har på intet tidspunkt skulle vente på hverken møder, håndværkere eller andre aftaler.
Vi kan varmt anbefale andre at starte jeres nye køkkeneventyr med at booke et møde med Martin fra Invita København.
/Hanne og Rasmus
Jeg fik mit drømme køkken!
Det har bare været et super forløb.
Jeg blev taget godt imod i butikken. Vi gik rundt og så på de forskellige ting og der blev spurgt ind til mine ønsker. Samme dag bookede vi en tid hvor konsulenten ville komme og måle mit køkken op.
Kort tid efter var alle tegninger og tilbudet klar. Min mand og jeg tog ind og havde et enkelt møde med konsulenten også var det klar. Vi underskrev og ca. 5 uger efter kom vores køkken som aftalt. Vi havde valgt ikke selv at sætte det op da vi tænkte det var nemmere med deres erfarne folk.
Der var dog et par ridser i en af vores låger. De fik skiftet den uden problemer!
Stor tak til dem - jeg nyder mit nye køkken hver dag!
Efter nogle indledende problemer med den bordplade vi havde bestilt til vores bryggers endte det godt, da indehaveren gik ind i sagen og vi fik en ny bordplade.
Vi handlede i Invita Glostrup.
Vi har fået vores lækre køkken og er rigtigt glade for det. Desværre gik der lidt rod i det (vi fik lovet, at tegninger og pris ville være klar fredag og da vi så kontaktede dem ugen efter, fordi vi ikke havde modtaget noget, fik vi at vide, at han var gået på ferie og havde ikke overdraget sagen til nogen). Heldigvis kom der hurtigt en ny på banen og hun var utroligt serviceminded.
Invita køkkener er utroligt lækre, men prisen er også i den dyre ende af skalaen.